Milyen Alaplap?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
szarügy:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

[NST]Cifu
Szvsz olyan nem létezik....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

czky
Olyan alaplap nem létezik!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Banyapapa
Lenne olyan prochoz PCI-E-s lap?:-o

NEOreg3
olyan pci-expresses alaplapot keresek, ami jó amd athlon xp 2400+ processzorhoz

htx

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DanyyX
DFI LanParty UT SLI-D. <#nyes><#nyes><#nyes>

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

#782?

[Jakuza]
Hatha ennyi ido alatt nem viszik el. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Punkerwork
hátha netcafe-ból benéz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

[Jakuza]
Akkor nem zaklatom, mire megjon ennyiert az a lap tuti elmegy.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Punkerwork
nyaralni van jövõhéten jön, küld el neki privibe.

[Jakuza]
Gabesz amd64
Te kerestel DFI lapot nem ?

HWSW Bolhapiac topicjaban arulnak egyet.

DFI LanParty UT NF4 SLI-D alaplap eladó, Irányár: 36k

Nem akarok abba a hibába esni mint amikor megvettem fél éve az agp-s csúcs kareszt és nem találok olyan alaplapot most, ami fasza lenne, mert mindegyik pci-e s. Tehát helybõl az sLI.

Gondolkodom, mert vettem már egy x850xl pci-e -t és mellé majd 10 év múlva 😄 egy másik ilyet akarok mellé venni...

Punkerwork
ha nem gondolkozol SLI-ben akkor fölösleges.

Skacok!

MSI K8N Diamond vs. MSI K8N SLI Platinum????

Melyiket vegyem meg? Miért? Melyik ad többet?

czky
Innen töltsd le az Everests Home Editiont, és az kiírja, h milyen lapod van!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

czky
Menni biztos mennek, csak nem dual chanel-ben. 2 v. 4 db ram megycsak duálba, és azoknak is egyformának kell lennie.

Én sem tudom...

Hi!
Most akarok venni egy A64 procit, és hozzá egy új alaplapot. Körülnéztem és találtam egyet ami árban megfelelõ. Az lenne a kérdésem, hogy most van 3 RAMom (2 db 256 és egy 512) és nem tudom, hogy menne-e az új alaplapban:
Gigabyte GA-K8NSC-939

RAMok:
LINK
Punker
pl everest progi, vagy leveszed a gép oldalát és elolvasod mi van ráírva 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mateos
HI! Hol lehet megnézni, hogy milyen alaplapom van? mert nem tudom milyen drivert kell letölteni hozzá.

Van az msi honalpján egy compatibility holnap része minden egyes lapnak, ott nézz szét!

Elméletileg meg 400Mhzig

jAsOn VoOrHeEs
MSI K8N NEO4 Platinum PEG P-Ex2 Athlon64 Nvidia Nforce4 Socket939 FSB800 4DDR400-Du

Egy ilyen alaplap kezeli ezt a memóriát?

1024Mb 434Mhz HyperiX CL2,5 K2 (2-2-2-6-1) Kit of 2 Kingston

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

[NST]Cifu
Képes két VGA karit is kezelni, de tökéletesen mûködik egyel is.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ha SLI lapot vesek, akkor kezel 1 vgat is? Ha csak 1 van? vagy egybõl 2 õt kell venni!???

Mennyivel lett gyorsabb,és a hõfoka milyen igy?

Tudomásom szerint nforce4 alaplapból nincs agp csatis,csak pci-e .
Nforce3 viszont kezeli és van ilyen alaplap.
Mondjuk az MSi neo2 Platinum.

Narancs
Igaz, sorry...P5 ugrott be...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

de láttam már, csak ilyen reagálást nem😊))))

Első nélkül nincs második.

Punker
nem láttál még elírást soha?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Jakuza]
Sima szaros gyari AMD cooler.
Olyan hangos mint az allat a maga 4000 feletti fordulatszamaval.

azé ez nem teljesen igaz😊))))

Első nélkül nincs második.

Látom, figyelsz...
Kár hogy nem eléggé...😊

Morex Cubid 3677 ITX ház (60W táp),EPIA ME6000,VIA Eden 600MHz@733MHz,512MB PC3200 RAM,40GB Samsung 3.5\'\'HDD Acer 1722HS LCD,Logitech M-SBF96,Genius Comfy KB-09e,KTI KWB-3112 WiFi

Punker
hát pedig ha normális lapot akarsz akkor VGA-t is cserélned kell.

Ja és + tippet plz!

Sziasztok!
Van egy konfigom (lejebb), és alaplapot szeretnék cserélni! Nforce4 eset, ütõset, ár (50ig) majdnem mindegy!!!!!! Grafikust nem szeretném cserélni pciex-re

Milyen ventivel hûtöd a procidat,hogy igy tudod húzni?

[Jakuza]
Az Asus oldal szerint.
- Socket 478 for Intel Pentium 4 / Prescott / Celeron up to 3.6GHz+
- Compatible with Intel 04B and 04A processors

Kezikonyve szerint.
The Motherboard comes with a 478 pin surface mount, Zero Insertion Force (ZIF) socket for Intel Pentium 4 processor in the 478-pin package with 512/256Kb L2 cache on 0.13 micron process. This motherboard support 800/533/400MHz system front side bus that allows 6,4Gb/s, 4,3Gb/s and 3,2Gb/s data transfer rates respectively.

Punker
tesztben is írhatnak hülyeséget.

Punker

Narancs
Mivel a deszka csak LGA775 -ös Penyákat fogad, ezért nem jó a te S478as procidhoz.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Találtam egy tesztet errõl az alaplapról (ASUS P4GD1) és ezek után már nem tudom hogy jó lenne-e a processzoromhoz. A tesztben azt írták, hogy csak 90nm-es CPU-t lehet belerakni.
Azt eddig nem írtam, hogy az én P4-em Northwood magos. Jól tudom, hogy ez 130nm-es?
Az tényleg fontos, hogy a CPU Northwood vagy Prescott magos?

[Jakuza]
Igy van es mivel gondolom a ceged ahol dolgozol, nem egyszeri megrendeleseket ad le, hanem heti szinten, igy kedvezmenyeket is kap.

Punkerwork
több ár van mint minden nagykerben, 1 db veszel annyi, ha 5-öt akkor rögtön kevesebb, ha heti szinten ott hagysz milliókat akkor meg egyéni árképzés van attól függõen mennyit tudsz alkudni <#ravasz1>

[Jakuza]
Ne izelj mar Punker kiskerben dolgozik ugy szerzi be naluk nagykeraron a termekeket, tehat nem becsoppent vasarlo.
Tehat nem igy jart, hanem a bolt draga. 😛

Errõl regéltem lentebb, ez egy NAGYKER. Azért van, hogy kiszolgálja a kiskereket jóáron. Aki nem kisker, az meg így járt.

Punkerwork
pl soha nem volt garos problémánk.

[Jakuza]
Hat nem tom hogy miben korrekt a hely, de hogy az nem az ASUS P4GD1 araban mutatkozik meg az biztos, foleg ugy, ha a nagyker aruk dragabb, mint mashol a kisker ar.

Punkerwork
+ jó bulikat csinálnak az alvállalkozóknak 😊