Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Konfig lejjebb...
nekem 4.8 al semmi gond, 9800 pro n
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Lehet, hogy elhangzott már ez a probléma - ezért elõre is sorry -, de nem akartam végignézni az egész hozzászólási oldalakat... Ahhoz túl türelmetlen vagyok (és ráadásul megy a Waffen SS-rõl a dokfilm! 😊)
A gond a köv: a Battlefront az ATI-n kissé "furcsa": hiányos emberkék futkároznak, és egy kicsit akadpzik is; de legfõképpen ez a hiányosság izgat. Lehet, hogy komolyan vették Lucasék a játék kezdetekor megjelenõ nVidia feliratot? Csak nem GeF-re lett optimalizálva? Namármost a kisgépemen, amiben egy GeF3 Ti200 van, egyáltalán nem tapasztaltam ilyet: ahhoz képest, hogy össz-vissz 700-as AMD, tökéletesen fut, és nincs semmi megjelenítési probléma.
Segítsetek, mi lehet a gond?
Mindent a Győzelemért! Mindent!... és még annál is többet...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
The auth servers are actually on and off. Right now they're off, but are bound to turn on again some time soon im betting. Anyways, if any of you want to try an experiment that may get u passed the cdkey check:
1) Get ye a firewall
2) Make sure Ye Firewall blocketh IP adresses (Incomming n out)
3) Block Ye IP:
207.38.8.34 (Gamespy Master)
4) Playeth yon game ye scurvy coward
If it doesnt work for joining, i heard it works for hosting (so that other people could join ye game)
,de sajna amcsi és kicsit lagos
SERVERT PLS

Gondolom tiis. NINCS VALAKINEK EGY PROFI HACKER ISMERÕSE?
Nem hiszem el, hogy egy cd-key ellenõrzés elleni cracket ne tudnának megcsinálni. Na 8. Inkább nem nyafogok, mert ettõl nem lesz elõbb szerver.
Télleg. Utánanézek hátha van 1 külföldi tört szerver. Megpróbálok belépni az összes nem Amerikaiba. 😄

Én napok óta keresem az infót de hiába.
Vagy esetleg egy külföldi tört szerver hogy tudjak beszélni az adminnal.
jó???
2521
Béna hackerek nemtudnak egy rendes cracket csinálni a multi részhez

ezt írja ki!!!
😞(((
e-mailban eltudod küldeni??
[email protected]
Íme:
f2e4-101f-d6f8-26aa-eu20
637e-aead-6537-d940-pa40
3e9d-5c4e-fffe-de98-sa20
(Ezek közül írd be az egyiket)
PLZ!!!!
THX
Légyszi írjatok már egy serialt ehhez a gaméhoz, mert sehol nem találok!!!
Elõre is THX!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
-be dvd-nél csak egy olyan karikát kell tenni a a cd-nél meg 3-mat

!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Ugyan ez van a felszállásnál is. Az elsõ billentyûvel ugrik a hapi, a másodikkal meg fel lehet szállni.
Habár lehet, hogy csak én állítottam valamit be hülyén

Forza.
Kérdés : jó a graf.?,játszhatóság?...ill.1általán érdemes leszedni csupán a single player rész miatt,vagy annyira azért nemjó ???
Vagyis nagyon "online-ra" van csinálva gamma ???

!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Pörög a topik mert az embereket érdekli a game és mégsincs szerver

A kedvenc SW bolygóm, így nekiállok a játéknak, pedig nem vagyok egy FPS fan, sõt az utolsó FPS talán még a Duke Nukem volt amit végig is tóltam... 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Köszi a gyors választ.
Szóval, benne van a játékban a jó öreg Hoth bolygó (Star Wars V. - A Birodalom visszavágból), vagy a Dagobah rendszer?.
Elképzelhetõ, hogy a lépegetõk különbözõképp sérülnek attól függõen, hogy találom el õket? Mert mintha a test-láb csuklópontokat lõve hamarabb megpurcannának.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."