Kalózok árulják Ázsiában a Longhornt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem egy éve van fennt az xp a gépemen és a mai napig atomstabil, pedig nyúzom elég keményen.
szóval nem az oprendszer szar, hanem a géped.
szóval nem az oprendszer szar, hanem a géped.
Gratulálok Malájzia vakmerõ szoftverkalózainak!
Inkább üljenek vissza a hajójukra és evezzenek haza... Már kezdem unni? Mire jó ha megkapjuk a félkész de inkább negyedkész bétát ne adj Isten alfát??? álá Halfi 2 vagy Doom3! Úgyis csak a felhasználó szívja meg. Lemgyek hídba ha emiatt a Windows is csúszik 😞((
Inkább üljenek vissza a hajójukra és evezzenek haza... Már kezdem unni? Mire jó ha megkapjuk a félkész de inkább negyedkész bétát ne adj Isten alfát??? álá Halfi 2 vagy Doom3! Úgyis csak a felhasználó szívja meg. Lemgyek hídba ha emiatt a Windows is csúszik 😞((
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Ez olyan, mint a Spaceballs - Ûrgolyhók -ban a kaloz kazi. Mar lehet kapni, de meg kesz sincs a film. 😄
Aki meg ilyet hasznal meg is erdemli.
Aki meg ilyet hasznal meg is erdemli.
és ha csak 1 kontinens lenne (pl. Amerika ) akkor most hogy sírnának hogy mivel nincsen európa mennyi jövedelmük marad ki 😄DDD
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
ehhe ezek a kalózok
mind1, addig sem hajókat rabolnak ki
mind1, addig sem hajókat rabolnak ki
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
azért a winex még eléggé messze van a tökéletességtõl. addig meg mutass nekem alternatív módot pl. egy nfs7 futtatására teljes pompájában
az általad felsoroltakat ma már szinte mindegyik tudja
az általad felsoroltakat ma már szinte mindegyik tudja
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
hát aki felrakja és lefagy ne csodálkozzon. már áprilisban is fenn volt a kazaa -n a longhorn. 😊 de én inkább várok 2005ig. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
kinában moziban kamerával felvett szutyok minõségû filmeket is árulnak DVD-n, és ráirják hogy DTS meg DD 5.1, közben mononak is rossz