4144
-
#3263 mehetne leljebb is :)) -
MrChef #3262 Figyelem! A MediaMarkt-ban már csak 5900 Ft a game! (csak...:-) -
ponty1 #3261 1.2 es crack : www.gamecopyworld.com -
#3260 nem tud vki 1.2-es verzió alá cracket? -
ponty1 #3259 A játékon belül volt a server amibe beengedtek vagy az all seeing eye-ban ? -
ponty1 #3258 Én nem sajna !!! Pedig nekem is jo lenne !!! Anthony001 ! te az all sing eye-ban vol neked az a server ahová beengedtek 1.0 verzióba ? -
#3257 TUD VKI OLYAN SZERVERT AHOVA BE IS ENGEDNEK??? -
ponty1 #3256 Ezt nézzétek itt egy pont: . Itt va még több: ....... Jó mi ? Azta de jóóóóóóóóóóó !!! -
#3255 hy nekm is 9200 ati ban és ez volt a bibbi is nálam szervizpack 2+legujabb ati dirver és muködni fog tuti! -
#3254 hihi
-
Atlasz #3253 Köszi megpróbálom a Driver Frissítést -
#3252 OKS
Bocsi hogy kicsit később válaszoltam..
Az ász lenne mert így sehol se tok nyomni:)
Majd én is próbálok szerezni -
Temporal Vortex #3251 - ATI driver legfrisseb?
- egyéb driverek?
- uninstall, regcleaner, reinstall segített?
- patch-elted?
Szóval, ezeregy ok... Nálam nem volt ilyen gond. -
ponty1 #3250 Még soha nem hallotam ilyet !!! Azta mindenit nemsemmi -
Atlasz #3249 Hello sziasztok
Egy problémám lenne a játékkal
Single player-ben kifagy amikor kiválasztanám hogy melyik pontra tegyen le.
Tudtok valami megoldást (Video Kari Radeon 9200)
Előre is köszi
-
ponty1 #3248 Kössz a felvilágositást haxoror !! -
ponty1 #3247 Nyomd meg a T gombot , ird be amit akarsz és entereld le !!! bizony -
#3246 hy multi hogy tudok irni a másik játékosnak ? -
Temporal Vortex #3245 Végre! köszönöm. -
haxoror #3244 Eddig azt hittem poénkodsz, szóval:
Amikor fel akarsz menni egy szerverre akkor az elküldi a CD kulcsodat (illetve a hasht) egy authentication serverre, ha nem szerepel abban a listában a kulcsod amiben az eredeti eladott játékok kulcsai szerepelnek vagy valaki már használja a kulcsot akkor nem fog a szerver beengedni. Ezért nem adja meg senki a CD kulcsát másnak és ezért nem is kéri senki a többieket hogy adjanak neki eredeti kulcsot. -
#3243 Akit érdekel, annak megsúgom, hogy a Magyarítások Portálról elérhető a magyar fordítás. :) -
ponty1 #3242 Az eredeti cd key el bármilyen serverbe be lehet menni ? lehet hogy tok serezni cd key-t mj mepróbálok ok Anthony001 ? -
ponty1 #3241 Neked is másolt cd-d van anthony001 ? Nekem is !!! Egy gyereknek van eredeti cd key-e de nem adja meg sajna pedig nekem is kéne !!! Eddig milyen nevű serveren nyomtad Anthony001 ? Amúgy azért mentek el azok a serverek mert ugye 1.0 verzió helyett má 1.2 es lett fölrakva és akko nem mehetsz bele az 1.0 ásba csak azé irom ha nem tudtad volna de szerintem ezt te tudtad ! A gyerek neve marcus_ és egy szürke izé fej a képe -
#3240 Vagy van valakinek EREDETI CD KEY? -
#3239 Nekem is megy köszi!!
Csak most meg a netes játékkal van gond
Eltűnt az a két szerver amin szoktam tolni
Nem tud vki mondani 1 olyat amire beengednek CD key nélkül is? -
ponty1 #3238 Sikerült a crackelés és megy a játék mégegyszer kössz !!! vagy -
ponty1 #3237 Szép lehetett az a 3 kg-os potyesz !!! Gratulálok !!! Gondolom élvezetes volt kifogni !!! További sok halat !!! Kössz a címet !!!
-
Temporal Vortex #3236 Kösz, hogy nem fenyegétsnek szántad
crack: www.gamecopyworld.com
off
Szeretek én is horgászni, bár ritkán járok. Évente kb. 4-5 alkalom. Eddigi rekordom egy 53 cm-es, 3kg-os nyurga ponty. Múlt nyáron akasztottam.
-
ponty1 #3235 Honnan lehetne szerezni cracket a patch-hez ? Hmmm ? -
ponty1 #3234 Nem fenyegetésnek szántam !!! -
ponty1 #3233 Kac-kac !!! Állítom hogy nem fogtál még 5 kg.-os potykát !!! Bibí én igen !!! Inkább légy -ba. Ok ?
-
Temporal Vortex #3232 [email protected]
-
#3231 hy megadnád az e-mail cimeded? -
#3230 Természetesen kell új crack, ha nincs CD-d. -
#3229 Szaisztok!
Lenne 1 problémám.
Feltettem az 1.2-es patchet.
És kiírja hogy tegyem be az eredeti cd-t
Meg kell crackelni a patchet?
-
ponty1 #3228 -
Temporal Vortex #3227 -
ponty1 #3226 Jó má az v1.2 es patch a letöltésekben?
-
ponty1 #3225 -
ponty1 #3224 miért ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????