Veszett jóóóóó pasi!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a shot
nekem most lett vége 4 éves kapcsolatomnak, és nagyon kibaszott velem a volt barátnõm.soha nem csaltam meg... mindig számíthatott rám.volt egy öngyilkossági probálkozásom,annyira kikészültem.
ilyenkor mindenki azt mondja,hogy egy csaj nem éri meg,de ez nem is a csaj miatt volt, hanem a csalódás és az életem addigi rendjének felborulása miatt.meg azért mert kurvára nem ezt érdemeltem az élettõl,az életemtõl...

Membrah
Hogy mennyi idõsek?:-)
Nem volt rég..február elején szakított..<#szomoru1>

mindegy..<#vigyor3>
Amúgy én szeptember leszek 20,õ meg decemberben 21.
Szal bõven van idõm..:-D

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

uniu
Valóban, ha így történt ez korrekt volt a részérõl.(Tippem szerint másba szeretett bele) Amúgy mennyi idõsek voltatok akkor ?
Az én kedvenc szövegem ez (több csaj mondta már lehet, hogy összebeszéltek?😊: Jó pasi vagy, jó az ágyban, van pénzed... találni fogsz mást.
De ezt nem szakításkor kellene mondani, nem ?😊) Amúgy nem értem, hogy szakításkor az 1ik fél miért sztárolja a másikat ?
A lányoknál a legyünk barátok = Tök aranyos vagy 😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Membrah
:-)
nem tudom..akkor mi mások vagyunk..õ nem akart megcsalni,úgyhogy ez a legkorrektebb,legemberibb amit tehetett,ha már nem akart velem lenni és nem szerelmes.
én meg megint nem csanék meg soha senkit..akkor mi értelme együtt lenni valakivel??
Meg szerettem volna tartani a kapcsolatot..de pont zaért mert szerelmes voltam még akkor,amikor szakítottunk..
Egyébként meg nem is lett volna értelme ha én sem vagyok szerelmes..

Mellesleg az ilyen "szövegek" ahogyan mondtad a pasiknál is léteznek
"Kedvenceim":Legyünk barátok!
Nem a te hibád!
Nem érdemellek meg!
Nem szabad folytatnunk!
ésatöbbi,ésatöbbi..:-D
etcetera..:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

uniu
Érdekes amit mondasz. Én ezt nõi szövegként ismerem, a csajok lépnek tovább akkor, ha már kihül a hév a kapcsolatból. A fiúk meg akarják tartani, és máshol keresnek szerelmet😊

Membrah
<#idiota><#vigyor>

Membrah
a srác nyílván nem azért jön be mert ismerem és tudom,h magabiztos,hanem mert jóképû..de ennyi...:-)
ilyen mindenkinek van..
a valóságban,a reális életben úgysem ez az egyetlen befolyásoló tényezõ párválasztáskor..:-)))

Semmi egetverõ..már nem szerelmes,és csupán szeretbõl,megszokásból felesleges velem lennie..
Eleinte baromi nehéz volt..de hát ebben iagaza van,és elfogadom..
Én nagyon szerelmes voltam..és hiányzik is ami volt,de már jól vagyok.
Nem volt ez sem hiábavaló..Végülis a rossz azért van,h értékelni tudjuk a jót..:-P
:-DDD

öö..én magabiztos vagyok..asszem! 😄

uniu
szép hozzaszolás volt. Annyit had írjak be, hogy a galériadban a "francia musical" fõszereplõje is a magabiztossága alapján jön be neked ?😊)
Amúgy eggyetértek veled, valóban kell vmi, amiben a biztonságérzetet megtalálja a lány. Ez esetedben a magabiztosság, de más az anyagi jólétben látja ezt meg, stb stb.
Amúgy miért hagyott el a volt szerelmed ?

