2072
:)
-
#1175 látnál rövid hajjal... hú de alteros tok lenni! :P:D -
Hajnalcat #1174 Meg persze Nick Holmes, a Paradise Lost énekese. Őt külön rakom be, mert extra tisztelet illeti:
-
ugot2know #1173 a bagózás megint menő lett? -
Hajnalcat #1172 Na, akkor berakok tényleg veszett jó pasikat!
Ő Chris az Audioslave énekese:
Hát igen...:)
James Dean:
És egy ismeretlen fickó, akit még régebben találtam egy fórum képtárában, magyar férfi:
-
#1171 én se
:( -
#1170 Én sem értem a poént. -
Hajnalcat #1169
E meg ki a szösz? -
#1168 DF:ASDF:DFAF:FASDSDF:DFS:AFSDFA
wz kurvajooSDF:ASDF:FSD:ASDF
-
#1167 -
veszet jóó :DFS_SDFD:FSADASD
-
Hajnalcat #1165 Gondoltam, hogy modell vagy. Látszik a képeken. Egyébként a magyar lányok a legszebbek, ez köztudott.
Na, de rakok fel pár jó pasis képet, akiket annak tartok itt a fórumon (Lehet, hogy megharagszanak, de nem érdekel):
-
Hajnalcat #1164 Persze, hogy meghallgatok, csak jó legyen. ;) -
#1163 na de most megyek haza ugyis vagy otthon is felnézek vagy holnap reggel jövök és akkor közzéteszem magam! :P -
#1162 ahhoz túl nagy a mrete... :P
-
#1161 csak az a t0mmy olyan gusztustalan hogy ejjj :D:P -
#1160 Ide a topikba tessék betolni közszemlére. :P -
#1159 már van fent Kata... :)
(t0mmy) -
#1158 Komolyra fordítva: a photoshop csak vicc volt (Legalábbis esetemben. Vannak modellek, akiknél sajnos szükséges.), sminket meg nem sokat használok/használunk a szakmában.
Na de térjünk vissza a topik témájához. Tomitól várunk vmi képeket ide. :) -
#1157 Nem volt közös fotózás. Én speciel profi modellként dolgozom jópár éve, a többiek asszem egy itteni fotós kérésére mentek el egy-egy sorozatot csináltatni magukról. De nem közös, vagy sg-s fotózás volt.
Gyönyörűszép azért én sem vagyok. :P Hogy csinálom? Vakolat smink, előnyös beállítás, és 3 óra Photoshop retus és montázs képenként. :DDD -
#1156 de gondolom azért mást is meghallgatsz?! legalábbis nem fordulsz el ha megy valami nem rock? :) -
Hajnalcat #1155 Tulajdonképp én sem, ha jobban belegondolok, mert meghallgatok mindent, aminek köze van egy kicsit a rockhoz. -
#1154 köszi nagyon aranyos vagy :)
Nem vagyok én rokker vagyis nem sorolom be magam igy!
persze meghallgatom de soha nem tudnám igy kijelenteni magamról hogy igen én rokker vagyok! :) -
Hajnalcat #1153 Hosszú hajúúúú! :) Jeee, rockker vagy?
Tulajdonképp sok hosszú hajú haverom van, mert valahogy azokkal értem meg a legjobban magam. De amúgy a rövid hajú férfiak tetszenek. :P Ha a hosszú hajú pasik jönnének be, akkor ezer százalék, hogy Te is köztük lennél, mert szimpatikus fejed van. :) -
Hajnalcat #1152 És köszönöm, azért jól esett. -
Hajnalcat #1151 Te meg gyönyörűszép! :) Tudom, fura ezt egy nőtől "hallani", de így van. Ejj, hogy csinálod, mondd? Biztos a smink is közrejátszik azért, meg a jó beállítás. Láttam, hogy párotoknál valami teremben készült fotók vannak. Volt közös sg-s fotózás? Vagy ez csak véletlen?
-
#1150 na ki is pakoltam magam :)
ha hazamegyek keresek szexibb képeket :P:D -
#1149 Ugyan, mindig ez a kishitűség és önbizalomhiány... Pedig nagyon bájos vagy, lecsekkoltam a képeket. :) -
Hajnalcat #1148 Akkor rajta. :)
Én csak azért raktam fel képet magamról, mert így tartom helyénvalónak, hogy akármilyen béna is a fejem, mindenkinek azért tudnia kellene, hogy ki áll a név mögött. Elvégre is nem egy névvel "beszélgetünk", hanem egy emberrel. -
#1147 azon vagyok hogy képeket rakjak fel hogy tudjam mutogatni magam :D -
Hajnalcat #1146 Nem tudom, rólad még nem láttam képet. :P De róluk már igen. -
#1145 én is jó pasi vagyok!
-
Hajnalcat #1144 Ismerek ilyet, itt a fórumon 2 db-ot is találtam, akik, huh, de jó pasik, de csak nézegetem a képüket, azt még szabad. :D -
#1143 ne legyél ilyen szigorú ...:-))) -
#1142 Hmm... de szemtelen itt vki!!!:)
Eszedbe sem jut, hogy jol is lehet szorakozni az itteni hozzaszolasokon, kepeken ?:)) -
#1141 o.k. :)
ezért nézem el neked :DDD -
React #1140 bár mintha ezen a képen kicsit mogorva lenne, de szeressük :))) -
React #1139 -
React #1138 Nem, a horrorok a gyengéim... még mindig ilyen bútor mögé bújós fázisban vagyok, de majd csak kinövöm :))
Végülis nincs kikötve, hogy CSAK NŐKNEK, élnek a jogaikkal...( olykor-olykor felvonulások miegymás :PPP
-
#1137 Talán azért vannak el annyira mert nincs elég önbizalmuk vagy több van a kelleténél ? :DDD
Túl sok horrort nézel,nem ...? :DDD -
React #1136 Jaaaaa, azt hittem a farkas emberre pályázol... :DDD Már kezdtem megijedni :)
Amúgy igen, a srácok nagyon elvannak ezzel a topikkal... furcsa