Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anfara
Ja és még valami az ip-t add meg meg a pass-t a serverhez Temporal.

Thx!!!

Az Erő legyen veled!

Anfara
Nah szevasztok!
Most szedem az 1.2-es patch-et és már megvan a hozzá való crack is tényleg fenn van már a gcw-n a crack köszi az infót és nekem is hétvége jó csak mondjátopk mikor.

Érezz ne töprengj halgass az ösztöneidre! Az erõ legyen veled!

Az Erő legyen veled!

pölö szommat 18.00 h irjak idõpontot is=)

arty
egyenlõre nekem is jonak látszik ... de ne annyira este legyen ... 😊 sztem.

Forza.

Nyekem jó az egész hétvége...

Rulz. Akkor mindenki úgy készüljön, hogy a multiban már 1.2-es lesz a szerver. Így mindenki peccseljen, aki játszani akar. Bár ahogy elnézem nem sokan írtak idõpont javaslatot <#vigyor4>

alias Darken

gamesopyworld-ön lehet nyuzni az 1.2 cracket

arty
nforce

Forza.

Akkor honnan az infó?

alias Darken

arty
sajnos nem... pedig már 16.-án kijött .... 😞

Forza.

Rulz. Tudnál webcímet mondani?

alias Darken

Anfara
Szevasztok!
Honnan lehet leszedni az 1.2 patch-et és a crack-et mert a crack nincs fennt a gcw-n?!

Erõ meg hasonlók!

Az Erő legyen veled!

arty
kijött a crk az 1.2-re ...

Forza.

Hahó!

Pénteken, hétvégén én is itt leszek!:-)
Nyomulni kéne!
BBird
Jaj jaj... megnéztem a mappack egyik pályáját. A hoth, csak jóval nagyobb kivitelben, olyan 7-800ponttól. :-)) Megyek is nézni a többi pályát. :-)
BBird
Köszi a segítséget! :-)
Éppen most töltök egy 83mb-os map packet. Pandemic adta ki asszem. forrás: gamestar.hu, letöltés a gamershell.com -ra mutat. :-)
Adatok:
Szerver neve: Black<101>Legion
passw: sgswbf1
max. 5 játékos, többi bot(DSL sávszélesség miatt)
patch: jelenleg 1.11-es szükséges, de attól tartok hogy mire lesz game már kijön az 1.2-höz a crack<#kacsint>Biztonsági másolattal is lehet jönni.
Eddig páran már jelentkeztek. Javaslom, hogy legalább 1 nappal elõre tüzzünk ki idõpontot, hogy úgy tudjam szervezni az életem.

Várom a jelentkezõket és az idõpontot.

alias Darken

Anfara
Szeva Temporal Vortex!
Olvastam, hogy te csináltál egy tört servert és a haverom meg én is szeretnénk menni oda játszani és hogy ez megoldható-e?
Ja meg még annyi hogy melyik patch-el csinálod mert nekem még mindíg az 1.0 van fennt szal légyszi írj.

Az erõ legyen veletek!

Az Erő legyen veled!

Inkább indíts multiplayerben játékot, ua. mint az instant action. Ott állíthatod a botok "tudását".
A játékban nem lehet állítani pontszámot. Dedikált szervernél igen.

alias Darken

BBird
Hi!

Lehet "lámakérdés", de nem lehet vhogy a botokat beállítani instant actionben? Hogy erõsebbek legyenek, vagy bénábbak. Meg ami jól esne, az a pontozás, hogy ne csak 200-ról induljon, vagy mennyi a default, hanem mondjuk 2000-rõl. :-))
Néztem beállításokat, de vagy lusta voltam alaposan átnézni, vagy nem tudom.
thx, akkó' várunk <#szomoru1>

alias Darken

Serpa
még csak az 1.11 -hez van ott.

mármint a peccshez a crack...

alias Darken

www.gamecopyworld.com -on kijött már a peccs? Munkahelyemen nem tudom megnézni, mert minden olyan oldalt tiltanak aminek a domain-jébe benne van az hogy game <#falbav>

alias Darken

nekem meg elszeródtak a cd-im igy fel se tudom rakni😛
Vki esetleg gyors ftp-re v. DC++

Temp!

