4144
  • k kristof
    hi all le lehet tölteni valahonan lehetöleg ingyen a gamet?
    előre is kösz a válaszokat.
  • Tatyla
    Ezt nekem is de mi ez?
  • HoTDoG
    Nekem az ASE ezt találta...

• HoTDoG

September 26, 2004 [Alegis]

Another fix: dedicated server
    If you got windows in another language than english and your pc dedicated server window crashes, curlinux found the fix. The fix can be read here

A specific folder that has the name ENG should be changed to your language. The window crashed because it couldnt find the right folder

Ez nem jó Life-nak? :) Vagy ő Linuxos szervert üzemel?
  • [Jakuza]
    Star Wars Battlefront(TM) Update ReadMe
    Version 1.00
    9/24/2004

##############################################################

Thank you for downloading the Star Wars Battlefront(TM) Update

This update addresses the following:

* Improves NAT negotiation for online games which may help
    improve multiplayer performance.

* Minor fix to server browser screen.

Lassatok milyen nagylelku vagyok hozzatok. :PPPP
    2004-09-28 PC Game Dox Star Wars Battlefront Update 1.01a (c) Lucas Arts RELOADED
  • [Jakuza]
    Amugy.
    2004-09-28 PC Game Dox Star Wars Battlefront Update 1.01a (c) Lucas Arts RELOADED 01x05 MB 8.2
    Ez crackelt tuti.
  • [Jakuza]
    Vicces.
    Vajon a betateszterek mit csinalhattak ?
  • nimfas
    battlefront1_00.exe néven jött ki egy hivatalos patch... 3 mb és a hálózati game-t javították
  • nimfas
    az 1.00 Patchhez van már törés???
  • HoTDoG
    Van pár régebbi játék, aminek használ :).
    Pl.: Aliens versus Predator 2. Ha ASE-val vagy GameSpy-al csatlakoztam, nem ellenőrizte a cdkulcsot, hiába volt bannolva, vagy más használta, vagy rossz volt.
  • LSC
    Van megoldás már multira pls?
  • Dankó
    Csak azon szoktak lenni tört szerverek is.
  • Hellhammer
    Nekem nincs felrakva a game, letöltöttem, de olvasva a topicot erősen gondolkozom rajta, hogy feltegyem.e :|

Egy tipp a cd-key problémára a Call of Duty topicból:

"Hostban kell átírni, a CD kulcs ellenőrzésnél, egy sort, codauthorize.activision.com-ra. Ilyenkor nem neten, hanem saját szerveren ellenőrzi a kulcsokat."

Persze a codauthorize.activision.com mást kell beírni, de egy normálisabb tűzfal megmondja, hogy merrefelé kommunikál a játék a cd kulcs miatt.
    Remélem tudtam segíteni és működni fog a dolog :)
  • Me0w
    Szerinted a cd-key bekeresen mit valtoztat meg hogy ASEt hasznalsz vagy nem? :)
  • Dankó
    Az az igazság hogy nem sokat számít hogy ,már rajta van az ASE-n ugyanis nem lehet ott sem játszani vele.
  • haxoror
    aha, persze...
  • SinClaiR
    Nem vagy megelégedve?:) Mondcsak, mi nem tetszik a játék grafikájában?
  • Serpa
    ASE frissítette magát a Battlefrontra.
  • Me0w
    Online... tudod mi az? :)
  • ScOrpY
    Vedd fell fullra a grafikot :D
  • Cube Boy
    Nekem sem eredeti van, es muxik, jol. De nem jatszom vele, mert a grafikai kidolgozottsaggal nem vagyok megelegedve...
  • jerome
    Jah
  • Dankó
    Nos szerintem megfőtt az akinek nem eredeti játéka van.(többek közt én is).Ugyanis én vagy 3 napja próbálkozok online játszani és semmi.Se kép se hang.Mindegy most akkor várunk addíg amig nem jön ki vmi tört szerver vagy hasonló.
  • haxoror
    ez jelenthet megoldást? (bocs ha hülyeség, nem értek hozzá)

"Another fix: dedicated server
    If you got windows in another language than english and your pc dedicated server window crashes, curlinux found the fix. The fix can be read here

A specific folder that has the name ENG should be changed to your language. The window crashed because it couldnt find the right folder"
  • Johnyy
    lehet, de egy délutánt elvoltam vele és , ugy döntöttem majd később folytatom.....
  • haxoror
    nem vagy kitartó...
  • Johnyy
    A "nagy lázban" szedtem én is csak folyton indításkor kidobott és lerakta a gémet a tálcára,, egy picit xarakodtam vele, de aztán meguntam,,, de ha itthon lesz akor ujra rámegyek!! hátha.
  • antijedi
    lassu vagy...
  • Johnyy
    hogyhogy már??? és én még ki se próbáltam :((((
  • HoTDoG
    Már nincs sajna...
  • Tomeee
    sziasztok nekem ezt az unat.cdkey-t írja ki nincs vmi tört vagy magyar server?????
  • NeoMaN
    tedd fel a Language Crash FIix-et....
  • Bulitomi
    Sziasztok!
    Tudtok abban segíteni,hogy miért nem indul el nekem a játék? Volt már vkinek hasonló gondja?
  • SinClaiR
    képes voltál lefotózni?
    bazegh..
  • ScOrpY
    A demóját honnan lehet leszedni???
  • Braveheart
    LOL
    Neked is csak ekkora?
  • Curze
    Igen. Semmi extra, csak más bolygók vannak meg kezdéskor. Gyakorlatilag ugyanaz mind.
  • haxoror
    Ja, a négy szürke küldetésből sikerült már unlockolnod valamelyiket?
    Azok miről szólnak?
  • haxoror
    Én inkább a Senzor-os bolygót rohanom le egyből, nagyon idegesítő amikor a gép blokkolja a minimappot
    Egyre jobban tetszik ez a game :)
  • haxoror
    Én a clone-okkal kezdtem és a Kashyyk alapból elvileg reinforcement bonust ad de mégis egyenlő tiketről indulunk(?)