Unreal 2 XMP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó ez.
A lényeg az hogy amíg nem ad valaki ilyen cracket, vagy patchet semmit nem fogunk tudni csinálni
A lényeg az hogy amíg nem ad valaki ilyen cracket, vagy patchet semmit nem fogunk tudni csinálni
Tudtok arra valamit hogy az U2-t hiába uninstallálom nem tûnik el, letörlöm manuálisan, most fel akarnám rakni megint de aszongya hogy fent van. A registry-ben ami volt azt kitöröltem vele kapcsolatban. Ilyenkor mit lehet tenni?
Nincs szükség a demóra, sem az U2re.
Csak az XMP full install kell és azt meg kell crackelni vagy patchelni hogy ne kérje a CDt, mert ha másolt CDt rax be a meghajtóba akkor nem fogadja el
Csak az XMP full install kell és azt meg kell crackelni vagy patchelni hogy ne kérje a CDt, mert ha másolt CDt rax be a meghajtóba akkor nem fogadja el
Ehez a játékhoz egyáltalán nem kell az eredeti játék csak kéri az Unreal 2 CDt hogy megvan-e neked aztán már kezdi is installálni magát a játékot
ezt:
No Label
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1706 MHz with 255MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6404)
Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'
History: UGameEngine::Init <- InitEngine
Build: Nov 10 2003 18:33:38
Log file:\\MegaMonkey\Vol1\Projects\U2XMP\Logs\TAMAS_thomas_20031211145941.log
No Label
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1706 MHz with 255MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6404)
Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'
History: UGameEngine::Init <- InitEngine
Build: Nov 10 2003 18:33:38
Log file:\\MegaMonkey\Vol1\Projects\U2XMP\Logs\TAMAS_thomas_20031211145941.log
EZ kéne!
Unreal 2 Extended Multiplayer Setup *NoCD PATCH* *READNFO* -GIMPSRUS
Hogy az eredeti installerrel ne kérje a Play Disc-et
Unreal 2 Extended Multiplayer Setup *NoCD PATCH* *READNFO* -GIMPSRUS
Hogy az eredeti installerrel ne kérje a Play Disc-et
Miért mit kér?
Vagy milyen hibaüzenetet kapsz?
Vagy milyen hibaüzenetet kapsz?
Nah összecsomiztam a system könyvtárat.
6mb let az egész.
Szóval a game könyvtárjából töröljétek a system könyvtárat és tegyétek helyette be ezt
Ne írjátok felül hanem töröljétek a régit!!!
6mb let az egész.
Szóval a game könyvtárjából töröljétek a system könyvtárat és tegyétek helyette be ezt
Nah összecsomiztam a system könyvtárat.
6mb let az egész.
Szóval a game könyvtárjából töröljétek a system könyvtárat és tegyétek helyette be <a href="http://hungs.hu/system.rar">ezt</a>
6mb let az egész.
Szóval a game könyvtárjából töröljétek a system könyvtárat és tegyétek helyette be <a href="http://hungs.hu/system.rar">ezt</a>
ÕÕÕ ha a systemben lévõ fájlokat felteszem... Merthogy az a lényeg és motorja az egésznek?
Az sztem mûködni fog...
És akkor akik a szart húzták le azoknak is jó lesz...
Kb úgy 6 mb összecsomagolva...
Egy próbát?
Az sztem mûködni fog...
És akkor akik a szart húzták le azoknak is jó lesz...
Kb úgy 6 mb összecsomagolva...
Egy próbát?
minek peccs?
amúgy kezdek megbarátkozni a játékkal, és elég jók a pályák is, szal let's frag!
amúgy kezdek megbarátkozni a játékkal, és elég jók a pályák is, szal let's frag!
Nos uraim-hölgyeim.... 😄
Szerver elindult....
Tessék jönni gamelni.
Keressétek: hungs.hu
Tehát a szerver neve és a címe is hungs.hu
Szerver elindult....
Tessék jönni gamelni.
Keressétek: hungs.hu
Tehát a szerver neve és a címe is hungs.hu
Törölt felhasználó
Privátba akartam, de ide is jó.
Törölt felhasználó
ollie,icecave,Russian,Tovi,Borg(Moderátor),Aquatom,Blasta
Kapásból õket tudom felsorolni konfiggal és van még jópár ember a HARDWARE topicban,
ugyanis ott ez hagyomány, nem itt a supergamezen, hanem más nagyobb fórumokon.
Amennyiben kívánod továbbítom nekik az üzeneted:
"Baze aki a kommentbe a gépkonfigját írja mintha valami világrengetõ lenne a pontokkal együtt, az csak egy kretén lehet. Nyihahahahha."
Ezt Borg biztosan honorálni fogja. Naszóval: A tanulság: nem kreténezünk le senkit ismeretlenül (Fõleg, hogy soha nem szóltunk még egymáshoz)
mert lehet, hogy ilyen kreténekbõl több is van a világon és egyszer megtalálnak. Nem is tartalak fel tovább, még annyit,
hogy szerintem sokkal nagyobb kretén aki nyerít a hozzászólásában, mint te. "Nyihahahahha"
Üdv: DanielT
Kapásból õket tudom felsorolni konfiggal és van még jópár ember a HARDWARE topicban,
ugyanis ott ez hagyomány, nem itt a supergamezen, hanem más nagyobb fórumokon.
Amennyiben kívánod továbbítom nekik az üzeneted:
"Baze aki a kommentbe a gépkonfigját írja mintha valami világrengetõ lenne a pontokkal együtt, az csak egy kretén lehet. Nyihahahahha."
Ezt Borg biztosan honorálni fogja. Naszóval: A tanulság: nem kreténezünk le senkit ismeretlenül (Fõleg, hogy soha nem szóltunk még egymáshoz)
mert lehet, hogy ilyen kreténekbõl több is van a világon és egyszer megtalálnak. Nem is tartalak fel tovább, még annyit,
hogy szerintem sokkal nagyobb kretén aki nyerít a hozzászólásában, mint te. "Nyihahahahha"
Üdv: DanielT
elõre is köszönjük 😄
Érdekes, mert nekem semmi baja nem volt. Már megint terjesztik ezt a baromságot. :]
ATI-n tényleg bugos szar de én próbáltam gef 4-el és ment mint egy álom
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Meg a Planetsidera is hasonlit.
Baze aki a kommentbe a gépkonfigját írja mintha valami világrengetõ lenne a pontokkal együtt, az csak egy kretén lehet. Nyihahahahha.
Holnap csinálok szervert nektek a hungs.hu -n 😉