Membrah
hûha..mi volt itt,mióta nem néztem fel...:-D

loga!én csak arra lennék kíváncsi,h neked ennyire rossz tapazstalataid vannak?
És ha igen,azon nem gondolkodtál el,h lehet,h benned van a hiba?
Tudod nem értek midnenben egyet veled!
Tény,h rengeteg csajnak fontos a máni,de már csak a magam nevében is kikérem,h ez alapján általánosíts..életem elsõ igazán nagy szerelmével,másfél évig voltam együtt kb,és õ hagyott el,nem fordítva..
õ pedig éppenséggel volt amikor a heti cigipénznek örült,mert diákként rá volt/van utalva a családra,akárcsak én..
Nem halmozott el,csak alap dolgokkal,meg a szeretetével..Ami képzeld egy normális nõnek(amibõl "hihhhhhetetlen",de sok van)megfelel!!!
És kinézetre is átlagos..nekem õ volt az ATYAÚRISTEN..azért mert elece tetszett,meg persze szerelmes voltam.
De tudod miben tévedsz nagyot?
Nem a fukszra,a kocsira,meg a menõ,"hû de kurvajól nézek ki az új mercimben,a nagy napszemcsimben,a lazánremesõs oltárszexi ingemben" típusra "gerjednek"..
hanem-és ezt e a szót jegyezd meg szerintem!- a MAGABIZTOSSÁGRA!!!
Ez szerintem tök midnegy milyen személyiség valaki..fontos,h ne azt sugaldd mindenki számára,h egy vesztes típus vagy,aki csalódott a világban,és gyûlöli azt,meg h neked nem is kell senki..meg hasonló csacskaságok..
A nagyképûség nem zsánerem,de egy ffi tudja mit akar!
Én is tudom,õ is tudja!!!
Nem kell elszállnia magától..azt sose díjaztam,és a mûmájer,agyonzselézett,bilihajú nyálgépek,akik inkább néznek ki csajnak v buzoinak,mint pasinak sose voltak a zsánereim..De az h legyenek céljai,tudja mit akar,és az udavriassága ösztönös magabiztonsággal párosuljon az élet irányába és irányomba!!!
Szerintem nem túl megnyerõ egy lefelé bámuló,kokadozó ember,aki nem látja az élet szépségeit..
sok szarság van,és sok állat,az ziher,de nem kell mindig ezen agyalni!
Én sem fikázom magam bõven,pedig kritikus vagyok,leginkább magammal szemben,de nem trónolhatok folyamatosan a keserveimen,mert akkor lehúz magával!

Nem tudom mi a baj,remélem nem bántottalak meg,és azt is,h hamarosan kicsit pozitívabban fogod látni a világot!

Sné Zsuzsa
nyaaaa 😊

Canon 450 D

uniu
igazad van, ez a vesszo elcsuszott.. a vesszok mar csak ilyenek😊 ide-oda csuszkalnak 😊)

Sné Zsuzsa
ja és egyet értek: boti az élen!!! 😄DDDDD

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
odaképzeltem egy vesszõt :/ :Ð

"Nem azt irta h, 3emberrel sexelt eccerre 😊 " -> ezt írtad te....na de én odaképzeltem egy hülye vesszõt 😄DDD

így:
"NEM , azt írta h, 3emberrel...." - hát így is más 😄DDD

/ nem okoskodni szeretnék: a hogy elõtt van a vesszõ /

Canon 450 D

uniu
Veled az elen.. olvassatok ma el mit irtam(#877):
"Nem azt irta h, 3emberrel sexelt eccerre 😊" A hozzaszolas tobbi resze mar magamra vonatkozott.
Viszont en nem ertem ezt a kerdest:
"Tapasztalat? 3ban voltál?" a #875-os hozzaszolasomra.

Zsuzsa nem numerahuszár!

Ramadamammy rapidrandi

Botond
Analfabéták,ha összejönnek!<#idiota>
Sné Zsuzsa
hogy mi???? Olvasd már el még egyszer a mondatot!!!

javítalak!!

3 emberrel voltam eddig ÖSSZESEN!!! 😄DDDDDDD NEM ECCERRE!!! 😄DD

Canon 450 D

Botond
Nem ezt kérdeztem,de mind1. :-D
uniu
Nem azt irta h, 3emberrel sexelt eccerre 😊 Meg nem voltam 3as felallasban, de dolgozom az ugyon😊) (+2 csajszi, offkorsz😊

Botond
Tapasztalat? 3ban voltál?<#gonosz1>
uniu
Ehhez kepest eleg szines sexualis fantaziad van!😊

bens
az jó. én 7-tel :-)

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Sné Zsuzsa
hát nekem is rengeteg barátom volt, de csak 3-mal mentem el szexualitásig 😊

Canon 450 D

bens
mondjuk volt olyan bnõm, aki 17 évesen össze se tudta számolni h hány fiúja volt eddig.
de sztem nem baj ha vki kipróbálja az egyéjszakás dolgokat, csak nem kell túlzásba vinni.
meg én a tartósat azt úgy értem h összeköltöztük meg minden.

