4144
-
#860 Nos nem azért, de ti már csak második-ok lehettek... mármint magyar klánügyileg. Az elsőt az SW:Battlefront fansite-ot üzemeltető Police88 jegyezte be a hivatalos oldalon. :) -
#859 havit ?
hmmm ...
:) -
#858 Egyértelmű.. de csak majd haaaa leszünk sokan és tudjuk fizetni a havidíjjat! :) -
#857 Az nagyon faja lenne. -
haxoror #856 és lesz klánszerver is? (persze tört) :) -
#855 Ja! Remélem jó lesz a game.. Egyébként már megalakítottuk az első Battlefront klánt Hungarian Empire néven, de ez csak akkor erősödik meg ha majd tetszik a game! :) csak azért írtam h a név már foglalt! :P -
haxoror #854 T minus 8 days :) -
#853 Kezdjük visszaszámolni! Már csak 9 nap! (+,- warez workers:) -
#852 mi van a logoddal ? -
#851 mármint? -
haxoror #850 oops sorry mindenkinek ezt erősen benéztem -
#849 úgy-úgy ! -
#848 Te haxoror!
Nem hagytad ki ezen oldal hozzászólásainak olvasásakor a #783-ast? -
haxoror #847 akkor miért nem írtad ide h mi is tudjuk!?
ÖNZŐŐŐ!!!! -
#846 jaa, ezt már tudtam.
-
haxoror #845 az hogy arany lett és nem lesz csúszás -
#844 ebben mi az új ? -
haxoror #843 STAR WARS BATTLEFRONT™ GOES GOLD
Prepare for battle. LucasArts is excited to announce that the highly anticipated action/shooter, Star Wars Battlefront has officially GONE GOLD on PS2, Xbox and PC and is scheduled to blast its way onto store shelves on Tuesday, September 21, 2004 --- day and date with the Star Wars Trilogy, which marks the first time all three classic films will be available on DVD. -
lachun #842 én FPS játékokat játszok, sokoban már bonyolult nekem -
antijedi #841 tényleg nem tudjátok? egyik legrégibb logikai game...
szvsz elég hires, ja és ládákat kell bene tologatni :)
http://www.cs.ualberta.ca/~games/Sokoban/
... :) -
haxoror #840 ha a sokoban miatt késik akkor széjjel lüvöm a Blasteremmel és lenyomok a torkán egy ThermalDetonatort!
(mi az a sokoban?) -
lachun #839 nem tom miaz de remélem nem akadályozo tényező. -
antijedi #838 attól függ szeretik e a készitők a sokoban-t :) -
lachun #837 ugye semmi tologatás ki jönn a game idöben???? -
#836 Ez nem a végleges Fan site, ugye? -
haxoror #835 én meg tiszta vizet öntöttem a pohárba hogy kiírtsam a kétkedés utolsó szikráit
bazze -
#834 Mintha én is ezt írtam volna az utolsó mondatomban. -
lachun #833 Nagyon jo akkor :DDD -
haxoror #832 "Is Star Wars Battlefront playable only from a 3rd person perspective?
You can play in both 3rd and 1st-person perspectives and it is switchable in-game. We foresee situations (piloting vehicles, etc.) where sometimes it will be advantageous to switch perspectives back and forth so it's up to player preference."
Ez a lucasarts hivatalos Battlefront oldalának a FAQjából van szóval lesz first person bazze -
#831 Nem sok köze van egymáshoz a két játéknak csak maximum a téma megválasztása.
Ez nem egészen olyan, mint amikor vki azt mondta korábban, hogy rakja fel a BF-re az EOD-ot és megtudja milyen lesz a BF:Vietnam, na meg rakja fel a BF-re a DC-t és megtudja milyen lesz a BF2-ő. Ugyanis itt a kiadó nem vásárolt fel semmi modcsapatot vagy nem vesz át ötletet egyik modfejlsztő csapattól sem. Szóval egy teljesen különálló cég (lukasarc) egy BF-hez hasonló felépítésű csak éppen más témájú (jelen esetben SW-os) játékot kezdett készíteni, ami nem feltélezei teljes egészében (legalábbis az eddig látott összes videó alapján), hogy lesz benne FPS nézet... persze elég 1-2 hozzászólást visszaolvasni és más kedves fórumozók biztosítottak arról, hogy csak így lesz. -
#830 Tomi, rakd fel a BF-re a Galactic Conquest modot és meglátod, milyen lesz a játék. -
#829 Ugye ez normális FPS lesz? csak mert a videókon gyalogosan sose láttam belső nézetet... :) Ja és az ATAT-t majd lehet irányítani, ugye? :) vagy azis csak bot lesz mint a macik? :( -
lachun #828 Én is remélem a videokat nézve nagyon pofás lesz:DDD -
Gandibá #827 Mármint warezen :)) -
Gandibá #826 Remélem nemsokára kijön.. -
lachun #825 na csak vigyázz a lábarda, felelötlen igéretek ne tégy:DDDD -
haxoror #824 14 nap múlva jön ki hivatalosan, 2-3 hét és meglesz annyit már fél lábon is kibírok :) -
lachun #823 Szerinem még sokat fogsz aludni a link ig sorry -
#822 nem tom ...
de vmi ilyet olvastam régebben ... -
haxoror #821 francba valahányszor látom hogy új hozzászólás van mindig abban reménykedem hogy végre egy ISO linket találok majd :DDD
nagyon várom ezt a gamét :)