2072
:)
-
#1086 ezexerint minden bizonyos jegyben született emberke, a hozzá illő jegyüekhez vonzódik:) -
#1085 Persze, humbug az egész. -
#1084 Bak a tuti. A többi csak gyenge utánzat. -
#1083 Csak akkor, ha Zsuzsának bejönnek a női ruhába öltöző férfiak :D -
#1082 én mérleg vagyok. Az tipikus szkeptikus :) -
#1081 rak jegyu meg nem keltette fel az erdeklodesed ?:)) -
#1080 wow... ettol fuggetlen nem hiszek ebben, sok tuzes bnom volt: ikrek, nyilas, rak jegyben.. a tobbire meg nem emlexem:) -
ugot2know #1079 Az eddigi 60000 hozzászólásból az derült ki,hogy Dennis Rodman-nak áll... a zászló! -
#1078 nem tudom...ez csak egy érdekesség, de eddig aki felekeltette igazán az érdeklődésemet az mind bika volt, kivéve 3 ikrek :D
Discoban is mi volt...látok egy palit, bejön, megtetszik...kiderül bika. Ez a srác elment, haza, utána meglátok egy másikat, az is megtetszik, kiderül bika :D És ez nem az első eset...van egy nagyon-nagyon jó pali...bika, a sráccal csak találkoztam, de nem ilettünk össze, utána találkoztam egy másik sráccal: bika, vele sem jöttem össze, felmentem a tesómhoz Bp-re...a legjobb haverja, akit legszívsebben széttéptem volna: bika :DDDD
Na...szerinted ez véletlen? Egyszerűen a bikákra bukom és kész :D
Katán sem lepődtem meg, hogy bika....tüzes, harcias, szenvedélyes, élettel teli ;) -
#1077 az újságban, meg mindenféle magazinokban tényleg.Pont azért, mert sokan ebből próbálnak pénzt keresni.Mint pl 'Gizi néne jósdája':
csakhogy minden jegynek vannak sajátos jellemzői, amelyek megnyilvánulnak a mindennapokban...
Ez olyan dolog, hogy hiszel-e vmiben.pl az ufókban, vagy "istenben", és attólmég h vki nem hisz benne, nincs kizárva, h nem is létezik. -
#1076 horoszkóp pfff... olyan általánosságokat írnak, amik bárkire igazak lehetnek. -
#1075 Ki.. en ?:)
ha mar itt tartunk, akkor a rak is eleg jo jegy !:) -
#1074 neeem, a nyilas a legjobb, ez köztudott:)
meg a mérleg.. -
#1073 Az a legjobb. :D
*ő is bika* -
#1072 miert jo a bika horoszkop ? -
#1071 "Nem azért voltam szerelmes,mert az atayúristen is elbújhatna mögötte mert annyira helyes(persze h tetszett,de nem sztártípus)!"
ezt igy elsore kevesbe ertettem!:) milyen magas is vagy ? -
#1070 én meg találkoztam egy rohadt heles sráccal és baromira bejön az egész jelleme :D És bika a horoszkópa :))))
-
#1069 jah, védülis vhol igazad van.Persze, nem a külső a legfontosabb, de vhol mégis nagyon fontos.Én ugy vagyok vele, h pl egy ismerkedéses szitut alapul véve, ha (ilyen nem nagyon van, csak a példa kedvéért) odajön egy csajszi hozzám pasizós szándékkal, és netán nem tetszik nekem, nem nagyon fogunk eljutni odáig, h esetleg beleszeressünk egymásba.Sőt, meg sem ismerjük egymást.Tehát egy "bocs, itt a bnőm is" vagy hasnoló szöveg, és el van intézve a dolog.Fordítva, ha egy csinos csajszi jön oda, az az esetek 70-80%ban amennyire jól néz ki, annyira nem "elfogadható" a személyisége.(legtöbb esetben:buta,beképzelt **csa).(ez a valóságban úgy néz ki, h én megyek oda:)
Szóval én alapból nem ismerkedek meg olyan lánnyal -csajozós szándékkal-, aki nem szép vagy csinos.(a saját izlésemnek megfelelően)(ez vmi ellenpélda akart lenni azoknak, akik szerint a belső fontosabb)
Szerintem mind2 fontos, fontos az összhang, az "egyensúly".
Csak sajnos vagy csinos,beképzelt pi**kkal, vagy kevésbé megnyerő külsejű, de annál inkább "ari" lánykákkal találkozik az ember.(legalábbis én).Kevés az olyan lányka, aki netán szép is(nem kell bomba nő) és mellé "normális" is.(nem kell tökéletes, nincs is)-(főleg nőből:D:D:D)
Én, ha nem vonzódom külsőleg vkihez, mondhatni megtagadom a szerelem esélyét.
Viszont azt megerősítem, h nem a külsőségeken múlik a szerelem.Hanem mind2n.(külső-belső)
Szal vmi ilyesmi az én látószögem.
Mellesleg ez a magasság próbléma engem nem nagyon érint a 185cm-el:D
Eszembe jutott egy idevágó "mondás".Vhol olvastam.
-A nők olyanok, mint a parkolók.Majdnem mindegyik foglalt, vagy ha mégsem, akkor rokkant vagy fizetős-:D -
#1068 viszont "az alacsony pasi annyira nem fog meg" elvhez én is csatlakozok..ez az egy nekem is nagyon fontos..nálam alacsonyabb pasival sosem jártam még.
mindegy, h szőke,barna,stb,de nálam mindenképp legyen magasabb!!:-) -
#1067 nah..én is olvasgatom már egy ideje az írományokat..
