Veszett jóóóóó pasi!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én azért nem merek a szemedbe nézni sokáig, mert akkor egyértelmû lenne a számodra, hogy mi a helyzet, s akkor nem volna mese tovább, akkor nem nézhetnék mások szemébe, s te nem vagy mindég velem, igy hát mindenki szemébe nézhetek kicsit, s akkor boldogan létezem, mert mindig ott van valaki én velem.
akkor légy tekintettel Zsuzsira! 😊)

uniu
ugyan ilyen az en tekintetem is!😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Sné Zsuzsa
nekem csak egy igazi vérbeli olasz 😛

nagyon tetszenek az ilyen stílusu férfiak...nem az öltözködés számít, hanem a tekintet, a szem.....jó mondjuk tény, hogy imádom, ha egy férfi zakóban mászkálgat. Az én kedvenc ruhám is a kosztüm...most is egy nyári kosztümöt vettem....talán a legelegánsabb, stílusosabb számomra.

Canon 450 D

uniu
A legalso kep hasonlit Johnny Depp-re😊

Sné Zsuzsa
Ez is jó, de nem a legjobb:

Hát-hát...jó:

Na õ nagyon bejövõs 😛

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Az a baj, hogy róla csak ilyen pirinyó képet találtam :/

Ez a srác nem annyira az esetem, fiatalos az arca, de jó kép nagyon

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Istenem ezek a tekintetek.....áááááá....gyönyörû 😛

Canon 450 D

uniu
igen azt latom, h kesz vagy 😊)

Sné Zsuzsa
wááááá....van egy jó kis model oldal....hát már csorog a nyálam egy-két olasz után 😛

apám, ezek milyen jól néznek ki....áááá...kész

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
nem értelek

a srácnak izmos teste van...nem izomagy...az csúnya!

Canon 450 D

bens
"izmos (nem kigyúrt) test"

hát...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

gandal
Elmondva nagyon jól hangzik...de amúgy:/😊...

Még nincsen de hamarosan lesz és Neked külön küldeni fogok😊

Visitor
ugyan... mindent a szemnek alapon szabad

THE HUNTER coming soon ^^

Sné Zsuzsa
lássunk képet gandal!! 😊

Canon 450 D

gandal
A bõrömrõl még nem is beszéltem<#whatever><#smile>

mázlista 😄

gandal
Nálam is😊...

picit kreolabb a kreolnál, de a sötét haj, sötét szem nála is megvan! 😊)

sz4bolcs
Uhh azt hittem hirtelen, hogy Colin Farrell a képen az a középsõ a háttérben. 😄😄😄: Mondjuk az kreol bõrnél kicsit sötétebb 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sné Zsuzsa
na ez nem kérdés 😄D

Canon 450 D

az alsó kép alapján Colin Farrell is eséllyel pályázhatna kegyeidre ;-)

Sné Zsuzsa
a doomban amikor a liftben felfelé néz....áááá...kész, gyönyörû

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Na õ a tipikus "Álmaim pasija"

fekete haj, sötét barna szem, kreol bõr, izmos (nem kigyúrt) test...wáááá

Canon 450 D

uniu
Fiatal vagy te még ahhoz... 😊

uniu
Elhiszem..meggyõztél..láttam már olyan tekintetet!😊

Visitor
Rég voltak képek jó pasikról (:
naa vki...

THE HUNTER coming soon ^^

Mr Csé
jéé a kata a házigazda 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sné Zsuzsa
na az én tekintetembõl lejön, hogy nem csak azért nézem a srácot...hidd el lehet látni, mit akarok...és, ha nem bamba akkor tudja mit akarok, ha meg bamab....no comment 😛

Canon 450 D

De szerencsére ugyérzem megtaláltam az igazit kozel egy éve vagyunk eggyutt és fél éve eggyutt is lakunk.<#kacsint>
Persze õ sem tartozik bele az átlagba és igazi egyéniség.

Egyszeru Dal

egy-két

Egyszeru Dal

Kedves Membrah:

Igen a felsoroltak velem tortentek meg, nem nem velem van a hiba(ha az egyéniséget hibának nevezed akkor abbol sosem gyogyulok ki)
Rájottem, hogy az egyéniséghez egy másik egyéniség szukségeltetik.
Ha figyelmesen olvastad volna nem kifejezetten a lanyokra hanem az emberekre ugy altalanossagban ertettem.
Akinek nem inge nem veszi magára...A hozzászólásom #823 hoz szolt nem neked.
Nekem nem kell itt megvédened a nõk becsületét...eléggé jol és viszonylag hamar kiismerem az embereket egy két személyes beszélgetés
Szerencsémre mindíg tudom mit akarok de nem viszem véghez mások kárára.(vagy legalabbis megprobalom)
Egy nõ (általában értendõ és sok kivétel van) szereti ha a ffi tudja mit akar mert egy határozott jellem jol jon neki.
Pl.: Lehet, hogy a munkahelyén egy határozott vezetõ de otthon az én kis feleségem aki szereti ha én dontom el, hogy holnap hova megyunk.
Oktatasos hangviteled...."hanem-és ezt e a szót jegyezd meg szerintem!- a MAGABIZTOSSÁGRA!!!"
Majd ha tapasztalsz sok dolgot...akkor, addig is kosz elvagyok magam is.
Eléggé sok barátnõm volt, szal nem a levegõbe beszélek.

Ah majd elfelejtettem:
Az a nyálas zselézetthaju gyerek kérlekszépen kb annyit figyeli magát a tukorben mint te vagy tobbet is, és egybõl megvan a magabiztosság.
és az sem utolsó, ha van otthon pár milla meg a zsírúj autójával megy végig a körúton és mikor dudál a csajoknak azok meg visszasikongatnak neki. Nem csak a kislányok.

