Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enyém tört <#vigyor4>#vigyor4>
alias Darken
tört szerverre kell menni, amit probálgatással deritesz ki, h melyik az.. ill ha mákod van, nemmegy a serial ellenörzõ szerver és akkor bárhova bemehetsz 😊
Forza.
Hi! Nem nagyon értem amit mondtatok . Én is nagyon szeretnék másolt SW Battlefronttal játszani neten de mindig kiírja hogy nem jó a cd kódja. Le tudnátok írni hogy pontosan mit kell csinálni. köszi
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Eredetit? Soha <#nevetes2>#nevetes2> Minek?
alias Darken
Szóval ha veszek is eredetit akkor az egy Halo lesz 6 ropiért mert annak még értelme is van hiszen van egy csomó fullos európai szerver jó pinggel (pedig az SWB multiban jobban tetszik de hát ez van 😞
Nem, mégse veszem meg mivel most megint beengedtek a szerverek 😊
Viszont alig volt rajtuk nép úgyhogy az SWB marad fénymásolt 😞
Amit viszont nem értek hogy az a pár szerver ami európában van szinte mind különbözõ verziószámon fut, van köztük 1.0 1.1 1.2
És azt se értem hogy a Lucasarts miért nem tart fenn egy hivatalos európai szervert, Halo-ból annyi van mint a rohadás (és tele is vannak!) pedig az inkább az USA-ban volt siker...
Viszont alig volt rajtuk nép úgyhogy az SWB marad fénymásolt 😞
Amit viszont nem értek hogy az a pár szerver ami európában van szinte mind különbözõ verziószámon fut, van köztük 1.0 1.1 1.2
És azt se értem hogy a Lucasarts miért nem tart fenn egy hivatalos európai szervert, Halo-ból annyi van mint a rohadás (és tele is vannak!) pedig az inkább az USA-ban volt siker...
Nemmondod? Annyiért lehet hogy tényleg megveszem.
Oda se neki Haxoror! Az 576 egy öntelt, flegma buzeráns kis senkiházi csapat, egy fogpiszkálót sem érdemes tõlük vásárolni!
A MediaMarkt-ban asszem már "csak" 7rugó a BF!
A MediaMarkt-ban asszem már "csak" 7rugó a BF!
Sziasztok!
Mikor és hol lehetne tolni egy csatát neten? Már nagyon kiprobálnám, de nem enged be egy szerverre sem!
Mikor és hol lehetne tolni egy csatát neten? Már nagyon kiprobálnám, de nem enged be egy szerverre sem!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Hát akor mégis csak marad az én kis szar tört szerverem? <#vigyor4>#vigyor4>
alias Darken
Asszem az a sok eladás PS2-re volt, a PC csak mellékes ennél a proginál, pont úgy mint a Halo-nál.
Mennyibe kerül most egy orig? Egyáltalán lehet kapni Magyarországon?
a sg-ben egyetértünk, de a lucasarts nem tehet rola, h nem vesszük meg 😉
amugy nem volt bukás, mert sokat eladtak belõle ahogy olvastam... de neten nem játsza szinte senki 😊 nem is igazán értem miért ... a játék nem rossz, a környezetnk is sok a rajongoja, szép is ...
talán a pokoli SZAR szerverek (gagyi szerver cucc, eredetileg igérték linuxra is, de még mindig nincs GUI mentes dedikált - vagy rosszul tudom? - mert azt mondjuk láttam, h van külön server only 😊 )
amugy nem volt bukás, mert sokat eladtak belõle ahogy olvastam... de neten nem játsza szinte senki 😊 nem is igazán értem miért ... a játék nem rossz, a környezetnk is sok a rajongoja, szép is ...
talán a pokoli SZAR szerverek (gagyi szerver cucc, eredetileg igérték linuxra is, de még mindig nincs GUI mentes dedikált - vagy rosszul tudom? - mert azt mondjuk láttam, h van külön server only 😊 )
Forza.
Ja, kapja be a lukászártsz! Tegnap még tudtam joinolni egy csomó serverhez, most meg már egyhez sem!
Mi mikor játszunk?
Mi mikor játszunk?
CS-key = CD-key
Az SG is bekaphatja a pénzért árult szerkesztés opciójával 😄
Az SG is bekaphatja a pénzért árult szerkesztés opciójával 😄
Amikor kilépek bead egy gamespy-os marhaságot ami tegnap még nem volt, mondom az ellenörzõ szerverek megint mûködnek 😞
Azért meg nem hagyok a gépemen egy 3 gigás programot hogy hátha tudok vele játszani, a Lucasarts bekaphatja az SWB sajna bukás volt és mivel ennek ellenére is erõlteti a CS-key ellenõrzést ezért bukás is marad :/
Azért meg nem hagyok a gépemen egy 3 gigás programot hogy hátha tudok vele játszani, a Lucasarts bekaphatja az SWB sajna bukás volt és mivel ennek ellenére is erõlteti a CS-key ellenõrzést ezért bukás is marad :/
Oda se 😞
az MPUK:::GCW#1 re sem megy fel ? én most nemtom kiprobálni...
