Need For Speed: Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg adni a nfs hp2 telepitési kodját [email protected]
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Játszatok inkább a 2-vel.
Nézzétek meg az oldalamat, amit ma nyitottam meg;
Need for Speed Underground 2-es oldal.
Remélem, mindenkinek tetszeni fog. Tudom, még kisebb hibák vannak rajta.
Üdv:
BunDevil
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
u dont have to listen anybody else but me
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
na holnap azaz 07.05. én 14 óra körül leszek msn-en. akkor folytathatod
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Tsá all!!
Az a gondom, hogy újra kéne raknom a wint és nem akarom elveszíteni az eddigi pályákat.
Letöltöttem egy csomo festést és nem tom berakni a Bin Texel!!!
1.Elindítom a Bin Texet
2.Megnyitom pl. a Golf/Vinyls.bin
3.Rámegyek a Custom1-re és Rákattintok az import pl.Golf_phanter.dds
4.Rámegyek a Custom1_Mask-ra és import Golf_phanter_Mask
5.SAVE
6.NEM TÖRTÉNIK SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!Basszaki!!!!!!!

PLEASE HELP ME!!!!!!!!!\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Kár, hogy a rendõröket kihagyták, pedig ennél a résznél lett volna a legnagyobb értelme azoknak.
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Tulajdonképpen az dícséretes, hogy növelni próbálják az izgalmakat, de akkor azt ne így csinálják!
Amik számomra nagy negatívumok:
-Nincsen LAN multiplayer mód (megbocsáthatatlanb)
-Nem törik a verda, mégcsak nem is sérül (szintén megbocsáthatatlan)
-Nincsen mûszerfal (én szinte minden autós játékot onnan szeretek nyomni, de ez szubjektív)
-kimaradt a duda és a kapcsolható reflektor, bár ez inkább LAN multival együtt érne valamit.
-Itt-ott kicsit bénán van megoldva az út terelése. (pl az oldalt a semmiben lebegõ villogó nyilacskák hihetetlen bugyuta megoldásnak tûnnek)
-Nincsen finomhangolási lehetõség a verdákon (lásd Porsche Unleashed spoilerek dõlésszöge, futómú keménység, rugóút, stb)
-Visszajátszás hiánya (nagyon szomorú vagyok, mert volt pár szép megoldás a játék során, amit érdemes lett volna megörökíteni, mert nem tudnám megismételni még1x az biztos.)
Mindemellett kiváló hangulat, rendkívül pörgõs játékmenet, mindenkinek szerintem kötelezõ, aki szereti a száguldozós játékokat. Szerintem kizárólag HARD fokozaton érdemes belekezdeni, mert pár szivatós versenyen kívül viszonylag könnyû még azon is végigjátszani...
(Akik pedig ragaszkodnak az elsõkerekes autókhoz, még driftben is, azoknak részvétem. Én 2 kocsival játszottam végig: Mazda Miata MX5, és Mazda RX7, emellett kipróbáltam talán egy gyorsulás erejéig az Acura RSX-et, mert kedvelem a Hondákat.)
Amúgy haverom gépén full grafikán (asszem 2600MHZ Athlon, valamilyen Geforce 4-essel) akadásmentes, de nálam P4 1500 -on Geforce 2-es MX 400-al is egész türhetö 1280-1024-ben, Medium beállításon.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Lépj vissza a Fõmenübe, nyomd meg a Del-t és írd be a kódokat:
gimmesomecircuits - Circuits pályák feloldása
gimmesomesprints - Sprint Circuits pályák feloldása
gimmesomedrag - Drag Circuits pályák feloldása
gimmeppablo - Petey Pablo feloldása
gotcharobzombie - Rob Zombie feloldása
havyamystikal - Mystikal feloldása
needmylostprophets - Lost Prophets feloldása
119focus - kocsi feloldása
893neon - kocsi feloldása
899eclipse - kocsi feloldása
371impreza - kocsi feloldása
222lancer - kocsi feloldása
922sentra - kocsi feloldása
667tiburon - kocsi feloldása
334mygolf - kocsi feloldása
777rx7 - kocsi feloldása
350350z - kocsi feloldása
111skyline - kocsi feloldása
221miata - kocsi feloldása
2000s2000 - kocsi feloldása
889civic - kocsi feloldása
228supra - kocsi feloldása
342integra - kocsi feloldása
239celica - kocsi feloldása
973rsx777 - kocsi feloldása
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
A HP2 max grafon: 700mhz 128ram ati 9200
Az Underground maxon: kb 1,5 ghz 256 ram gef4(haverom gépe)
Én a grafra 5 csillagot adtam volna bár a vizesaszfalt eléggé gáz lett sztem, és kár hogy az autók nem törnek rendesen, bár sokan így járnak jobban😊 Irányítás f*sza, zene f*sza, game f*sza.
ezen elfut,vagy ne probalkozzam?
