4144
  • skorpio7
    Nos nem azért, de ti már csak második-ok lehettek... mármint magyar klánügyileg. Az elsőt az SW:Battlefront fansite-ot üzemeltető Police88 jegyezte be a hivatalos oldalon. :)
  • Serpa
    havit ?

hmmm ...
    :)
  • JCSR t0Mi
    Egyértelmű.. de csak majd haaaa leszünk sokan és tudjuk fizetni a havidíjjat! :)
  • grebber
    Az nagyon faja lenne.
  • haxoror
    és lesz klánszerver is? (persze tört) :)
  • JCSR t0Mi
    Ja! Remélem jó lesz a game.. Egyébként már megalakítottuk az első Battlefront klánt Hungarian Empire néven, de ez csak akkor erősödik meg ha majd tetszik a game! :) csak azért írtam h a név már foglalt! :P
  • haxoror
    T minus 8 days :)
  • JCSR t0Mi
    Kezdjük visszaszámolni! Már csak 9 nap! (+,- warez workers:)
  • Serpa
    mi van a logoddal ?
  • Police88
    mármint?
  • haxoror
    oops sorry mindenkinek ezt erősen benéztem
  • Serpa
    úgy-úgy !
  • skorpio7
    Te haxoror!

Nem hagytad ki ezen oldal hozzászólásainak olvasásakor a #783-ast?
  • haxoror
    akkor miért nem írtad ide h mi is tudjuk!?
    ÖNZŐŐŐ!!!!
  • Serpa
    jaa, ezt már tudtam.

• haxoror
    az hogy arany lett és nem lesz csúszás
  • Serpa
    ebben mi az új ?
  • haxoror
    STAR WARS BATTLEFRONT™ GOES GOLD
    Prepare for battle. LucasArts is excited to announce that the highly anticipated action/shooter, Star Wars Battlefront has officially GONE GOLD on PS2, Xbox and PC and is scheduled to blast its way onto store shelves on Tuesday, September 21, 2004 --- day and date with the Star Wars Trilogy, which marks the first time all three classic films will be available on DVD.
  • lachun
    én FPS játékokat játszok, sokoban már bonyolult nekem
  • antijedi
    tényleg nem tudjátok? egyik legrégibb logikai game...
    szvsz elég hires, ja és ládákat kell bene tologatni :)
    http://www.cs.ualberta.ca/~games/Sokoban/
    ... :)
  • haxoror
    ha a sokoban miatt késik akkor széjjel lüvöm a Blasteremmel és lenyomok a torkán egy ThermalDetonatort!
    (mi az a sokoban?)
  • lachun
    nem tom miaz de remélem nem akadályozo tényező.
  • antijedi
    attól függ szeretik e a készitők a sokoban-t :)
  • lachun
    ugye semmi tologatás ki jönn a game idöben????
  • AndrewCB
    Ez nem a végleges Fan site, ugye?
  • haxoror
    én meg tiszta vizet öntöttem a pohárba hogy kiírtsam a kétkedés utolsó szikráit
    bazze
  • skorpio7
    Mintha én is ezt írtam volna az utolsó mondatomban.
  • lachun
    Nagyon jo akkor :DDD
  • haxoror
    "Is Star Wars Battlefront playable only from a 3rd person perspective?
    You can play in both 3rd and 1st-person perspectives and it is switchable in-game. We foresee situations (piloting vehicles, etc.) where sometimes it will be advantageous to switch perspectives back and forth so it's up to player preference."
    Ez a lucasarts hivatalos Battlefront oldalának a FAQjából van szóval lesz first person bazze
  • skorpio7
    Nem sok köze van egymáshoz a két játéknak csak maximum a téma megválasztása.
    Ez nem egészen olyan, mint amikor vki azt mondta korábban, hogy rakja fel a BF-re az EOD-ot és megtudja milyen lesz a BF:Vietnam, na meg rakja fel a BF-re a DC-t és megtudja milyen lesz a BF2-ő. Ugyanis itt a kiadó nem vásárolt fel semmi modcsapatot vagy nem vesz át ötletet egyik modfejlsztő csapattól sem. Szóval egy teljesen különálló cég (lukasarc) egy BF-hez hasonló felépítésű csak éppen más témájú (jelen esetben SW-os) játékot kezdett készíteni, ami nem feltélezei teljes egészében (legalábbis az eddig látott összes videó alapján), hogy lesz benne FPS nézet... persze elég 1-2 hozzászólást visszaolvasni és más kedves fórumozók biztosítottak arról, hogy csak így lesz.
  • Cobra.
    Tomi, rakd fel a BF-re a Galactic Conquest modot és meglátod, milyen lesz a játék.
  • JCSR t0Mi
    Ugye ez normális FPS lesz? csak mert a videókon gyalogosan sose láttam belső nézetet... :) Ja és az ATAT-t majd lehet irányítani, ugye? :) vagy azis csak bot lesz mint a macik? :(
  • lachun
    Én is remélem a videokat nézve nagyon pofás lesz:DDD
  • Gandibá
    Mármint warezen :))
  • Gandibá
    Remélem nemsokára kijön..
  • lachun
    na csak vigyázz a lábarda, felelötlen igéretek ne tégy:DDDD
  • haxoror
    14 nap múlva jön ki hivatalosan, 2-3 hét és meglesz annyit már fél lábon is kibírok :)
  • lachun
    Szerinem még sokat fogsz aludni a link ig sorry
  • Serpa
    nem tom ...
    de vmi ilyet olvastam régebben ...
  • haxoror
    francba valahányszor látom hogy új hozzászólás van mindig abban reménykedem hogy végre egy ISO linket találok majd :DDD

nagyon várom ezt a gamét :)