Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

partíciót
ja azt elfelejtettem mondani, hogy az újratelepítés talán nem elég. én formáztam is a rendszerpertíciót. de örülök hogy sikerült!
kinyitod az ajtaját, aztán beülsz, feltéve, ha nem foglalt, mert akkor nem tudsz beülni
egyébként nekem "space"
<#wilting>

Martin Rome
hy hogyan lehet jármübe beszálni?

Sikerült megoldanom egy újratelepítéssel (nem windows)!!!<#vigyor3><#eljen>

hát ha nem túl nagy gond újratelepíteni neked a winfost, akkor nem kell mellõznöd a game-t!:-)
Kössz a választ mindenesetre de nem tom h mit fogok kezdeni ez a jo game nélkül<#szomoru1><#rinya><#szomoru1>!!!

rossz hírem van: én is így jártam, sehogy sem akart elindulni...a windows-t újratelepítettem, mert viszonylag könnyen meg tudom oldani, és nem volt sok cuccom, 2 vinyó 4 partíció.
úgyhogy valszeg csak ez maradt, esetleg vhol van a windowsban egy battlefront registry...
Mit tudok csenálni hogy legalább menjen a játék ? ha kitörlöm akko is ezt irja ki

ponty!

ismerõs a serial...!:-)))
lassan már fejbõl tudom a sok újrainstall miatt
A válasz köszi !!!
elõre is !!!

V.ki meg tudná mondani hogy mit csenáljak ha letöltöttem a gamehe a 1.2 es patchet és föl is telepítettem csak nem indul el a jatek (azt irja ki h rossz lemez va a meghajtóban)?

Kijelentem, hogy az elõzõ hozzászólásban elhangzottaktól elhatárolódom <#vigyor4>

alias Darken

A telepítési kódom nekem "f2e4101fd6f826aaeu20" ha ez kell Martin !!!(remélem erre voltál kíváncsi)

Martin Rome
hy széria számot mondanátok elvesztetem az enyémet<#csodalk><#help>
kösz

Végig játszottam, rulz! <#eljen>

alias Darken

Ha éppen fut.

alias Darken

Martin Rome
hy haveromnak másolt a gémje és nem tud multizni létezik ojan szerver ahol azar is lehet nyomni?

Anfara
Huhuuuuuuuuuuuuuuu!
Megjelent a Star Wars: Republic Commando demo-ja nagyon kira ilyen jó játékot régóta nem láttam szedjétek le mert halál jó játék kurva jól meg lett csinálva ez komoly innen szedjétek le szal szedjétek le kurva jó jobb mint a battlefront!

Az erõ itt már nem számít itt csak a tudás a fontos!

Az Erő legyen veled!

Nem olyan régóta nem tudok belépni szinte egy serverbe se mert azt a szar cd key t írogatja ki állandóan !!! <#szomoru2>Valaki segítsen !!! Kérlek !!! (pedig még eleinte sikerült bemenni egy két jo serverbe és naon tetszett)<#eljen>

Valahonnan lehetne leszedni olyan akármit amtõl lehetne játszani másolt cd-vel multiban?

Nem non értek ezekhez a törésekhez végül is mit kell csinálni ezzel a core.lvl fileval ?

RaveAir
A kérdés jó, bár nem eredeti. 😊
Egy core.lvl file fog majd felülírásra kerülni az 1.0-ás verzió esetében. Az 1.2-es patchet követõen pedig még nem tudom. De nemsokára az is ki fog derülni...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Kössz a választ <#eljen>!!! Nem tudsz mondani egy kulcsot ?

Cobra.
Gondolom másolt játékkal akarsz multizni, ami nem sok szerveren lehetséges (ha installkor írja ki, akkor rossz kulcsod van, keress másikat)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Valaki meg tudná mondani hogy mit lehetne csinálni abban az esetben ha ezt írja ki :"your cd key is not authorized to play this game".Aki válaszol annak elõre is köszi!!!(minél hamarabb légyszives mert már szét tudnám <#boxer> a gépet)

Miért készült ehhez magyarítás? <#nyes>

Csak úgy segítenék, ha reinstall nélkül visszaállítható az eredeti állapot.

alias Darken

RaveAir
Elkészültem a Battlefront magyarításával. Igaz, hogy ez még csak a patcheletlen 1.0-ás verziót teszi magyarrá a szövegekben, de egy héten belül elkészülhet az 1.2-es verzió szövegeit tartalmazó is.

