4144
-
Temporal Vortex #3223 Marcus_: alap vagy -
haxoror #3222 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRGHHH -
haxoror #3221 ÚR ISTEN! ÚR ISTEN! ÚR ISTEN! ÚR ISTEN! ÚR ISTEN! -
Marcus_ #3220 Nem:) -
ponty1 #3219 Légyszike te szürke forgószemű-nyelvű valaki (nem tom a nick néved azé mondom eztet) me tudnád e anni azt a cd key-t mer akko boldoggá tenni engemet naon. -
#3218 arra van nocd pecs ... multihoz csak egy legal key kell :) -
MrChef #3217 úgy értem CD key-el -
MrChef #3216 szerintem egy CD-el nem sokra mennénk, mert gondolom a CD-t is ellenőrzi -
ponty1 #3215 -
ponty1 #3214 légyszi !!!
-
ponty1 #3213 me tudnád adni azt + cd key t hmm?
-
Marcus_ #3212 én drágán vettem 12 ért vidéken:P -
ponty1 #3211 Milyen áron va a cd? -
Marcus_ #3210 Ja ,de legalább van 1 plusz cd-keyem:) -
Marcus_ #3209 Oki köszönöm a válaszod,azota tegnep megvettem eredetiben a gammát.:)
Na örömmel telepitem hát ua a hibát irja ki mint a törtnél h rossz a kötet van bent(mindezt a 2-ik CD-nél).szóval még 1 szer ujra hátha..de nem:P
Format C ,ekkor a harmadik CD-n kiirja a legvégső fázisnál hogy CRC-sa datacab 5 még 2X megprobálom elő a tört verziom 3.cd-jét és azzal betudtam fejezni a telepitést.
Ma megyek visszacserélni "ugatás" az eladókkal mert nem akarják cserélni csúnya nézések Új gamma simán felmegy...
Hát ilyen egyszerü:) -
ponty1 #3208 Aha !!! Értem !!! Nem tudjátok milyen árban van az eredeti cd mert érdekelne mer unom h nem tudok jádzani a servereken ? -
Temporal Vortex #3207 Az 1.2-es peccs első változata hibás volt. A hivatalos support oldalon nagy bocsánat kérések közepette két napra rá felrakták a javított verziót. Valszeg ebbe futottál bele, ahogy én is... -
Temporal Vortex #3206 -
Marcus_ #3205 Hi!
Skacok az 1.2 -es patch a hivatalos oldalrol müködöképes,mert valamit amit innen huztam a foromrol hibát irt és lehalt a gammám töle.. -
ponty1 #3204 És azt sem értem hogy eleinte még beengedett egy csomó serverbe és most már nem !!! -
ponty1 #3203 mert igy az életbe nem találom meg a #3198 as servert és akko
-
ponty1 #3202 De még mindig not tudom h hol kell beirni a server nevét !!! mert a multiplayer-join-game name -nál nem lehet beírni !!! v ki mondja már meg légyszives !!! -
#3201 de én tudok... a boltok polcairol leszedett verziok olyan progit tartalmaznak, ami engedi, hogy minden szerveren játsz. más megoldás nincs. -
Temporal Vortex #3200 -
ponty1 #3199 Csenáltam egy servert Jet Trooper néven !!! Aki csak tud jöjjön !!!
-
ponty1 #3198 Nem tudtok oan progit amitő több servert engedélyez? HMMMM ? -
ponty1 #3197 Szerintetek mit lehetne csenálni h több serveren tudnék nyomulni?(másolt cd-m van)Az 1.1 es patch mit tartalmaz ?[b] -
Temporal Vortex #3196 -
#3195 be lehet szállni a jármüvekbe ???? mért nem mondta ezt nekem eddig senki ???? -
Temporal Vortex #3194 -
MrChef #3193 partíciót -
MrChef #3192 ja azt elfelejtettem mondani, hogy az újratelepítés talán nem elég. én formáztam is a rendszerpertíciót. de örülök hogy sikerült! -
MrChef #3191 kinyitod az ajtaját, aztán beülsz, feltéve, ha nem foglalt, mert akkor nem tudsz beülni
egyébként nekem "space" -
haxoror #3190 -
#3189 hy hogyan lehet jármübe beszálni? -
ponty1 #3188 Sikerült megoldanom egy újratelepítéssel (nem windows)!!! -
MrChef #3187 hát ha nem túl nagy gond újratelepíteni neked a winfost, akkor nem kell mellőznöd a game-t!:-) -
ponty1 #3186 Kössz a választ mindenesetre de nem tom h mit fogok kezdeni ez a jo game nélkül!!! -
MrChef #3185 rossz hírem van: én is így jártam, sehogy sem akart elindulni...a windows-t újratelepítettem, mert viszonylag könnyen meg tudom oldani, és nem volt sok cuccom, 2 vinyó 4 partíció.
úgyhogy valszeg csak ez maradt, esetleg vhol van a windowsban egy battlefront registry... -
ponty1 #3184 Mit tudok csenálni hogy legalább menjen a játék ? ha kitörlöm akko is ezt irja ki