2072
:)
-
#419 Mindig arról beszél az ágyban, hogy mennyit kellett azért gyúrnia, hogy ilyen kockás legyen a hasizma. Inkább magát simogatná, mint a kiscsajt. Mivel ő is sokat edz, ezért elvárja a lánytól, hogy ő is edzett. szép alakú legyen. -
info #418 A jövő hétre is találtam egy "veszett jó pasit..." Marco ez a szép fiú vajon milyen lehet az ágyban???
-
info #417 Már beindultak a fantázik??? Még nem!! Há akkor baj van. sebaj, íme a következő Brad Pittes kivitel. Ugye, hogy döglesztő a pasi!!! Ha kíváncsi vagy mit rejt a gatyó, akkor írj, és ha bizonyítani tudod, hogy elmúltál 40 éves, akkor megy a mesebeli fotó. Nem életnagyságúban!!!!!
-
info #416 Voálá, s a srác már vetkőzik is.... Még többet, még többet hallom a női sikolyokat.... -
info #415 Egy kis hiba. A rendszer a mozgó gifteket nem kezeli, így nem látható ahogy a srác vetkőzik. Sebaj ha kíváncsi vagy arra a változatra akkor írjál. -
info #414 416 hozzászólás a fórumon, és elvétve egy-két jó fotó arról a bizonyos "veszett jó pasiról". Akkor hát pótoljuk. A gyengébb idegzetűek a szemüket takarják el. Felkészültetek??? Íme az első számú: Vélemény? Ha már elmúltál 40 éves, és kíváncsi vagy mi lóg a gatyójába írjál
-
#413 THX -
#412 -
#411 -
#410 Nemröhög!!! -
#409 Szóval keresek egy másik pasit, aki legalább olyan jó, mint akit szívem szerint betennék ide. -
#408 Kata, most legszívesebben betennék egy képet... De nem lehet sajnos. Iszonyat jó a pasi... de majd keresek egy pasit! Végre egy ilyen topic is van. NEm állandóan a férfiak beszélik ki a lányokat. :DD -
#407 Képet!! -
#406 Jééé, és most vettem csak észre, hogy topicot nyitottak rólam? -
Mary Vetsera #405 Hali :-) -
#404 Talan azert, mer mar delutan 3-kor sem voltunk beszamithato allapotban...;> -
#403 -
#402 Kicsit ügyesebben is meg lehetett volna montázsolni a képet. És miért női feneket tettek rá bikinifelsővel? -
-
#400 Mert férfi vagy. Ugyanaz benne nekem a szexis, mint nektek ebben:
-
#399 Mert ott kizárólagos szerződést ajánlanak fel a végén. Ezért. -
#398 Miért nem mehetsz? -
peet69 #397 Én valahogy nem értem hogy ebben mi a sexis -
#396 Nem mehetek. -
#395 Most hallottam a TV-ben hogy lesz valami modell-verseny. A Cseh Annamária hírdette. Te nem indulsz? Vagy másoknak is esélyt akarsz adni? -
#394 íííííííííííííjj!! Hogy lehet valakinek ilyen szexis feneke?!... El vagyok ájulva... Pajzánokat fogok álmodni...
-
#393 LLLOOOLLL:
-
peet69 #392 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Az mekkora :P -
[Walaki]D`Lair #391 Hát kéremszépen ilyet nem lehet kiadni bazdmeg! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#390 Uram,uram aku*va életbe,talán várd meg amit mondok.... -
szando #389 akkor lányok, veszett jó pasikat linkelni befele jóóó??? -
peet69 #388 Uram? -
#387 Én vagyok a buzi???
Nos uram ha ezek után valami panasza van a tudakózóval,a tudakozó személyzetével kapcsolatban....
-
peet69 #386 Ez az én szövegem
Te kis Bu*i -
#385 Az egy dolog.... -
peet69 #384 Te beteg vagy -
#383 A linket érdemes megnézni ki a faszom lát ebbe művészstetet!!!!! -
#382 -
peet69 #381 Msn Rulez :DDD -
#380 :)