4144
-
MrChef #2903 ja most próbáltam ki, és semmi... -
Gyuszo #2902 Hehe...sajnos az a belső hálózati IP-d, azzal nem fog menni neki, és amúgy sem tudtok majd játszani, mivel nincs letiltva neked az a port, amin kimegy a játék, és azonosítja a "CD-KEY"-t
Szóval szerintem menjetek be valamelyik olyan serverre, ami fel van törve, pl. POINT6 (Svájci) -
MrChef #2901 na írom: 192.168.1.20
password nincs
-
#2900 ja -
MrChef #2899 OK! Megvan , itt vagy még?? -
MrChef #2898 most a dc+-on nézem -
MrChef #2897 jaj basszus, most már bejelentkeztem, de nincs partnerem... -
MrChef #2896 ok, egy pillanat be sem vagyok jelentkezve az msn-be -
#2895 msn en beírod üzinek hogy (!IP) és akkor kiirja, vagy a net állapotsejzőnél a részleteknél van,, az ügyfél ip-je -
MrChef #2894 igen, azt vágom, de nemtom mi az IP címem. Azt hol kell megnézni?
-
#2893 direct konect és create, a multiplayernél,, és megadod az aktuális ip-d! -
MrChef #2892 Én még sosem csináltam servert, nemtom hogy kell -
#2891 akkor csinálj egy szervert, és hottal kezjük,, ok?? írd be az elérést és aki akar még csatizik! -
MrChef #2890 Na mehet felőlem!!
-
#2889 akkor játszunk?? -
#2888 most én is!!! -
MrChef #2887 Hahó, én most vagyok! -
#2886 na most?? vagytok? -
Gyuszo #2885 Hahóóó, én is itt vagyok! :D -
MrChef #2884 Hahó!!!:-) -
#2883 hahó?? senki :(((( -
#2882 Na, most játszik valaki direct conecten?? mert neten egy szerverre se tudok csatlakozni akármit csinálok.... -
#2881 :D
azok akkor ijanak cd key ellenőrzés nélküli EXE t! :) -
Gyuszo #2880 Nem tudhatod! Lehet, hogy a program íróival akar LAN-ozni, azoknál meg könnyen előfordulhat, hogy van CD KEY ellenőrző program a gépükön! :)) -
#2879 mi köze egy játéknak hozzá, hogy nem tudod beállitani a windows tüzfaladat? :)
LAN ban nem kell tüzfal, hiszen (elvileg) internet/kulcsellenőrzés sincs. -
Temporal Vortex #2878 LAN játékban nincs cd kulcs ellenőrzés. Minden tűzfalat kapcsolj ki, minden gépen.(és a netet is kapcsold le amíg játszotok). Nálam simán működött. -
MrChef #2877 Az All Seeing Eye egy servernéző-és kreáló program. Minden, multiplayert is támogató játékod bekerül a progiba, beállítod a keresési feltételeket (pl. Magyarország, nem üres játék, 200-as ping alatt ...stb), majd keresés, és máris ott a magyar server, amihez vígan csatlakozol!
Keress rá egy keresőben, és töltsd le! -
Oli35 #2876 "Dedikált szerver: 3658,3659, 6500
Net felé tiltani a szerverről: 29910
Így lehet "biztonsági másolattal" játszani!Multiban"
Nem voltam lustam, egy órán át nézegettem és a fentieket találtam. Ez szép és jó, de hogyan tovább? Csak windózos tűzfalam van ott hol kell állítani(ilyen kérdés is volt már)? Tegyek fel más tűzfalat? De LAN-ban minek tűzfal? Ha kikapcsolom talán megjavul??? Nem az otthoni gépről netezek, sajna nem tudom azonnal kipróbálni, de hálás lennék a segítségért!
Ez az All See Eye progi mi is valójában? Szervert csinál? Segítsetek plz! -
Gyuszo #2875 Vannak emberek, akik nem tudnak visszaolvasni!
Ott van lejebb az, hogy VAN MÁR FELTÖRT SERVER, ott van az is, hogy MELYIK PORT-OT KELL TILTANI, és hogy HOL! Itt van már az összes kérdésre a válasz, csak könnyebb minden lusta dögnek beírni az 1 soros kérdését, mint elolvasni 2 oldalt! -
#2874 Valamelyik portot kell letiltani a tűzfalon, ha azon nem tud kommunikálni a szerver, akkor nem tudja ellenőrízni a kulcsot. -
Oli35 #2873 Az olvastam, hogy a szerver gépnek kell megmondani, hogy ne nézze a CD-kulcsokat. Ez a megoldás? És ezt hol kell kapcsolni?? A játékban nem láttam semmi hasonlót...
Elvileg este lesz alkalmam kipróbálni két gép között, valaki help!!! -
#2872 #2853, legalább egy fél oldalt nézzetek vissza. -
#2871 van már cracked server? akkor én is beizzitom ujra és az erö az én oldalamon lesz! -
MrChef #2870 2861-as és azelőtti hozzászólások. -
Erron #2869 Sziasztok!
Nagyon szeretném a játékot neten nyomni, de sajnos még nem találtam tört szervert. Ha tudnátok nekem adni néhány szerver címet, ami meg van törve, megköszönném. -
Oli35 #2868 Sziasztok!
Olvasgattam visszafele, de nem igazán találtam válszt. LAN party-n játszottunk, de minden játékost kidobált a játék pár mp után, ugyanez volt dedikált szervernél is...
Tehát a kárdés: hogy lehet LAN-ban játszani "biztonsági változattal"???
Thx -
#2867 kedden feldobom.
mikor lesz újabb party ? -
Temporal Vortex #2866 Persze. -
#2865 be lehet szállni ? -
3LOM4 #2864 Jaja, király volt a gém, tényleg kellenének még emberek...