Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megpróbálok elérni 1-2 régi bfv-s szerver üzemeltetõt hogy lenne e kedvük...
ettõl féltem😞
nem lehetne bepróbálkozni 1-2 más szerver üzemeltetõnél hogy ide is csináljanak szervert??
szerintem lenne rá kereslet! bár ez majd akkor dõl el ha van...
egyébként lenne kedvem úgy is ha valaki csinál egyet és 2-3ember rámegy de nekem nem olyan a netem hogy elbírná😞
Mert ha, ezt összelehetne vhogy hozni akkor mégiscsak fellehetne menni olykor olykor gamelni mégha csak 5-6 személyes is lenne.

De ha te csinálsz a saját gépedrõl egy szervert, azt látják a többiek???

BBird
Na akkor árulja el valaki, hogy ha lehet, akkor hogy lehet priváttal? :-)
Csak mert nekem eddig nem sikerült sehogy összehozni. :-(
Johnyy
Benne van valaki?? mert akkopr felrakom és edzés után nyomhatjuk!!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

skorpio7
Sajnos eléggé problematikus volt a korábbi szerverek "fenntartása" (állandóan leállt) és ezért azóta sincs tört magyar szerver de külföldi se nagyon. Szóval maximum ha vki indít egy privát szervert a gépén és utánna 2-3-an rácsatlakoznak akkor tudsz esetleg a "neten" játszani vele.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Johnyy
van kedved úgy játszani hogy 2-en vagy esetleg még páran botok ellen??,, mert úgy lehet!

hi all!
én kb 2hete nyomom a játékot és naon megteccet!
jó lenne ha neten is tudnék jáccani vele de nem megy! ehhez kérném a segítségeteket.
nem eredeti a game viszont felraktam a a legújabb frissítést, crackeltem de nem megy😞! vagy azt írja ki hogy a cd-kód nem jó ha egy szerverhez akarok kapcsolódni(ami asszem azt jelenti hogy nem tört szerverre akorok kapcsolódni, és nem is fog menni ilyenen) vagy azt írja hogy connecting session és elszámol 60-ig aztán visszaugrik a szerver kiválasztó részhez!
láttam egy magyar szervert is de elég tré mindíg azt írja hogy teli közbe nincs is fenn senki és asszem az se tört!
lécci segítsetek!
arty
sf3 ... törhetõ, csak ha nagyon durván használják akkor honapokig törhetnék ...

joint ops meg népszerü, max nem az sg-sek közt.

Forza.

SinClaiR
amíg logikus algoritmusokból áll egy kódnyelv, és kiszámítható, addig törhetõ is lesz.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

akkora idióták nem lehetnek hogy ne adjanak ki linux szervert

A törhetetlen gamék nem érnek el akkora népszerûséget lásd JointOperations

Kaplan
jaja. figyelj két év és már olyan technikák lesznek, hogy nem lehet majd feltörni a gamekat...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

csak ott az a "HA" :/

Állítólag ha lesz linux szerver akkor Mr.Kasza indít egyet...

Ez egy nagyon jó játék kár hogy el fog halni server hiány miatt😞

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Curze
9600xt 128mb, 1G ram, amd2500+

gyönyörûen fut

Kaplan
bõven elég.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lenne egy kérdésem azokhoz, akik ati 9600 pro vagy xt használnak, hogy hogyan megy a játék rajta, mert kártyavásálás elött vagyok, és most 9600 pro-t néztem, mert kb 10000ft-vel olcsóbb, elég a pro?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Kaplan
ja :

Kaplan
ok, ezt észre se vettem. azt hittem police88 baszta el.

"THE POWER OF BEST HACKİNG & SECURİTY CLUB >> WWW.TURKDARBE.COM<< DEFACED BY SHADOW

DEFACED BY SHADOW & WWW.TURKDARBE.COM: Forums "

tud olvasni

Kaplan
ezt te honnan tudod?

skorpio7
Vmi idióta külföldi hacker beleturkált (lehet ugyanaz a török illetõségû), aki korábban más uw-s oldalakat tönkretett (pl. a WWII Online fansite oldalát).

