4144
-
MrChef #3383 De nem kéne a 29900-es portot (vagy melyiket) letiltani...? (lentebb írták) különben nem sikerül, mert ellenőrzi a CD kulcsot. -
MrChef #3382 Hahó! Most újra feltettem a gamet (1.2, magyar), szóljatok, ha indul party!!!:-) -
#3381 lhet, hogy későn szólok, de én 1.2-es verziót használok :)
nem játszhat ez közre?
[IMG] http://pix.dox.hu/pix4/ad0210f3f50e10356b6e02e9588433eb.JPG [/IMG] -
#3380 IP:84.0.168.95
password: abc -
#3379 figyelj várni kell 3-4 percet míg be tudok menni tudod mit én csinálok egyet ok? már kész is van a password:abc -
#3378 ok most -
#3377 Na mi van Laky??? Megpróbáltam bemenni aztmondja nem találja
Mégegyszer?
-
#3376 17:18-kor kész a server
IP: 81.182.76.20
Jelszó: laky -
#3375 Tehát megmondot az ip-det és hogy mikor laky vagy nem akarsz egyet játtszani ;) -
#3374 jah -
#3373 Vki kipróbál egyet játszani velem a direct connectionnal ????
Az én IP-m :84.0.168.95 -
#3372 Na most valamit összehoztam legalábbis ahogy én értettem azaz:Direct connection és megadni akivel akarok játszani BF-ot annak meg kell adnom az ip címjét ugye? -
#3371 megvót, de van egy rakás olyan hozzászólás -
Temporal Vortex #3370 Pl. olvass vissza -
#3369 ja egyébként mindig azt írja ha interneten akarok játszani :Your Cd-key is not authorized to play this game , mit csináljak?
-
#3368 Sziasztok
Hogyan tudok interneten játszani másolt játékkal van vmi crack vagy ilyesmi ha igen légyszi írjátok meg hogyan nagyon szeretnék -
#3367 miiiH? -
Temporal Vortex #3366 Ezt is már leírtam, hogy mivel routerem van és abban beépített tűzfal van nem tudom, nem használom.
Szerintem próbálj kereseni index-en, hwsw-n, prohardveren vagy itt Zonealarm topicot. Ott tuti pik-pak válaszolnak neked. -
ponty1 #3365 Találtam dolgokat de azt nem tom hogy hogy lehet letiltani azt a portot ! windows xp-m van és zone alarmom (pro) -
Temporal Vortex #3364 A lap alján van egy "Keresés a témában:" editbox. Oda bírod, hogy 29910, és kiadja az összes ezzel kapcsolatos hozzászólásunkat. -
ponty1 #3363 Lécci írd máááá le !!!! -
#3362 akkor nekem leírhatod 11x-re is -
Temporal Vortex #3361 ja igen és a game másolt! -
Temporal Vortex #3360 "NET: neten nem fog menni, ha csak nem veszel egy eredeti cd-keyt"
Én már többször játszottam haverral neten! Saját szerveren.
Nem írom le hogyan, mert ezt már kb. 10x megtettem. -
#3359 NET: neten nem fog menni, ha csak nem veszel egy eredeti cd-keyt
LAN: megbeszéltek egy időpontot, és valamelyikőtök átviszi a gépét :) -
#3358 Igen a lan az jó
De nem egy lakásba vagyunk
akkor hogy lehet lannt????
Én Neten akarok vele. -
#3357 valszeg nekik eredi cd-key-ük van -
ponty1 #3356 Nem tudom hogy mi lehet a baj de nállam is ezt csinálja!!! Ha nem eredeti a cd-d akko lehet azé mer nállam is úgy van hogy az enyém nem eredeti és a többiek nem tuttak jönni ! De érdekes hogy angliából meg németo ból jöttek emberek és be tudtak szállni ! fingom nincs mi lehet most... -
#3355 LAN -
#3354 Sziasztok!
Az lenne a problémám h haverral akartunk játszani 1 serveren amit én hoztam létre.
Minden rendben is volt, de haver nem látta a szervert.
Ilyenkor van más lehetőség a játszásra?? -
MrChef #3353 Múltkor én sem találtam a serveredet! Pedig kb. abban az időben kerestem, mikor futott!
...az a kár, hogy szar az egész rendszer. Nem értem, miért nem lehetett volna olyan profira megcsinálni, mint pl. a Call of Duty, vagy az Unreal Tournament. Persze így rövid távon jobb nekik: vegyük meg eredetiben. Hosszabb távon viszont tényleg el fognak pártolni ettől a game-től, ha semmi normális támogatása nincs.
Arról már nem is beszélve, hogy krekk sincs...:-) -
ponty1 #3352 Nem értem miért nem találtad pedig voltak sokan ! Tele volt a server ! Az eggyik haverom se találta ! Nem értem...... -
#3351 nem találom, de felmennék -
ponty1 #3350 A serverem fut Come With Me néven az összes pálya benne van gyertek lécci !!! -
#3349 nekem se, de az ip-s általában sikerülni szokott
na mind1 :) -
ponty1 #3348 Kössz a magyarítást!
-
ponty1 #3347 Nem eredeti a cd-m és az ip met nem fogadja el !
-
#3346 tedd fel a magyarosítást !!! (pls)
ne a " Többjátékos --> Internet --> Új játék (vagy mi) " -on csinálj szervert, hanem add meg az IP-det, és " Többjátékos --> Közvetlen kapcsolat --> Új játék (vagy mi) " -on csinálj :)
IP FONTOS! -
ponty1 #3345 Jöhetnétek mert csináltam 1 servert Come With Me néven !!! -
Temporal Vortex #3344 Battlefield 2 egyszerűen zúzni fog.