Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Ja amúgy elfelejtettem amlíteni, hogy ezek a képek X-boxosak. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

magus
háááát, eddig nem valami bizalomgerjeszto ez a jatek...

Épp az OFP-vel játszottam 😊)

War. War never changes.

[NST]Cifu
Miben lehetne úttörõ? Grafikában aligha , marad a játékmenet, de csodálkoznék, ha valami elementális dolgot találnának fel e téren...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bandew
Miért ner lehetne úttörõ? Azért mert már van ilyen stílus? A Half-Life és a NOLF is úttörõ, pedig nem az elsõ FPS-ek voltak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

[NST]Cifu
Én is csak a grafikájáról tudok beszélni, és ha ez két éve jött volna ki, most áradoznék is róla. Csakhogy ez a játék várhatóan 2004-ben fog megjelenni...

Úttörõ játék aligha lesz, ilyen stilusból már van jópár (ott a máig csúcs OFP, vagy a roppant népszerû BF42), és jövõre jön is még pár (SÖLDNER:Secret Wars és BF:Vietnam). Nézd meg azoknak a képeit, és utána ezeket a képeket - hát azért van egy "kis" különbség...

Ilyenkor jön elõ a téma, hogy miért nem bíz meg a LucasArts valami neves és már bizonyított csapatott a játék elkészítésével? Azt kétlem, hogy anyagi okok miatt...

[NST]Cifu
A LucasArts csak a kiadó, még nem tudni, hogy ki készíti...

Bandew
Ezt a gondolkodásmódot nem értem. Ma már a Half-Life-nak sz@r grafikája van, régen viszont jónak számított és nagyon jó játék volt. Ha a SW Battlewfront régen jelent volna meg, (tegyük fel, hogy jó játék) akkor még ma is mindenki róla áradozna és még ma is játszanák. Azért mert szép játékok közt jelenik meg, attól még igenis lehet akár úttörõ játék is a maga nemében.
Persze nem mondom, hogy így van. Lehet, hogy a játék tök gáz, de még inkább ne mondjunk rá semmit.

Hát az tényleg igaz, hogy egy játékban elõször a grafika fogja meg az embert, a részleteket csak utána veszi észre. Magyarán ha nem lesz jobb a játék grafikája, nem sokan fognak vele jáétszani, hiába jó attól még a játékmenete. Ja és amúgy ezt a játékot is a Lucasarts csinálja? Mert akkor lehet olyan szar lesz a mint a többi...

War. War never changes.

[NST]Cifu
Ezt el is fogadom, de eddig túl sokat nem lehet tudni a játékról, csupán a grafikáját láthatjuk, meg azt, amit a képek alapján ki lehet következtetni (pl. hogy nem nagy Jedi-hent lesz...).

Viszont tegyük rögtön hozzá azt is, hogy ha ilyen grafikával mondjuk egy II. VH-s játék jönne ki, akkor a kutya sem játszana vele. Ezt a játékot is fõleg az SW világa adja el, ami szerintem csúnya húzás a LucasArts-tól, mert nem csak a logóval kellene eladnia a játékot, hanem kellõen minõségi cumóval is megtömni...

hen-tes
4. kép loál 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Csak arra akartam célozni, hogy attól egy játék lehet még nagyon király, hogy nem jó a grafikája.

War. War never changes.

[NST]Cifu
Azért van egy kis különbség a HoMM és a Diablo illetve a csapatorientált multi-FPS-ek között, nem?
Ha ma jönne ki a CS, a kutya sem kezdene játszani vele, mert irtó gagyin néz már ki az olyan játékok mellett, mint a Raven Shield. Márpedig a képek alapján ez rondább, mint a BF42, ami szintén nem egy friss darab...

Ja ez a legmegfelelõbb jelzõ rá...
Bár a Heroes Of Might And Magic 2-vel és a Diablo1-el sem a grafikája miatt játszottam(játszok), és mégis mekkora siker lett belõlük...

War. War never changes.

[NST]Cifu
Hát... Fogalmazzunk úgy, hogy irtó ocsmányúl néz ki, bár a víz az tényleg szép...

Hát azért egy kicsit tupírozzanak a grafixon. Bár engem se a grafika érdekel, mert szar gépem van, és azon csak szar grafikával megy minden.. a lényeg hogy jó legyen!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Bandew
Hát Naboo tényleg csunyácska, de engem ez nem nagyon izgat. A lényeg, hogy jó legyen.

Hát a vizen kívûl szinte midnen ocsmány... de ez az én magánvéleményem..

War. War never changes.

Bandew
Újabb képek (Hardwired):

😄

abból a szempontbol se annak készitik 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a.carkey
Grafikailag értettem ... 😊

A medve nem játék.

Nem is annak készítik.

a.carkey
Nem egy SWG szintû az tény ... 😊

😊

A medve nem játék.

Készüljön L 😊

Bandew
Na jól van, de ahogy Punker mondta nem a grafika a lényeg. Ha meg van benne az a jó kis SW hangulat, miközben hatalmas csatákat vívunk egymás ellen, szar se fogja nézni a grafikát.

