Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk még ki lehet lõni a javító driodot a hangárnál meg itt-ott, de az nekünk is jól jöhet még...
Ráadásul egyetlen rakéta nem is tudja felrobbantani, ha pilóta vezeti akkor simán regenerálja a gépet pár másodperc alatt. Az egyetlen mûködõ módszer ellenük hogy be kell foglalni a spawnhelyüket (hangár) és megvárni amíg lezuhannak vagy ütköznek vmivel 😄
Temporal!
Az AT-ST-t ki lehet lõni a hósiklóval: magasra felmész, majd leveszed a sebességet minimumra, közben ráközelítesz, és lövöd. A lézerágyúját nem sokáig bírja a csirke!:-) Ellenben képtelenség kilõni a hósiklót: sem a csirkével, sem a behemóttal. Max rakétavetõs rohamosztagos képes rá, de csak ha nagyon ügyes, alacsonyan és lassan száll a hósikló pont az orra elõtt, és qrvasok mázlija van...Szal elég tápos jármû.
ponty!
Multiplayer -> Internet -> Join. Itt bal felsõ sarokban van a "Server name" rész, ide írd be a keresett server nevét.
Az AT-ST-t ki lehet lõni a hósiklóval: magasra felmész, majd leveszed a sebességet minimumra, közben ráközelítesz, és lövöd. A lézerágyúját nem sokáig bírja a csirke!:-) Ellenben képtelenség kilõni a hósiklót: sem a csirkével, sem a behemóttal. Max rakétavetõs rohamosztagos képes rá, de csak ha nagyon ügyes, alacsonyan és lassan száll a hósikló pont az orra elõtt, és qrvasok mázlija van...Szal elég tápos jármû.
ponty!
Multiplayer -> Internet -> Join. Itt bal felsõ sarokban van a "Server name" rész, ide írd be a keresett server nevét.
Amugy lehet h hülyének néztek de n tom h hol van a szerverkeresõ a játékon belül ahová be lehet irni a server nevét.Valaki elmondaná?<#confused>#confused>
Írjatok ha fut a server mert jövök!!!100 százalék!!!<#nyes>#nyes>
A játék belsõ szerver keresõjében beírod, hogy black és tuti kiadja.
Amúgy 6 embernél már kicsit lagos a sávszélesség miatt. Amúgy jókat csatáztunk, és fogunk <#vigyor4>#vigyor4>
8 bot / team volt
Valaki mondja már meg nekem, hogy hósiklóval hogyan kell kilöni az AT-ST-t?
Amúgy 6 embernél már kicsit lagos a sávszélesség miatt. Amúgy jókat csatáztunk, és fogunk <#vigyor4>#vigyor4>
8 bot / team volt
Valaki mondja már meg nekem, hogy hósiklóval hogyan kell kilöni az AT-ST-t?
alias Darken
Má nem!!!!!!!!
<#szomoru1>#szomoru1>
<#szomoru1>#szomoru1>
Most már nem fut.
alias Darken
Amúgy nekem is megy egy server ide magyarok néven
Az all seeing eyeban fut a server ? vagy a játékban ?(Black 101 legion...
Black<101>Legion 1.2
Fut.
Fut.
alias Darken
www.lucasarts.com -> Battlefront ...itt kiderül
hahó!
én ma este vagyok!
én ma este vagyok!
Má nincs mer nem jött senki és úgy ... a játék.<#rinya>#rinya>
Aki csak tud jöjjön !!! Szóljatok ha megint nem találjátok a servert!!!<#smile>#smile>
Megy a server "hajrá magyarok".<#wow1>#wow1>meg te is!!!
figyu! frankón nincs a listán a servered! sem az all seeing eye.ban, sem pedig a játék menüjében (internet-> join..)
fut a server hajrá magyarok néven gyertek mán
ponty!
én most nem látom a serveredet! mikor lesz?
én most nem látom a serveredet! mikor lesz?
Fut a server (hatalmas)"hajrá magyarok"(hatalmas)
<#vigyor3>#vigyor3>
fut a serverem hajrá magyarok néven gyertek ha tudtok
hun kell letiltani azt a portot (amúgy én se sok sreveren vótam még)
kb. 5-tõl fut a szerver, majd szólok
alias Darken
ponty!
Jó neked, hogy tudsz egyáltalán serverekre menni!:-) Nekem és még sokaknak csak biztonsági másolatuk van, amivel ez lehetetlen.
Mikor indítasz game-t? (Ja, a 29910-es portot akkor le kéne tiltanod)
Jó neked, hogy tudsz egyáltalán serverekre menni!:-) Nekem és még sokaknak csak biztonsági másolatuk van, amivel ez lehetetlen.
Mikor indítasz game-t? (Ja, a 29910-es portot akkor le kéne tiltanod)
Black<101>Legion 1.2
Most nem fut.
Most nem fut.
alias Darken
Hellósztok!!! Új vok az-sg n mert nemrég lett normális internet amin jádzani is lehet!!! Naon naon tetszik a játék pedig nemrég kaptam de már mediumon viszem !!! Játszottam vele már neten is és nagyon tetszik de tököm kivan má a sok külföldi szerverekel!!!!!!!!!!!!!! Nem szoktatok csinálni ???????????? Mert he igen akko én is szivesen beszállnék a játékba !!!!!!!! V-ki megadhatná a server nevét ha szokott lenni magyar eggyáltalán !!!!!! Elõre is köszi !!!! (néha én is csinálok hajrá magyarok néven aki akar jöhet !!!!!!!!!!!!!!!!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#pardon1>#pardon1>
en sem fogok tudni, biztam benne, h meglesz a gepem, de sajnos nem lehet alaplapot kapni 😞
166mmx + s3trio marad hetfoig ... ezen inkabb nem probalkoznek 😄
166mmx + s3trio marad hetfoig ... ezen inkabb nem probalkoznek 😄
Forza.
a vasárnapihoz sajna én még nem tudok csatlakozni,
de jövõhéten,már nekem is good.Nektek addig is jo jatékot..
