Unreal 2 XMP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig valaki írhatna róla valamit aki már volt valami normális serveren, hogy milyen a game ha sokan vannak meg ilyesmi.

Próbáld meg úgy rárakni a sima U2-re hogy nincs rajta crack (azaz original exe legyen)
Elég vérszegény ez a game...
Nagydög
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
választottam respawnhelyet, letelt az a 5-10 mp, utána meg újraindult 20 mp-rõl mondjuk
ja és megjelent a teljes multi!
Nagydög
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
viszont ott voltak mindig a bázison ellenfelek...
azt nem értettem egészen, h miért indul újra a respawntime idõnként, volt, h 30 mp-et is kellett várnom a bázison..
Nagydög
Nagydög
sajna amúgy tényleg sokan mûvelik ezt a fajta fragvadászatot ctf-ben, h respawnkodnak, de nemcsak UTban :/
AMugy a játék szerintem nagyon király,csak ne szaggatna ennyire,meg ne lennének lagosak a szerverek..
Nagydög
Nagydög
Nekem az Engiee is megcsinálja, csak 1HP-val nem sokat ér vele a manus.
Na meg a lángszóró! 8)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A lényeg az hogy Van a pályán 4 artifact mindegyik csapat 2 artifactel kezd ami a fõbázisán található. Olyan mint a CTF el kell lopnod és regisztrálnod kell az artifekteket a saját bázisodon, de ezt csak akkor teheted meg ha elegendõ energiaforrás van elfoglalva.
dupla ugrással lehet nagyot ugrani, a legnagyobbat úgy lehet ugrani ha elõre sprintelve nyomsz egy dupla elõrét és egy ugrást gyorsan.
A ranger (Mesterlövész) Fel tudja éleszteni a társait és gyógyítani is tud + tud olyan maxet ledobni ami felnyomja az életet. Az Enginier Fel tudja nyomni a társai páncélját és véfõfalakat+védõ tornyokat tud lerakni. A Gunner még nemtom pontosan mikre képes mert azzal keveset voltam de asszem az a leg mozgékonyabb(Marhanagyot ugrik kombóval) és durva fegyverei vannak
Nagydög
Nagydög
Nagydög

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
De tényleg nem lehet rossz így jármûvekkel, tornyokkal, energiafalakkal stb.-kel. Majd írjátok milyen.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]