Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az látszik, de ezekért a hatalmas képekért majd letépik a fejed

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Johnyy
Végre elindult 😄😄DDDDDDDD

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

De, azt nem értem, hogy most nem arról beszélek, hogy szervert mérnem lehet csinálni. Hanem olyan cracket mérnem lehet csinálni amivel külföldi szervereken addigis tunánk nyomulni.

Nekem némi textúrahiba van ugyan a tájban, de nem zavaró, de azért az emberkék egyáltalán nem hiányosak...
Konfig lejjebb...

SinClaiR
frissíts drivert
nekem 4.8 al semmi gond, 9800 pro n

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Csóka
AVE!

Lehet, hogy elhangzott már ez a probléma - ezért elõre is sorry -, de nem akartam végignézni az egész hozzászólási oldalakat... Ahhoz túl türelmetlen vagyok (és ráadásul megy a Waffen SS-rõl a dokfilm! 😊)

A gond a köv: a Battlefront az ATI-n kissé "furcsa": hiányos emberkék futkároznak, és egy kicsit akadpzik is; de legfõképpen ez a hiányosság izgat. Lehet, hogy komolyan vették Lucasék a játék kezdetekor megjelenõ nVidia feliratot? Csak nem GeF-re lett optimalizálva? Namármost a kisgépemen, amiben egy GeF3 Ti200 van, egyáltalán nem tapasztaltam ilyet: ahhoz képest, hogy össz-vissz 700-as AMD, tökéletesen fut, és nincs semmi megjelenítési probléma.

Segítsetek, mi lehet a gond?

Mindent a Győzelemért! Mindent!... és még annál is többet...

Ez a szerver kicsit gagyesz, mert ugye 50 ember a max létszám és vannak benne 4en és, azt írja ki belépésnél, hogy "server is full" vagy ezt: "session is full".

Cobra.
Elsõsorban nem az a gond, hogy nem lehetne megoldani a CD-key ellenõrzést, hanem az, hogy Linux alá nincs szerver, ráadásul a Win-es is tiszta bug. Ezért lett megszûntetve a magyar szerver átmenetileg.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Aki szervert akar hostolni annak ez mûködhet:

The auth servers are actually on and off. Right now they're off, but are bound to turn on again some time soon im betting. Anyways, if any of you want to try an experiment that may get u passed the cdkey check:

1) Get ye a firewall
2) Make sure Ye Firewall blocketh IP adresses (Incomming n out)
3) Block Ye IP:
207.38.8.34 (Gamespy Master)
4) Playeth yon game ye scurvy coward

If it doesnt work for joining, i heard it works for hosting (so that other people could join ye game)
ne vedd meg! amúgy a jasa academi vagy mi a fr@nc tört ,de sajna amcsi és kicsit lagos
megvegyem -nevegyem megvegyem -nevegyem megvegyem -nevegyem megvegyem -nevegyem megvegyem -nevegyem megvegyem -nevegyem

SERVERT PLS

Váááá, de unok már singlbe játszani folyton 😄.
Gondolom tiis. NINCS VALAKINEK EGY PROFI HACKER ISMERÕSE?
Nem hiszem el, hogy egy cd-key ellenõrzés elleni cracket ne tudnának megcsinálni. Na 8. Inkább nem nyafogok, mert ettõl nem lesz elõbb szerver.
Télleg. Utánanézek hátha van 1 külföldi tört szerver. Megpróbálok belépni az összes nem Amerikaiba. 😄

AndrewCB
Magyar szervert a népnek!

De ha lesz is szerver állítom tele lesz folyton 😄.

Nézd meg az emailjeidet, mert elküdtem a cracket.

Lifeforce-al beszélj

Sziasztok ha találtok valami infót hogy lehetne megoldani a szerver cd key ellenõrzést akkor írjatok mert akkor lesz szerver .
Én napok óta keresem az infót de hiába.
Vagy esetleg egy külföldi tört szerver hogy tudjak beszélni az adminnal.
bazze, www.gamecopyworld.com es www.megagames.com valamelyiken van crack

PLZ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lécci küld el a crackot!!
jó???
2521

A battlefield azmár 2002es a 1942. és azér meglehet unni hamár nagyon sokat játszunk vele. Ezmeg ugye most jelent még és ezér még nem uncsi ezér inkább maradok ennél csak ugye itt nincsen még szerver.

Béna hackerek nemtudnak egy rendes cracket csinálni a multi részhez

spacetarget.com/games/pc_sw_battlefront.shtml is currently not available
ezt írja ki!!!
😞(((
e-mailban eltudod küldeni??
[email protected]

Najó cd-keyeket inkább leírok ide, mert ahol mondtam ott csak cracket találtam (én).
Íme:

f2e4-101f-d6f8-26aa-eu20
637e-aead-6537-d940-pa40
3e9d-5c4e-fffe-de98-sa20

(Ezek közül írd be az egyiket)

Lépj fel ide . Itt töltsd le az egyik 1.0ás fixed progit. Ez lesz a crack. A serialt meg ezen a linken fölül találsz.

