2072
:)
-
#1046 jesszus... volt már alacsonyabb pasid ?:)
Zsuzsa: mit jelent az, hogy "megbúbolni" ? van sexuális töltete, vagy sem ?:))
Kata: ha kivancsi vagy rám, skubizz a galériámba.
(Valami símitast láttam a képen, nem hiszem el, hogy nyers, ha mégis, akkor a digitális gép símitotta el a saját zajszűrő algoritmusával.)
Amúgy: en kedvelem a nem túl szép lányokat is. Kövezzetek meg, de akár mond6unk csúnyát is.(alakra azért jó legyen) Megmondom miért: mert nem jatszák el a Miss Picsát, rendkívül figyelmesek, szal körberajonganak a kedvességükkel, és az őszinteségükkel. Volt már mindenféle csajom, de azt kell, hogy mondjam, a szép csajok csak elvárnak és önzőek:( -
ugot2know #1045 Én a kosarasokra ...mindig! -
#1044 lesznek még képek? lécci, lécci...
(én 191 centi vagyok. felnézel?) -
ugot2know #1043 király,már azt hitte mfelnézhetek rád,de akkor 185 centi alat vagy :P -
#1042 hát épp ez az ...sehogy :P
favicc -
ugot2know #1041 és magasról tojsz?vagy ez hogy jön ide? -
#1040 Bélám ne foglalkozz senki véleményével, csak azért baxogattak, mert bejössz nekik és fáj a tökijük, hogy nem lehet egy ilyen jó csaj a bnőjük ;)
Én annyit tudok, hogy én nem foglalkozok a negatív hozzászólásokkal (ha az a képemmel kapcsolatos), mert tudom magamról, hogy magas vagyok :DDDD -
ugot2know #1039 de a többséghez tartozol...
aki keres,megtalál -
#1038 Én egészen picike szám vagyok. :) -
#1037 A képaláírásomról meg annyit, hogy eddig asszem én kaptam a legtöbb fikát és baxogatást ezen a fórumon minden tekintetben. És a kishócipőm már tele van vele. Én senkihez nem megyek oda leugatni a haját, hogy hogy néz ki a feje. -
ugot2know #1036 a nagy számok törvénye miatt mondom és irom! -
#1035 Pont te írod, hogy nem vagyunk egyformák, nem lehet mindenkinek ugyanaz a nézete. Honnan tudod akkor, hogy nem tetszenének nekünk a képeid? :) -
ugot2know #1034 Megnéztem,s az a baj,hogy túl sokat foglakozol mások véleményével-ezt a képaláirásból szürtem le.Nem vagyunk egyformák,nem lehet mkinek ugyanaz a nézete vagy véleménye,sajnálom,hogy megvágtad a 2. képet :(
Ha majd a hányástopik létrejön,majd akkor teszek be képet!:) -
#1033 Akkó szori. De inkább a galéria helyett virítsatok képet magatokról mondjuk. Mi meg eldöntjük, hogy ontopik, vagy offtopik-e. :DD -
ugot2know #1032 általánosságokban beszélt(ünk),
s én nem néztem meg a galériát!
De most már rohadék leszek és megnézem! -
#1031 Kimoderálom akkor, ne aggódj. :) -
#1030 én személy szerint azért rakok fel "studiós" képet (ill fogok majd felrakni) mert szörnyen hiú vagyok és szeretem, ha szépnek látnak :D
na, elég őszinte vagyok? És, ha ebbe belekötsz megbúbollak :D -
#1029 Na de itt térjünk vissza a témához, pasik képeiről lenne szó ugyebár. :) -
#1028 A 2. képem szabadtéri, motor mellett guggolós, eredeti méretében egész alakos+motor kép.
Ezt a sok képszakértőt pázz... :DDD -
#1027 Nem kértem hozzá kritikát, valamit félreolvashattál. Egyébként azon a képen nincs semmi simítva fotósoppal. Érdekes, hogy mindig a fotosoppolt címlapképeimre mondták, hogy természetes, és a minden retust nélkülöző képekre hogy fotósopp. :) Valamit nem csinálnak jól akkor a magazinoknál. :) -
ugot2know #1026 1.nem jó a megvilágitás
2.van,aki merészebb képeket a szabad térben nem mer bevállalni -
#1025 ez azert eleg rovid volt!:) De mas kerdes: miert laknak fel a csajok ilyen(studioban) keszult kepeket magukrol ? -
ugot2know #1024 röviden:szép és tetszik! -
#1023 Neztem mar ezt a kepet, es kivancsi voltam ki az aki fel is akar rakni magarol kepet, es nem is(megvagott):) Csak annyit a 2. kephez ha mar kritikat kertel: latszik az arcon es a vallon, hogy photoshoppal kicsit simitva lett.
Amugy kosz, mar van hasonlitasi alapom:) -
#1022 Miért fontos az? Egyébként meg fórumozók képtára. -
#1021 Áttették a Saját fórumokba. -
WiLDoR #1020 hát kerestem már azt a topic-ot, de nem találom...régebben itt volt, csak something happend, úgy néz ki... -
ugot2know #1019 a veszett jó csajokban is uez a kép van,csak előlröl...és ott láynoknak tünnek :P -
#1018 ok..mar csak hasonlitasi alap kene. azaz, hogy nez ki az a lany akinek ez tetszik ?:) -
#1017 Nekünk ez tetszik. :P Javaslom térj át a testvártopikba, a Veszett jóóóó csajokba. :) -
#1016 tenyleg buhereknek neznek ki! Ha hetero kep lenne, nem ennyi fiu lenne rajta, csak max 2 vagy 1. Es a legkozelebbi nem hajolna be :-/
De a korod alapjan fiatal vagy Te meg ehhez!:) -
WiLDoR #1015 nekem is egy nagy halom buznyáknak tűnik ez a kép.
nemtom a csajoknak mi tetszik benne. még ha 4 pucsér csajszi lenne a képen, akkor azt mondom, de így
-
#1014 hogy ordít a féltékenység sikolya :D -
#1013 szep meleg kep... Kata, ezek a fiuk max seggbe raknanak :) Vhogy ordit, hogy hot buher mind1ik. -
ugot2know #1012 a 4.nek meg szőrös a feneke,azért takarja a kocsi -
#1011 a baloldali az miért áll a széken -
ugot2know #1010 Csatlakoz hozzájuk,várjuk a fotókat!:) -
WiLDoR #1009 beletörne ebbe a bicskád, azt hiszem :))
kis mohó... -
#1008 Remélem akkor velem együtt lopják el a kocsit. :P -
#1007 Hát ja, el bírnám viselni. :D