2072
:)
-
WiLDoR #1006 csak szeretnéd :P -
ugot2know #1005 Mellette meg az autótolvajok,csak álcázzák magukat? -
#1004 Nem, ez az én kocsim:
-
ugot2know #1003 Ez Kata kocsija? -
#1002 sztem ezt vmi sexi kepnek szanta ez az idiota, alsogatyaban, felig allo(?) farokkal, automosas kozben, dagado(?) izmokkal, csabos tekintettel :)
Amugy most mi a baj, vele ?:) nem ti mondtatok, hogy nem a kulso a lenyeg ?:)) -
#1001 -
#1000 :DDDD -
#999 pont az ideálod. magas, barna, 28-35 körüli... :-DD -
#998 te jó ég -
#997 :DDD
-
#996 olyankor minden -
ugot2know #995 oh...már ez is izgalomba hoz ?:) -
#994 Huh emberek....találtam egy baró dj-t!! :)
http://www.vfunk.net/djriver/viewtopic.php?t=76
és ott keressétek a GREEN ROOM mixét, az a legjobb! Jó töltögetést!! :) -
#993 :DDD
de ez már aranyos volt viszont :DDD -
#992 szoktam menni magamtól is :-) -
#991 és nem találtad viccesnek, ok :) -
#990 jaaaaaaaaaaaaaa
oks
lelesett -
#989 inkább nem mondom, mire asszociáltam :D -
#988 ? -
#987 ehh, ez olyan kétértelműen hangzik :DDDD -
#986 hát jó....ha szerelemes vagyok engem még az is izgalomba hoz, hogy megállmelettem a másik :D -
ugot2know #985 akkor sziklamászásra téged is viszünk! -
Phat Smoker #984 fogós téma ;-) -
#983 ami azt illet engem is megnyugtat ha egy lány kapaszkodik belém ß ) -
ugot2know #982 van,akit meg izgalomba hoz... -
#981 Minket meg felizgat,ha jó helyen találtok fogást. ^.^ (már általánosságban fiú-lány vonalon,nem konkrétan mi ^.^) -
#980 én nem nézek senkit sem fogasnak, de imádok a fiúba kapaszkodni, megnyugtat :) -
ugot2know #979 sztem nem szereti ha fogasnak nézik -
#978 :DDDDDD akkor ne akaszkodjak rád? :P -
G_ArchAngel #977 én 190cm vagyok, de utálom, ha korlátoznak a szabad mozgásban - kitudja mikor kell egy lövedéket elkapnom, vagy egy buszt félkézzel megállítanom...:P -
#976 pfffffffffffffffffff
vazz :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#975 Ha szeretsz a fiuba kapaszkodni, ezt ecceruen megold6od... legyel gyakran reszeg!:) -
#974 ha fiú vagy, akkor ezt írd a szerencse számlájára -
#973 bitu: az a gyönyörű a paliban, hogy a zsánerem...ha egy picit is egyezne a stílusunk, lenne hasonlóság a jellemünkben egy hét alatt beleszeretnék (ja és, ha látnám, hogy megbízható) :P -
bitubo #972 mi ebben a gyönyörü ? nem értem a lányokat :D -
#971 Gulliver ?:) -
ugot2know #970 Kobe Bryant,Dennis Rodman,Michael Jordan? -
#969 wááá, imádom ha vkibe kapaszkodni kell!!! :)))
a voltom képzeld 185...de olyan bejövős volt..még most is az... na de a lényeg, hogy nagyon bejönnek a magas srácok :) -
#968 nincs semmi, ha nagyon kíváncsi vagy rám, megtalálsz a fórumozók fényképeinél, meg van a galériámban is kép. Egyébként nem vagyok még 25, az hibádzik, és több vagyok mint 190, egész pontosan 195 szóval mégsem felelek meg neked teljesen :)
Meg amúgysem hiszem hogy komolyan gondoltad, de mivel elégszar napom volt, mindjárt jobb kedvem lett :D -
#967 naaa...most meg mi vaaaannn?? :)