Milyen Alaplap?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Csodás...

Saor Alba

Az a Foxconn Cinema II (Am2+/Am3) amit nekem linkeltetek, az összes létezõ szempontból jobb szerintem ...

Az oldal vietnami. Bármilyen csórok, elég jó kis HW oldalaik vannak.

Solten
<#vigyor> <#kacsint>

Saor Alba

MaSzKa
<#idiota>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

baze, mi lenne velünk nélküled XD

koszi!

Solten

Saor Alba

gyerekek, AM3 foglalattal, DDR3-as ramokhoz (és egy Phenom X2 vagy X4 procihoz) milyen alaplapot érdemes venni? Árban kb 20, max 25, és nem kell semmi extra, csak legyen jóféle. Ha nincs integrált audio, az elõny...

Palinko
nem azért kellett volna hogy vigye az említett procit, de mivel rá kellett jönnöm felhúzni nem lehet lap csere volt, most TA770E3 van és ezzel mûxik húzás nélkül 😊
MaSzKa
azt hiszed, hogy én tudok<#nyes>

Solten
Ja, csak hol kaphato?

#6488: fordits, nem tudok uzbegul.

Saor Alba

MaSzKa

MaSzKa

Solten
AM3-as: link 15.188Ft. Nem rossz ar... 😊

Saor Alba

MaSzKa
http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/content.php?S_ID=446

többféle változata is van

Socket AM3/AM2+
Supports AMD Phenom II/Phenom/Athlon 64 X2/64/FX/Sempron Processors
Supports AMD Cool'n'Quiet Technology
Supports CPU up to 125W
AMD OverDrive™ with ACC feature (Advanced Clock Calibration) supported
AMD 785G / SB710

MaSzKa
legjobb ár/teljesímény/tuning arányú AMD alaplap

http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/content.php?S_ID=433

AMD 785G / SB710

MaSzKa
minek húznád fel?

azért hogy többet fogyasszon a gép? :S

Solten
Dugd a kartyara a tapcsatlakozot... <#vigyor1>

Saor Alba

nem segít senki??😊vagy vmi ötlett?

Solten
Lap honlapja -> CPU support. AM3-as lapot szerettem volna linkelni, de azok csak DDR3-at kezelnek. Neked meg DDR2-es memoid vannak ugye, tehat be kellene fektetned memoriaba is. Ezzel a lappal nem feltetlen szukseges, kesobb is raersz, hiszen az AM3-as CPU-ban DDR2 es DDR3 memoriavezerlo van.

Saor Alba

Solten
Funkcioit? Egyelore es csak az IGP-rol volt szo...

"Gondolom van olyan is, ami pont neki kell. Nem tobb, nem kevesebb.."

Gondolom akkor ajanlj neki valamit... <#rolleyes>

Saor Alba

Palinko
Biostar A770E3 as procifogyasztását fel lehet húzni 125W ig? gyárilag csak 95w. ha igen érdemes kísérletezni vele, vagy kinyírhatom a Phenom II X4 965BE procimat meg az alaplapot is? külön hûtés kelleni fog?
MÁS KÁRTYÁVAL ELINDUL A GÉP GOND MENTESEN CSAK EZZEL GENYÓZIK

mSI P45 Neo3-F (PCB 1.0)
HALLI VAN EGY ILYEN LAPOM ÉS VAN EGY XFX 4890ES ATI VIDI KARIM NA MÁR MOST A GOND A KÖVETKEZÕ NEM NAGYON AKKAR BEINDUL A LAP AKÁRTYÁVAL VKI TUDNA SEGÍTENI MIÉRT?????HOGY VAN EZ??

NEXT LP
Ezekszerint ez támogatja az újabb CPU-kat is? Mert máshol azt mondták, hogy errõl a prociról már csak AM3-asra lehet továbblépni, és azt nem láttam.
Nem tûnik rossznak ha azt nézem, hogy támogatja a DDR3-at is, de az az IGP kicsit meglepett.