Ja meg hogy hol lehet letölteni egy Cracket is!!
PLZ!!!!
THX

Szasztok!
Légyszi írjatok már egy serialt ehhez a gaméhoz, mert sehol nem találok!!!
Elõre is THX!!

persze mert nem összeszokot csapatok vannak.Múgy tényleg ránk férne egy magyar törtszerver
Morphin
Az az igazság hogy egyenlõre nem gyõzött meg a net-es része..Eddig csak kétszer játszottam 7 map-ot de az se volt izgi mer az összes debil német meg a többi pór nép csak rohangál össze vissza mint egy marha...A single viszont jo .Ja a másik a multiban az a baj hogy nem olyan mint amit megszoktam a BFV-ben.Hogy játék ; visszavágó ; és aztán uj map.Itt egybõl uj mapot nyomja.Lényeg a lényeg hogy magyar TÖRT SERVER nélkül elég uncsi.(lehet hogy ez csak azért ilyen még mert senki nem ismeri MÉG a game-t és nem tudja milyen.Egyébként Battlefield-ezek ha valakit érdekel próbálja ki ez MULTIS ÉS ÉLVEZHETÕBB egyenlõre)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

hát valószínûleg a -be dvd-nél csak egy olyan karikát kell tenni a a cd-nél meg 3-mat
Johnny23
Mi a különbség a DVD-s és a CD verza között ???

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

nekünk nem volt fenn és úgy is ment, most meg már eredetivel játszunk 😊

Johnny23
..és single -ben gyorsan végig lehet vinni az egészet????Nem lesz uncsi???? Jobb a játékélmény,grafika,mint a Jedi Academy???

Amúgy elég egy rafinált billentyûzete van ennek a gamenak, mert nekem nem úgy vannak itt a gombok, hogy pl. beállítod a beszállás gombot (pl. jármûvekbe beszálni vagy gépfegyverbe) akkor oda kettõ billentyût kell beállítanom. És az elsõ beállított billentyûvel beszállok valamibe és ugyanezzel nemtok kiszállni, csak a második billentyûvel.

Ugyan ez van a felszállásnál is. Az elsõ billentyûvel ugrik a hapi, a másodikkal meg fel lehet szállni.
Habár lehet, hogy csak én állítottam valamit be hülyén

Érdemes letölteni. Énis most singlbe nyomulok, de úgyhogy már végigvittem mindent nemis egyszer. Hardba, easybe, mediumba tehát az összes módba szinte az összes játékmódokat. Tehát clone wars, galactik instant war meg ezeket. Most épp a részeket játszom magukat végig. Vicces, hogy a star wars 3at is végiglehet.

arty
a dagobah-on milyen nagy csata volt? 😉 en ugyemlékszem ott csak luke és yoda harcolt, ráadásul nem is igazibol 😉

Forza.

Szervert a népnek!
Johnny23
hali skacok!

Kérdés : jó a graf.?,játszhatóság?...ill.1általán érdemes leszedni csupán a single player rész miatt,vagy annyira azért nemjó ???

Vagyis nagyon "online-ra" van csinálva gamma ???

Tökmindegy mert magyar szerver híjján csak külföldre lehetne menni ami nem segíti egy magyar scene létrejöttét ráadásul LAGOSAK a külföldi szerverek

sajnos meg kell szoknuk hogy meg kell venni az eredetitt ezt igy akarják a kiadok sajnos😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Ha lenne szerverem akkor indítanék is 😛

Ved meg az eredetitt azt csinálj servert_😄DDD

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez kikészít!
Pörög a topik mert az embereket érdekli a game és mégsincs szerver

3P
IGEN! 😊

A kedvenc SW bolygóm, így nekiállok a játéknak, pedig nem vagyok egy FPS fan, sõt az utolsó FPS talán még a Duke Nukem volt amit végig is tóltam... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Mi már nyomtuk LANba és nagyon jó volt simán megy 😄DD

0Fritz0
Erre gondolsz?:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

3P
Már a Hoth is nagy öröm számomra...

Köszi a gyors választ.

hoth benne van de a dagobah nincs
3P
Lehetz, hogy láma kérdés, de nem ismerem a progit, ezért is kérdezem.
Szóval, benne van a játékban a jó öreg Hoth bolygó (Star Wars V. - A Birodalom visszavágból), vagy a Dagobah rendszer?.

Ahoj!

Elképzelhetõ, hogy a lépegetõk különbözõképp sérülnek attól függõen, hogy találom el õket? Mert mintha a test-láb csuklópontokat lõve hamarabb megpurcannának.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."