(sose irjatok TDK DVD-RW-re, ami csak 1x irást tud 😞 )
(sose irjatok TDK DVD-RW-re, ami csak 1x irást tud 😞 )
Forza.
Na kiderült hogy mégsem tört csak tegnap nem mûködtek az ellenörzõ szerverek :/
Most mit csináljak? Hmmm....
Megvan! Elmegyek a boltba és megveszem egy vagyonért 😊
Van egy mégjobb ötletem! Uninstallálom a francba! 😊
Most mit csináljak? Hmmm....
Megvan! Elmegyek a boltba és megveszem egy vagyonért 😊
Van egy mégjobb ötletem! Uninstallálom a francba! 😊
Az MGK-n pillanatnyilag 23 ember van 😊
na, megjöttem énis, felirom a dvdt és beprobálom temporal szerverét, jol hangzik igy elsõre ... grebber, te mért nem ott tolod ? 😊
Forza.
Hi, a mostani 1.2 patch az tartalmaz állítólag vmi új pályákat, és ha igen akkor miért nem látom a szerver listán?
hali!
Ftp-m-re nemtudná vki az 1.cd iso-ját feltolni mert amit leszedtem hibás lett😞
Köszi!
Ftp-m-re nemtudná vki az 1.cd iso-ját feltolni mert amit leszedtem hibás lett😞
Köszi!
Hát pl. most 😊 6 bot / team
alias Darken
Ez frankó! Mikor fut a game? Este? (nekem csak akkor jó)
Ja bocs: Black<101>Legion 1.2
alias Darken
Üdv Trooperek!
Megint fut a szerver, ha akartok nyomulhatok
Szerver neve: Black<101>Legion
jelszó nincs, hátha így többen jönnek. Ha lagos vagy szar, szóljatok!
Megint fut a szerver, ha akartok nyomulhatok
Szerver neve: Black<101>Legion
jelszó nincs, hátha így többen jönnek. Ha lagos vagy szar, szóljatok!
alias Darken
Tévedtem mégis jó az MPUK server sikerült felmennem!
Viszont az mgk nálam nem mükszik!
Viszont az mgk nálam nem mükszik!
Az Erő legyen veled!
Szeva haxoror!
Nah megpróbáltam felcsatlakozni erre az mgk severe de nem ment nem akart beengedni és a server listán meg nem volt 1.2-m van és nem rossz mert már játszottam vele sokat szal nem tom mi lehet meg amit arty mondott az sem jó nálam az MPUK meg a BMWGamers szal nem tom mi lehet????!!!!
Please help me! :-(((((
Nah megpróbáltam felcsatlakozni erre az mgk severe de nem ment nem akart beengedni és a server listán meg nem volt 1.2-m van és nem rossz mert már játszottam vele sokat szal nem tom mi lehet meg amit arty mondott az sem jó nálam az MPUK meg a BMWGamers szal nem tom mi lehet????!!!!
Please help me! :-(((((
Az Erő legyen veled!
Most lett vége egy clone érás Geonosisnak, bazzeg másfél órán át ment a map mire 100 ponttal le tudtuk gyõzni a droidokat.
Ki se látok a fejembõl áááá
Folyt. köv. holnap...
Viszont a
mgk|slaughterhouse|30fps|v1.2|morgukai.de|61ms|217.160.72.173:3658
szervert csak ajánlani tudom mindenkinek, 1.2-es és úgy néz ki tört, lengyelek németek meg ilyesmi járnak oda (remélem mostantól magyarok is 😊 most kb. 12-14 -en voltunk összesen de egy pillanatig sem éreztem magam biztonságban 😄
Ki se látok a fejembõl áááá
Folyt. köv. holnap...
