Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyenkor mindenki azt mondja,hogy egy csaj nem éri meg,de ez nem is a csaj miatt volt, hanem a csalódás és az életem addigi rendjének felborulása miatt.meg azért mert kurvára nem ezt érdemeltem az élettõl,az életemtõl...
Nem volt rég..február elején szakított..<#szomoru1>#szomoru1>
mindegy..<#vigyor3>#vigyor3>
Amúgy én szeptember leszek 20,õ meg decemberben 21.
Szal bõven van idõm..:-D
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Az én kedvenc szövegem ez (több csaj mondta már lehet, hogy összebeszéltek?😊: Jó pasi vagy, jó az ágyban, van pénzed... találni fogsz mást.
De ezt nem szakításkor kellene mondani, nem ?😊) Amúgy nem értem, hogy szakításkor az 1ik fél miért sztárolja a másikat ?
A lányoknál a legyünk barátok = Tök aranyos vagy 😊
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
nem tudom..akkor mi mások vagyunk..õ nem akart megcsalni,úgyhogy ez a legkorrektebb,legemberibb amit tehetett,ha már nem akart velem lenni és nem szerelmes.
én meg megint nem csanék meg soha senkit..akkor mi értelme együtt lenni valakivel??
Meg szerettem volna tartani a kapcsolatot..de pont zaért mert szerelmes voltam még akkor,amikor szakítottunk..
Egyébként meg nem is lett volna értelme ha én sem vagyok szerelmes..
Mellesleg az ilyen "szövegek" ahogyan mondtad a pasiknál is léteznek
"Kedvenceim":Legyünk barátok!
Nem a te hibád!
Nem érdemellek meg!
Nem szabad folytatnunk!
ésatöbbi,ésatöbbi..:-D
etcetera..:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
ilyen mindenkinek van..
a valóságban,a reális életben úgysem ez az egyetlen befolyásoló tényezõ párválasztáskor..:-)))
Semmi egetverõ..már nem szerelmes,és csupán szeretbõl,megszokásból felesleges velem lennie..
Eleinte baromi nehéz volt..de hát ebben iagaza van,és elfogadom..
Én nagyon szerelmes voltam..és hiányzik is ami volt,de már jól vagyok.
Nem volt ez sem hiábavaló..Végülis a rossz azért van,h értékelni tudjuk a jót..:-P
:-DDD
Amúgy eggyetértek veled, valóban kell vmi, amiben a biztonságérzetet megtalálja a lány. Ez esetedben a magabiztosság, de más az anyagi jólétben látja ezt meg, stb stb.
Amúgy miért hagyott el a volt szerelmed ?
loga!én csak arra lennék kíváncsi,h neked ennyire rossz tapazstalataid vannak?
És ha igen,azon nem gondolkodtál el,h lehet,h benned van a hiba?
Tudod nem értek midnenben egyet veled!
Tény,h rengeteg csajnak fontos a máni,de már csak a magam nevében is kikérem,h ez alapján általánosíts..életem elsõ igazán nagy szerelmével,másfél évig voltam együtt kb,és õ hagyott el,nem fordítva..
õ pedig éppenséggel volt amikor a heti cigipénznek örült,mert diákként rá volt/van utalva a családra,akárcsak én..
Nem halmozott el,csak alap dolgokkal,meg a szeretetével..Ami képzeld egy normális nõnek(amibõl "hihhhhhetetlen",de sok van)megfelel!!!
És kinézetre is átlagos..nekem õ volt az ATYAÚRISTEN..azért mert elece tetszett,meg persze szerelmes voltam.
De tudod miben tévedsz nagyot?
Nem a fukszra,a kocsira,meg a menõ,"hû de kurvajól nézek ki az új mercimben,a nagy napszemcsimben,a lazánremesõs oltárszexi ingemben" típusra "gerjednek"..
hanem-és ezt e a szót jegyezd meg szerintem!- a MAGABIZTOSSÁGRA!!!
Ez szerintem tök midnegy milyen személyiség valaki..fontos,h ne azt sugaldd mindenki számára,h egy vesztes típus vagy,aki csalódott a világban,és gyûlöli azt,meg h neked nem is kell senki..meg hasonló csacskaságok..
A nagyképûség nem zsánerem,de egy ffi tudja mit akar!
Én is tudom,õ is tudja!!!
Nem kell elszállnia magától..azt sose díjaztam,és a mûmájer,agyonzselézett,bilihajú nyálgépek,akik inkább néznek ki csajnak v buzoinak,mint pasinak sose voltak a zsánereim..De az h legyenek céljai,tudja mit akar,és az udavriassága ösztönös magabiztonsággal párosuljon az élet irányába és irányomba!!!
Szerintem nem túl megnyerõ egy lefelé bámuló,kokadozó ember,aki nem látja az élet szépségeit..
sok szarság van,és sok állat,az ziher,de nem kell mindig ezen agyalni!
Én sem fikázom magam bõven,pedig kritikus vagyok,leginkább magammal szemben,de nem trónolhatok folyamatosan a keserveimen,mert akkor lehúz magával!
Nem tudom mi a baj,remélem nem bántottalak meg,és azt is,h hamarosan kicsit pozitívabban fogod látni a világot!
