282
Unreal 2 Multiplayer
  • tbundy
    van irc csati is, ahol lehet gyülekezni #xmp.hu extra szerveren pl
  • antijedi
    re
    szerver változo, én ugynaezen a neven, majd este megkereslek icq-n, ok?
  • Malakai
    Hi all!
    Én még csak most kezdtem el jáccani.
    Milyen néven nyomultok s melyik szervereken általában?
  • Coco
  • antijedi
    nem feltétlen..., abban a helyzetben kinyalom a segét aki aimbot nélkül azt megcsinálja... :P
  • tbundy
    nehidd h olyan nehéz sniperrel úgy lőni, h mind2 embőr ugrál , és közben pontosan lő (az egyik :P)
  • antijedi
    mi volt a gond az én leirásomal? szvsz simán érthető volt :P
  • Gnome
    ehhehh....
    antijedi barátunk azt próbálja kifejezni( a maga érdekes módján) hogy nagyon örülne neki ha !ma! összegyűlnénk legalább négyen és megbeszélnénk a nagy XMPhóditási tervünket egy közös szerveren...
    Remélem jól forditottam javits ki ha nem:P

CSa'
  • antijedi
    amugy ha összejönénk ako 4en az jo lenne, normálisan összeálnánk letarolnánk a mapot :P
  • antijedi
    amugy jo szerverek:
    the factory (jo csak sokxor televan)
    clan smöre vagy mi, ez is jo csak sokszor nincs rajta senki :)
    xmp soundswall (jo a létszám csak "néha" lagos)
    hirtelen enyi fejből, de ha dobáltok icukaszámot vagy valamit ako megbeszéljük hogy pontosan hova megyünk (ált gnome-val mindig összeszervezükmagunkat ;P)
  • antijedi
    ugy hogy őis ugrált + minketen futunk +közben mindenféle zavaró tényezők? :P
    mert ha az nem aimbot volt ako asszem megeszem a kalapom
    amugy ha csak enemy ugrál akkor még le lehet szedni sniperal de ha mindketen ako nem tud zoomolni se szal elég érdekes...
  • antijedi
    hát ha a map másik felén van az egyetlen ember akitől remélhetem hogy felkelt ako nem, amugy amit irtál nekem ammo packal volt, eldobtam egyet és megkaptam érte a dijat :P
  • antijedi
    nekem van pár jo szerver a fav-oknál csak éppen sokszor televanak
  • LSC
    ma 22 kor játszhatnánk egyet valahol. Ha találtok egy jó szervert írjátok be.
  • Coco
    hi gnome
    multkor jáccottunk együtt, hol szoktad nyomi?
  • Gnome
    A géppuskát elbaszták a medic pisztoját meg qrva erőssé tették....közelre az halálos....Szinte mindegyik lövés talál és qrvára sebez...az aszteroidás pályán mindig azt használom....
    Cheaterekkel én még nem találkoztam |vagy nem vettem észre| viszont mostanába egyre több a tkzó....aki szinvak és lő arra ami megmozdul.....
    más: egyszer pl 2perc volt a játékból a végére bekapcsolódtam felélesztettem 1 embert és a végén ott volt a nevem a revive dijnál vagy minél......hát ennyit erről

habár mondjuk vannak olyanok akik nem is várják meg mig felélesztik őket(ugye antijedi?:P) dehát ez van
    jó lenne normális emberekkel játszani mert a végére kezdtem megkedvelni a játékot de ha igy megy tovább akkor sztorno

CSa'
  • antijedi
    ez már gáz... :)
  • antijedi
    amugy az negi géppuskáját szvsz nagyon elbaszták, gyk használhatatlan... :(
  • antijedi
    épp amiat mert shotibol több megy be, amugy ráadásul aszem shotibol a jobb gombos lövés a halálos de az tényleg csak full közelről
  • LSC
    Jah azt el is felejtettem, futottam a csákó után hogy jól hátba lövöm spawn után aztán kb 5 mp után mikor én kifogytam a szuflából ő vígan elugrált a távolba sprinttel és nagyugrásokkal.
  • LSC
    Na igen a hedsot. Na de az engineer géppuskájából nem halálos egy fejlövés akkor a shotiból egy darabka az? Na mind1.
  • LSC
    Én viszont tudom hogy fullon voltam és nem egyszer csinálta meg és nem csak velem. Kettőnket ölte meg 1-1 lövéssel.
  • antijedi
    cheater-re én akor gyanakodtam inkább amikor énis ugrálok őis , mindketen sprint köze, én semivel nem tom gyk eltalálni ő meg csak a móka kedvéért kapásbol vagy kétszer fejbelő sniperel...
  • antijedi
    lehet egy shotgun lövésel könyirni full életes ember, nekem is sikerült már egyszer kétszer de nem könyü, lángszoroval is lehet gyorsan ölni, csak akkor kel orákig sütögetni ha távolabb van kicsit, full közelről a shotgun meg lángszoro is elég halálos, arrol nem is beszélve hogy ebben a gameben is van headshot szoval shotival full közelrol még talán nem is oylan nehéz eltalálni afejet :)
  • tbundy
    párszor sikerült már nekem is egy shotgun lövéssel lefektetnem emberkéket, bár nem tom, milyen egészségügyi állapotban voltak
  • Nagydög
    Hmm... En egy langszoros csakotol lattam hasonlot, pedig azzal is eleg sokaig kell sutogetni valakit, hogy elhunyjon. Ez meg berobogott, ranklehult, aztan csapatostul hullottunk.

Nagydög
  • LSC
    <--- Ezt a mocskos kibaszott csalóknak.
  • LSC
    Aztán elkezdtem szövegelni hogy a qrva annyát meg le TK-tam párszor aztán engem dobtak ki anélkül hogy utánnajárnának hogy csal e vagy sem. Mert akárhogyan is nekem még egy lövéssel senkit nem sikerült leszednem shotival még olyat sem aki egyhelyben állt a spawnnál.
  • LSC
    Még egy próba?
  • LSC
    Erről beszélek... Szerintem ennek annyi. 1 hétig azért jó volt.
  • LSC
    Lehetséges az hogy valaki állandóan egy shotgun lövéssel öl meg? Egyetleneggyel full energiáról. Mert ha nem akkor ennek a játéknak is annyi a mocskos csalók miatt mert ugye itt csak az nem csal aki nem akar...
  • antijedi
    nem tudni tudják csak basznak mindenki másra... :(
  • tbundy
    sztem még mindig sokan nem tudják mit is kellene csinálni a pályán...
  • antijedi
    jah énis észre vetem hogy kicsit sokan vanak az iylen stilusu emberek :(
  • Gnome
    Hát nemtudom ti hogyvagytok vele de nekem már nagyon elegem van a külföldiek többségéből...Nemtudom eldönteni,hogy nem tudják hogy kell vagy nem akarják feléleszteni az embereket...Meg sok a köcsök TKzó is aki abban leli örömét, hogy kinyirja a csapattársát aztán még neki áll feljebb...ehh

CSa'
  • antijedi
    tul korán jött most már lennének rá bőven szvsz, nah mind1 :P
  • Lifeforce
    Volt, csak nemhogy kevesen voltak, hanem kongott az üreségtől 2 napig, aztán off. :(
  • Mr.Grent
    hát én láma vagyok ,de hogy jussak el a magyar szerverre :DDDDD
  • antijedi
    jah az jo lenne mert külföldi szervereken anyi balfasz van hogy az nemigaz..., arról nem is beszélve hogy kezdenek megtelni a szerverek a "superman" stilusu emberekel... :(
  • antijedi
    jah artifact regihez fel kel hogy legyen töltve teljesen a csapat energia szintje, amugy a legkevesebb asszem az aknákhoz kell