Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy meg tudod a mondást:
"Amig élünk remélünk..." 😛PP
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Bár szívesen kipróbáltam volna egy 4 team-es csatát. Nem igazán volt még rá példa (hacsak a hentelõs gamék team-death match-ét ide nem vesszük,UT2k3,Q3,stb).
Még ami leghinkább ez volt az az alien vs predator 2 a maga 3 különbözõ fajával egymás ellen. Na az nem volt rossz pl. hálópartykon.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ettõl persze még lehet olyna megodlás hogy egy mapon pol vanak evok + lázado +birodalom teamek vagy nemtom, de nem hiszem hogy ez lenne a helyzet bár érdekes lenne az tuti 😛
Dark Force powa!
Mert az elég érdekes lenne (nagyon szívesen kipróbálnám),hogy 4 team van,s azok egymás ellen......
zzz

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A LucasArts egyik tisztviselõje megerõsítette, hogy a stúdió a Star Wars univerzumban játszódó és a Battlefield-hez hasonló többjátékos terméken szorgoskodik. A Star Wars: Battlefront a korai pletykákkal ellentétben, Yoda mester tanácsára, az összes nagyobb platformot, köztük a PC-t is célba vette.
További részleteket nem sikerült kihúzni a szóvivõbõl, bár a satu alkalmazásakor biztosította a kérdezõ feleket, hogy a Hoth-i csata szinte biztos, hogy benne lesz.
FRISS: A PlaystationMagazine három képet és további infókat spájzolt be a játékról.
Leginkább a SOCOM online-többjátékos tapasztalatához hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy egy rakat karakter között mazsolázhatunk és számos jármûvel kolbászolhatunk a harcmezõn. Négy csapat közül választhatunk: Felkelõk vs. Birodalmiak vagy Köztársaság vs. Szeparatisták. Az azonos oldalon lévõk nem gyepálhatják egymást, azaz a Köztársaság nem nyomulhat a Birodalommal szemben. A csatákat azonban bármely bolygón megvívhatjuk.
A Star Wars filmekbõl ismert összes nagyobb jármûvel nyomulhatunk. Kapaszkodtok? AT-AT és X-Wing-ek, de akár egy tauntaun-t is meglovagolhatunk. Hab a tortán, hogy némelyik jármûbe több jóember is belefér. Míg az egyik vezet a többiek kezelik az ágyúkat."
A képeket már Magus barátunk berakta.
Elég egy kicsit összekötöznöm a lábad. 😄
mióta vágytam rá hogy a lépegetõvel eltapossak pár mocskos lázadót 😊))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Dehát az a "minden" 😊
A Képek meg rohadt jók!!!!!!!!!!!!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
milyen állat lesz jármûvekkel menni!
War. War never changes.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tehát hamarosan hatalmas multi partyk várhatóak a Star Wars univerzumban.
Legalább címet mást találtak volna neki
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"A LucasArts egyik tisztviselõje megerõsítette, hogy a stúdió a Star Wars univerzumban játszódó és a Battlefield-hez hasonló többjátékos terméken szorgoskodik. A Star Wars: Battlefront a korai pletykákkal ellentétben, Yoda mester tanácsára, az összes nagyobb platformot, köztük a PC-t is célba vette.
További részleteket nem sikerült kihúzni a szóvivõbõl, bár a satu alkalmazásakor biztosította a kérdezõ feleket, hogy a Hoth-i csata szinte biztos, hogy benne lesz."
Ez szerintem nagyon király lesz.