Veszett jóóóóó pasi!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Membrah
hmmmm...azért lehet én vok tróger,meg válogatós,de nekem az álompasi fogalmába beletartozik az,h "HÛSÉGES"..
Tudom,h nem divat..de én ezt vhogy annyira szeretem...<#beka2><#idiota>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

uniu
wow😊 valaszolhatok en is ?😊
1, ugy ahogy most!😊
2, hatarozottan tudom mi a jo nekem!😊vagy azt kell tudnom neked/masnak mi a jo ?
3, ez egesz jo kerdes, kevesse uresfeju, bar sztem ezt magadra vonatkoztatva erted.
4, igen, de mihez kepest ? ha sok akkor vszinu pipalos tipus vagyok... es igy nem tisztelem az embereket, mondjuk megcsalom, ez baj ?

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Sné Zsuzsa
tomzsi- akkor kérdések...hogy nézel ki? mennyire vagy határozott? mennyire tiszteled az embereket? sok nõvel voltál eddig?

Canon 450 D

En veszett jo pasi vok (CSAK VICCELTEM) letszi valamit irjatok
Sné Zsuzsa
lehet, hogy megcsalt, de akkor is álompasi ezt az egyet leszámítva...határozott, magas, fekete haj, barna szem, laza stílus, okos, egyéniség, érzéki, jó volt vele szeretkezni...szóval, ha nem csal meg, ha megkérte volna a kezem....tutira igent mondok...de így már biztosan nem :Ð

Canon 450 D

én nem.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

bens
émmeg bens :-|

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

hali Tomi vok
Kisévi
Ha megcsalt nem lehetett álom pasi. Az alapvetõ, hogy õszinte legyen veled, márpedig a megcsalás az nem ezt igazolja. Szóval szerintem inkább ne legyen álom, de megbízható legyen. (Ránézhet más nõre, mert ezt egyetlen pasi sem tudja megállni, de ne legyen több annál.)

Nem vagyok szőke!!!

Kisévi
Na az ilyen típusok nem kellenének még akkor sem ha egyedül lenne férfi a világon.

Nem vagyok szőke!!!

Membrah
menj te is kocsmázni vele a meccs után....<#idiota>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Sné Zsuzsa
hallod...annyi mint a szemét, annyi van 😛 Persze annyi jó nõ is, na de lényeg, hogy mindent csak pozitívan lehet szemlélni! 😊

Canon 450 D

vegyünk például engem 😄
Sné Zsuzsa
nekem volt egy álom palim, csak egy volt vele a baj...megcsalt 😊)) Hiába kezdtem megszeretni...ez volt ...sebaj, rengeteg jó pali van 😊

Canon 450 D

bens
háén!

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

sziasztok

ezek természetes elvárások, én is nagyra tartom a pozitív belsõ értékeket egy hölgynél!

Kisévi
Fontos mind a kettõ. De ezen kívül még nagyon sok más is, ami nem a külsõn múlik. Legyen kedves, legyek fontos a számára, ne legyen primitív, stb. Ezek nem látszanak meg, de idõvel kiderül. Valami az elsõ szónál, valami késõbb. Nekem ezek sokkal fontosabbak, mint az, hogy hogy néz ki. El nem bírnék viselni egy olyan pasit, aki kocsmázik, meccsre jár, intelligenciája nulla, udvariatlan és csak a dugásra kellenék neki, akármilyen jól is nézzen ki.

Nem vagyok szőke!!!

Membrah
:-D

jah..nem a méret a lényeg, hanem a konzisztencia ;-))

Membrah
Hát nekem nincs nagy tapasztalatom..Egyetlen iylen barátom volt(nem rég lett vége)..
Nos, sokan nem tartják vadító pasinak,mert vékony..v nem tudom..
Én imádtam,halálosan szerelmes voltam..
Ami kellett egy jól mûködõ kapcsolathoz,meg volt/van benne(és nem azért lett vége,mert hiányzik belõle valami,vagy belõlem..egyszerûen már nem szerelmes..):kedves,aranyos,hûséges,intelligens,van humora..stb..
És persze ha már érintted a szex témát,tökéletes volt..sõt..;-P
És ehhez nem kell tényleges tapasztalat,h tdjuk melyik méret nevezhetõ jónak,vagy...:-D
Szóval ért hozzá:-)..Lényeg nem függ össze az izomzat,a külsõcsáberõ a teljesítménnyel..És egy kzepes,átlagos pasi eddigi ismereteim apalján értékésebb belõsleg,mint egy álomfaszi...

