Milyen Alaplap?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
nforce2
nforce3
nforce4 xxx s754 abit nv8
nforce570 ultra
mindi fos driverei voltak éveket kellett várni mire kiadtak egy új drivert
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
szal akkor a vga-nál nem befolyásoló a chipkészlet, csak a procinál. ok, köszi
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Egyik sem. Sajnos ha AMD proci, akkor javasolt egy jól felszerelt AMD-s chipsetes lap alá.
A kérdésem az lenne, hogy most vennék alaplapot+vga-t, a vga geforce lesz tuti, viszont az alaplapnál az mennyire gáz, ha pl amd-s chipkészlettel rendelkezne? mármint, ha geforce vga, akkor lgyen az alaplap is nvidia-s chipkészlet? muszáj vagy csak ajánlott?
Elõre is kösz a választ!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Saor Alba
"karácsonyra fognak e lejjebb menni a hardver árak vagy esetleg feljebb mennek? vagy inkább januárban várható a csökkenés?"
A tendenca azt mutatja hogy dragulas van. Januarban eselyesebb egy arcsokkenes.
Saor Alba
Még azt szeretném kérdezni, hogy szerinted karácsonyra fognak e lejjebb menni a hardver árak vagy esetleg feljebb mennek? vagy inkább januárban várható a csökkenés?
Saor Alba
Mit jelent, mire szolgál nemtudja valaki?
Igen, az nem art. Black Edition-os procinal nem feltetlen kell emelned az "FSB"-t tuningnal, eleg csak a szorzot.
Saor Alba
Saor Alba
Ez se rossz, bár "csak" 1 hosszú PCI-E van rajta, de az legalább 16x-os:
Foxconn Cinema II Deluxe
Olyat bezzeg nem lelek, hogy 16+1+1+4 PCIE csatis.
Fokkal jobb mint az ECS kiosztása, bár még mindíg túl sok a PCI rajta.
Vajon a második csatlakozót lehet használni ha NEM dupla VGA-s dolgot szeretne az ember, hanem pl 4x vagy 8x bõvítõkártyát betenni?
Utána járok mit tud tuning/ACC ügyben.
Ha veszek egy AM3as procit (még nemtudom x4 vagy amit te mondtál) és tuningolni szeretném akkor a gyári hûtõjét is le kéne cserélnem? Én a 2,8as celeront 3,8on járatom gyári hûtõvel de terhelés alatt sem megy 65-70 fok fölé és ha jól tudom 80-90fokig mehet.
Saor Alba
Saor Alba
de már elmondtam 100x ezt
Maszka azt megkérdezhetem hogy neked hogy sikerült felhúzni a procit vagy az valami "üzleti titok"?
Saor Alba
asus msi giga közelében sincs eladott termékek darabszámában
Gigabyte házak tetszenek, passzív vgai, Asus MSI laptopjai
másban nem szívesen vennék
meg a ramos topicba vannak jó olcsó ramok
Ezt a denebes kérdésedet nemnagyon értem. Meg aztsem hogy akkor most jó az asus vagy nem biztos hogy olyan jó?:S
Egyébként te az X4es atholont hogy tuningoltad fel biosban vagy valami progi vagy valami oylasmi amikett csak a Biostar alaplapok tudnak?
ez a samsung lehet hamis
iponba hogy választod ki a Denebet?
asus nem biztos olyan jó
Az elképzelésem az lenne hogy ilyen proci ésilyen memó meg Hd4200es integrált vidkari. Olyan lap kéne ami tuningolható a procit elképzeléseim szerint úgy 3.2ig szeretném felhúzni meg az L3as cache sem lenne elhanyagolható.
Maszka mondta az ASUS M4A785TD-M EVO nevû lapot de az 22ezer. Mondta hogy jól tuningolható. Ez eddig oké elis hiszem neki viszont ipon tesztelte a lapokat és ittvan az asrock lap is ami 5 ezerrel olcsóbb és elvileg jobban tuningolható. ez a 15 ezres ha jól tudom ugyan olyan mint az elõzõ csak 2 memófoglalattal. Melyik lapot vegyem akkor ha tuningolni szeretnék de a jó ár is fontos? Ha ipon teszt nem lenne asust választanám amit Maszka ajánlott de így hogy elvileg még jobban is húzható az asrock meg olcsóbb is 5/7 ezer forintal, elgondolkodtató. Szerintetek mit kéne vennem? A lényeg a jó tuningolhatóság a jó ár és az integrált hd 4200. Bocs mindenkitõl hogy ilyenekkel szemetelen tele a fórumot de abszolút döntésképtelen vagyok:S
ATI/AMD 785G+710SB chipsetes, AM3 foglalatos, jól tuningolható (plusz ACC)
Van rajta 4db memória foglalat, és a lényeg, hogy ne legyen rajta PCI!
Ennél már csak az lenne jobb, ha 16x-os PCI-E mellett az egyik bõvítõhelyen lenne 4 vagy 8x-os PCIE.
Van olyan amin csak 1 PCI van, pl. Asus HTPC verziója, de abban herélték az ACC-t és tuningot, ezen kívûl az ECS Black Editionja van.
A Pegatron (Asus OEM részleg) csinál ilyen lapokat HP gépekbe, P4, i5-i7 és AMD procikhoz is, de az csak géppel vehetõ, és garantáltan antituningos.
Bezzeg full ATX lapokból ottvannak olyan elmebeteg lapok mint az Asus P6T6 vagy a P6T7 ...