4144
-
#3863 Kell 1.2? -
#3862 Más is nyomja? -
A Kalandozó #3861 Bocs mindenkitől, csak most értem el a gépig. 10 perc és mehet a játék! HUN Játék néven... -
#3860 Kell az 1.2? -
#3859 lesz ma multi? nagyon ki szeretném már próbálni -
#3858 Ja...Én -
#3857 Valaki felrakta már az új patchet? -
MrChef #3856 Akkor valamit nem jól állítottál be. Rögtön a szokásos szöveget írta ki nekem...:-(
Kérdezd meg Temporal Vortexet, hogy pontosan mit és hogyan kell beállítani. -
Tom Tom #3855 Ja még valami kell hozzá valami spéci progi amivel megy?Pl:JAVA vagy Macromedia Flash player 8... -
Tom Tom #3854 Ilyen modemmel ami 48kb/sec lehet Multizni,úgy hogy a játék nem szaggat be vagy nem fagy le?? -
#3853 :( pedig most jött le, örültem volna ha már ma kipróbálhattam volna multiban, na mind1 addig is gyakorolok szingleben :) -
A Kalandozó #3852 Sziasztok!
Lehet, hogy csak a hostnak kell tiltani, de akkor elvileg MrChef be tudott volna jönni a game-be tegnap. De nem tudott, pedig nálam tiltva van az a port.
Tegnap tévedtem, ma mégsem leszek este, marad a péntek.. Bocs! -
Temporal Vortex #3851 hostnak kell tiltani -
MrChef #3850 ja bocs itt vagyok. szóval ha most már letiltottad, akkor tényleg mennie kéne. akkor holnap! csá! -
A Kalandozó #3849 Nnnna, majd holnap akkor.. :) -
A Kalandozó #3848 Én letiltottam. Úgyhogy akkor mennie kellene.. -
MrChef #3847 én úgy tudom, hogy a hostnak kell beállítania. Temporal Vortex is így csinálta, nekem nem kellett beállítanom semmit. -
A Kalandozó #3846 "Ha azt akarod hogy olyan menjen akinek nem eredeti a cd je akkor tiltanod kell kifelé a 29910 es portot és ilyen serverre te is rámehetsz ahol tiltva van ez a port de neked is tiltva kell lennie !" - írta ponty1, ha jól emlékszem. :) Nálam tiltva van.. -
A Kalandozó #3845 le van tiltva nálad az a nemtomhányas port? Amit itt lejjebb olvashatsz.. -
MrChef #3844 látom a game-t, de nem tudok belépni..."biztonsági másolatom" van...:-( -
MrChef #3843 akkor én most megyek!!
-
A Kalandozó #3842 Megy már.. :) de nem jön senki.. -
MrChef #3841 Na, megy már? -
A Kalandozó #3840 Sziasztok!
Bocsi, de nem voltam előbb, a game kb 15 perc múlva mehet... :) HUN Játék a szerver neve. -
#3839 A kotort azért nehéz többször végigvinni, mert a legfőbb eleme ami leköt az a story (lévén abszolút lineáris) tehát ahhoz nagyon bele kell bolondulni hogy többször végigvidd, hisz a fő hajtóerő megszűnik.
Én spec csak 2x bírtam végigtolni (1x jedi weaponmaster, 1x sith lord :) ) -
#3838 Lehet multizni törttel????? WoW
Úgylátom mindennap nyomjátok, nem?
Ha lehet törttel is menni akkor leszedem megint, mert anno singleben a gyenge AI miatt szedtem le, bár sokáig nyomtam!!! -
#3837 Én pl.: már mindkettöt meguntam (a KotOR II. rögtön az elsö végigjáccás után.):D:D:D
Mer azt nemtudom mié csak 1x tudom végigvinni.
Talán mer több föntos cucc van az RPG-k pen és ha szt megtudom akkor már uncsi.
Igaz hogy vannak benne kisseb küldik de akkor is. -
#3836 Attol függ.
Ki milyen játékot szeret jobban? -
Tom Tom #3835 Most őszintén szerintetek a Battlefront a jobb vagy a KOTOR II?
-
krsz #3834 Nekem is jó 7 után. Mi a szerver neve? -
MrChef #3833 Csá! Ma este 7-8 körül jó lenne nekem! -
ponty1 #3832 Túl későn van ! Előbb nem lenne jó ??? Olyan 6 kor vagy 7 kor ! De nekem már most is jó ! -
A Kalandozó #3831 Sziasztok!
Ma este 9 körül? :) -
MrChef #3830 csá!
én ma este készen vagyok! -
ponty1 #3829 Nem jönne valaki jáccani neten ??? Én csinálnék szervert de az is jó ha ti csináltok ! -
Marcus_ #3828 Hello All!
Eredeti key utolsó ár 2000 HUF akinek kell...
Mail:[email protected] -
#3827 Köszönöm! -
MrChef #3826 Csá!
Lesz ma game? -
#3825 Nem.
Majd állítolag a 2ben lesznek Jedik akikkel lehet jáccani. -
#3824 Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy multiban át lehet-e Jedi lovaggá változni? Lehet, hogy lama kérdés, de ez van.