Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oh...már ez is izgalomba hoz ?😊
Ramadamammy rapidrandi
Huh emberek....találtam egy baró dj-t!! 😊
http://www.vfunk.net/djriver/viewtopic.php?t=76
és ott keressétek a GREEN ROOM mixét, az a legjobb! Jó töltögetést!! 😊
http://www.vfunk.net/djriver/viewtopic.php?t=76
és ott keressétek a GREEN ROOM mixét, az a legjobb! Jó töltögetést!! 😊
Canon 450 D
hát jó....ha szerelemes vagyok engem még az is izgalomba hoz, hogy megállmelettem a másik 😄
Canon 450 D
akkor sziklamászásra téged is viszünk!
Ramadamammy rapidrandi
fogós téma ;-)
ami azt illet engem is megnyugtat ha egy lány kapaszkodik belém ß )
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
van,akit meg izgalomba hoz...
Ramadamammy rapidrandi
Minket meg felizgat,ha jó helyen találtok fogást. ^.^ (már általánosságban fiú-lány vonalon,nem konkrétan mi ^.^)
sztem nem szereti ha fogasnak nézik
Ramadamammy rapidrandi
én 190cm vagyok, de utálom, ha korlátoznak a szabad mozgásban - kitudja mikor kell egy lövedéket elkapnom, vagy egy buszt félkézzel megállítanom...😛
http://gaborszantai.co.uk/
Ha szeretsz a fiuba kapaszkodni, ezt ecceruen megold6od... legyel gyakran reszeg!😊
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
bitu: az a gyönyörû a paliban, hogy a zsánerem...ha egy picit is egyezne a stílusunk, lenne hasonlóság a jellemünkben egy hét alatt beleszeretnék (ja és, ha látnám, hogy megbízható) 😛
Canon 450 D
mi ebben a gyönyörü ? nem értem a lányokat 😄
Kobe Bryant,Dennis Rodman,Michael Jordan?
Ramadamammy rapidrandi
wááá, imádom ha vkibe kapaszkodni kell!!! 😊))
a voltom képzeld 185...de olyan bejövõs volt..még most is az... na de a lényeg, hogy nagyon bejönnek a magas srácok 😊
a voltom képzeld 185...de olyan bejövõs volt..még most is az... na de a lényeg, hogy nagyon bejönnek a magas srácok 😊
Canon 450 D
nincs semmi, ha nagyon kíváncsi vagy rám, megtalálsz a fórumozók fényképeinél, meg van a galériámban is kép. Egyébként nem vagyok még 25, az hibádzik, és több vagyok mint 190, egész pontosan 195 szóval mégsem felelek meg neked teljesen 😊
Meg amúgysem hiszem hogy komolyan gondoltad, de mivel elégszar napom volt, mindjárt jobb kedvem lett 😄
Meg amúgysem hiszem hogy komolyan gondoltad, de mivel elégszar napom volt, mindjárt jobb kedvem lett 😄
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
az lehet, de ez a mókus akkor sem mondható izmosnak sztem.
vin diesel izmos...
vin diesel izmos...
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
😄D Érdemes volt ide betérnem, ma úgyis szar napom volt. <#vigyor2>#vigyor2>
és te 185-190 magas, fekete hajú, barna szemû, kreol bõrû egyén vagy, mert akkor meg kell ismerkednünk 😄DD Ja és vagy már 25? 😛
Canon 450 D
háá, az enyém nem az 😊 Vannak akik még nem teljesen tunyák azért
ho-hó, nem tudom te hol élsz (vagy én 😄 ) de én akármilyen palival találkozok, lehet hogy a felsõ teste "átlagos" izomzatú, de a hasa mindnek löttyedt, ami elég nagy baj :/ Nem, mintha az enyém jelenleg nem lenne az 😄
Canon 450 D
terrorista!!!😊
Ramadamammy rapidrandi
Legyen?
Ramadamammy rapidrandi
Én ma éleztem a baltám,nem lesz itt semmilyen vita!
Ramadamammy rapidrandi
tudod ribizkém az a baj, hogy te nagyon is érted, amirõl mesélsz (gondolom volt csajodról vagy jelenlegirõl), de nekünk fogalmunk sincs mire akarsz kijutni
ez olyan, mintha magadban beszélnél
ez olyan, mintha magadban beszélnél
Canon 450 D
Ott a petefészek környékén gondolod, vagy az agy tájékán?
bonyolultak a nõk! 😊)
Nálam azt hiszem minden rendben, csak nálatok tök gáz minden, mert kitanáltok egy jó rendszert, s ahozz idomulok, majd azt ti megváltoztatjátok, de vajon kedvetekre? Miután azt is megszoknhatnám, addigra megint ujabb hülyeségeket találtok ki nekem, mint pl. a bérlet felmutatást, amitõl már az elsõ napokban James Bondnak képzeltem magam.
figyuzz már ribizkém....nálad minden rendben belül?
közlöm ez nem érdekes személyiségre vall, nem vagy ettõl különleges, szimplán hülyét csinálsz magadból
közlöm ez nem érdekes személyiségre vall, nem vagy ettõl különleges, szimplán hülyét csinálsz magadból
Canon 450 D
Oda merek menni hozzád, csak nem látom értelmét a dolognak, mert távolról egészben láthatlak, mig közelrõl csak egy szempárat legfeljebb!