<#wave>#wave>
de jövõhéten,már nekem is good.Nektek addig is jo jatékot..
<#wave>#wave>
Uninstall. Regcleaner. Install.
alias Darken
Ok, lesz vasárnap.
Ma amikor írtam elkezdtünk ketten játszani egy haverral. 8 bot / team.
Mivel nem védtem jelszóval, hamarosan bejöttek még 4-en. Akkor azt írták lagos. Aztán maradtunk 5-en, majd 4-en, de teljesen jó volt, semmi lag meg ilyenek.
Ma amikor írtam elkezdtünk ketten játszani egy haverral. 8 bot / team.
Mivel nem védtem jelszóval, hamarosan bejöttek még 4-en. Akkor azt írták lagos. Aztán maradtunk 5-en, majd 4-en, de teljesen jó volt, semmi lag meg ilyenek.
alias Darken
Hi!
Ez nemtom mitõl van, de velem is elõfordult egyszer!
Mivel én viszonylag egyszerûen meg tudom oldani a winfos újratelepítését, és éppen akkor nem nagyon volt más a gépemen, elszántam magam a lépésre. Utána már nem volt az installal gond.
Üdv:
MrChef
Ez nemtom mitõl van, de velem is elõfordult egyszer!
Mivel én viszonylag egyszerûen meg tudom oldani a winfos újratelepítését, és éppen akkor nem nagyon volt más a gépemen, elszántam magam a lépésre. Utána már nem volt az installal gond.
Üdv:
MrChef
habar akar holnap,is jo lenne egy kicsit..<#wink>#wink>
Nekem meg jövõ héttõl lesz majd jo.Tanulas meg minden..
Temporal:
ma este/éjjel melozok, hétvégén legyen szerver, pl. vasárnap du. biztosan jo 😊 nu?
ma este/éjjel melozok, hétvégén legyen szerver, pl. vasárnap du. biztosan jo 😊 nu?
Forza.
akkkor majd az lesz hogy egy havertol elkérem azt meg kell irni ujra .D azé thx 😄
sajna nekem nincs.
Én már vagy 4-szer feltettem(és leszedtem)
de 1-szer sem csinalt ilyet...<#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
Én már vagy 4-szer feltettem(és leszedtem)
de 1-szer sem csinalt ilyet...<#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
hy
lenne egy kis gond régen játszottam a gammel most ujra felraknám de már az install elökészitésnél nem jó elakad..ki kell lépni akkor ujrabetölti ameddig eljutott stb stb.nincs vm ötletetek hogy mért van..elöre is thx
lenne egy kis gond régen játszottam a gammel most ujra felraknám de már az install elökészitésnél nem jó elakad..ki kell lépni akkor ujrabetölti ameddig eljutott stb stb.nincs vm ötletetek hogy mért van..elöre is thx
Mivel már jo ideje ez a kedvenc game-em,valoszinu megveszem
majd az eredetit.De 11 ropit nem adok érte!
Melyik médiamarkt-ban láttad 7-ért?
majd az eredetit.De 11 ropit nem adok érte!
Melyik médiamarkt-ban láttad 7-ért?
hello
van még egy jelentkezo!Mentem volna mar csak az idopont épp
sosem volt jo.Anno még jatsottam a svájcin. 😞
De szép is volt..Azota már majdnem mindet átnéztem(1.2-est),
de egy tört sincs.
van még egy jelentkezo!Mentem volna mar csak az idopont épp
sosem volt jo.Anno még jatsottam a svájcin. 😞
De szép is volt..Azota már majdnem mindet átnéztem(1.2-est),
de egy tört sincs.
már nem
alias Darken
Fut a szerver, aki akar jöhet:Black<101>Legion 1.2
alias Darken
www.google.co.hu
www.gamecopyworld.com
www.nemszóltamsemmit.Temporal
www.gamecopyworld.com
www.nemszóltamsemmit.Temporal
alias Darken
OK. Marad <#vigyor4>#vigyor4>Egyébként nem állt szándékomban megszüntetni, csak poénkodtam, ami persze szar volt, mind1.
Szóval én elvileg tudok hozni két troopert, így már vagyunk 3-an. Várjuk a további jelentkezõket. És ha összejövünk majd hatan, rájövünk, hogy a 192 felfelé kurva kevés <#hehe>#hehe>
Szóval én elvileg tudok hozni két troopert, így már vagyunk 3-an. Várjuk a további jelentkezõket. És ha összejövünk majd hatan, rájövünk, hogy a 192 felfelé kurva kevés <#hehe>#hehe>
alias Darken
Csá Nemtudna vki nekem CD key-t mondani a battlefronhoz,
Lécci
Lécci
én kevesebb bottal nagyon szivesen játszanék! 😊
sztem ha 6an összejönnénk, már kellemeset lehetne lõdözni ...
sztem ha 6an összejönnénk, már kellemeset lehetne lõdözni ...
Forza.
NE! Mindenképpen nyomjunk még game-t a servereden!
Trooperek!
Próbálkozunk még az én fos szerveremen, kevesebb bot számmal? Vagy uninstallálhatom?
Próbálkozunk még az én fos szerveremen, kevesebb bot számmal? Vagy uninstallálhatom?
alias Darken