2072
:)
-
#966 az lehet, de ez a mókus akkor sem mondható izmosnak sztem.
vin diesel izmos... -
#965 :DD Érdemes volt ide betérnem, ma úgyis szar napom volt. -
#964 és te 185-190 magas, fekete hajú, barna szemű, kreol bőrű egyén vagy, mert akkor meg kell ismerkednünk :DDD Ja és vagy már 25? :P -
#963 háá, az enyém nem az :) Vannak akik még nem teljesen tunyák azért -
#962 ho-hó, nem tudom te hol élsz (vagy én :D ) de én akármilyen palival találkozok, lehet hogy a felső teste "átlagos" izomzatú, de a hasa mindnek löttyedt, ami elég nagy baj :/ Nem, mintha az enyém jelenleg nem lenne az :D -
#961 sztem teljesen átlagos az izomzata. -
ugot2know #960 terrorista!!!:) -
#959 nekem csak egy hajcsatom van... :P -
ugot2know #958 Legyen? -
#957 :P -
ugot2know #956 Én ma éleztem a baltám,nem lesz itt semmilyen vita! -
#955 Ugye nem fajul veszekedésbe a derűs társalgás? -
#954 tudod ribizkém az a baj, hogy te nagyon is érted, amiről mesélsz (gondolom volt csajodról vagy jelenlegiről), de nekünk fogalmunk sincs mire akarsz kijutni
ez olyan, mintha magadban beszélnél -
feketeribizli #953 Ott a petefészek környékén gondolod, vagy az agy tájékán? -
Phat Smoker #952 bonyolultak a nők! :)) -
feketeribizli #951 Nálam azt hiszem minden rendben, csak nálatok tök gáz minden, mert kitanáltok egy jó rendszert, s ahozz idomulok, majd azt ti megváltoztatjátok, de vajon kedvetekre? Miután azt is megszoknhatnám, addigra megint ujabb hülyeségeket találtok ki nekem, mint pl. a bérlet felmutatást, amitől már az első napokban James Bondnak képzeltem magam. -
#950 jól nézel ki :) -
#949 na ne...és én még ezt nem fedeztem fel? Na megnézem már a képedet! :) -
#948 figyuzz már ribizkém....nálad minden rendben belül?
közlöm ez nem érdekes személyiségre vall, nem vagy ettől különleges, szimplán hülyét csinálsz magadból
-
feketeribizli #947 Oda merek menni hozzád, csak nem látom értelmét a dolognak, mert távolról egészben láthatlak, mig közelről csak egy szempárat legfeljebb! -
feketeribizli #946 Hát én azért nem merek a szemedbe nézni sokáig, mert akkor egyértelmű lenne a számodra, hogy mi a helyzet, s akkor nem volna mese tovább, akkor nem nézhetnék mások szemébe, s te nem vagy mindég velem, igy hát mindenki szemébe nézhetek kicsit, s akkor boldogan létezem, mert mindig ott van valaki én velem. -
Phat Smoker #945 akkor légy tekintettel Zsuzsira! :)) -
#944 ugyan ilyen az en tekintetem is!:) -
#943 nekem csak egy igazi vérbeli olasz :P
nagyon tetszenek az ilyen stílusu férfiak...nem az öltözködés számít, hanem a tekintet, a szem.....jó mondjuk tény, hogy imádom, ha egy férfi zakóban mászkálgat. Az én kedvenc ruhám is a kosztüm...most is egy nyári kosztümöt vettem....talán a legelegánsabb, stílusosabb számomra. -
#942 A legalso kep hasonlit Johnny Depp-re:) -
#941 Ez is jó, de nem a legjobb:
Hát-hát...jó:
Na ő nagyon bejövős :P
-
#940 Az a baj, hogy róla csak ilyen pirinyó képet találtam :/
Ez a srác nem annyira az esetem, fiatalos az arca, de jó kép nagyon
-
#939 Istenem ezek a tekintetek.....áááááá....gyönyörű :P
-
#938 igen azt latom, h kesz vagy :)) -
#937 wááááá....van egy jó kis model oldal....hát már csorog a nyálam egy-két olasz után :P
apám, ezek milyen jól néznek ki....áááá...kész -
#936 nem értelek
a srácnak izmos teste van...nem izomagy...az csúnya! -
#935 "izmos (nem kigyúrt) test"
hát... -
#934 Elmondva nagyon jól hangzik...de amúgy:/:)...
Még nincsen de hamarosan lesz és Neked külön küldeni fogok:) -
#933 ugyan... mindent a szemnek alapon szabad -
#932 lássunk képet gandal!! :) -
#931 A bőrömről még nem is beszéltem -
Phat Smoker #930 mázlista :D -
#929 Nálam is:)... -
Phat Smoker #928 picit kreolabb a kreolnál, de a sötét haj, sötét szem nála is megvan! :)) -
#927 Uhh azt hittem hirtelen, hogy Colin Farrell a képen az a középső a háttérben. :D:D:D: Mondjuk az kreol bőrnél kicsit sötétebb :D