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Attol fuggetlenul 1280* ban is szaggatasmentesen fut... szar gepem meg biztos nincs 😊
a grafika biztos zsír... én low grafikán játszom és még ott is lassul néha😞(
feelingre kb 80 ig kibaszott jo és rohadt zsír.. azt éreztem hogy sehol nincs még egy ilyen gamez.. aztán 80-90 között rájöttem hogy egy eszméletlen csalo szemétláda Ai van.. ami szánalom.. de ezzel mindenki igy van.. különös hogy a cikkbõl kimaradt.. a catch up ugy baromság ahogy van.. valaki dicsérte az Ai-t..hát szvsz ennél szemetebb és szarabb Ai még nem sikeredett...net?? hát nekem nm jön be. szal a kezelõfelület.. de nagyon ..és maga a játék a neten se jön be. míg hp2 vel hatalmasakat ökörködtünk.. it baromira nem jön be...
szvsz a cikk író nem vitte el a 80 ig se.. mert ha elvitte volna rájött volna hogymennyira csalo szar az AI.. igaz másodjára végigtolva azt kell mondanom hogy könnyebb volt.. de easyban toltam azokat a részeket...de igy se volt azonnal cool.. mindegy.. én 4 es csillagot adnék rá
de ha szigorúbb lennék akkor 3.5
az autok szarok .. egy supra nem ilyen de közel sem .. pro supra szarabbul kanyarodik mint a street skyline.. hát ez LOL!!!!
egy kisautonak oké.. legyen nagy gyorsulása.. de hol lennemár akkora vége mint egy suprának vagy egy skylinenak? szal az autokat hagyjuk.. eszméletlen LOlasztikusan vannak megoldva a dolgok ( Supra 4 kerekû?? MIÓÓTA???????????)
a zene??.. egy kér rap zen.. a töbii FOS!!!
a net playing.. szar..szal.. max 4 csillag.. de inkább3.5
A multi kezelofelulete tenyleg siralmas, de maga a multis jatek szerintem teljesen korrekt. Nekem csak egy picit akadt (laggolt) 4 emberrel, de amikor csak a haverom ellen kuldom, mininamalis a lag. (Pedig ilyenkor PicoPhonnal beszelgetunk versenyek kozben, igy a 16k-s kimeno sebessegunk kb. 8-10k-ra csokken!
En ket gepen is teszteltem a jatekot (P1300, Radeon 9200 es egy P2000-Geforce4 64Mb ram). A 2000mhz-esen teljesen jol fut 1024-es felbontasban high-on -es nem talalkoztam olyan hibaval, mint a cikkben-, mig az 1300-ason 800x600-ban low detaillel is akadas mentes.
Sajnos ebbol a jatekbol is sok (korabban mar bevalt) remek otlet kimaradt, de ez azt hiszem szinte az osszes (EA) jatekra jellemzo.
-A sokszáz alkatrész kissé nagyon kamu dolog. Ahogy le van írva, a teljesítmény tuning (motor, turbó, kerekek, felfüggesztés, stb.) pl. annyiból állnak, hogy van az alap, a Street, a Pro és az Extreme szintû tuning. Ezeket ráadásul nem pénzbõl lehet fejleszteni (ahogy logikus lenne), hanem bizonyos pályák teljesítésével kapjuk meg õket. Nekem ez a része tetszett a legkevésbé - pont a tuning ízét veszi el...
-A Multira nehogy 5 csillagot nem szabad adni, de még 3-at sem nagyon!!! A netkód iszonyat, gyakorlatilag már két kábelmodemes embernél is olykor látható lagok vannak, négy embernél meg tiszta lag az egész (gyakorlatilag ugrálnak, warpolnak az autók), plusz a multimenûje rémálom, mivel minden játék után kilép a multi fõlobby-jába, nem lehet rögtön új versenyt kezdeni. Ezek mellett már csak azért is csillaglevonás jár, mivel nincs LAN-támogatása.
-Az NFS:HP2 óta tartó idõjárás és napszak hiány. Valahogy nem értem, hogy anno nem volt gond az, hogy legyen északai pálya, meg nappali pálya, plusz még ezeket lehetett kombinálni esõvel. A mostani divat viszont egyfajta napszak és az idõjárási effektek teljes hiánya...
-Nincs mûszerfalas nézet. Pedig ez még egy nagy csavar lehetett volna a belsõ tuning lehetõsége is. (najó, ez már túlzás, de szerintem senki sem rúgkapálna ellene, nem? 😉)
-A zenéket nem lehet lecserélni. Azért ez nagyon hiányzott, mert tényleg jók a játékban lévõ zenék, de azért pár jó kis számot még beraktam volna...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Fõleg a gyorsulós pályákon lehet jól kihasználni, hogy beálltok egy gyorsabb autó mögé és szépen felhúz magára, már csak ki kell kerülni. Hátránya, hogy felforr a motor.
Versenypályákon meg stíluspont jár érte.
NFS-ben eddig még nem találkoztam vele de nagyon jó újításnak tartom!
Start game, go to the main menu, go to the Statistics sub-menu, go back again (pressing backspace), and finally enter your desired cheat:
111skyline - unlock Skyline
119focus - unlock Focus
221miata - unlock Miata
222lancer - unlock Lancer
334mygolf - unlock Mygolf
350350z - unlock 350Z
371impreza - unlock Impreza
667tiburon - unlock Tiburon
777rx7 - unlock RX7
77peugeot - unlock Peugeot
893neon - unlock Neon
899eclipse - unlock Eclipse
922sentra - unlock Sentra
gimmeppablo - unlock Petey Pablo
gimmesomecircuits - unlock Circuits
gimmesomedrag - unlock Drag Circuits
gimmesomesprints - unlock Sprint Circuits
gotcharobzombie - unlock Rob Zombie
havyamystikal - unlock Mystikal
needmylostprophets - unlock Lost Prophets
allmylvloneparts - unknown Effect
allmylvl2parts - unknown Effect
seemylvl2parts - unknown Effect
driftdriftbaby - unknown Effect
slidingwithstyle - drift style in all races
givemenismo - unknown Effect