Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
okéé
szójj ha kész
aha tedd vissza
ha letörlöd a játékot és újra felteszed akko r menni fog úgy hogy te csinálod !
jaaaaaaaaaaaaaaa tom má mi a baj ! nekem 1.0 ás verzió van fönn neked meg 1.2 es mi ?
Hát nem talállak !
igyekezz mert nem várok sokáig !!!
oké mehet a kód is legyen sike
Sajna én nem tom állítgatni azt aportot mer nekem nem sikerült !
Szerverkészítés: menj multiplayer, utánna create server, beállítgatod hogy mim kell és már kész is ! Adj neki sike nevet !
De te csak akkor tudsz belépni ha neked is tiltva van ! Nem eredeti = másolt , írott cd nem eredeti regisztrált cd kulccsal ha te csinálsz szervert majd én bemegyek
te betudod álítani azt aportot hogy ne érzékeljen?mert akkor csinálhatnál szereverként játékot..més akkor miel játszak a neten multiva(csakfps) és ami nem eredeti.?
-
elolvastam..magyarul monduj ha tecsinálszvalamit azzal a portal akkor én is betudok lépni azinek nem eredeti a gage?
-
Írj ha elolvastad !
Tapasztalt játékos <#nyes>#nyes>
Na szasztok ! Szia sike ! Elmondom mit kéne tenned ! Elõsször is ha jáccani akarsz neten úgy hogy te lépsz be más szerverre akkor meg kell venned a játékot vagy szerezned kell 1 eredeti cd kulcsot ! Ha te akarsz csinálni szervert akkor azt tudsz csinálni bármi nélkül de oda csak eredeti cd s játékosok mehetnek ! Ha azt akarod hogy olyan menjen akinek nem eredeti a cd je akkor tiltanod kell kifelé a 29910 es portot és ilyen serverre te is rámehetsz ahol tiltva van ez a port de neked is tiltva kell lennie !Legalább is én itt az eddigi dumákból ezt szûrtem le de én nem próbáltam ki mert szerencsére mevvan eredetiben ! A peccsek arra szolgálnak hogy javítják a játékot és új pályákat adnak ! Eddig olyan peccset még nem ismerek ami lehetõvé teszi azt hogy jáccál rendesen a neten !
1. ha nincs eredetid, akkor ne reménykedj
2. az 1.2-es crack csak akkor jó, ha felraktad az 1.2-es update-et
2. az 1.2-es crack csak akkor jó, ha felraktad az 1.2-es update-et
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
most mi van?? légyszi hogy csatlakozzak??? felraktam a
Star Wars: Battlefront 1.2 No-CD Crack ez segít?
Star Wars: Battlefront 1.2 No-CD Crack ez segít?
-
Elõször is a router helyi IP címe: 192.168.0.1. (legalábbis nálam, és tudtommal mindenhol, persze lehet konfigurálni a jobbaknál)
Szerintem a client filtering nem fog mûködni, bár próba szerencse.
IP 192.168.1"3"-"3" (-tól,-ig)(ha pl. két géped van otthon és 192.168.0.3-as a szerver)
PORT "29910"-"29910" (-tól, -ig)
TYPE TCP vagy UDP - itt biztos hogy van olyan hogy "Both", az legyen
BLOCK TIME Always
START TIME .... ez itt lényegtelen mert az elözõ sor MINDIG tiltja, itt pedig szûkebb intervallumot adhatsz meg
END TIME ....
ENABLE ("pipa"), ja pipa 😊
Majd indítok szervert megint, ha nem sikerülne. Egyébként, mint az elsõ sorban írtam, inkább Firewalls beállításoknál keresgélj teljesen hasonló menüt a routeren.
ezt Temporal Vortex írta
Szerintem a client filtering nem fog mûködni, bár próba szerencse.
IP 192.168.1"3"-"3" (-tól,-ig)(ha pl. két géped van otthon és 192.168.0.3-as a szerver)
PORT "29910"-"29910" (-tól, -ig)
TYPE TCP vagy UDP - itt biztos hogy van olyan hogy "Both", az legyen
BLOCK TIME Always
START TIME .... ez itt lényegtelen mert az elözõ sor MINDIG tiltja, itt pedig szûkebb intervallumot adhatsz meg
END TIME ....
ENABLE ("pipa"), ja pipa 😊
Majd indítok szervert megint, ha nem sikerülne. Egyébként, mint az elsõ sorban írtam, inkább Firewalls beállításoknál keresgélj teljesen hasonló menüt a routeren.
ezt Temporal Vortex írta
hópihe