Hát..nem tudom..Zsu..igazad van..ez tény,h külsőleg is vonzódni kell a választotthoz..
De nem ezen múlik a szerelem..
Legalábbis nekem nem!
(tudom nem vagyunk egyformák..ezért is,csak a saját véleményemet írom)
Szóval,volt már olyan pasi,akivel randizgattam és oltári jól nézett ki tényleg.
De semmi komoly nem volt ezzel a ítpussal.
Mintahogy a legtöbb bomba csaj,a legtöbb szexi pasi is tudja magáról az igazat,és eszerint is képes viselkedni.
Nem azt mondom,h én enm fogllakozok a jó pasikkal,de nem ez a legfontosabb.
A jelleme,a fellépése fogjon meg.
Egy helyes,ámde határozatlan,tutyi-mutyi alaktól,vagy a "hajjj,de
jól nézek ki bébi,hogyhogy még nem ugrottál rám?!"-típustól,vagy,aki oylan nyegle,és oylan intenzizással rágózik bele po**mba,h,h közben fröcsög a nyála,nah..az ilyenektől kiver a hideg..
Szal egy pasi,ne azzal akarjon meghódítani,h irtó jól mutatna melettem,v fordítva,eg h előadja a macsósfílinget..
egy bizonyos mértékig pesrze meghatározó a külső..de sok múlik azon,milyen természete van.
És csak egy példát tudok felhozni erre,mindig ezt fogom modnani:
életem első nagy szerelme,első és egyetlen hosszú,komoly kapcsolatomban a srác,egy átlagos,és inkább aranyos kategória (volt),de a személyisége megfogott:van humora,intelligens,tud disztingválni,viselkedni minden helyzetben,és abszolút nem beképzelt.
Nem azért voltam szerelmes,mert az atayúristen is elbújhatna mögötte mert annyira helyes(persze h tetszett,de nem sztártípus)! -
#1066 :)) -
loga #1065 Ok csak az enyemre valaszoltal...linkelve lattam, hogy a valaszod elott Kata van csak furcsalltam :) -
#1064 értem amit mondasz loga, és nem is neked írtam a sztárolásos dolgot!:) -
loga #1063 1:Nem sztaroltam meg veletlenul sem....
2:a 1049es hozzaszolasomban irtam rola
3:az 1050es ment neked....amiben irtam, hogy a cicababa lanyok tulnyomo resze nem eppen az embersegukrol es kedvessegukrol hiresek... -
#1062 Sziasztok!
Gondoltam benézek ide, milyen emberkék, miről beszélgetnek.Már csak azért is, mert mindenhol sok a suttyó meg a 10éves gyerkőc:)Egy kicsit visszaolvastam, és Zsuzsa egyik mondata nagyon megfogott:"Nekem nem kutya kell..."
Tök édi:D(ne értsd félre, nem cikizés vagy ilyesmi, csak szimplán bejön a "mondat stílusa":) -
#1061 ohh igen:) égig érő combik :)) -
#1060 191? Mindig ilyenre vágytam... szép hosszú lábak :) -
#1059 Majd kinövöd!:) -
#1058 Egy pár évig nekem is fontos volt, de aztán inkább mégse. -
#1057 lehet neked nem gáz, engem piszkosul zavar :) -
#1056 hmmm.. :)
[komolyan vette]
nekem is volt magasabb, velem 1forma magas bnőm, annyira nem gáz, csak nagy darab ne legyen még mellette. -
#1055 :D
gáz...nekem is volt már, de nekem nagyon zavaró :P
van most egy pali, aki nagyon bejön jellemileg, de alacsonyabb...így hanyagolom :D -
#1054 csak az volt -
#1053 ja és szerelmes csak akkor tudok lenni, ha azért külsőleg is vonzódok hozzá.
Megbúbolni? Hmmm...hát, ha annyira akarod, belegondolhatsz többet is :DDDD
[poénkodik] -
#1052 én meg azt mondom, hogy csak a jó palikra bukok :D
Ja és nem érdekel mennyire rajonganak körbe a "csúnyácska" fiúk ( a szépség relatív). Nekem nem kutya kell, hanem társ, szerelem. -
#1051 Kata: félreértés ne essék, jók a képek, de én senkit sem szoktam sztárolni csak a kinézete miatt. -
loga #1050 Azok a lányok aakikszerénynek lettek nevelve, vagy valamilyen oknál fogva az önbecsülésuk nem verdesi a csillagos eget hanem a normális szinten van fuggetlenul attol, hogyan neznek ki (persze a hudejolnezek kies tudommagamroltipusuaknak elvarasai vannak es nem egy odaado tars egy kapcsolatban...tapasztalat) azok sokkal kedvesebbek es szeretnivalobbak.
Meg filmet is keszitettek rola :)
Lsd.:Shallow Hal
A magyar cime azt hiszem:a nagyonnagy Ő -
loga #1049 Nemertem mit torodsz masok véleményével pláne olyankor amikor nincs igazuk.
A magyar lányok (arányában)alapból szépek...ez vitán felüli -
#1048 meseterei=mesterei -
#1047 lol ez nagyon igaz.
a kihasználás meseterei...