Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor én most megyek!!
Megy már.. 😊 de nem jön senki..
Na, megy már?
Sziasztok!
Bocsi, de nem voltam elõbb, a game kb 15 perc múlva mehet... 😊 HUN Játék a szerver neve.
Bocsi, de nem voltam elõbb, a game kb 15 perc múlva mehet... 😊 HUN Játék a szerver neve.
A kotort azért nehéz többször végigvinni, mert a legfõbb eleme ami leköt az a story (lévén abszolút lineáris) tehát ahhoz nagyon bele kell bolondulni hogy többször végigvidd, hisz a fõ hajtóerõ megszûnik.
Én spec csak 2x bírtam végigtolni (1x jedi weaponmaster, 1x sith lord 😊 )
Én spec csak 2x bírtam végigtolni (1x jedi weaponmaster, 1x sith lord 😊 )
Lehet multizni törttel????? WoW
Úgylátom mindennap nyomjátok, nem?
Ha lehet törttel is menni akkor leszedem megint, mert anno singleben a gyenge AI miatt szedtem le, bár sokáig nyomtam!!!
Úgylátom mindennap nyomjátok, nem?
Ha lehet törttel is menni akkor leszedem megint, mert anno singleben a gyenge AI miatt szedtem le, bár sokáig nyomtam!!!
Én pl.: már mindkettöt meguntam (a KotOR II. rögtön az elsö végigjáccás után.)😄😄😄
Mer azt nemtudom mié csak 1x tudom végigvinni.
Talán mer több föntos cucc van az RPG-k pen és ha szt megtudom akkor már uncsi.
Igaz hogy vannak benne kisseb küldik de akkor is.
Mer azt nemtudom mié csak 1x tudom végigvinni.
Talán mer több föntos cucc van az RPG-k pen és ha szt megtudom akkor már uncsi.
Igaz hogy vannak benne kisseb küldik de akkor is.
hópihe
Most õszintén szerintetek a Battlefront a jobb vagy a KOTOR II?
Nekem is jó 7 után. Mi a szerver neve?
Csá! Ma este 7-8 körül jó lenne nekem!
Túl késõn van ! Elõbb nem lenne jó ??? Olyan 6 kor vagy 7 kor ! De nekem már most is jó !
Sziasztok!
Ma este 9 körül? 😊
Ma este 9 körül? 😊
csá!
én ma este készen vagyok!
én ma este készen vagyok!
Nem jönne valaki jáccani neten ??? Én csinálnék szervert de az is jó ha ti csináltok !
Csá!
Lesz ma game?
Lesz ma game?
Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy multiban át lehet-e Jedi lovaggá változni? Lehet, hogy lama kérdés, de ez van.
Nem értek ehhez a játékhoz annyira, de nem lehet, hogy csak egy servert futtattál? Hasonló volt nekem régen a JK2 alatt, amikor servert kreáltam. Ha játszani akartam még külön fel kellett lépnem a játékba. :-)
Sziasztok!!
Leszedtem egy 72Mb-os file-t a www.lucasfiles.com-ról,ami egy Dedikát 1.2-es szerver patch.
Winbe be lehet állítani, hogy melyik pálya, hányan legyenek stb...
De mikor rányomok h start, akkor csak kijön egy kis lap, ahol számolja hogy mióta megy a szerver, melyik pálya, hányan vannak..de nem indul a game...
Vki segítsen...köszi
Leszedtem egy 72Mb-os file-t a www.lucasfiles.com-ról,ami egy Dedikát 1.2-es szerver patch.
Winbe be lehet állítani, hogy melyik pálya, hányan legyenek stb...
De mikor rányomok h start, akkor csak kijön egy kis lap, ahol számolja hogy mióta megy a szerver, melyik pálya, hányan vannak..de nem indul a game...
