Veszett jóóóóó pasi!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sné Zsuzsa
na én meg a szõkéket utálom....nekem a szõkékrõl a teljes gyengeség jut eszembe...a törékenység (tudod az igazi szõke, fehér bõrû nõk)...egy nõ is legyen erõs, legyen amazon..

(így a favoritok között mindig is ott voltak a spanyol nõk és ffiak)

Canon 450 D

nos igen, tehát fiú, vagy férfi, aki Neked tetszik?😊
vagy csak legyen megtermékenyítõ szerve?😊

http://gaborszantai.co.uk/

Sné Zsuzsa
a másik, hogy én kifejezetten az idõsebb ffiakra bukom, de ezek a fiúk nagyon helyesek, ha még fiatalos is az arcuk

Canon 450 D

Persze, én értelek...
Csak hát egy egészséges férfi számára ezek az elrettentõ példák...😊
Inkább egy szõke nõ legyen a feleségem, mint hogy egyszer is ilyen csúszómászó váljon belõlem😊

A film nekem is bejött, de már ott is szálka volt a szememben a kiscsávó...

ezekkel az a baj, hogy lassan már szagról/iilatról sem mondod meg, hogy melyik nem képviselõje, úgy mennek az utcán, mint akik éjszakája anális örömökkel telt...
Bûzlenek, színesek, agyonkozmetikázottak...

Holott egy férfi vigyázzon az egészségére (fogak, körmök, bõr), legyen tiszta a haja és az arcszörzete ha van, és az sem baj, ha van rajta túlsúly, olyan mértékben, ami a tekintélyét nõveli - tehát nem 200 kilós medúzaalkatra gondolok, hanem pl. dokkmunkás testre😊

Sné Zsuzsa
Senki nem kért meg arra, hogy változtass a világnézeteden.

Ezek nagyon jó palik, a torres meg helyes és nem azt mondtam, hogy jó a testfelépítése (még nem láttam élõben, ahogyan ezeket a hormonhibás nõket sem), de a képük alapján nagyon bejönnek...de tudod ki az aki nekem mindig is bejött: Al Pachino.

Õ is buzifejû?

A lenti fotók meg jól vannak beállítva, ahogy mondtad a fekete-fehér dob rajtuk rengeteget. DE nekem nagyon-nagyon bejönnek ezek a képek és pontosan azért is raktam be õket. Tehát összesítve: a lenti képeken szereplõ férfiak baromira jó pasik és nekem álmaim pasijai közé beletartoznak...

Canon 450 D

Dynamic
A "#691-ös" srác Josh Hartnett.Azért a Black Hawk Downban jó volt.Már nem úgy értem, hogy õ tetszett, hanem a film cuzámmen😊
Dynamic
Nem hiszem, hogy pár hozzászólás alapján kellene átértékelni a világnézeted.Azért sokan vannak akiknek az általad említett színészek az esetei.Sok fiatal lányismerõsöm van akiknek pl. Nicolas Cage jön be(pedig azért õ sem az a tipikus szépfiú), vagy Sean Connery a maga hetvenvalahány évével együtt.Bár az is igaz, hogy manapság valamelyest megváltozott a nõk ízlésvilága.Elég, ha megnézed az utóbbi évek reklámjait, amiben az egyszálbél, elõre nyalt hajú, nõies arcú pistikék vannak elõnyben és az utcán is egyre többet látni belõlük.
#691-ös srác az annyira semmitmondóan átlagos, hogy hétköznap még a galamb is nekirepülne...
A fotósnak sokat köszönhet, a fekete-fehér mindig is élesíti az érzékeket/érzelmeket és a világítás is jól lett beállítva...

Hány olyan paparozzo fotót láthattunk a bulvár magazinokban, ahol hányingerkeltõen nézett ki kedvenc sztárunk!
Álmodozni mindig lehet😊

JAG kapitány?😊
Tõled mit is vártam volna😊

Régebben már megegyeztünk, Tiéd Harm, enyém Bell kisasszony😊

Kata
Ha már annyira a külsõségekrõl van szó, akkor már inkább David James Elliott, mint a lenti buzik. 😊

Viggo kis malacszemû, Bruce meg öreg is, kopasz is, nem bejövõsek.

[/cserf][/fülünyúl]

Nos, át kell értékelnem a világnézetem...
magamról tudom, hogy szar vagyok, de azt hittem, hogy Jason Statham, Viggo Mortensen, Bruce Willis a nõk álma - tehát, azok akik FÉRFIként néznek ki, nem pedig olyan tenyészcsikók, akik inkább hormonhibás nõkre hasonlítenek...

Torres pedig ortopédiai eset, annyira aránytalan a felépítése...

Sné Zsuzsa
még mindig nem értem

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Hmm....szerintem ezek a palik nem nyálgépek csak azért, mert ilyen képek készülnek róluk...épp ez a baj, hogy sok pasit nem lehet fotózni...amúgy lehet, hogy nyálasak ezek a palik, de ezek a nyálas paikról mondom azt, hogy bevinném õket az ágyamba....persze ha szerlemes lennék beléjük...nekem ilyen egy jó pali...a barátom is egy modell típus...magas és ugyanilyen helyes..de nekem így jön be...sõt...baromira olvadós vagyok tõle...

ja és még annyi, hogy a torres baromira helyes, csak a tv csinál belõle nyálas hülyét...szal aki helyes azt el kell ismerni...