Kisévi
Nem szabad bedõlni a látszatnak. Volt egy jóképû, viszonylag izmos pasim, aztán mikor elõkerült a szerszám, akkora csalódás ért, hogy ihaj. A méreten túl ráadásul nem is nagyon mûködött neki a dolog. Most egy vékony párom van, (a barátnõimnek nem igazán jön be de nekem tetszik és ez a lényeg) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mint méretileg, mint egyéb szempontból. Sokkal többet ér, mintsem, hogy jóképû meg izomagyú legyen. Szeret és én is szetetem, és ez a legfontosabb.

Nem vagyok szőke!!!

Membrah
nem értem,minek ez a kérés,h "ki az a "veszett" jó pasi??"..
mintha baj lenne..minek legyen egy nõ állszent..tlaán anõk nem nézik meg a jó faszikat?vagy nem lehet...
ugyan már.
kár tagadni!:-)

Kata
Na igen. Pont a testvértopik ihletett anno a nyitásra. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Sné Zsuzsa
miért...ki az a veszett jó nõ??

Canon 450 D

ki az a "veszett" jó pasi??<#gunyos1>
Sné Zsuzsa
😄DDDD

Nem.

Canon 450 D

roma kosaras?...😛PP

http://gaborszantai.co.uk/

Sné Zsuzsa
nekem fekete haj, sötét barna szem, kreol bõr és 190-200 centi között legyen 😊)) Hát én így döntöm el magamnak 😊

Canon 450 D

takitibi
És ezt hogy döntik el a nõk?<#vigyor3> Mindenkinek más a jó!

..::http://takrisz.fw.hu::..

nem :p

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Ez én vagyok?<#smile>

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Sné Zsuzsa
megnéztem url alapján... pfff.... 😞(

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
nekem csak peros x 😞

Canon 450 D

Itt is van:

Sné Zsuzsa
mivel?

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
szerintem meg csak sokáig volt rajta a gombon az ujjam...de, ha te úgy gondolod, legyen úgy 😉

Canon 450 D

Kata
Nem hinném. Tudja õ, hány nyolc kalács, nem sértõdik meg ilyenen.

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
Elüldözted. <#ejnye1>
Kata
Nem kell ám ilyen sok szmájlival, ez erõltetettséget tükröz. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem sok értelem volt benne, sazl... 😊
Amúgy nem tudom mi ez az új világ festett ribancai és buzijai. Láttál te mostanában riói karnevált? Szõkített(!) brazil táncosnõk, transzvesztiták, homokosok, leszbik beöltözve mindenfélének. Javaslom keress képeket a neten, mielõtt megint valami nagy "okosságot" mondasz ezzel kapcsolatosan. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Sné Zsuzsa
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

fákkk....festett ribancai...buzijai 😄DDDDD

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
😛PPP

😄DDDDDDDDDDDD

Canon 450 D

Melyik kérdésemben? Melyik válasz...

Nyitottan hagytam - szándékosan, így van mibe kapaszkodnod, ha szédülsz...😛

😄ASDASD:AD😄ASD😄DDDDDD

Kata
Kérdésedben ott a válasz.

[/cserf][/fülünyúl]

Látom este 9 után a kicsit szûkszavú vagy...
Vagy csak én részesülök ebben a kivételes tiszteletben?

(végül is, miért is ne...?)

Kata
Téves.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Jól.

[/cserf][/fülünyúl]

Amúgy nem ebbe a topicba való, de hogy áll a kapcsolatod a Fujiddal?