Azonban szükségem lenne olyan teszterekre, akik véleményt tudnának alkotni a fordításról, és hasznos kritikával tudnának szolgálni a magyar verzió tényleges publikálása elõtt. Nem olyan hozzászólásokat várok, hogy "miért készült ehhez magyarítás?", "miért lett ez így nevezve", hanem valami olyasmit, hogy "ennek a neve inkább legyen inkább Pista helyett István". Persze csak érdemben elfogadható javaslatokat várnék.
Aki szívesen tesztelne, az írjon ide, vagy dobjon rám egy e-mailt.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Én nem szoktam jármûveket használni,
Csak Geonosis-on.A repülõk nekem túl gyorsak
,mire meglátom a földi egységet már túl is repültem rajta..
Általában simán gyalogosan nyomulok<#violent>
Habár a geonosison a trooperek repülõje nagyon bejön..<#vigyor3>
Azzal lehet osztani a népet...
HIMSELF néven szoktam játszani...
Mármint a gyalogos egységek, a Jet-trooper hiába gyorsabb mert a Droideka végre igazi pajzsokat kapott és egy rémálom kiszedni pl. egy folyosó végébõl.
Civil war érában meg a birodalmiak minden mapon elõnyben vannak a Dark-trooper miatt kivéve talán Hoth-ot, nincs igazán jó módszer a hósiklók ellen :/

X-wingben nem szeretem hogy nagyon hammar túlhevül a lézere és nagyon pontosan kell célozni vele. Földi célokra a Tie-fighter sztem jobb.
De amúgy a clone éra a kedvencem mert az egységek kiegyensúlyozottabbak a patch óta.
Droid-starfighter rulz 😊

Ebola75
A hósiklónak sajna elég gyengus a lézerágyúja,az AT-AT-t meg sem karcolja, de az AT-ST-t hosszas visszafordulások után ki lehet szedni...legjobb ûrhajó az X-wing, baszott erõs a 4 lézer egyszerre, egy TIE-fightert egy pontos sorozattal le lehet szedni...az erdei csatákban viszont a lépegetõk verhetetlenek

Tényleg jó volt. Te milyen néven voltál? Tikmanre nem emlékszem.

alias Darken

hello mindenki
Vortex köszi a legutóbbi csatát.Jó volt..
Valaki itt régebben írta hogy látta a game-t 7rugóért a
Médiamarktban.Hát én 2-ben is voltam,de mind a 2 helyen még mindig
10 felett van..
Ha valaki tud egy helyet,ahol mar 10 alatti is hozzá lehet jutni
az kérem irja le...
AT-AT = négylábú
AT-ST = kétlábú

Szóval egyrõl beszélünk 😊 Nos, hogy is kell kilõni a hósiklóval az AT-ST-t? 😊)

Valaki használja a mesterlövész elküldhetõ kutató / robbanó droidját? Szerintem alap!

alias Darken

ööö...
Az AT-AT a nagy teveszerû az AT-ST pedig a kicsi csirke szerû, csak hogy ugyan arról beszélünk-e?

Az egész egy fejbõl és két lábból áll szal nem valószínû hogy a célzásoddal van a gond 😊

AT-ST vs hósiklóra visszatérve: fejbe lövöm kb. ezerszer, de sose csuklik össze. Az számít, hogy pilótával ülök be?

alias Darken

Nekem biztonsági másolatom van <#kacsint> Így fõként csak a saját szerveren játszom. Sajno itt a már sokszor említett sávszélesség miatt, csak ennyi troopert tudok fogadni.

Utaljatok pénzt és berakom egy szerver hotelbe <#nevetes2>

alias Darken

Én annyit tudok igérni, hogy hétvégén indítok megint szervert.

alias Darken

Ebola75
De a black serverre rápróbálok majd...azért mindenütt jó, de legjobb még hol?

Ebola75
Hello, én is újra feltettem a game-t, most már az 1.2-vel egészen stabil...nem tom, nektek eredeti van-e vagy tört, mert nekem eredeti van, így bárhová tudok menni, de itt a nagy tömeg a lényeg, négyen, vagy öten játszani botokkal nem az igazi...ha tudtok menni német szerverekre, ott egész jó pinggel lehet csekély laggal nyomni, elég sokat vagyok fent "ebola75" nickel..ha valaki fel tud menni ezekre a szerverekre, jelezze...minél többen vagyunk, annál jobb...szerintem...

arty
na van gépem, legyen multi... péntek estefelé ? 😊

Forza.

Ezt nem értem. Én lövöm kb. fél óráig, de semmi. Akkor mit csinálok rosszul?

alias Darken

Azt a heggesztõ cuccot kell másodlagos fegyvernek kijelölni (alapból az van kijelölve) és meg kell vele "támadni" közelrõl a jármûvet 😄

Tényleg, ezt nem vágom, hogyan kell a pilótával javítani? Azt szoktam látni a botoknál, hogy áll egy "forrasztópákával" egy gépnél, és javít. Én hogyan tudom ezt csinálni pl. ha egy gép foglalt, de javítani akarom? Vagy csak úgy lehet, ha benne ülök?
Nekem egyszer az AT-ST-vel lassan, szembe repült egy hósikló, sikerült belelõnöm, felére lement az energiája!:-)
Arra céloztam hogy a pilóta pusztán azzal hogy a jármûben ül már regenerálja azt, nincs szüksége a földi droidra. Ez csak Hoth-on szívás mert ha egy hósikló felszállt és a vezetõje nem követ el vmi hatalmas hibát akkor a kör végéig az a gép a levegõben is marad, gyalogságot és a lépekedõket is simán szét lehet vele szedni és csak nagyon ritkán láttam olyat hogy az ATAT másodpilótája le tudott szedni egy repcsit :/