4144
-
#3903 Szedem le a francba :( -
#3902 Hát akkor asszem ez ennyi.... :( -
#3901 Gamespyból sem megy -
#3900 Ha lelövöm a tűzfalam akkor is timeout, nemértem -
A Kalandozó #3899 Próbáld meg megint gamespyból! -
#3898 Nagyon érdekes:
1. Ha gamespyból próbáűlom akkor azt mondja nem jó CDkulcs
2. Ha direct connectelek akkor meg timeout
Nemigazán értem -
#3897 Másodszorra sem ment (letiltottam én is a porto de így sem) -
#3896 Elsőre nem sikerült.....megint próbálom, de szerintem adj meg IPt hátha úgy megy -
#3895 Megyek! -
A Kalandozó #3894 Nnna, indul!
-
#3893 MIkortól megy a szerver? -
#3892 Hkey_local_machine/software/lucasarts -
MrChef #3891 ASZENTSIT!!! Elfelejtettem, hogy mikor nemrég újratettem a windows-t, vmi hibaüzenetet írt ki a game, mert először nem töröltem a könyvtárat, most meg bármit csinálok...a windowsban hol van ennek a game-nek registry-je??? -
A Kalandozó #3890 Még legalább fél óra. Először próba Gamespyban, ok? -
MrChef #3889 hahó! mikor fut a game? -
#3888 Ipt adsz? vagy gamespyban nézzem? lehet IP alapon kéne megpróbálni ha amúgy nem megy -
A Kalandozó #3887 Hogy a tört megy-e? Kipróbáljuk. Én a megfelelő portot tiltottam. A verzió 1.2-es. Ha nem tudtok bejönni, írjatok ide, időnként majd megnézem a játék közben. Továbbra is HUN Játék a szerver neve. -
#3886 Végre valami jó hír! Remélem tudok csatlakozni (nekem is tört van) -
MrChef #3885 Jee! Az f*sza lenne! Tört és 1.2-es? -
A Kalandozó #3884 Sziasztok!
Bocs mindenkitől, de kidőltem a sorból betegség miatt. Ma kilenc után lehet szerver, ha az jó, ok? -
#3883 Várni én is várom, de csak nem kaar eljönni az idő :( -
MrChef #3882 ja , én is várom! -
#3881 Ma lesz szerver? :)
Már unom mindennap feltenni ezt a kérdést.....tudom-tudom ne tegyem fel.... -
#3880 Nah? Lesz valami? Vagy csak holnap? -
MrChef #3879 remélem lesz! tört és 1.2-es:-) -
#3878 És ma lesz szerver? -
#3877 Lesz este szerver? -
#3876 Tudtommal 1.2 kell nekem is az van. Viszont kell bármi más még? Lesz ma szerver? Ha igen hány órától? -
Tom Tom #3875 1.0 val lehet játszani multiba?Mert ha igen akkor mennék ma -
#3874 Valami plusz map/addont kell letölteni? a sima 1.2 fentvan -
#3873 Ma lesz? A tegnapiról sajnos lemaradtam :( -
Tom Tom #3872 Tudom mi a probléma nekem is ez volt.A pályák amiket letöltöttél még a gépeden vannak míg az1.2 nincs menj be a game databa és töröld ki az egész ADDON részt akkor mennie kell. -
A Kalandozó #3871 Kár... :( -
MrChef #3870 basszus! srácok, nem tudok menni, mert újra kellett telepítenem a windows-t. ez nem is akkor a gáz, csak újratettem a BF-ot, és nem tölti be teljesen vmi, "Buffer ovverun..." -bla-bla-bla izét ír ki nekem! újratelepítettem a könyvtárát is letöröltem, és ugyanaz. ennyit nem ér az egésu kalap sz**, úgyse tok jáccani, másolt az enyém...:-( -
A Kalandozó #3869 Persze, jöhet bárki, most indul. Kb. 10 perc múlva visszanézek ide, ha nem tudtok bejönni, szóljatok itt! -
Tom Tom #3868 Mehetnék pl én is? -
MrChef #3867 csá! valszeg jó nekem is 21:00 körül! -
A Kalandozó #3866 Sziasztok!
Ma este - érdeklődés esetén - elindítom a szervert. 1.2-es, 21.00 körül.
Üdv.:
A Kalandozó -
#3865 Jujj.....hát asszem én ma nem fogok gémelni.....mikor lesz legközelebb szerver?
CSak most néztem hogy az 1.3-at szedtem le, nézem az 1.2-őt.....165mb! 2 óra míg lejön (hülye chello korlát) szal jó gémelést :(((( -
A Kalandozó #3864 1.2-n megy. Kell.