Sné Zsuzsa
hmm...ez jó arány 😊

Canon 450 D

bens
egészséges vagyok. van papírom :-DDD
hát azért nekem az elsõ bnõm 12 évesen lett. azóta majdhogynem tíz év telt el. azért tíz év alatt a 8 az sztem nem olyan nagyon sok. ebbõl is volt 3 akivel azthittem h tartós lesz, csak a csaj meghülyült.

Sné Zsuzsa
😄DDD

figy...azért nem jó, ha egy pali sok csajjal volt már, mert mégis honnan a fenébõl tudjam, hogy mit szedett össze a többi szukától? Ezt sosem lehet tudni...na meg akkor már az is kiderül így a dologból, hogy díjazza az egyéjszakás kalandokat és az ilyenekben nem szoktam megbízni.

Canon 450 D

bens
:-( akkor túlléptem a limitet vagy hárommal.
de ha a csaj szakít velem az nem számít. nem? :-D

Sné Zsuzsa
a voltomnak 21 évesen...hmm....asszem vmi 25 csaja vagy mennyi volt már...mármint ágyban...aki ilyen könnyen változgatja a csajait, az köcsög...ponotsabban nem akarja lekötni magát...szal nekem eddig volt3...egyelõre nem tervezek többet....szal 21 évesen számomra 5 megengedett 😄

nekem aztán mind1 mennyi volt eddig 😄

Canon 450 D

bens
21 évesen még mennyi csaj fér bele? ß )

Akkor olvasd el meg1x amit irtam nem a megszerzesen volt es van a hangsuly, a hangnem meg kozel sem elkeseredett ez egyszeruen tenykozles...

En mar csak azert is azt mondom hogy nincs

modhatni vartam a valaszreakciot, csupan azert, hogy megtudjam mi a fontosabb bizonyos embereknek.

Egyszeru Dal

60 évesen 100 megfelelõ?Vagy 100 évesen 60?

Ramadamammy rapidrandi

Sné Zsuzsa
ja és nem veri az elvárásom a csillagos eget, már sok barátom volt, aki teljesítette

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
1. értem, de hogy nézel ki? A külsõség igenis számít szerintem...nem azt mondom, hogy az az elsõdleges, de basszus ismerjük már be, hogy az ember igencsak megnéz egy helíyes fiút 😊
2.azt kell tudnod, hogy neked mi a jó...nem tudod a határozott szót értelmezni?
3.nem értem ezt a mondatodat....ezt sem érted, hogy mit jelent, tisztelni az emberekt?
4.nekem az már sok, ha pl 40 csajjal voltál eddig és ha mondjjuk pl 25 éves vagy 😄

Canon 450 D

uniu
ehh de keseru vallomas volt ez 😊de azt kell, hogy mondjam: valoban igaz, hogy mindenkinek az kell a legjobban amit nem tud megszerezi, de azert az elmulik idovel (jobb esetben😊) illetve van akinel nincs is igy kisarkitva meg fiatalon sem😊 nem csak a kinezet es a penz szamit. Ha mar itt tartunk akkor a sarm es a kisugarzas a donto, sztem...

A legtobb valas is talan abbol adodik, hogy nem eltek ki magukat az emberek de legalabb az egyik fél es azert a kivancsisag hajtja...milyen lehet egy masik pasival lehet hogy éppen a munkatarsarol almodozik vagy valakirol a buszrol.
Eljon egy karácsonyi parti kicsit többet iszik es (persze az ital tehet rola nem is mas) megtortenik. Jon a lelkiismeretfurdalas elmondja, harag kulonkoltozes stb...
Ezt beirom mashova is<#eplus2>

Egyszeru Dal

A jokepu pasi mint a gyonyoru csaj mindekinek kellene es mivel tudja magarol es tetszik neki a helyzet
Egy barátom is megmondta:"A szépséggel többnyire nem párosul az erkölcsösség"

egyszer el majd leall egynel meg a hazassagig nem fexik le senkivel meg nem csal meg...hát persze En meg tegnap dumcsiztam a télapóval megbeszéltük az ezév karácsonyi terveket...<#idiota>
Amit nem tudsz az nem is fáj.