Blasta
Szerintem viszont a Battlefield-nek semmi baj nem volt a grafikájával. Elõfordult, hogy csak repkedtem percekig a megszerzett géppel, mert annyira szép volt felülrõl Guadacanal szigete :-))
Azt elismerem, hogy nem volt egy csúcs, de a most megjelent T3 játék grafikáját még mindig porig alázza...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Zsír a szart!
Legyél objektív! Ez a grafika a mai mezõnyben szart sem ér.
De azon az AT-ST-s képen látszik, hogy ez konzolverzió (mint ahogy írták, hogy az XBOX-nál is ezek a képek vannak). Pc-s sokkal szebb LEHET!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Punker
engem nem érdekel ha pálcika emberekkel kell menni az se csak a hangulat jó legyen a lépegetõbõl úgyse látok ki sokat miközben a lázadókat taposom el 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hát szerintem siralmas, a Jk2 szintjét nem éri el

Bandew
De hát végülis nézd meg a Battlefield-et. Annak se valami szép a gráfója. Jó, tudom az már régebbi, de nagyvonalú csapatmultis játéktól nem lehet sokat elvárni megjelenítés ügyileg.

Bandew
A robbanás szerintem okés, a növényzetbõl meg sok van, hisz ez egy egész erdõ.

De nézd pl. az 50-ben meg az 52-ben a robbanásokat meg a növényzetet!

War. War never changes.

Bandew
Szvsz teljesen rendben van. Nézd meg a vizet a #50-ben!

Punker
mit?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Úristen! Takarjátok le!

War. War never changes.

Punker
jó kis game lesz ez csak jönne már ki....

Bandew
És újabb képek a Hardwiredrõl:

Úgy látom ezek a képek fõként a robbanásokat hivatottak bemutatni.

Bandew
Most nézem, hogy a második képnél mennyire király a víz.

Bandew
Hardwiredrõl:
"Gyanútlanul nézelõdöm a Gamespot oldalán, amikor egyszercsak szemembeötlik, hogy felkerült a szájtra 5 új kép a Star Wars: Battlefront címû hivatalosan be nem jelentett Lucasarts remekbõl, amirõl azért annyi már kiszivárgott, hogy a Battlefield 1942 stílusú játék lesz az SW univerzumba plántálva. A képeket közelebbrõl megvizsgálva rájöttem, hogy miért nem reklámozzák annyira. A játéknak valami csodával határos játékmenetet kell nyújtania, mert a grafika a közel két éve megjelent JK2 színvonalát se nagyon éri el. A képek egyébként a PC verzióból valók (ugyanezek a képek vannak az Xbox verziónal is)."

Szerintem azért zsír a grafikája. Végülis nagy területekkel sok emberrel, egész jó.

Punker
nyitnék ha tudnám mi lesz a game címe addig is itt van ami a fejlesztõi oldalon van:

"Star Wars Episode III: Darth Vader
IGN learned through internal sources yesterday that LucasArts is working on a brand new title in the Star Wars franchise. While any geek with a chicken head in his mouth could tell you that it's a no-brainer that LucasArts would be making a game based on Star Wars Episode III, we've learned a little more than the other. The game, believed to be a third-person perspective action-adventure game, enables players to take on the role of Darth Vader, a first for a Star Wars title and more importantly, giving players something they've wanted to do for a long, long time.

When contacted, LucasArts would neither confirm nor deny this information, which is often a sure-case confirmation the game's being worked on. Still, we can play as Darth Vader?! Excuse our French, but um…WOOT!!!!

The movie follows the continuation of the Clone War and portrays Anakin Skywalker's dangerous dance with the Dark Side of the Force as well as his increasing conflict with Obi-Wan Kenobi. Will the game follow the same storyline? It's too early to tell, but we suspect that if you get to take on the role of Darth, a boss battle with Obi-Wan has GOT to be in there somewhere.

Given that the movie of the same name is slated for a 2005 release, the corresponding game is also very early in development and is likely due around the same time. "

Bandew
Jaja én is hallottam róla a Hardwireden. Valaki nyisson neki topicot.

Punker
lol pont most néztem a starwars.hu-t és ott is errõl írnak 😊)))

Igaz, hogy nem éppen a Battlefront-hoz kapcsolódik, de azért SW-hez köze van:

(IGN) Darth Vader megelégelte, hogy állandóan mélyrõl feltörõ, túlvilági szuszogásra késztetik a LucasArts berkein belül, ezért úgy döntött, Lara Croft nyomdokain megkezdi nézdahátam pályafutását. Az IGN belsõ forrásokra hivatkozva fedte fel a Star Wars Episode III: Darth Vader c. játékot, mely a hamarosan debütáló Star Wars film harmadik részébõl táplálkozik.
Kérdés, hogy a játék követi-e a film történetét, melyben tovább folytatódik a Klónháború és Anakin Skywalker Sötét Oldalon lejtett, veszélyes tánca és Obi-Wan Kenobi hergelése.

Megjelenésrõl nagyon korai lenne nyilatkozni. Talán 2005-ben már kedvünkre gonoszkodhatunk és elcsábíthatjuk (SW fanok ne figyeljenek 😊 Jabba mellõl a kedvenc kis Buja Férget avagy Bugac Kukacot 😊. (Thx Dante!)

Jah és még visszatérve erre a kérdésre, még a MOHAA is console-on volt elösször, és jó game az is.

Bandew
Egyenlõre semmi. De hamarosan beindúlnak itt a dolgok. 😄

Punker
na mi van semmi új infó?

XIII az jó.

hmm hát ez télleg gyanus, de hátha ez lesz most a kivétel 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tibre
Nekem ez a játék onnantól kezdve nem tetszik,hogy konzolra is kijön,mondjon vki olyan fps gammát ami konzolra is kijött és egy idõbe pc-re is és jó lett?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping