Unreal 2 XMP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jármüves massziv multiplayer harc. Team Fortresst, q3 CTF-et alázza mint a szart. Gyertek -gyertek.
Összegyüjtöttem az Unreal 2 XMP -vel kapcsolatos file-ok letöltési helyeit, itt az összes megjelent Map Pack (kb. 400 mb) és a többi kiegészítõ file is :
http://u2xmp.uw.hu
www.udpsoft.com/eye

A server álltalában este 7-8 óra után szokott megtelni.
Jelszót akkor kér, ha rajta van az admin és a csapatok elosztása egyenlõ, ekkor egy darabig új játékos nem jöhet be.
Tudomásom szerint ez az egyetlen olyan szerver, ahol mind a 2 új MapPack (kb. 20 új pálya) is fent van és játszható.
A server használ egy saját fejlesztésü Mutatort is, ez csapat barát aknák (taposó, lézeres) telepítését teszi lehetõvé a Gunner-ek számára.)
A 3 féle eltérõ tulajdonságú/fegyverzetü katona segíti, tápolja egymást, igy igazi csapatjátékot lehet játszani az XMP-vel.
Nalam az UT1 mellett ez a legjobb multi game;
Megjelent a második MapPack, 13 új pályával (a GDC serveren már játszhatóak)
Letöltés :
http://64.91.234.2/~talonse/Maps/apxmp_1.exe - ApMapPack 1.0
http://www.u2xmp.com/Air/APPack12.rar- ApMapPack 1.2 (hotfix)
hivatalos Xmp honlap :
http://www.u2xmp.com
Nem képesek sávszélességet adni az u2xmp master servernek, pedig lenne szerver bõven, csak nem tudnak hova csatlakozni mert a master s. nem fogadja az új szervereket.😞
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ha kijön a full ut2004 akkor még rosszabb lesz a helyzet?...
http://www.u2xmp.com

már van hozzá bonus map pack, és "pecs"
. Gondoltam 7710-t felrakom, mert az tünt a legfrissebbnek, de már a kicsomagolása sem volt egyszerû, mert valami regisztrációról makogott, de ha darabosan is de kicsomagolt egy system könyvtárat, amibõl értelemszerüen 4 vagy 5 fájl lehetett, szal azt bemásoltam. Felmentem netre, hogy nagy lelkesen majd nyomom, de miután csatlakozni szeretnék egy szerverre kiírja hogy valami verzió vagy mi a manó ütközésem van ! Tudna valaki segiteni ? Elõre is köszi skacok !!!
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
müxik, jónéhány gyerekbetegsége orvosolva lett

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
végre
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
szal ha vkinek volt ilyen problémája (tuutkó 😛)az dobjon már meg a megoldással. köszke.
IP: 62.105.80.22:7777 vagy 7778
Max. játékos: 14
Remek kis szerver.
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már annyi jó szerver van... igaz, külföldi, de van.
Már van egy hely, ahová szinte ismerõsként megyek be - a ping is jó (100 alatt).
A címet majd felírom, és közlöm. Egyébiránt, már találkoztam ott magyarral is
A játékban
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szerver változo, én ugynaezen a neven, majd este megkereslek icq-n, ok?
Én még csak most kezdtem el jáccani.
Milyen néven nyomultok s melyik szervereken általában?
(\__/) ( X.x) ( } . { )

antijedi barátunk azt próbálja kifejezni( a maga érdekes módján) hogy nagyon örülne neki ha !ma! összegyûlnénk legalább négyen és megbeszélnénk a nagy XMPhóditási tervünket egy közös szerveren...
Remélem jól forditottam javits ki ha nem😛
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
the factory (jo csak sokxor televan)
clan smöre vagy mi, ez is jo csak sokszor nincs rajta senki 😊
xmp soundswall (jo a létszám csak "néha" lagos)
hirtelen enyi fejbõl, de ha dobáltok icukaszámot vagy valamit ako megbeszéljük hogy pontosan hova megyünk (ált gnome-val mindig összeszervezükmagunkat ;P)