Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASZENTSIT!!! Elfelejtettem, hogy mikor nemrég újratettem a windows-t, vmi hibaüzenetet írt ki a game, mert elõször nem töröltem a könyvtárat, most meg bármit csinálok...a windowsban hol van ennek a game-nek registry-je???
Még legalább fél óra. Elõször próba Gamespyban, ok?
hahó! mikor fut a game?
Hogy a tört megy-e? Kipróbáljuk. Én a megfelelõ portot tiltottam. A verzió 1.2-es. Ha nem tudtok bejönni, írjatok ide, idõnként majd megnézem a játék közben. Továbbra is HUN Játék a szerver neve.
Jee! Az f*sza lenne! Tört és 1.2-es?
Sziasztok!
Bocs mindenkitõl, de kidõltem a sorból betegség miatt. Ma kilenc után lehet szerver, ha az jó, ok?
Bocs mindenkitõl, de kidõltem a sorból betegség miatt. Ma kilenc után lehet szerver, ha az jó, ok?
ja , én is várom!
remélem lesz! tört és 1.2-es:-)
Tudtommal 1.2 kell nekem is az van. Viszont kell bármi más még? Lesz ma szerver? Ha igen hány órától?
1.0 val lehet játszani multiba?Mert ha igen akkor mennék ma
Tudom mi a probléma nekem is ez volt.A pályák amiket letöltöttél még a gépeden vannak míg az1.2 nincs menj be a game databa és töröld ki az egész ADDON részt akkor mennie kell.
Kár... 😞
basszus! srácok, nem tudok menni, mert újra kellett telepítenem a windows-t. ez nem is akkor a gáz, csak újratettem a BF-ot, és nem tölti be teljesen vmi, "Buffer ovverun..." -bla-bla-bla izét ír ki nekem! újratelepítettem a könyvtárát is letöröltem, és ugyanaz. ennyit nem ér az egésu kalap sz**, úgyse tok jáccani, másolt az enyém...:-(
Persze, jöhet bárki, most indul. Kb. 10 perc múlva visszanézek ide, ha nem tudtok bejönni, szóljatok itt!
Mehetnék pl én is?
csá! valszeg jó nekem is 21:00 körül!
Sziasztok!
Ma este - érdeklõdés esetén - elindítom a szervert. 1.2-es, 21.00 körül.
Üdv.:
A Kalandozó
Ma este - érdeklõdés esetén - elindítom a szervert. 1.2-es, 21.00 körül.
Üdv.:
A Kalandozó
Jujj.....hát asszem én ma nem fogok gémelni.....mikor lesz legközelebb szerver?
CSak most néztem hogy az 1.3-at szedtem le, nézem az 1.2-õt.....165mb! 2 óra míg lejön (hülye chello korlát) szal jó gémelést 😞(((
CSak most néztem hogy az 1.3-at szedtem le, nézem az 1.2-õt.....165mb! 2 óra míg lejön (hülye chello korlát) szal jó gémelést 😞(((
1.2-n megy. Kell.
Bocs mindenkitõl, csak most értem el a gépig. 10 perc és mehet a játék! HUN Játék néven...
Ja...Én
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Valaki felrakta már az új patchet?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Akkor valamit nem jól állítottál be. Rögtön a szokásos szöveget írta ki nekem...:-(
Kérdezd meg Temporal Vortexet, hogy pontosan mit és hogyan kell beállítani.
Kérdezd meg Temporal Vortexet, hogy pontosan mit és hogyan kell beállítani.
Ja még valami kell hozzá valami spéci progi amivel megy?Pl:JAVA vagy Macromedia Flash player 8...
Ilyen modemmel ami 48kb/sec lehet Multizni,úgy hogy a játék nem szaggat be vagy nem fagy le??
😞 pedig most jött le, örültem volna ha már ma kipróbálhattam volna multiban, na mind1 addig is gyakorolok szingleben 😊
Sziasztok!
Lehet, hogy csak a hostnak kell tiltani, de akkor elvileg MrChef be tudott volna jönni a game-be tegnap. De nem tudott, pedig nálam tiltva van az a port.
Tegnap tévedtem, ma mégsem leszek este, marad a péntek.. Bocs!
Lehet, hogy csak a hostnak kell tiltani, de akkor elvileg MrChef be tudott volna jönni a game-be tegnap. De nem tudott, pedig nálam tiltva van az a port.
Tegnap tévedtem, ma mégsem leszek este, marad a péntek.. Bocs!
hostnak kell tiltani
alias Darken
ja bocs itt vagyok. szóval ha most már letiltottad, akkor tényleg mennie kéne. akkor holnap! csá!
Nnnna, majd holnap akkor.. 😊
Én letiltottam. Úgyhogy akkor mennie kellene..
én úgy tudom, hogy a hostnak kell beállítania. Temporal Vortex is így csinálta, nekem nem kellett beállítanom semmit.
"Ha azt akarod hogy olyan menjen akinek nem eredeti a cd je akkor tiltanod kell kifelé a 29910 es portot és ilyen serverre te is rámehetsz ahol tiltva van ez a port de neked is tiltva kell lennie !" - írta ponty1, ha jól emlékszem. 😊 Nálam tiltva van..
le van tiltva nálad az a nemtomhányas port? Amit itt lejjebb olvashatsz..
látom a game-t, de nem tudok belépni..."biztonsági másolatom" van...:-(