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Kaplan
láttátok a sw battlefront fansite-t?
el lett baszva, police88 alíg van már fönt az sg-n.

arty
azt sem értem, miért nincs 1.01a prv srv patch ---

Forza.

Amúgy még minden szerver 1.0ás verzión fut. Kivéve 3at, ami 1.37. De arról gõzöm sincs milyen mód lehet.

Johnyy
DE direct konecten lehet játsztani minden serial élkül is,, nem
???

arty
gondolom az a gond, h az 1.01ahoz nincs private srv patch...

Forza.

Johnyy
SEnki 😞(( NA SZép

Johnyy
😄DDDD

Johnyy
amég valaki válaszol hotozok egyet 😄

Johnyy
??????????????

Johnyy
Direct konekten játszik valaki????????,

Látok egy magyar servert csak nem tört

Johnyy
EGyébként ezekközül hasznosítható valameik multis játékra???????
mert naon ceretnék máj mujtini

Ja ! oat lehet hogy Mondjuk én lecek a szerver és pár haver rámcsatlakozik és nyomjuk botok ellen??????

Johnyy
Amúgy katapultálni lehet?

Johnyy
Nagyon jóóó ez a játékk EGyre jooban tetszik!!!!!!! profiak a pááák meg a járó mûvek ,, OLyat csináltam a hoton hogy húha: Az eleén a ekó bázisi fickókkal elõször egy hósiklóval kirtottam néhány gyalogost majd körbetekertem 2 lépegetõt(a vukik céloznak a legjobban) aztán irtogattam még és már égett a sikló amikor leszálltam pont egy lépegetõ lába elé szal eljátszottam a birodalomviszavág lukas jelenetét aztán arra tévedt egy taun taun azzal kiviharzottam az elenség bázisára és sikerült elkötnöm egy csirkét amivel mégjobban szétszedtem a gyalogságot majd szinte a CSIRKESZ HALÁLA ELÕTT KATAPULTÁLTAM majd viszafoglaltam 2 haverral egy pontot majd beugrottam egy védelmi ágyúba lövöldözni már majdnem megnyertük amikor gondoltam lövök eggyet az ionágyúval a transzportoknap és nem lelõtt egy csirke,,, nem baj de legalább méltó halálom volt , aztán még beháloztam egy atat-ot de már vége is volt 😊)))))))

Hehh. Fura dolog történt tegnap. Felülírtam a private server indítócracket a sima crackre és beengedett egy rakás szeverre csak éppen az volt a baj, hogy egybõl kiírta, hogy "connection to lost blablabla". Aztán meg hirtelen az összes szervernél még annál a jasa academynél is ami ugye tört annál is, azt írta ki, hogy your cd-key is ....... Nemtom mé

De a netes játéknál a server akkor is kéri és ha nincs akkor nem enged be.

ha nem tod egy kiterjesztes micsoda , akkor www.filext.com

amugy tenyleg daemon tools cucc

Johnyy
Megtehettem volna....

Johnyy
próbáld démonnal,, ha az sem megy akkor nem lehet beolvasni...

Hi! Valaki ismeri a b5i és b5t kiterjesztésû képfálokat? Az alcohol nemolvassa be, milyen progival tudom beolvasatni?
de vannak olyan crackek amik a cd key ellenörzõ részt kikerüli ha jól tudom
Mert a szervert kell buherálni, ugyanis a cdkey ellenõrzést kell kiiktatni. Amit te crackelésnek hívsz az csak egy "nocd.exe" hogy ne kérje az eredeti cd-t, de majd az okosok kijavítanak ha nem így van.

arty
örömödben át is méretezhetted volna 😉

Forza.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Johnyy
Örömömben nagyban tettem be sry,, dejó hogy ma már nincs halálbünti...... na megyek aludni ,, holnap egésznap........ GoodNight!!!!!