Tetsuo
Akkor valszeg a tobbi alkatreszt is eri a baleset..
Pazarlas olyan termeket venni, aminek funkcioit nem hasznalod.
Gondolom van olyan is, ami pont neki kell. Nem tobb, nem kevesebb..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Solten
Nem jol latod 😉 Ez egy felsokategorias lap, "bagatell aron". Az IGP csak emeli az erteket. Jol johet ha eppen betojik a VGA vagy egyeb balaeset eri 😄

Saor Alba

allock
Processor
1.Socket AM2+/AM2 for AMD Phenom™ II/ Phenom™/ Athlon™ II/ Athlon™ 64 X2 / Sempron™ processors (Support up to 140W TDP Processors)

#hhwnd

NEXT LP
Köszi a tippet, de ha jól látom ez csak az AM2-es procikat támogatja, és az integrált videókártyára sem igazán volna szükségem...

Solten
Hello.: link

Saor Alba

NEXT LP
Sziasztok!
Milyen alaplapot tudnátok javasolni a gépem jelenlegi konfigurációjához (alaplap: Asus M2N-E, CPU: AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+, CPU hûtõ: OCZ Vendetta2, VGA: Sapphire HD 4850 TOXIC, RAM: ddr2 4Gb kit, táp: Crossair VX450, valamint 3 HDD és egy DVD író/olvasó), ami a mostaninál minél jobb, de azért belemegy minden ami a gépben van, és az újabb CPU-kat is támogatja? ATX és m-ATX téren nem vagyok túl tájékozott, viszont a rávaló hardverek (CPU hûtõ, videókártya) elég méretesek, ilyen szempontból nem tudom mi lenne a jobb, de új házat is tervezek venni (valószínüleg Cooler Master Gladiator 600-ast), úgyhogy ha mást nem kell miatta lecserélni akkor bármelyik lehet.
Árban úgy 25-30e ft.-ra gondoltam max., de persze ha olcsóbbért is van jó minõség akkor mégjobb.
Válaszokat elõre is köszönöm!

Solten
Utobbi.

Saor Alba

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H
Ezen az alaplapon található integrált VGA.
Ezen most akkor van külön memória a videó kártyának, vagy a rendszertõl veszi el?

poruljartal
memória tesztelõ progit ajánljatok lécci! fagyogat a rendszerem, és kéne munkához nagyon :\ nem tudom mi lehet a gond

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Hello!

Segítségeteket szeretném kérni,hogy a mostani alaplapoknál mit kell figyelembe venni???Nem nagyon értek hozzá!!!
A szüleimnek szeretnék egy gépet összerakni,csak internetezésre,és ehhez keresek vmi alaplapot.Esetleg mi az ami most megbízható márka???

Köszönöm a segítségeteket!

solo
Némá..Újrahasznosított 6600 Gt hûtõk XD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pxxl
halál komolyan ránéztem a képre és kirázott a hideg. <#wilting>

All hail the double x!

pxxl
elvileg. de inkább kézzel állítanám, mert az ilyen OC izé mindent húz, nem oszt nem szoroz... jobb a manuális szvsz

All hail the double x!

van egy msi 770-c45 alaplapom, amin van Easy OC switch ami a leírás alapján +20% ot jelent..
ha bekapcsolom akkor a 3000 mhz helyett 3600on fog menni ezzel az egyszerü kapcsolóval? O.o
Solten
Elkészült a Hydra chipes Big Bang Fuzion: link

Saor Alba

Solten
Hi. BIOS. #6454: Core Temp.

Saor Alba

Solten
<#wilting>

Saor Alba

pxxl
minek több? még a 256 is sok. 128at szoktak általában, de am is kb felesleges.

rakd fel a legújabb everestet. annál jobb nincs.

All hail the double x!

MaSzKa
<#zavart2>

Peet199009
Meg egy 4 magos phenom 2 van hozzá Hõfokát hol tudom megnézni van eerestem de az nem ismeri fel. Meg pár olyan progit tudtok mondani ami "megmutatja mivana gépben meg hány fok"?😄

Peet199009
Sziasztok.
Asus M4A785TD-V EVO lapom van. Hogy kell az IGPhez memóriát rendelni? nekem 256ot rakott hozzá de úgy tudom hogy 512ig lehet. Bios vagy valami progi kell hozzá?

Solten
Uberfasza

Saor Alba

kösz szépen

ez akkor így fasza ugye?!
2*2giga 1333as ram
Solten
CPU-Z

Saor Alba