Unreal 2 XMP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugy hogy õis ugrált + minketen futunk +közben mindenféle zavaró tényezõk? 😛
mert ha az nem aimbot volt ako asszem megeszem a kalapom
amugy ha csak enemy ugrál akkor még le lehet szedni sniperal de ha mindketen ako nem tud zoomolni se szal elég érdekes...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hát ha a map másik felén van az egyetlen ember akitõl remélhetem hogy felkelt ako nem, amugy amit irtál nekem ammo packal volt, eldobtam egyet és megkaptam érte a dijat 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nekem van pár jo szerver a fav-oknál csak éppen sokszor televanak

LSC
ma 22 kor játszhatnánk egyet valahol. Ha találtok egy jó szervert írjátok be.

hi gnome
multkor jáccottunk együtt, hol szoktad nyomi?

Gnome
A géppuskát elbaszták a medic pisztoját meg qrva erõssé tették....közelre az halálos....Szinte mindegyik lövés talál és qrvára sebez...az aszteroidás pályán mindig azt használom....
Cheaterekkel én még nem találkoztam |vagy nem vettem észre| viszont mostanába egyre több a tkzó....aki szinvak és lõ arra ami megmozdul.....
más: egyszer pl 2perc volt a játékból a végére bekapcsolódtam felélesztettem 1 embert és a végén ott volt a nevem a revive dijnál vagy minél......hát ennyit errõl

habár mondjuk vannak olyanok akik nem is várják meg mig felélesztik õket(ugye antijedi?😛) dehát ez van
jó lenne normális emberekkel játszani mert a végére kezdtem megkedvelni a játékot de ha igy megy tovább akkor sztorno

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

ez már gáz... 😊

amugy az negi géppuskáját szvsz nagyon elbaszták, gyk használhatatlan... 😞

épp amiat mert shotibol több megy be, amugy ráadásul aszem shotibol a jobb gombos lövés a halálos de az tényleg csak full közelrõl

LSC
Jah azt el is felejtettem, futottam a csákó után hogy jól hátba lövöm spawn után aztán kb 5 mp után mikor én kifogytam a szuflából õ vígan elugrált a távolba sprinttel és nagyugrásokkal.

LSC
Na igen a hedsot. Na de az engineer géppuskájából nem halálos egy fejlövés akkor a shotiból egy darabka az? Na mind1.

LSC
Én viszont tudom hogy fullon voltam és nem egyszer csinálta meg és nem csak velem. Kettõnket ölte meg 1-1 lövéssel.

cheater-re én akor gyanakodtam inkább amikor énis ugrálok õis , mindketen sprint köze, én semivel nem tom gyk eltalálni õ meg csak a móka kedvéért kapásbol vagy kétszer fejbelõ sniperel...

lehet egy shotgun lövésel könyirni full életes ember, nekem is sikerült már egyszer kétszer de nem könyü, lángszoroval is lehet gyorsan ölni, csak akkor kel orákig sütögetni ha távolabb van kicsit, full közelrõl a shotgun meg lángszoro is elég halálos, arrol nem is beszélve hogy ebben a gameben is van headshot szoval shotival full közelrol még talán nem is oylan nehéz eltalálni afejet 😊

párszor sikerült már nekem is egy shotgun lövéssel lefektetnem emberkéket, bár nem tom, milyen egészségügyi állapotban voltak

Hmm... En egy langszoros csakotol lattam hasonlot, pedig azzal is eleg sokaig kell sutogetni valakit, hogy elhunyjon. Ez meg berobogott, ranklehult, aztan csapatostul hullottunk.

Nagydög

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

LSC
<--- Ezt a mocskos kibaszott csalóknak.

LSC
Aztán elkezdtem szövegelni hogy a qrva annyát meg le TK-tam párszor aztán engem dobtak ki anélkül hogy utánnajárnának hogy csal e vagy sem. Mert akárhogyan is nekem még egy lövéssel senkit nem sikerült leszednem shotival még olyat sem aki egyhelyben állt a spawnnál.

LSC
Még egy próba?

LSC
Errõl beszélek... Szerintem ennek annyi. 1 hétig azért jó volt.

