2072
:)
-
#1784 loál! -
#1783 homi tarzan -
Hajnalcat #1782 Fúúúúúúj! -
#1781 hát ez vicc :D -
#1780 Kis csemege!
-
#1779 "neki a szőre is kilátszódik a kukija már nem"
hát ez lol! -
#1778 -
Hajnalcat #1777 Rátapintottál az érzékeny pontomra.
Egyébként van egy olyan óriásposzterem, amin Slash (Guns gitárosa) is egy kicsit lehúzott gatyával áll, nah, mondjuk neki a szőre is kilátszódik a kukija már nem. -
#1776 Metálos bátsi vetkőzik.
-
PiciEri #1775
-
#1774 nem szereted a vígjátékokat? :o
nah ilyenről se hallottam még:)
egyébként először kövér lesz, utánna
-
Hajnalcat #1773 Már ajánlották azt a vígjátékot, állítólag kövér lesz benne Ryan, nem is tudnám úgy elképzelni. A vígjátékokat mondjuk nem igazán szeretem. Majd keresek még olyan horrort, amibe ő játszik, remélem, találok. -
Hajnalcat #1772 Nekem meg különösen tetszenek a bekattant bácsik, szóval méginkább, ejj... de gondoztam volna akkor. ^^. -
#1771 Nem volt olyan rossz, csak nem lehetett rajta félni. És amikor néztem, nagyon félni akaram, szal bennem nem hagyott sok nyomot:)
Inkább nézd meg a Just Friends-et! Jó kis vígjáték. Ryan Reynolds -
#1770 na ö egy igen aranyos ferfi ember,bar amikor a retteges hazaban bekattan na akkor is aranyos :D -
#1769 -
Hajnalcat #1768 Lol XDD
Tegnap néztem a Rettegés háza című horrort és abban Ő volt az egyik szereplő. Nagyon jó film. Igaz történet alapján készült. -
#1767 második és utolsó kép a Pléd 3-ból van? -
Hajnalcat #1766 Nah, akkor egy igazi férfit is berakok már ide.
Nagyon bejön a bácsi.
-
Hajnalcat #1764 Nyálgép...
Mikor hányhatok? -
#1763 pfff...szépfiú -.- -
#1762 -
#1761 tudtam én! -
Hajnalcat #1760 lol XD Egyébként a kép alapján biztos jó pasi lehet a sapka meg a paróka meg a gatya nélkül. -
#1759 de azért valdbe hogy tetszik! -
#1758 nembaj -.- -
Hajnalcat #1757 Kata ki fogja törölni. -
#1756 na itt egy igazán veszett jó pasi!
remélem tetszik lányok! -
#1754 csatlakozom az előttem szólókhoz :D -
#1753 alsó kép sexi mi? -
#1752 én is :D -
Hajnalcat #1751 Csókolom, bácsi. -
#1750 -
#1749 na ez egy jó film volt
két rohadt helyes férfival :) -
#1748 S,van koronája és szive nagy:->
Az minden álmok pasija..."persze van rémállom is!! -
#1747 hirtelen ő ugrott be a képekről :) -
Hajnalcat #1746 Hopp, John Dall képe alul is bennmaradt, na mind1. -
Hajnalcat #1745 Most láttam a Rope (Kötél) című Alfred Hitchcock filmet és John Dall egy az egyben olyan volt, mint Ben Affleck. A mozgása, a mosolya, a szeme nézése a járása, minden egyezett. És ezt első pillanatban észrevettem. Szerintem Ben felvette John stílusát, hogy így legyen menő, nőcsábász később.
És ezt más is észrevette rajtam kívül: Itt
John Dall:
Jobb oldali:
Ben Affleck:
-
Hajnalcat #1744 Ja és mindkettő jó színész. -
Hajnalcat #1743 Hát igen, Al Pacino mindigis tetszett :), és khmm Keanu Reeves is jól néz ki, csak egy baj van vele, hogy álítólag buzi. De ez a kép szörnyen szar róluk.