Canon 450 D

Kata
A kamera optikailag kövérít, legalábbis erre panaszkodtak a tévések még a 3:2 aránynál is. Ezért szándékosan vékonyítják (torzítják) a képet. A 16:9 arányú filmeknél már alapból használták régóta.

[/cserf][/fülünyúl]

krisztike
képzeld el a Hip Hop Boys-ban az egyik srácot a Levi T.-t a 164cm -rével és én 168cm vagyok ... kész röhej 😄DD

( a sógi a tv-ben melózik és azt mondja ,hogy ilyenkor ,amikor azt akarják ,hogy magasabbnak látszódjék a delikven nyújtják a képet bizonyos módon de füff ilyenkor a kamera állástól is ,hogy milyen magasnak látszódik az illetõ )

aha, megyek a kedvesemmel az egyik bevásárló központban, jön szembe a Palcsó - na a gyerek a hónaljamig ért, és ugye a Torres nála jóval kisebb volt...

én sem vagyok egy égimeszelõ, inkább átlagos, de hogy ezek TVben milyen nagyok - életben meg majdnem rájuk lépek...😊

krisztike
bizti adnak pzs-t ...😄DD
de a Dani helyes srác csak nem az én stílusom ...😊

Breki33
hogy hová kéne betenned?

koooopppppppPPP
már csak torresdani kell ide és kész van az állatkert...😛PP

ilyen nyálgépekhez adnak törlõkendõt?😊))

Sné Zsuzsa
<#bee1>

<#lama><#vigyor>

Canon 450 D

Kata
uglypeople.com 😄DD

😊

[/cserf][/fülünyúl]

Sné Zsuzsa
a barátomat? Miért? Ha egy veszett jóóóó pasi akkor miért ne kerülhetne be ide?? Korlátozod a szabadságomat?? Itt demokrácia van kéremszépen!! <#vigyor><#alien2><#bee1><#nyes>

most komolyan...hova kéne tennem akkor?

Canon 450 D

Breki33
sztem máshova kell betenni
Sné Zsuzsa
ugye-ugye ? <#szeret>

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
fekete-fehér képen mindenkinek sötét színû a szeme... 😄

Canon 450 D

krisztike
a felsõ huh ...nedvesítõ nézésével huh ...szuper <#eljen><#finom>

pedig nem is barna a szeme! fujjj! 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sné Zsuzsa

spanyol bácsik...
-liheg-liheg-

<#wow1><#taps>

ez a középsõ...huh...anyám...

Canon 450 D

Sné Zsuzsa

na ilyen képet fogok csinálni a barátomról...majd õt is beteszem ide 😊))

Canon 450 D

Sné Zsuzsa

na ennek a srácnak a szájját legszívesebben bakpnám úgy ahogyan avan...baromira szép és dús ajkai vannak...persze arról már nem beszélve, hogy fekete haja és barna szeme van 😊

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
hmm....jó ötlet 😊

Canon 450 D

atlagember
Ha rendesen kiszedik, nem nõ vissza másnapra. Persze nem borotválni kell. Egyébként ha olyan nagyra vagytok vele, próbáltátok már? Tudjátok mennyivel fantasztikusabb a szex, ha nincs köztünk semmi szõr! Mi már sok-sok éve így vagyunk, és garantálom, sokkal jobban lehet érezni a másikat, úgy hogy mindenkinek (férfiaknak és nõknek is) ajánlom a teljes szõrtelenítést.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

krisztike
én szõrzetre értettem ,hogy nem olyan szõrös ,mint 1 majom (pl. csimpánz )

krisztike
hülye

krisztike
jogos a kérdés ... 😄

😄DD

A légnyomás. 😄

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

a mellkasomon is inkább csak középen van egy csík, ami lefelé halad

Így jár aki a plafonra akar h.gyozni. 😄DD

(Mielõtt vki félreérti: mind a majmoktól származunk. 😊)

Mér, ufós? ;D

Membrah
<#vigyor3>
a szõr vagy más?😛

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Persze lefelé haladva fokozatosan erõsödik 😊

Membrah
nem baj az...attómégyooo!<#finom><#vigyor3><#idiota>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

inkább csak gyengén látható😊

krisztike
az jó ...:-)

Membrah
helyes...sztem pl ha az a vonal sem burjánzik(vastag, több centis szõrréteg) a szõrtõl akkor igazán szexi!
a 671hez szólva pedig:mint mondtam teljesen normális sztem ha egy pasinak szõrös a lába.
persze egy sima hapi is nézhet ki igazán jól.
de kinek mi tetszik..<#kuss><#smile>

És igen azért is kérdezem 😊 Na persze nem minden részem szõrõs, még csak az kéne. A hátam csupasz, a mellkasomon is inkább csak középen van egy csík, ami lefelé halad. Mutatja merre van a lényeg😊

krisztike
én ezt tudom ...de a férjem nem hasonlít attól függetlenül a majomhoz ...