4144
-
Temporal Vortex #2863 Thx a game-t, jó volt. Grat a győzteseknek. Többen kéne játszani... -
MrChef #2862 Nah ez müxik! Király! De most elment a kapcsolat. -
Temporal Vortex #2861 Szerver neve: Black<101>Legion[HUN]
passw: sgswbf1 -
Temporal Vortex #2860 Aham. -
Rohamoszti #2859 Nem tom megoldottátok e már...szal akinek "nemeredeti" verziója van az tud már neten is jáccani?:D -
Temporal Vortex #2858 Na mindjárt szólok ha jöhetsz, csak bootolunk egyet. -
3LOM4 #2857 Vagyok, megyek, hova is kell? Mi a szerver neve?????
-
Temporal Vortex #2856 Azért ennyien ne tolongjatok -
#2855 mikoris dolgoznék, ha nem most :( -
Temporal Vortex #2854 19 órától itt vagyok, aki akar játszani jelentkezzen. -
#2853 elvileg működő tört szerverek: http://www.epcgaming.com/?id=generic_viewservers&game=swbf -
MrChef #2852 Én ott leszek, ha minden igaz! Az mindegy, hogy melyik All seeing eye serverre vagyok kapcsolódva? (van scanner meg pinger, de mi a különbség?) -
Temporal Vortex #2851 mármint 26-án -
Temporal Vortex #2850 Ok, akkor este. -
MrChef #2849 Mikor megy? -
3LOM4 #2848 Valamit itt összetákoltam.:) Ha láttok szerverek közt HUN ESCAPE nevűt, akkor oda próbáljatok jönni.
-
MrChef #2847 Ehhh...:-(
Sajnos nekem sem jó a dec. 26. délután, mert megyek karácsonyozni ide-oda. Viszont aznap este már OK! -
Temporal Vortex #2846 Attól függ hogy sikerül a tesz game :) Szóval tesztelés céljából marad a 26-a, du.. -
#2845 Én szivesen mennék de 26.-a pont nem jó.
Máskor is csinálsz majd szervert? -
3LOM4 #2844 Oké, én is szívesen résztvennék!!!
Légyszives a haveromat is kalkuláld akkor bele:) Szerintem 100% hogy jön ő is. -
Temporal Vortex #2843 Eddig egy jelentkező. Többiek?
Tervezett időpont: 26-án délután.
Kellemes ünnepeket! -
3LOM4 #2842 Valaki aki tudja hogyan lehet megoldani ezt a porttiltás dolgot, konkrétan... Szóval milyen programmal, mivel, az pls. írja le. -
#2841 mé ? -
MrChef #2840 Hi Temporal!
Én máris jelentkezek!:-)
Szavazhatunk a pályákról is? Nekem Geonosis és Bespin platforms a kedvencem, frankó sok jármű és hajó van benne.
Időpont: ma estefelé, holnap délután..aztán majd még nemtom.
Üdv: MrChef -
Temporal Vortex #2839 Üdv Sith-ek!
Nekem van dedikált szerverem. Tört ;). Szóval várok jelentkezőket játékra. Mivel ADSL-em van, ezért csak kb. 5 játékost tudok fogadni, aki kapja marja alapon.
Egyeztessünk időpontot, hogy mikor nyomolunk ha van kedvetek. Jelszóval védem majd, hogy csak mi tudjunk játszani, amit majd ide beírok!!! Meg ugye a szerver nevét is :) Lesznek botok is.
No akkor várom a jelentkezőket, és az időpontokat egy első teszt game-re.
-
haxoror #2838 "még" na ez a lol :/ -
MrChef #2837 Sajnos nem tudom. Nekem is "biztonsági másolatom" van, de nem volt gond a CD key-el ennél a 2 servernél, más esetben viszont hibaüzenetet sem kapok, egyszerűen csak nem konnektál. -
#2836 dedicated server -t nem adtak ki még hozzá. -
#2835 Lehet benne én nyomtam már vele.
Egyébként mi vele a baj hogy nem tudnak szervert csinálni? -
#2834 hamár multizni nem lehet.
-
#2833 Ha igen akkor zuzzanak bele nomrális szingle részt is. -
#2832 Készül a Star Wars Battlefront 2? -
Dankó #2831 Csak egy megjegyzés, hogy az amerikai szerveren vmi iszonyat erős botok vannak.Sokkal erősebbek mint a svájcin úgyhogy ha akár ketten is akartok játszani nagyon élvezetes még úgy is. -
#2830 MrChef!
És akkor ilyenkor mi a teendő?
Mert simán fölkapcsolódok, kiírja a szerverek listáját is,
de mikor kapcsolódok akkor a CD key re hivatkozik -
Dankó #2829 Sziasztok!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.A játék tényleg működik neten ezen a két szerveren simán beenged és lehet játszani.Csak az 1.11-es patch kell hozzá majd pedig a www.gamecopyworld.com-ról leszeded az 1.11 no-cd patch-et és tökéletesen fog futni.
Jó játékot! -
MrChef #2828 Johnyy!
A POINT6 nevű svájci servert célozd meg, vagy az amerikai !ClanCI.com!!(30fps recruiting)nevűt.
Az a baj, hogy nekem Tomi néven vannak beállítva a gombok, de megpróbálom a MrChef [HUN] -ra is, és akkor fel tudtok majd ismerni, esetleg készítek egy új, [HUN]MrChef-et. -
#2827 Az én nevem a gameben Seaman.
-
#2826 akkor most meik szerverre kell meni, ahova beenged serial nékül???? ja és sztem a nevetek elé jól j9n egy [HUN]hogy tudjuk hogy magyarok vagytok -
Gyuszo #2825 De szerintem maradok a "Gyuszo"-nál az egyszerűség kedvéért, meg hogy megtaláljatok, ha esetleg akartok! :) -
Gyuszo #2824 Nekem szimplán "Gyuszo", vagy pedig [UNQL]Oscar, vagy esetleg ha a DOD-os neveimet használom, akkor "fasszopoangolok" :))