Én realista vagyok

A kedvem kiválo remélem a tied is. ...ezek a dolgok velem évekkel ezelött történtek, azota sokminden tortent.

Egyszeru Dal

uniu
zsuzsa: és ha a fiú azért nem néz a szemedbe mert azthiszi, hogy azért bámulod, hogy mi a fenét bámul a másik ?😊)

ez nem a szerelmesms topik! <#idiota>

Sné Zsuzsa
feketeribizli, te valóban érdekes egy személy vagy... magadban fórumozgatsz magadnak...másrészt pedig olyan hülye elvárásod van, hogy az szörnyû...ha egy pali akkora balfék, hogy nem mer odajönni hozzám, azt egybõl leírom magamban...sõt, ha állandóan zavarban van, mert próbálnék szemezni vele, na akkor megint csak leírom magamban, mert ezek szerint nincs elég önbizalma....szal nem tudom mit vársz el egy nõtõl, nem tudom hány éves vagy és melyik bolygón élsz

Canon 450 D

Éjjel álmomban veled voltam, nem szoltál semmit, csak tetted a dolgod, mikor ébredeztem már kezdtál hiányozni, s a nappal nélküled olyan , mint egy rémálom.
A testedet kivánom!
uniu
sztem azért mert szimplán hülye vagy... meg miért nem tudsz 1 hozzászólásban írni vmit, szétfloodolod a topicot.. 😞

akkor légy türelmes 😊

Azt hiszem házasok lehetnek, különben miért nem szólnak hozzám,azóta se?
Az a kettõ többször nem szólt nekem, vajon miért?
Én arra várok, hogy olyan nõ kinálja fel magát, kinek nem mondanék soha sem nemet.
Tényleg?!
Most neked is nemet mondanék!
Persze, volt olyan is, hogy nemet mondtam, mert nem volt nõre épp szükségem.
Igen, de akkor nekem van szükségem rájuk, s nem nekik rám!
uniu
mi vagy ? megszólíthatod te is õket!😊

Az vagyok, de hiába várok nõre, ha 20 év alatt csak 2 szólitott le úgy!
Sné Zsuzsa
amit a shot-nak írtál ...hát ismerõs egy story 😄
az egyik ismerõsöm szintén így járt...együtt volt egy nõvel, már mennyasszonya volt meg minden...de a csaj félrelépett...utána rá egy 2-3 év után taliztak...a csaj el volt hízva, van egy gyereke, csalja a férjét fûvel-fával...blah-blah...szal dettó történet....a shot...nem tom hányéves vagy, de ne búsulj, nincs miért

az önsajnálatos rész is dettó 😄

Canon 450 D

uniu
Membrah:
hát nagyon ifi-k vagytok!😊ez azért ebben a korban természetes, valószínû õ volt a z 1. nagy szerelmed, azért viselt meg ez így ennyire.

a shot: az a baj a hosszú kapcsikkal, hogy egymásba ivódnak az emberek. Nekem is volt már rossz passzom, épp egy viadukton sétaltam, egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy mi lenne ha.... ? de nagyon rosszul tettem volna! így utólag ezt látom 10 év távlatából. Nagyon sok szép és változatos kapcsolatom volt azóta, és még remélem lesz is!😊 A pláne: nemrég összefutottam azzal a csajjal. Gyerekei vannak, stb.. unja a pasiját, de már nem akarja otthagyni, fûval-fával csalja, és nagyon duci is lett. Miatta kellett volna ugranom ? ehh... most ugranék le ha õ lenne a csajom! 😊 Ja igen, és most teker, hogy talizzunk meg stb...
nos: egy a lényeg, én csak azt a tanácsot tudom adni, hogy: nem minden az aminek elsõre látszik! Vszínû fiatal fiú vagy, és még elötted van 1-2 dolog. Másik fontos dolog, hogy ne emészd magad, tudom ezt nagyon nehéz megfogadni, de próbáld meg, és próbáld õt kihagyni az életedbõl, mert csak árt ha a múltban keseregsz. Az hogy mit érdemelsz... ez már nem a szerelem, ezek már csúnya elvárások(és önsajnálat), amiktõl egy lány a falnak rohan!😊 (bennem is vannak ilyenek, de ezt próbáld meg nem ilyen nyíltan "felvállani"😊 !

Sné Zsuzsa
hmmm...tudom, hogy b*ziságnak fog hallatszódni amit most mondani fogok: Ha leugrasz a 10-rõl, azzal magaddal és a szeretteiddel b@szol ki. Ne úgy állj hozzá, hogy mit érdemeltél vagy mit nem az élettõl, hanem végy erõt magadon, próbáld lezárni magadban a dolgot és éld tovább az életed...tudom szörnyû csalódni, tudom most úgy gondolod legszívesebben kiugranál a világûrbe, szétrobban az agyad a sok gondolattól, de hidd el egy jó idõ elteltével ülsz majd a gép elõtt és te fogod a jó tanácsokat osztogatni, nem neked fogják. Az öngyilkosság nem megoldás...én személy szerint mindig úgy fogtam fel, hogy az öngyilkosság a leggyengébbek megoldása, akik elismerik, hogy õk egy senkik és az ilyen nem is életrevaló...hát ezért én még egyzser nem próbálkoztam ilyen hülyeséggel, mert én többnek érzem magam egy emléknél. Egyelõre sz@r lesz az életed, viszont, ha folyamatosan elfoglalod magad, hobbyt keresel magadnak annál hamarabb gyógyul majd a seb és annál gyorsabban leszel újra boldog, újra teljes! Fel a fejjel, mi mindig itt vagyunk neked, ha még csak neten kersztül is, de erõt szívesen öntünk beléd!!

Gyógyító puszi - neked!! :*

Canon 450 D