2072
:)
-
#1135 most miért ?
csak a hapsik csorgathatják a nyálukat ?
még a végén kedvet kapnék valami huncutsághoz ... -
React #1134 mazoista -
#1133 nem rossz ...:)
sőt ,ha talán többet láthatnék belőle -
loga #1132 -
loga #1131 Hát ha te mondod -
ugot2know #1130 a lányokat kell megkérdezni... -
#1129 De legalabb olyan az agyban mint egy allat, nem ?:)) -
ugot2know #1128 3 helyre mehetne:fogászat,borbély,állatmenhely -
React #1127 Sztem ez csak szimplán veszett... :))) -
kristiaan #1125 aha ertem
-
loga #1124 Mire?
Nem tudsz olvasni? -
kristiaan #1123 irigykedsz? -
ugot2know #1122 én felmérem milyen messze vagyok az igényektől!:D -
#1120 És rögtön felmerülhetne akkor a következő kérdés, mit kerestek ti ebben a topikban? :D -
ugot2know #1119 de azt nem lányoknak kellene feltölteni ide?elvégre az ő izlésük is megitélésük számit,ha itt mki hetero :) -
loga #1118 Bocs nem tettem vesszot a megfelelo helyre en ugy ertettem, hogy remelem lanyok is hozzaszolnak az ertelmeset meg hogy nem csak flame.
/ON -
#1117 Világos, de ha témádat a megfelelő topikban veted fel, akkor is odataláltak volna az érdeklődők. Az értelmes lányok is. Rám ne számíts, mert nem tartozom abba a kategóriába. :P
Na, offolást befejezem, azt hiszem elég kimerítően lebeszéltük a dolgot, most már jöhetnek a veszett jó pasik képei. -
loga #1116 De én nem csak fiuk véleményére lettem volna kiváncsi hanem remélhetően értelmes lányok objektiv hozzászólására. -
#1115 Akkor legyetek szívesek megvitatni a megfelelő topikban. Ha nincs (ami nem valószínű), nyissatok egyet. De mi sem offoljuk szét a Veszett jóóó csajok topikot. -
loga #1114 Mindattol fuggetlenűl igaz bizonyos emberekre....(sajnos) -
#1112 Elnézést a törlésekért, de ez nem a nőfikázó topik. -
loga #1108 Deniszen az vmi szoros gatya? mert nekem kicsit kicsi mármint hosszra -
#1104 sztem qvara nem illenek ossze. ez a csajszi hozzam illene!:)) -
#1103 -
#1102 tess :D:D:D:D
-
ugot2know #1101 -
#1100 Kérek mindenkit, hogy térjen vissza a topik témájához, mert törlöm innentől az off hozzászólásokat. Köszi! -
#1099 Topik címet fusdd át megint! Köszi! -
#1098 esetleg segit7ek neked, tovabb szaporitassal.... :) -
WiLDoR #1097 jah, nekem is a bak a zsánerem csajokban.
eddig mindegyik nőm bak volt.
mondhatnám, hogy furcsa, de valahogy mindig őket spécizem ki magamnak tudatalatt... :) -
#1096 :)
én még nemnagyon találkoztam, ill láttam olyan srácot, aki rám hasonlítana...de biztos van.(vagy nincs:)anyám néha azzal zaklat, h tök torres danis vok.
mondom neki:
1. Max Ő hasonlít rám, és nem én Őrá:)
2. Egyáltalán nem:D -
ugot2know #1095 megpróbálkozom a klónozásoddal -
#1094 Milyen klassz lehet annak, aki hasonlít rád!
-
#1093 :))
de nem csak ebben vagyok más...képzeld egy embernek nincs ugyanolyan arca, mint nekem :D Max csak hasonlít rám :Ð -
#1092 :D:D
ezt soxor szokták mondani, de most vmiért hiszek neked!:) -
#1091 hát ezért vagyok én más :) -
#1090 hmm, milyen meglepő:)korunk társadalmában elő hozzád hasonló korú leányzókra nem épp ez a jellemző:D -
#1089 nem...ezt nem mondanám :) -
#1088 szal faljátok a pasikat, mi?:D
-
#1087 hát...egy-kettő :D