"Nem azt irta h, 3emberrel sexelt eccerre 😊 " -> ezt írtad te....na de én odaképzeltem egy hülye vesszõt 😄DDD
így:
"NEM , azt írta h, 3emberrel...." - hát így is más 😄DDD
/ nem okoskodni szeretnék: a hogy elõtt van a vesszõ /
Canon 450 D
"Nem azt irta h, 3emberrel sexelt eccerre 😊" A hozzaszolas tobbi resze mar magamra vonatkozott.
Viszont en nem ertem ezt a kerdest:
"Tapasztalat? 3ban voltál?" a #875-os hozzaszolasomra.
Ramadamammy rapidrandi
javítalak!!
3 emberrel voltam eddig ÖSSZESEN!!! 😄DDDDDDD NEM ECCERRE!!! 😄DD
Canon 450 D
de sztem nem baj ha vki kipróbálja az egyéjszakás dolgokat, csak nem kell túlzásba vinni.
meg én a tartósat azt úgy értem h összeköltöztük meg minden.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
hát azért nekem az elsõ bnõm 12 évesen lett. azóta majdhogynem tíz év telt el. azért tíz év alatt a 8 az sztem nem olyan nagyon sok. ebbõl is volt 3 akivel azthittem h tartós lesz, csak a csaj meghülyült.
figy...azért nem jó, ha egy pali sok csajjal volt már, mert mégis honnan a fenébõl tudjam, hogy mit szedett össze a többi szukától? Ezt sosem lehet tudni...na meg akkor már az is kiderül így a dologból, hogy díjazza az egyéjszakás kalandokat és az ilyenekben nem szoktam megbízni.
Canon 450 D
de ha a csaj szakít velem az nem számít. nem? :-D
nekem aztán mind1 mennyi volt eddig 😄
Canon 450 D
modhatni vartam a valaszreakciot, csupan azert, hogy megtudjam mi a fontosabb bizonyos embereknek.En mar csak azert is azt mondom hogy nincs
Egyszeru Dal
Ramadamammy rapidrandi
2.azt kell tudnod, hogy neked mi a jó...nem tudod a határozott szót értelmezni?
3.nem értem ezt a mondatodat....ezt sem érted, hogy mit jelent, tisztelni az emberekt?
4.nekem az már sok, ha pl 40 csajjal voltál eddig és ha mondjjuk pl 25 éves vagy 😄
Canon 450 D
Eljon egy karácsonyi parti kicsit többet iszik es (persze az ital tehet rola nem is mas) megtortenik. Jon a lelkiismeretfurdalas elmondja, harag kulonkoltozes stb...
Ezt beirom mashova is<#eplus2>#eplus2>
Egyszeru Dal
Egy barátom is megmondta:"A szépséggel többnyire nem párosul az erkölcsösség"
egyszer el majd leall egynel meg a hazassagig nem fexik le senkivel meg nem csal meg...hát persze En meg tegnap dumcsiztam a télapóval megbeszéltük az ezév karácsonyi terveket...<#idiota>#idiota>
Amit nem tudsz az nem is fáj.
Egyszeru Dal
Meg kell mondjam szvsz ennek nagyon kevés az esélye, a döntõ a kinézet és(vagy) a pénz.
Láttam én már huszonketto eves gyonyoru lanyt egy bacsival aki nembeszelt jol magyarul ...azt hittem az apukája mindaddig amig le nem smárolta a ficko egy tipikus gazdagon kover feherszakallu kejenc. A lany nem ellenkezett.
Mi legalabb "csak" a kulsore adunk meglatjuk hudecsinos ennyi.
Pelda:
Nem foglalom bele a harmadik mondatomba rejtve, hogy van-e kocsid es ha igen megis milyen es vigyelmarel akkor vacsizni valahova.
En mar csak azert is azt mondom hogy nincs erre mit lep kb 4. randinal ize bocs de sok idot veszel el tolem es meg elni akarok meg a barataimra is kell idot szakitanom
Kérdem én: De hát az isten szerelmére hetente egyszer talalkozunk es volt amikor 2 het utan talalkoztunk csak. hogy van ez?
Masik:
a baratom aki lelepett a volt baratnojevel azt mondta hogy milenne ha ujrakezdenenk es most gondolkodnom kell.
Erre en: es megis mennyi ideig voltal a baratoddal?
1evig
Egy ev utan visszament az elozo baratnojehez aztan most meg megint ide vissza es a csaj osszejott vele 2 honap erejeig.
Kossz a karacsonyi ajandekot sosem felejtem el!
Ennyit az aranyos megerto kedves de nem gazdag es/vagy nem adonisz tipusu pasikat akaro csajokrol.
Egyszeru Dal
(bar sokan ugy vannak ezzel, hogy "ezert" a fiuert/lanyert, biztos nem teszem ezt/azt meg...)
ebben benne van h hûséges,van humora,és nem egy õstulok..
Az h néha kocsmázik v szereti a focit va motorokat,v akármit..
Nah és..én meg megnézem néha a csepegõs filmeket,meg ugyanúgy elemgyek a barátaimmal bulizni..
A legfontosabb talán itt az,h (bizonyos) kompromisszumokra legyen hajlandó mindkét fél.
végülis..:-))))
pedig ugyanúgy visszaugat..viszont én vagyok az "úr" a háznál..:-DDD
<#idiota>#idiota>
Ramadamammy rapidrandi
Egy mutatos, de ures feju lany, szamomra egy zsebbkendovel egyenerteku, igencsak k iabrandito, olyan mintha egy allattal "jarnek"... <#confused>#confused>