Milyen Alaplap?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Te idejössz, kérdezel valamit, mások próbálnak neked segíteni te meg állandóan leugatod õket, mert ez neked nemjó, meg az neked nemjó. Pedig csak segítenének, nemis beszólogatnak. De pl. ha mondanak neked egy lehetséges konfigot meg vmi ötletet amit esetleg jó lenne elfogadni vagy MINIMUM megköszönni, hogy probalnak segiteni a hülye fejeden, ehelyett leugatod öket. Ez ám a stilus. Gratula <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Csodálkozom rajta, hogy ezek után még valaki szóba áll itt veled.
Mit képzelsz te magadról?!
Kicsit meg kéne magadat húzni, fõleg hogy új vagy itt, meg lamer betonfejü inteles. Ha nem tetszik amit itt mondanak neked akkor el lehet menni a P_csaba.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
És "beszólogatni se én szoktam, sorry... <#shakehead>#shakehead>
Ne melegedjen, ne nagyon legyen ventise a gépbe.
Nem kell az uj technika stb,jo a régi de olccsobb cumo is bele.
És nemcsak játékra lesz,.... ennyi:-o
De mindkettõnek megvannak az elõnyei és hátrányai is, AMD nem csak azért jobb mert olcsóbb hanem a technológiából adódóan sok helyen jobban felhasználható. Elsõsorban attól függ, hoyg mire akarja az ember használni a gépét...
Inkább örülnöd kellene hogy lehet olcsobbért is összerakni PC-t,nem mindenkinek van zsozsoja ütösebb masinára.
Ezért irtam AMD-t, nos igen, lehet jobb intel merthogy: 11 percel elöbb konvertál AVI-t DVD-be,meg 6 másodpercel elöbb ZIP-el be egy adott FILE-t,vagy 2mp-vel elöbb tömörit MP3-ba😛
(persze ezek amolyan hasraütök számok voltak😊
De ne ezt nézd, lehet occsoért géped azt nézd:-o
AMúgy a stilusod valahogy nekem se nyerte meg a tetszésem...<#ejnye1>#ejnye1>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
oké, ti ketten békén vagytok hagyva! <#szomoru2>#szomoru2>
Loál😄
Amit irtak Barton-os az nem zsiruj és mégcsak nem is rox,vagy gyenge.
Sempron meg állitolag mint a celeron😛
És az általa emlitett NF7, vagy NF7 S v2.0 mégjobb mellé,és mani is marad még fagyira😄
Volt nekem is intel-em, (celeron 1700 meg egy tutko PIII 500mhz-s😊, de igy kifejezetten nemtok egyikröl se jobbat mondani vagy roxabbat (mármint minöség terén,)
ha 12K az i865 és +4K az i875, akkor a 15K kb. kijön, nem?! Mit spórolsz az alaplapomon?!<#beka2>#beka2> És mondtam már, hogy nem a 45K a legszûkebb keresztmetszet! <#falbav>#falbav> Kereskedõkre meg tudod, mikor bízom magam?! (Nézd csak meg a Punkert!! <#zavart1>#zavart1>) Akkor most már csak a proci a kérdés... szóval, miért kell mindenáron P4, ha intel-t akarok és ha mán' annyira kell, melyik a legolcsóbb Northwood-magos??? <#rolleyes>#rolleyes>
i865PE azért kell, MERT CSAK 45K -d VAN és az i875 -ös deszka +4-5K még.
Lehet, hogy 15-éer 9550 -et veszel, de neked CSAK 45K-d BAZZEG!
Szerintem tovább ne fárasszuk egymást. Menj be egy boltba és mond hogy 45K -d van. Aztán amit azért adnak, azt vedd meg.
De: mi a f@xnak kellene szerinted "deluxe" alaplap?? <#confused>#confused> A másik: "I875 a LEGJOBB S478 as chipset. Ez az indok..." (idézet Tõled!), akkor meg mit akarsz most meg az "i865PE chipset"-tel?! <#shakehead>#shakehead>
Ez a P4 proci Northwood?? És 2,6 Giga alatt nem lehet olcsóbban megúszni??
Jajjmááár! Radeonból nem veszek 8500-ast, amikor 15K-ból mán' újat kapok pl. 9550-esbõl!! <#eljen>#eljen> <#papakacsint>#papakacsint>
Neked nem muszály így szólítanod, de ha már elkezdted<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Asus P4P800 Deluxe i865PE chipset - 12000Ft
Intel P4 2,6 GHz/512 kb L2/800 Mhz processzor - 23000Ft
Radeon 8500+zalman - 10K
Ha ennél jobb procit/deszkát akarsz, az megint a VGA rovására fog menni. Ezzel a konfiggal jóval szarabbul mennek a játékok, de intel és passzív VGA. Ha need mindenképp ez kell, voilá. Ezentúl te csak Mesternek, vagy Drága Mesternek hívhatsz. <#nyes>#nyes>
2: 3 év gari nem rox rá,szal nem lehet gyik (egyébként azon a belinkelt oldalon van).
Amit Narancs leirt okés,nem értem mi a baj az AMD-vel?
Tul olcso?😄
Vagy nem hiper giga számokat ir rá?
Igaz csalnak, nekem is 2400+ van és a getzie hajlando menni 2Ghz-en😛
Hozzáteszem alapbol!
Ha vagy akkora fasz (már bocsánat), hogy nekem mindenképp intel kell, akkor tessék vegyél azt, aztán majd gyere ide siránkozni mekkora szar. Mert 15K -ból nem fogsz jót kapni, föl kéne fogni...
Jó, és befejeztem, csinálsz amit akarsz.
(Mert, ugyebár, Gyurcsány apánk is +mondta: "Ma erõs a gazdaság, stabil és nagy a jólét") <#nyes>#nyes>
Léteznek passzív hûtésû 95xx Radeonok, ne mondd már, hogy nem! <#guluszem1>#guluszem1>
Nem értem amúgy, mi baja itt mindenkinek a Celeronnal, meg a Cel.D-vel, nem egy irodaház szervergépeként akarom üzemeltetni a gépemet!! <#shakehead>#shakehead>
Gigabyte 9550 128MB-3év garancia passziv hütés blabla.
De adj cimet hol lehet venni 15k alatt pentiumot,lécci😛
Ami nem celeron,nem prescott,nem melegszik.
1. nem kell AMD, mondtam! (hogy miért, ne kérdezd..)
2. 9-ért nem veszek alaplapot, arra min. 15-öt szánok, ne azon spórolj!
3. A kártya kb. rendben, valahol jó helyen kapisgálsz... (remélem, passzív hûtésrõl beszélsz?!) ...de akkoris kijön 15-bõl, max nem 9600-as! <#eplus2>#eplus2>
És azt se mondtam, hogy alaplapot + kártyát feltétlenül használtat akarok! <#hehe>#hehe> Egyéb ötlet??
Használtpiacon ezeket tudod beszerezni ennyiért:
Abit NF7 (9K)
AMD 2500+ barton + hûtõ (15K)
9600XT / 9600pro & zalman (20K)
Meg ahonnan hoztam ott is zsiroldasra használjuk az alkoholt😊
15K alaplapra
15K VGA-ra
15K procira
(bár szerintem nem én vagyok az az eset, ahol csakis a lóvé a legszûkebb keresztmetszet... különben nem kérdezõsködtem volna!) <#ravasz1>#ravasz1>
Akkor taláán mégiscsak AMD köllene venni😛
itt néz körül
De ha találsz valami tutkot,nézd meg a weboldalát is a cégeknek,vannak elirások sajn:|