4144
-
antijedi #1783 bár gamespyra se nagyon akar beloggolni valamiért :) -
antijedi #1782 nekem meg 0-t, érdekes...
ráadásul amikor keres oylan mintha be lenne fagyva a game :)
ehh midnig is utáltam belső szerverkeresőket... :P -
#1781 nálam a belső serverkeleső vagy 100-at listáz ki. ASE-hoz még nincs battlefront frissítés sajns... -
#1780 jó kérdés.
-
antijedi #1779 akkor hogy nyomja itt neten mindenki szerinted? :) -
#1778 mé volt idegbeteg ?
mit tett ? -
#1777 vannak serverek ?
szvsz nincs. -
antijedi #1776 valami külső serverkereső nincs ehez mert belső nekem nem talál egy servert se..., arról nem is beszélve hogy ugy keres mintha kifagyna csak a végén visszajön :P -
#1775 Nem is tudom, valahogy neki volt a legmagasabb ping-je. :-) -
#1774 koreai gyerek nem kavart be ?
-
#1773 lehet az van, mert máshova is betudtam menni, nem rinyált cdkulcsért sem... -
#1772 amennyit elbír a servert létrehozó sávszélessége. sztem 512-es vonalnál max 3-4 ember.... -
#1771 má kijött a server patch?
hányan tudnak így connektelni egy helyre ? -
#1770 Semmi server patch nincs fent, csak a language fix (mivel egyszer már kivágott multi közben). Szvsz most le van lőve az auth-szerver. -
#1769 gondolom private server paccs. az a furcsa, hogy én mindenféle crack nélkül konnektáltam, a master server nem tiltott le. viszont a serverlistában láttam Hmuda-t, szal a masterserver TUDTA hogy ő indít servert. pedig a krekk elvileg a mastar server ellenörzését lövi ki - elvileg így nem láthaná....nemértem. -
#1768 akkor télleg jó. -
#1767 :) -
#1766 hogy sikerült összehozni az MPt ? -
#1765 NeoMan: most vettem szére, hogy hostolás közben még töltögettem is lefelé, szóval netkód rox. -
#1764 Eh most szórakoztunk kicsit NeoMannal. Beesett egy Koreai srác is, kicsit idegbajos volt, de jókat lehetett vele ATAT-ket borítgatni. :D -
TneX #1763 [UNQL]Charlie inditott egy szervert a gépén,és viszonylag sok magyar tódult be,hát henteltünk egy jót :DD
De azért nem semmi voltunk vagy 10-12-en és egyátalán nem lagolt,és nem is akadozott,szóval a netkódra azt hiszem nincs panasz:) -
#1762 hol van server? :)
szar a ping a külföldieknél.. -
#1761 Jah:) -
#1760 Eh akkor nincs tapasztalatod az SW gamék igényes képviselőivel kapcsoaltban. Ideje művelődni a nagy nevekkel. :-) -
#1759 GUComics
Bazzeg! Többet nem játszok veled az Endor pályán! -
#1758 Jah meg még toltam a phantom manance vagy hogykellírni:D) -
antijedi #1757 őőő nm tom nekem amikor az kijött már volt joyom de szerintem nem az..., amugy nekem nagyon bejött az is tartotta hagyományokat :) -
CB SNIPER #1756 nekem is rohadtul bejött ez a game a hangulata szerintem is igen ász!!! -
#1755 Ez nem az amelyik el se indul joy nélkül? -
antijedi #1754 alliance megy xp-n is szerintem :) -
#1753 Csak sajnos XP-n nem hiszem, hogy elingulnának. Pedig télleg ászok voltak. -
antijedi #1752 x-wing alliance még mindig megálja a helyét szerintem, igaz annak se legujabb a grafikája de hát ha nincs ujabb... -
antijedi #1751 durva tulzás szvsz..., énis szeretem sw-t meg minden, de azért ennyir enem jó..., el lehet vele lenni meg minden de amiket ő ir erős tulzások :) -
#1750 Az X-Wing és a Tie Fighter is az volt. A maga idejében... :) -
#1749 Eh, pedig a KOTOR alapmű. :-) -
#1748 Nem nagyon jáccottam még star wars játékokat, csak a racert:D
-
#1747 Elvielg ma, 21-én adják ki hivatalosan a játékot. Igazán kilökhetnék már azt a tetves dedicated server-t is... -
#1746 Úúúúú...Akkor leszedem!...ööö....Vagyis megveszem!:DDD -
#1745 3 CD-s -
#1744 ÁÁáááááá akkor jó lehet! Kössz!:) Hány cd?