4144
-
ponty1 #3783 Gercse 1 kivételes eset ! Neki vmié sikerült peccsel a jatekot indítani de amúgy nem lehetne 4 Nincs hozzá netes pecs ! Csak eredetivel lehet jáccani neten ! -
OregSaman #3782 Hi!
Elolvastam a válaszokat és nem jutottam dülöre:-)))
Most akkor a patch csak a netes játék miatt kellene? (de Gercse szerinte nem). Most akkor hogy is van ez?
Kell vagy nem?
Ponty1: Amit megvan a Game jelzem, és akkor részemröl rendben:-)
-
hát nem tom,nekem semmi peccs nincs hozzá,mégis tudom tolni az összes szerveren,eddig mindegyikhez felcsatlakozott -
ponty1 #3780 Szasz ! Ha magyarokkal akarsz jáccani akkor szólj nekem és nyomhatunk 1 et ! Eddig az volt a baj hogy én csináltam volna servert de nem jöttek ! De ha te jönnél akkor én jáccanák veled ! -
ponty1 #3779 Csak annyit kell csinálnod hogy abból a dra2 mappából amit betett az addonba ki kell másolnod a data nevű mappát a dra2 mellé és akkor érzékelni fogja ! -
MrChef #3778 OregSaman!
Peccsek kellenek, ha neten akarsz játszani. Ott általában a legfrissebbekkel nyomják. Magyar servert max. akkor találsz, ha itt valaki kreál egyet (pl. Temporal Vortex:-), ez tört. Egyébként nem nagyon van más lehetőség magyarokkal játszani, mert a magyar pénztárcának eléggé húzós 11rugó egy game-ért...
Ja, külföldi servereken találhatsz egy-két magyart, akinek eredetiben van meg. -
OregSaman #3777 Hi all!
A helyzet az, hogy reményeim szerint a héten meglesz eredetiben a progi, és lenne pár kérdésem addig is (csak hogy akkor már felkészültem nyomathassam a játékot:-))).
Szóval:
Muszáj patch-eket letöltenem hozzá vagy nem? Egyáltalán van e valami értelme ezeknek a patch-eknek (pl:bonusz pálya vagy valaki extra?)?
Ha kell patch akkor melyik kell (és ha bevágna valaki újra egy linket, hogy honnan azt megköszönném:-)), mind kell vagy csak egy adott a netes game-hez?
Hol találok olyan servert ahol magyarok is játszanak? (és hogy ide akkor kell e patch, és ha kell melyik?)
Most hirtelen ennyi, de még biztos lesz valami:-)) -
ja jovan -
mindig szokott lenni magyar szerver,legalábbis amikor én felmegyek akkor szokott lenni egy Magyarok nevü szerver -
Csinál valaki 7végén szervert? -
Tom Tom #3773 Nem tud valaki egy minőségi pályát hozzá?Pár pálya nem indul el pl a Hoth the Big Battle.Valahogy kicsomagolás után nem érzékeli a benne levő fájlt.Mi lehet a baj??amúgy 1.2m van -
majd holnap jo lenne egy szerver,de zokott lenni egy magarok gyertek nevü az se rossz -
ponty1 #3771 Nem csinál valaki 1.0 ás servert ? Mert ha nem akkor én csinálhatok ! Jönnétek ??? Én a múltkor is vártam 1 csomót ugyhogy eléggé elegem van már de azért csinálok ha valaki jönne ! Csak szóljon aki jáccani akar ! -
MrChef #3770 Nekem mostanság jó lenne!!! -
Temporal Vortex #3769 na jól van lállítottam mert annyian jöttek, hogy nem bírta a gép
-
Temporal Vortex #3768 jah igen a játék szerver keresőjében keressétek -
Temporal Vortex #3767 Black-Guards[HUN]1.2
fut -
Temporal Vortex #3766 kérdes volt
-
sipi78 #3765 na mivan nem látom sehol -
Temporal Vortex #3764 indítsak szervert? -
AZ lenne a kérdésem hogy mit használtok a netes gamehez??
Mert én az alap gamespy-t és abszolút nem látok ilyen szervret -
felesleges szervert nyomatni, mer mire feljön valaki megöszülsz:D -
MrChef #3761 "Az a helyzet..." -
MrChef #3760 Császtok!
Az ehylzet, hogy nem találom sem a HUN Battlefront, sem a GYERE nevű servereket. Egyébként meg már 1.2-nek kéne lennie! -
ponty1 #3759 Már fut is ! Gyertek !!!! Plííííííííz !!! -
ponty1 #3758 Nekem is indul a server:
név : Hun Battlefront
Kód:nincs
fő:8
verzió:1.0 -
a neve: !!!GYERE!!! [HUN] -
INDITOM A SZEREVRT!!! -
Persze ha lehet! -
Én is! -
sipi78 #3753 ok énis menék ha lehet -
ponty1 #3752 de csak ha van jelentkező -
ponty1 #3751 1.0 ás server lessz ma délután ! -
ponty1 #3750 Bocs de én nem teszem fel az 1.2 eset ! -
Hali
Mikorra várható a szerver? -
és figyellyétek mikor szolok -
mámint Fórumközelbe -
Ja holnap csinálok 1 szervert de akkor LEGYETEK ITT!!!!!!!!!!!!! -
Az 1.2re nemtudom má az 1.0t
rakd fel te a az 1.2-t -
krsz #3744 Bocs, most értem haza...lesz valami?