Milyen Alaplap?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
koszi!
Saor Alba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
többféle változata is van
Socket AM3/AM2+
Supports AMD Phenom II/Phenom/Athlon 64 X2/64/FX/Sempron Processors
Supports AMD Cool'n'Quiet Technology
Supports CPU up to 125W
AMD OverDrive™ with ACC feature (Advanced Clock Calibration) supported
AMD 785G / SB710
http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/content.php?S_ID=433
AMD 785G / SB710

azért hogy többet fogyasszon a gép? :S
Saor Alba
"Gondolom van olyan is, ami pont neki kell. Nem tobb, nem kevesebb.."
Gondolom akkor ajanlj neki valamit... <#rolleyes>#rolleyes>
Saor Alba
HALLI VAN EGY ILYEN LAPOM ÉS VAN EGY XFX 4890ES ATI VIDI KARIM NA MÁR MOST A GOND A KÖVETKEZÕ NEM NAGYON AKKAR BEINDUL A LAP AKÁRTYÁVAL VKI TUDNA SEGÍTENI MIÉRT?????HOGY VAN EZ??
Nem tûnik rossznak ha azt nézem, hogy támogatja a DDR3-at is, de az az IGP kicsit meglepett.
Pazarlas olyan termeket venni, aminek funkcioit nem hasznalod.
Gondolom van olyan is, ami pont neki kell. Nem tobb, nem kevesebb..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Saor Alba
1.Socket AM2+/AM2 for AMD Phenom™ II/ Phenom™/ Athlon™ II/ Athlon™ 64 X2 / Sempron™ processors (Support up to 140W TDP Processors)
#hhwnd
Saor Alba
Milyen alaplapot tudnátok javasolni a gépem jelenlegi konfigurációjához (alaplap: Asus M2N-E, CPU: AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+, CPU hûtõ: OCZ Vendetta2, VGA: Sapphire HD 4850 TOXIC, RAM: ddr2 4Gb kit, táp: Crossair VX450, valamint 3 HDD és egy DVD író/olvasó), ami a mostaninál minél jobb, de azért belemegy minden ami a gépben van, és az újabb CPU-kat is támogatja? ATX és m-ATX téren nem vagyok túl tájékozott, viszont a rávaló hardverek (CPU hûtõ, videókártya) elég méretesek, ilyen szempontból nem tudom mi lenne a jobb, de új házat is tervezek venni (valószínüleg Cooler Master Gladiator 600-ast), úgyhogy ha mást nem kell miatta lecserélni akkor bármelyik lehet.
Árban úgy 25-30e ft.-ra gondoltam max., de persze ha olcsóbbért is van jó minõség akkor mégjobb.
Válaszokat elõre is köszönöm!
Ezen az alaplapon található integrált VGA.
Ezen most akkor van külön memória a videó kártyának, vagy a rendszertõl veszi el?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Segítségeteket szeretném kérni,hogy a mostani alaplapoknál mit kell figyelembe venni???Nem nagyon értek hozzá!!!
A szüleimnek szeretnék egy gépet összerakni,csak internetezésre,és ehhez keresek vmi alaplapot.Esetleg mi az ami most megbízható márka???
Köszönöm a segítségeteket!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
All hail the double x!
ha bekapcsolom akkor a 3000 mhz helyett 3600on fog menni ezzel az egyszerü kapcsolóval? O.o
Saor Alba
rakd fel a legújabb everestet. annál jobb nincs.
All hail the double x!
Asus M4A785TD-V EVO lapom van. Hogy kell az IGPhez memóriát rendelni? nekem 256ot rakott hozzá de úgy tudom hogy 512ig lehet. Bios vagy valami progi kell hozzá?
ez akkor így fasza ugye?!
2*2giga 1333as ram
<#kacsint>#kacsint>

<#zavart2>#zavart2>