Egyszeru Dal

Ezzel csak az a baj sajnos hogy a lányoknak mindíg a kemény vagány Dzsigoló csákó kell aki minden nap új csajt kap és nem is bánja....meg a csajok sem mert vígasztalódásra ott a rendes fiúk válla és (csak) a barátsága. Tisztelet a kivételnek amelyik lány képes a leírtak alapján barátot választani magának.
Meg kell mondjam szvsz ennek nagyon kevés az esélye, a döntõ a kinézet és(vagy) a pénz.
Láttam én már huszonketto eves gyonyoru lanyt egy bacsival aki nembeszelt jol magyarul ...azt hittem az apukája mindaddig amig le nem smárolta a ficko egy tipikus gazdagon kover feherszakallu kejenc. A lany nem ellenkezett.
Mi legalabb "csak" a kulsore adunk meglatjuk hudecsinos ennyi.
Pelda:
Nem foglalom bele a harmadik mondatomba rejtve, hogy van-e kocsid es ha igen megis milyen es vigyelmarel akkor vacsizni valahova.
En mar csak azert is azt mondom hogy nincs erre mit lep kb 4. randinal ize bocs de sok idot veszel el tolem es meg elni akarok meg a barataimra is kell idot szakitanom
Kérdem én: De hát az isten szerelmére hetente egyszer talalkozunk es volt amikor 2 het utan talalkoztunk csak. hogy van ez?

Masik:
a baratom aki lelepett a volt baratnojevel azt mondta hogy milenne ha ujrakezdenenk es most gondolkodnom kell.
Erre en: es megis mennyi ideig voltal a baratoddal?
1evig
Egy ev utan visszament az elozo baratnojehez aztan most meg megint ide vissza es a csaj osszejott vele 2 honap erejeig.
Kossz a karacsonyi ajandekot sosem felejtem el!
Ennyit az aranyos megerto kedves de nem gazdag es/vagy nem adonisz tipusu pasikat akaro csajokrol.

Egyszeru Dal

uniu
...de majd ha jon az IGAZI!

uniu
igen, ez a kulcskerdes! a kompromisszum-kezseg 😊)

(bar sokan ugy vannak ezzel, hogy "ezert" a fiuert/lanyert, biztos nem teszem ezt/azt meg...)

hali mindenkinek
Membrah
nem tudom neki mik az elvárásaik,nekem nagyon összecsapva megfogalmazva "csak" annyi,h érett és kapcsolatképes legyen..
ebben benne van h hûséges,van humora,és nem egy õstulok..
Az h néha kocsmázik v szereti a focit va motorokat,v akármit..
Nah és..én meg megnézem néha a csepegõs filmeket,meg ugyanúgy elemgyek a barátaimmal bulizni..
A legfontosabb talán itt az,h (bizonyos) kompromisszumokra legyen hajlandó mindkét fél.

Membrah
háháhá...
végülis..:-))))
pedig ugyanúgy visszaugat..viszont én vagyok az "úr" a háznál..:-DDD
<#idiota>

Membrah
aha..úgy tûnik..:-D

Még egy olyan topic,ahonnan Quasimodo kiszorul!😞

Ramadamammy rapidrandi

uniu
Az vagy az IS ? Zsuzsa elvarasai a csillagos eget verdesik, Te is hasonlokepp vagy ? Amugy a Tmahoz hozzaszolva, en is a mutatos csajokra buktam egesz eletemben... deeeee... a leghosszabb es legjobb kapcsijaim azokkal a lanyokal voltak, akik a kedvesegukkel es az eszukkel(ilyen is van!😊) vettek le a labamrol. Aztan radobbentem, hogy ez a helyes ut😊
Egy mutatos, de ures feju lany, szamomra egy zsebbkendovel egyenerteku, igencsak k iabrandito, olyan mintha egy allattal "jarnek"... <#confused>

Csak nehogy úgy járj, mint az egyszeri nõ a viccben, amikor feladott egy hirdetést, hogy "Hûséges, megértõ, okos, életrevaló társat keresek", erre küldtek neki egy kutyát...

Botond
Álomvilágban élsz.<#gonosz1>
Membrah
jó neked...