Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Enter kell a jelszó után, mert ilyen szar...
[Jakuza]
Jo az meg mindig csak az egeret vidd el onnan ahol bekell irni a jelszot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Koszi,remelem most mar nem fog szarakodni a server.

Jimi Hendrix

Nemtom mért, de nekem nem fogadja el...
Tegnap még jó volt.

swbfhu

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Smuge
Mi a pass hungsra?

[Jakuza]
Vegyel egy jobb gepet. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Megy, es nincs CD key authorizacios hiba.

Bocs hogy nem olvasok vissza de most mukodik a game a servereken?es megy e mar jol a hungs.hu server?elore is koszi

Jimi Hendrix

Me0w
Enyem is megy, persze nem no-cd crackkal, hanem daemonnal. Minden gond nelkul, csak lassan 😊)

Together we'll fly someday...

[Jakuza]
Az enyim eddig meg jo hala istennek.
Semmi fagyi, igaz nem NoCD crackal nyomulok.
Probalkozzal meg az uj driverekkel es directxel hatha segit.

nyomj egy csomo gombot 1xre (veletlen jottem ra ) ugy legalabb windows visszajon
Nektek nem fagy ki néha? Nekem csak fogja magát és úgy lefagy 20-30 percenként hogy csak a reset segít, pedig xp-m van.

War. War never changes.

Serpa
Az ASE játékdemokhoz is csinál filtert, napok(inkább órák) kérdése és lesz SWB-hez is

[Jakuza]
4-en 😛
Hat nem valami sok.

Me0w
Nem, de legalabb tudod, hogy masok is akarjak 😊

Lacc
Nagyon örülnék neki, ha lenne ASE filter a játékhoz, ég és föld lenne a különbség...
jólvan azért THX!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

[Jakuza]
Hat ettol meg nem lesz a filter bent az ASE-ban. 😛
Majd ha irnak a keszitok valamit ezugyben.
De nem artana mert ez igy kurva szar.
Nem latni semmit. Ott meg lehetne legalabb orszagonkent szortirozni.

Me0w
http://www.udpsoft.com/forum/topic.cgi?forum=1&topic=2304

[Jakuza]
Hat nem tom, mivel sok jatekot, ami GS-es nem csinalnak meg.

Me0w
Szerintem mivel gs-es, tuti lesz, kerdes mikor 😊

[Jakuza]
Viszont ez pont ide tartozik.
Remelem az ASE-hez lesz filter az SWBF-hez , mert botranyosan szar a szerver kijelzoje a SWBF-nek.
Nem jol jelzi ki hanyan vannak a szerveren stb, leugrik a szerverrol csatlakozas kozben a kurzor stb.

skorpio7
Nem itt kéne feltenned ezt a kérdést, de a válasz igen.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

hy valaki próbált a BF-el ALL SEEING EYEBEN multizni vannak tört serverek?mert nem akrom úgy felrakni az ALL-t hogy nincsen hozzá tört server elõre is THX

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

OK. Köszi.

ssc-suni-hu
Esetleg lehet az is, ami nallam BFbe volt, hogy az eger gorgetojet picit elmozditva egyfolytaba a fegyvereket valtogatta es nem lehetett leallitani.
Mondjuk ilyen ebben a jatekban nallam nncs, de BFben ki kelett kapcsolni a gorgeto hasznalatat.
Esetleg ezt is nezd meg.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Nem értem én ezt.Most minden szó nélkül enged akárhova akarok csatlakozni.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

[Jakuza]
Remeljuk az lesz a bibi.

De, az van, és a taskbar ikon is engedélyezve van. Köszi a tippet, majd otthon kipróbálom.

[Jakuza]
Veletlenul nem ATI kartyad van ?
Nalam hasonl;o tuneteket produkalt a Q3, amig nem kapcsoltam ki a video kartya beallitasainal az Enable ATI taskbar ikon alkalmazast.
Utana megszunt ez az egesz.

Me0w
Ebbol a 3. eleg valoszinutlen 😊

Srácok!
Mit lehet tenni, ha a játékban olyat csinál a menüben, mintha be lenne dugva egy joystick, és nem lenne rendesen kalibrálva. Azaz, mintha egyfolytában be lenne nyomva mondjuk a LE gomb. Ezt mondjuk 5 percnyi game után ESC megnyomásakor produkálja, és onnantól nem is lehet rendesen játszani, mert játék közben meg a fegyvereket váltogatja egyfolytában.
Érthetõ? Találkozott valaki ilyennel?

[Jakuza]
Te mit neztel ? A Hungs megy.

hungs kilõve úgy látom....😞

megy még a server?

[Jakuza]
Nem a hungs.hu-ra ertettem a laggos szervert, hanem arra, ha megszunik a hungs.hu akkor kell egy olyan szervert keresni ami nem laggol.
Nalam is jo volt a hungs.hu, atlagban 60-70 volt a pingem es nem laggolt.
Amugy 128-on hagytam connectet, mert ADSLnel szvsz ertelmetlen 512-re allitani, mert az csak a letoltesi, nem a feltoltesi sebesseg.

Fritz Von...
Vazzze Cézé! De fosul nézel ki ezzel a JCSR logóval!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

A lag nem a szerver miatt van, hanem a kliens miatt.
Tegnap délután amikor 28-ból 26-an voltunk bent, 43% volt a proci használat, és nálam egyáltalán nem lagolt (3.2-512/1024ddr,5700ultra), míg másoknál igen.
(A játékban a kapcsolat sebességét is érdemes beállítani)
Nah a szerver elindítva.
Kap mégegy esélyt.
Amúgy a lehalás nem a játéktól volt hanem szoltatok Petkonak a cdkulcs kérése miatt és rossz helyre nyult.
Attól függetlenül kétszer lefagyott már.
A botokat pedig felesleges betenni mert ha kell bot akkor nyomtok egy esc-t és kértek rá botot.
Legalább ezt értelmesen megcsinálták.
[Jakuza]
Na akkor kene magunknak keresni egy jobb fajta szervert, ami nem annyira laggos, es eleg alacsonyak a pingjei.

Hmuda
Nem vagyunk egyformák. Én pl mindent elolvasok, hátha a bõgés mögött meglapul egy kérdés amire lehet válaszolni.:-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Devilke
Nem kell mindent elolvasni. Én speciál csak az értelmes hozzá szólást szoktam elolvasni. Amúgy meg engem nem zavar nem is érdekel ha valaki itt "síránkozik"szíve joga ha neki úgy jó.

Hmuda
Én nem a 12 évest emelném ki hanem azt, hogy "anyázó". Én inkább arra raknám ahangsúlyt. Az, hogy 12 éves csak azt jelzi, hogy abban a korosztályban fordul elõ az ilyesmi a elggyakrabban.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
A topiclátogatókat akik inkább a gamét tárgyalnák a hülyegyerekek siránozásainak olvasása helyett. Például. :-)

Azért nem kéne általánosítani...a fiam is 12 éves és 2 éve játszik különbözõ játékokkal multit, ha valami nem tetszik neki elmegy másik szerverre, anyázás és egyéb beszólásai nem igazán voltak.
A 20-30-as korosztály sem különb 😊

Devilke
És szerinted kit érdekelnek a 12 évesek....

Hmuda
Gondolom majd ha vége a sulinak úgyis jönni fognak a 12 éves anyázók, hogy mi a faszért lett lelõve a szerver, d õket sose lehet megérteni.

Hmuda
Szvsz õ jobban tudja. Tartsuk tiszteletben, elvégre eddig is teljesen önzetlenül csinálták.