2072
:)
-
#459 és természetesen mindenki más előtt a barátom:))))))))))))))))))))) -
#458 hát nálam ő a nyerő
-
Én őt!!!!! :)) -
#456 megmutattam a barátnőmnek a topikot és azt mondta, hogy legközelebb akkor szóljak, ha valaki férfit is linkelt be :) Bár a kata féle seggek teccettek neki:) -
#455 najó de pl nekem is ez a véleményem és én aztán bittos h nem irigykedek... szal ez az ogazság:) borzasztóak ezek a képek:S -
Jhon Balu #454 nem 15-20cm-közöttre gondoltam -
#453 Nekem eddíg nem volt gondom vele -
#452 Ahogy elnézem a képeket talán találóbb lenne a veszett borzasztó hímek név a topicnak :) -
Jhon Balu #451 néha a nagy csak gond.. -
#450 Lehet, hogy nem az, de amit markolgat, az nem több 10 centinél. Ok, jöhet az, hogy mi biztos csak irigykedünk... -
Jhon Balu #449 ez egy ratyi. tisztán látszik -
info #448 Megjött a kedvenc szerelőm. A duguláselhárítást rendszeresen vállalnám vele.
-
info #447 Erre az IQ szintre meg már le sem alacsonyodom!!!!!!!!!!!!! -
info #446 Nem lehet általánosítani, hogy minden kidobó alacsony értelmű!!! -
info #445 A 3. rajz az nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Jhon Balu #444 ez is egy majom lehet aki sokat foglalkozik a testével...v lehet hogy buzi -
#443 dzsízösz... milyen képek... -
#442 ezzel egyet kell, hogy értsek. -
#441 mert aki csak kidobóságig, meg hasonló melókig viszik... nem éppen IQ fighterek...
de nem is azt mondtam, h mind1ik, csak úgy általában... -
#440 de nem értem, hogy miért kéne hülyének lenniük? -
#439 na hát erre meg aztán.... :DD -
#438 szerintem az ilyenekre végképp nem jellemző a szépségmánia. -
#437 a lemaradt kép... -
#436 1. kép
2. kép
3. kép :)
URL=http://thatguygame.com/images/bouncer.jpg]4 FUN :D
bár ezek nem annyira nagydarabok és kopaszok, de vmilyen képet adnak azért a 2ajtós szekrényekről... :) -
#435 láttam a képeid, de te nem vagy 2 ajtós szekrény... majd ha találok 1 olyan képet berakom, hogy kik azok... :) -
info #434 Marco-t még órákig bírnám az ágyban, de itt a folytatás. Jövő hétre Tom-ot ajánlom figyelmetekbe. Ne is foglalkozzatok, az ilyen hozzászólásokkal. Csupán irigykedő megjegyzések, mert ők nem ilyen izgi testű srácok.
-
#433 ok :)
Amúgy én összesen eddig két olyan "jáj de szép vagyok" félével talákoztam. És az egyik még 60 kiló se volt... -
#432 teis benne vagy 2%ban nyugi ;) tudjátok mit? a jelenlevők természetesen mind kivételek minden rossz mondat alól:)
nem egyből hülye de azért akad... -
#431 szerinted aki törődik a testével, az már egyből hülye is? :) -
#430 akkor te vagy a 2% : ] -
#429 nem azt mondtam, hogy mind1ik, de a legtöbb az. legalábbis akit én ismerek személyesen vagy látásból. meg úgy az általános tapasztalatom is az... -
Jhon Balu #428 bövebben..... -
#427 :D -
Jhon Balu #426 én is kétajtos szekrény vagyok de soha nemszedtem semmit és nincs fehér gatyám.hiddel vannak kivételek -
#425 -
#424 igen -
#423 nagydarab, kétajtós szekrények ezek mind, steroiddal az agyuk helyén...
és ezzek a faszik télleg nagyon hülyék :D
ezek a "fehérgatyások" férfi megfelelői... :D -
Jhon Balu #422 az illen palik köcsögök!!!!!!!!!!!!!!! -
#421 de arról se tud elég értelmesen beszélni mivel a szókincse leszűkült a "jaj de szép vagyok" "elég kockás a hasam?" "ugye nem tudsz nekem ellenállni?" "vajon bevettem már az esti protein adagomat?" mondatokra. arra h a csajjal is foglalkozzon sztem már ideje sincsen. és még h le is feküdjön vele? na de kérem akkor kócos lesz a haja... -
zerodtk #420 http://www.hotornot.com/r/?eid=OQGUE8G&key=GUW