Vki segítsen...köszi
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Hi! Nekem "biztonsági másolatom" van!:-)
MrChef, neked is eredeti CD key-d van? Kipróbálnám, hogy be tudnak-e jönni tört játékkal is.. Holnap nem leszek, úgyhogy nem indítok szervert!
kár!:-(
ha indul game, elõtte szóljatok nekem ide a fórumba!
ha indul game, elõtte szóljatok nekem ide a fórumba!
Hjaj, volt szerver, krsz ott is volt, de nem jött más, õ is kiment, úgyhogy kiszálltam... Bocsi..
Akkor Kalandozó a hunyó...nem inditott szervert, vele beszéld meg...
én most nézem a gamespy-ban a game-ket, de nincsen magyar
Megyek vissza, hátha megy a szerver...próba szerencse...
oké! mikor fut a game?
Nekem úgy sikerült...
A Gamespy-on keresztül jelentkezz be...
Most már megy game? Mert én nem láttam a servereknél!
igen..bocs biztos nem figyeltem..nagyon lõttek...😊
krsz, neked eredeti a CD key? Nem válaszoltál a játékban..
Király, akkor jövök én is 9-kor!!!:-))
Akkor 9-kor... may the force be with you...😊
Hivatalosan 1,5 M oda-vissza, ebbõl kb 1M mûködik is rendesen..
felfelé / lefelé is 1Mbit?
alias Darken
Sziasztok!
Általában este 9 körül indul, HUN Játék néven. A lejjebb írt portokat letiltottam, úgyhogy elméletileg törtek is jöhetnek.
Általában este 9 körül indul, HUN Játék néven. A lejjebb írt portokat letiltottam, úgyhogy elméletileg törtek is jöhetnek.
1 db eredeti Cd kulcs eladó
Érd:mailban
Érd:mailban
van még game? sajna amikor írtad lekéstem róla, mert nem voltam itthon.
Hali!
1M a sávszél, ált. 10-13 embert enged. 15-20 perc múlva mehet tõlem! 😊
1M a sávszél, ált. 10-13 embert enged. 15-20 perc múlva mehet tõlem! 😊
Lesz ma este game???
Milyen sávszélességen megy? Hány ember mehet?
alias Darken
Sziasztok!
Tegnap csak 3-4 emberrel ment a szerver, megpróbáljuk, hátha most többen jöttök. Indul! 😊
Tegnap csak 3-4 emberrel ment a szerver, megpróbáljuk, hátha most többen jöttök. Indul! 😊
Neked nem hiszünk..
Azt adsz hozzá vmi kamu CD-Keyt
Azt adsz hozzá vmi kamu CD-Keyt
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Szia!
Basszus, pont lekéstem a serveredrõl! Indítasz ma is? Vagy ha nem, akkor mikor legközelebb?
Basszus, pont lekéstem a serveredrõl! Indítasz ma is? Vagy ha nem, akkor mikor legközelebb?
Sziasztok!
Köszi, All-Seeing Eye probléma megoldva. Akik még kérdezték: ez egy szoftver, Trial Version letölthetõ (allseeingeye.com).... Én nem tudtam.. 😊
Szerver indul most, 1.2, jöhetnek a törtek is! HUN Játék néven fut mindjárt. (mûxik, kipróbáltam!)
Köszi, All-Seeing Eye probléma megoldva. Akik még kérdezték: ez egy szoftver, Trial Version letölthetõ (allseeingeye.com).... Én nem tudtam.. 😊
Szerver indul most, 1.2, jöhetnek a törtek is! HUN Játék néven fut mindjárt. (mûxik, kipróbáltam!)
Szevasz!
Az AllSeeingEye-t elvileg nem nagyon kell beállítani, mert érzékeli a telepített game-ket. Csak add meg a szûrõket: pl. magyar server, ping, password, players number ha akarod.
Milyen servert indítasz? Törtet vagy eredetit? 1.2-est?
Az AllSeeingEye-t elvileg nem nagyon kell beállítani, mert érzékeli a telepített game-ket. Csak add meg a szûrõket: pl. magyar server, ping, password, players number ha akarod.
Milyen servert indítasz? Törtet vagy eredetit? 1.2-est?