4144
  • MrChef
    ja most próbáltam ki, és semmi...
  • Gyuszo
    Hehe...sajnos az a belső hálózati IP-d, azzal nem fog menni neki, és amúgy sem tudtok majd játszani, mivel nincs letiltva neked az a port, amin kimegy a játék, és azonosítja a "CD-KEY"-t
    Szóval szerintem menjetek be valamelyik olyan serverre, ami fel van törve, pl. POINT6 (Svájci)
  • MrChef
    na írom: 192.168.1.20
    password nincs
  • Johnyy
    ja
  • MrChef
    OK! Megvan , itt vagy még??
  • MrChef
    most a dc+-on nézem
  • MrChef
    jaj basszus, most már bejelentkeztem, de nincs partnerem...
  • MrChef
    ok, egy pillanat be sem vagyok jelentkezve az msn-be
  • Johnyy
    msn en beírod üzinek hogy (!IP) és akkor kiirja, vagy a net állapotsejzőnél a részleteknél van,, az ügyfél ip-je
  • MrChef
    igen, azt vágom, de nemtom mi az IP címem. Azt hol kell megnézni?
  • Johnyy
    direct konect és create, a multiplayernél,, és megadod az aktuális ip-d!
  • MrChef
    Én még sosem csináltam servert, nemtom hogy kell
  • Johnyy
    akkor csinálj egy szervert, és hottal kezjük,, ok?? írd be az elérést és aki akar még csatizik!
  • MrChef
    Na mehet felőlem!!
  • Johnyy
    akkor játszunk??
  • Johnyy
    most én is!!!
  • MrChef
    Hahó, én most vagyok!
  • Johnyy
    na most?? vagytok?
  • Gyuszo
    Hahóóó, én is itt vagyok! :D
  • MrChef
    Hahó!!!:-)
  • Johnyy
    hahó?? senki :((((
  • Johnyy
    Na, most játszik valaki direct conecten?? mert neten egy szerverre se tudok csatlakozni akármit csinálok....
  • arty
    :D

azok akkor ijanak cd key ellenőrzés nélküli EXE t! :)
  • Gyuszo
    Nem tudhatod! Lehet, hogy a program íróival akar LAN-ozni, azoknál meg könnyen előfordulhat, hogy van CD KEY ellenőrző program a gépükön! :))
  • arty
    mi köze egy játéknak hozzá, hogy nem tudod beállitani a windows tüzfaladat? :)

LAN ban nem kell tüzfal, hiszen (elvileg) internet/kulcsellenőrzés sincs.
  • Temporal Vortex
    LAN játékban nincs cd kulcs ellenőrzés. Minden tűzfalat kapcsolj ki, minden gépen.(és a netet is kapcsold le amíg játszotok). Nálam simán működött.
  • MrChef
    Az All Seeing Eye egy servernéző-és kreáló program. Minden, multiplayert is támogató játékod bekerül a progiba, beállítod a keresési feltételeket (pl. Magyarország, nem üres játék, 200-as ping alatt ...stb), majd keresés, és máris ott a magyar server, amihez vígan csatlakozol!
    Keress rá egy keresőben, és töltsd le!
  • Oli35
    "Dedikált szerver: 3658,3659, 6500
    Net felé tiltani a szerverről: 29910

Így lehet "biztonsági másolattal" játszani!Multiban"

Nem voltam lustam, egy órán át nézegettem és a fentieket találtam. Ez szép és jó, de hogyan tovább? Csak windózos tűzfalam van ott hol kell állítani(ilyen kérdés is volt már)? Tegyek fel más tűzfalat? De LAN-ban minek tűzfal? Ha kikapcsolom talán megjavul??? Nem az otthoni gépről netezek, sajna nem tudom azonnal kipróbálni, de hálás lennék a segítségért!

Ez az All See Eye progi mi is valójában? Szervert csinál? Segítsetek plz!
  • Gyuszo
    Vannak emberek, akik nem tudnak visszaolvasni!

Ott van lejebb az, hogy VAN MÁR FELTÖRT SERVER, ott van az is, hogy MELYIK PORT-OT KELL TILTANI, és hogy HOL! Itt van már az összes kérdésre a válasz, csak könnyebb minden lusta dögnek beírni az 1 soros kérdését, mint elolvasni 2 oldalt!
  • Cobra.
    Valamelyik portot kell letiltani a tűzfalon, ha azon nem tud kommunikálni a szerver, akkor nem tudja ellenőrízni a kulcsot.
  • Oli35
    Az olvastam, hogy a szerver gépnek kell megmondani, hogy ne nézze a CD-kulcsokat. Ez a megoldás? És ezt hol kell kapcsolni?? A játékban nem láttam semmi hasonlót...

Elvileg este lesz alkalmam kipróbálni két gép között, valaki help!!!
  • Cobra.
    #2853, legalább egy fél oldalt nézzetek vissza.
  • Iwant2Belive
    van már cracked server? akkor én is beizzitom ujra és az erö az én oldalamon lesz!
  • MrChef
    2861-as és azelőtti hozzászólások.
  • Erron
    Sziasztok!
    Nagyon szeretném a játékot neten nyomni, de sajnos még nem találtam tört szervert. Ha tudnátok nekem adni néhány szerver címet, ami meg van törve, megköszönném.
  • Oli35
    Sziasztok!

Olvasgattam visszafele, de nem igazán találtam válszt. LAN party-n játszottunk, de minden játékost kidobált a játék pár mp után, ugyanez volt dedikált szervernél is...

Tehát a kárdés: hogy lehet LAN-ban játszani "biztonsági változattal"???

Thx
  • Serpa
    kedden feldobom.

mikor lesz újabb party ?
  • Temporal Vortex
    Persze.
  • Serpa
    be lehet szállni ?
  • 3LOM4
    Jaja, király volt a gém, tényleg kellenének még emberek...