Viszont a
mgk|slaughterhouse|30fps|v1.2|morgukai.de|61ms|217.160.72.173:3658
szervert csak ajánlani tudom mindenkinek, 1.2-es és úgy néz ki tört, lengyelek németek meg ilyesmi járnak oda (remélem mostantól magyarok is 😊 most kb. 12-14 -en voltunk összesen de egy pillanatig sem éreztem magam biztonságban 😄
Én onnan szedtem és mûködik <#eljen>#eljen>
Én onnan szedtem és mûködik <#eljen>#eljen>
Hi! 1.2-höz crack-et honnan lehet szerezni?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Na eddig egy fullos 30 fõs német szerveren kavartam (slaughterhouse vagy mi, simán beengedett ASE-bõl)
Imádom ezt a gamét 😄
Pedig régen hardon is végigtoltam de emberek ellen az igazi, az egyik csávó simán leszedett rakétával amikor elrepültem fölötte JetTrooperrel <#wow1>#wow1>
Imádom ezt a gamét 😄
Pedig régen hardon is végigtoltam de emberek ellen az igazi, az egyik csávó simán leszedett rakétával amikor elrepültem fölötte JetTrooperrel <#wow1>#wow1>
A szerveren 40 fps-t állítottam be. A Yavinon tényleg szar volt, viszont a nyilt pályákon nem volt vészes.
alias Darken
Bárki indíthat gamet de az égvilágon semmi értelme mert egy ADSL kapcsolat és az asztali gép ehhez nem elég 😞
Dedikált (és tört) szerver kell olyan netkapcsolattal amelyik elbír 20+ embert.
Na felraktam én is a gamát, simán ráment a pacs meg a krekk most megyek és lecsekkelek pár szervert hátha beengednek 😊
Dedikált (és tört) szerver kell olyan netkapcsolattal amelyik elbír 20+ embert.
Na felraktam én is a gamát, simán ráment a pacs meg a krekk most megyek és lecsekkelek pár szervert hátha beengednek 😊
HAHÓ!
Most egy csomó serverre mentem fel, és beenged! Úgy látszik ez az új peccs és krekk eredménye! Egyedül egy német serverre nem sikerült eddig felmennem!
Ebbõl az is következik, hogy bármelyikünk indíthat game-t?
Most egy csomó serverre mentem fel, és beenged! Úgy látszik ez az új peccs és krekk eredménye! Egyedül egy német serverre nem sikerült eddig felmennem!
Ebbõl az is következik, hogy bármelyikünk indíthat game-t?
sztem valami kisebb palyan 4 human vs 4 bot jobb, mint ha sosem látnálak 😊 sajnos az endoron kb 2x sikerült téged megtalálni, mert annyira sok a 32 bot ...
utána hiába voltunk 3man, miután 3 percig EMBERT nem találtam leléptem... igy ugyan olyan, mint a szingli 😞
amugy, pl most 7en vannak a mgk|slaughterhouse.... szerveren, van BOT is, de stabil 30FPS a gém, nem akad, nincs lag ... 😊 ott játszogattam 😊
ami tény, nem tehetünk rola, h ennyire csekély számu ember játsza világszerte, itthon meg pláne ... 3-4en 😞 de igy esélyem sincs, h lelõjem bármelyikõtöket 😉 - mondjuk,az elég röhej, h a kliens frémrátáját is befolyásolja, ha lassu a srv 😞((
utána hiába voltunk 3man, miután 3 percig EMBERT nem találtam leléptem... igy ugyan olyan, mint a szingli 😞
amugy, pl most 7en vannak a mgk|slaughterhouse.... szerveren, van BOT is, de stabil 30FPS a gém, nem akad, nincs lag ... 😊 ott játszogattam 😊
ami tény, nem tehetünk rola, h ennyire csekély számu ember játsza világszerte, itthon meg pláne ... 3-4en 😞 de igy esélyem sincs, h lelõjem bármelyikõtöket 😉 - mondjuk,az elég röhej, h a kliens frémrátáját is befolyásolja, ha lassu a srv 😞((
Forza.
OK igazad van. Arról viszont nem tehetek, hogy nem jöttek játszani. Botokról meg annyit, hogy az 1.2-es szerveren 16 a beállított, míg eddig asszem 12 volt. Ezt viszont nem figyeltem. Amúgy miután leléptél voltunk 3-an, nem volt rossz.
alias Darken
akkor a gépeddel, tuzfaladdal van valami... ha meg FTPzni sem tudsz ... 😊
Temporal Vortex: csak még 1 szo ... a 32 botot+szervert képtelen kiszolgálni a géped, ezért kb. 15-20FPS-t megy a szerver ... igy viszont a klienseken is ennyi lesz/volt nekem is.../, ami sztem játszhatatlan 😊
Temporal Vortex: csak még 1 szo ... a 32 botot+szervert képtelen kiszolgálni a géped, ezért kb. 15-20FPS-t megy a szerver ... igy viszont a klienseken is ennyi lesz/volt nekem is.../, ami sztem játszhatatlan 😊
Forza.
Azzal sem csatlakozik. 😞
Na mindegy nekem ott a VC azzal totlom ugyis mindig.
Na mindegy nekem ott a VC azzal totlom ugyis mindig.
Next PC upgrade: 2022