LSC
Lehetséges az hogy valaki állandóan egy shotgun lövéssel öl meg? Egyetleneggyel full energiáról. Mert ha nem akkor ennek a játéknak is annyi a mocskos csalók miatt mert ugye itt csak az nem csal aki nem akar...

nem tudni tudják csak basznak mindenki másra... 😞

sztem még mindig sokan nem tudják mit is kellene csinálni a pályán...

jah énis észre vetem hogy kicsit sokan vanak az iylen stilusu emberek 😞

Gnome
Hát nemtudom ti hogyvagytok vele de nekem már nagyon elegem van a külföldiek többségébõl...Nemtudom eldönteni,hogy nem tudják hogy kell vagy nem akarják feléleszteni az embereket...Meg sok a köcsök TKzó is aki abban leli örömét, hogy kinyirja a csapattársát aztán még neki áll feljebb...ehh

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

tul korán jött most már lennének rá bõven szvsz, nah mind1 😛

Volt, csak nemhogy kevesen voltak, hanem kongott az üreségtõl 2 napig, aztán off. 😞
Mr.Grent
hát én láma vagyok ,de hogy jussak el a magyar szerverre 😄DDDD

https://grentmedia.hu

jah az jo lenne mert külföldi szervereken anyi balfasz van hogy az nemigaz..., arról nem is beszélve hogy kezdenek megtelni a szerverek a "superman" stilusu emberekel... 😞

jah artifact regihez fel kel hogy legyen töltve teljesen a csapat energia szintje, amugy a legkevesebb asszem az aknákhoz kell

radeer
Jó lenne, ha lenne HuN server, mert azért az sok ami van külföldi nekünk elég gázos...bár ma voltam 1 stabil 100 körülin azon már elég jó volt játszani.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Lazarus
És mindezeket csak akkor lehet mûvelni ha elegendõ az energia. A jármûvekhez kevés is elég, lövegtornyokhoz már több. ártifekt regisztrálásához a legtöbb
tanknál sofõr kezelu jármüveket
a gunner aknát telepit a tech meg tureteket rak le vagy falat
lövegtornyot ugy lehet ált kezelni gogy vagy odamész mellé és use vagy pedig be alá egy bunker szerübe ott van egy gömb és azt use
jármüvekhez maugy 2 meber kell egy vezet (esetleg lángszoro) másik meg lövöldöz

radeer
Thx
Vágom

Meg látom lehet Turret-et telepíteni mondjuk a mech-el.
De nem vágom, hogy kik használhatják a lövegtornyokat ill. a jármûvekkel hogy lehet lõni?
Én mindig sofõr voltam .

Hatha meg visszanezel ide is:

Alapvetoen az ellenfel artifactjait kell lenyulni, es hazahurcolni. Ez van megbolonditva annyival, hogy mar ahoz is energia szukseges, hogy az elcsort artifactot otthon beregisztrald. Igy aztan nagy szorgalommal kell elfoglalgatni a generatorokat, amik energiat termelnek. Plussz vannak meg elfoglalhato deploy pointok, amelyeken ha elhullsz a harcban ujraeledsz. Termeszetesen nagyon jol jon egy deploy point a csata nyuzsgesehez kozel.

Nagydög

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

radeer
Sziasztok!

Mi ( sF* ), amióta kijött játszunk ut2k3-at. Most megbeszéltem pár emberkével, hogy kipróbáljuk az XMP-t . Ha gondoljátok ma leszünk páran akik játszanak majd ( majd megmondjátok melyik serveren nyomjátok ), gyertek fel QNET-re az #sforce csatira és legalább elmondjátok nekünk mit kell csinálni, mert tegnap bementem egy serverre és nem igazán jött le így a lényeg 😊

jah csak éppen aszem az csak valami kis 10fõs szerverke + hozávesszük hogy sokszor vanak már bent ---> sokszor alig lehet beférni

ahol múltkor voltunk az jó volt/ VIERIE/ az lehetne a játszóterünk 😛
kellene akkor már valami irc csati is 😛

jah az kéne, csinálj egyet! 😄DD

én ált mindig a legkisebb pingü/legtöbb embert felvonultato szervert választom ahova még beférek, iy ált mindig kijön egy optimális szerver 😊

Dragoner
HAHO!!!
Dragoner
HAHO!!!
Dragoner
KÉNE EGY MAGYAR SZERVER!!!
télleg, hol szoktátok nyomni?

pufff 😛

Lazarus
Már sehol, 2 napig ment asszem
télleg, hungs.hu -t hogy lehet elérni?

Már megy, köszi szépen a segitseget! 😊

Lazarus
np 😊
ahhhh akkor ez a gond, köszi!