Igen, nekem is ez jutott eszembe, hogy ti. a szûz game-re tudom csak feltenni. De annyi baj legyen, lassan kijön az 1.2-es peccs is.
VISZONT ettõl még játszhatunk 1.11-el a neten!!!:-))
Én addig nem rakom fel, amíg ki nem jön a crack hozzá <#kacsint>
MrChef: crack-elt a game-ed? Mert akkor nem fog rámenni a patch, csak reinstall után a szûzre. De lehet, hogy tévedek.

alias Darken

Oké, akkor nme is baj, hogy nem tettem még fel. Ha játszunk, akkor marad az 1.11
Crack se ártana hozzá😊

Jellemzõ!
Nagy nehezen lejön a peccs, mert nemtom miért olyan döglassan.., telepíteném, erre "Unknown error"! Hogy a franc essen beléjük!
grebber
Jaja én is vevõ vagyok egy multira. 😊

Next PC upgrade: 2022

Csak szóljatok, hogy mikor játsszunk, és én itt leszek! Ma, holnap...stb!:-))
Jó reggelt:

Látom alakul a dolog,vároma fejleményeket...

Hi!

Internet, LAN vagy Direct connection -nál create? Valamelyik pályát is ki kell választani, nem?

Temporal! Én ezt csináltam ,de semmi sem történt, nme lépett be a game-be, ugyanazt a kis négyzetet hozta be, ami jelzi, hogy fut a game. A korábbi crack nme jó mindegyik verzióhoz? Mert nekem ugyanúgy indult 1.0-val, mint 1.11-el.
Csuhai G
Hali!

Van egy nagyon jó kis kódom! ;-)
Belépsz a játékba, rámész arra, hogy create és oda beírod azt, hogy Jub Jub ! Azután kezdj el egy csatát és tadadadammm! (Meglepetés, hogy mi fog történni! 😊)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Ha indítottaál dedikált szervert, akkor azon a gépen amin játszol elnóindítod a game-et, majd multiplayer, join, megkeresed a szerver-t a neve alapján. JOIN.

alias Darken

Nem.
Játékosoknak: Battlefront1_2_Eng.exe
Dedikált szerver tulajoknak: swbattlefrontpcserver_v1-2.exe

Apropó a www.gamecopyworld.com -on még nem jött ki crack az 1.2-es patch-hez. Úgyhogy egyelõre várunk.

alias Darken

OK, kár hogy nem jösz. Sajnos az ADSL sávszélesség csak ennyi játékost tesz lehetõvé, így a pályák nagysága miatt kénytelen vagyok kitoldani botokkal.

alias Darken

grebber
1,2 hivatalos Patch
Nem erre kell rátenni ezt swbattlefrontpcserver_v1-2.exe?

Passssszzz.Talán majd Temporal felhomályosít,ha megjön.

Akkor nem tudom, mire való...:-(
Be lehet állítani a szokásosat, pályák, csapatválasztás szabad vagy kötött, games start, prüttyög egy kicsit, majd elindítja a game-t...de hogy hol, és kinek?
Én láma vagyok,de nem ezzel lehet szarvert kreálni a gépeden ahová mi tudunk belépni<#law>

Nekem most lejött: indítottam game-t, de nem vágom hogy kell belépni...ha vki már próbált vmit, írjon!
Asszem az 1.11 a legujabb😛

grebber
Lehet hogy láma kérdés.Csak ez a swbattlefrontpcserver_v1-2.exe van vagy van sima 1.2-es patch is?

Ezt nemtom ,de gondolom azért adták ki most.
Nekem is csak tört játékom van...

Ezzel az 1.2-es szerveres peccsel kreált gémhez "biztonsági másolattal" is lehet csatlakozni?
(hétvégén is leszek, csak beszéljük meg mikor)
OKs,szerintem is várjuk össze a népeket aztán ha visszatér a harci kedv tõlem nyomhatjuk hétvégén,persze télleg élvezetesebb lenne full serveren

Szerintem maradjunk itt, vagy beszéljünk meg egy idõpontot, hogy mikor leszünk itt legközelebb! Én most megyek enni, aztán leszek, de legalábbis ma még biztosan!
Megvan, már húzom is le!