Veszett jóóóóó pasi!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, barátnõ vagyok. Dehogy haragszom,õt is dícsérhetik..
<#wink>

Carmen25

t0mmy
khm! nem kell olyan messzire mennetek 😛

Na igen, az elérhetetlen sztárok...

Barátnõhöz van esetleg szerencsém? <#smile>
Tudom, az egyik épp a barátom. 😉
Ajaj!<#vigyor5> De remélem, hogy ezért nem vagy rám mérges...csak leírtam, hogy jó pasi.

Esrohnoil
Most nõsült harmadszor...:

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

<#puszi>

Carmen25

Esrohnoil
Biztos is. 😊
Én közel sem tartom magam jó padsinak. 😄
Mindjárt kapsz egy privit, ha megvárod...
(Kaptam egy eredményt és azzal kapcsolatban.)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ne irigyelj, van sok jó pasi a világon még...<#wink>

Carmen25

Királylány
és az miért fontos?

Egy picit mogorva ezen a képen, de tetszik, olyan férfias...
Hasonlít rá:
Al Pacino

Õ még nagy kedvencem, bár öreg, de még mindig sármos.

Irigylem a barátnõdet.

Élõben is biztos jó pasi vagy. 😊 Olvastam a verseidet is, gyönyörûszépek! Én is szoktam irogatni, bár az enyémet nem ilyen jók...Van tehetséged hozzá. 😉

<#smile><#puszi> *Jééé, észrevette!*

Esrohnoil
Igen... ennek valószínûleg örülnöm kellene. 😊
A baj csak az h. barátnõm szerint azon a képen jobban nézek ki, mint valójában. 😊

Kata
A #1165.

[/cserf][/fülünyúl]

Esrohnoil
Mármint melyik volt az ON? 😊

Kata
Furán krákogsz. Egy negrót? 😄

Egyébként meg tök ON volt, nemtom mit akarsz.

[/cserf][/fülünyúl]

Esrohnoil
Ööö... khm. 😊

Kata
Nem fosnak tõlem a népek, de ha már lehetõség van rá, rendet tartok a topikjaimban. Úgyis van, amiben hülyére offolhatja és poénkodhatja magát mindenki. Legyen má néhány kultúrált.
Nem is akarom, hogy "fossanak" tõlem. Jobb lenne, ha inkább mindenkivel jóban lehetnék. De ez ugye nem csak rajtam múlik. 😊

Jackman bácsi is bejövõs, igen. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Esrohnoil
H. a témához is írjak vmit:
Õ jó hapsi szerintetek?
Bár igaz, h. nem mai darab...

Esrohnoil
Az ilyen kérdésekben sosem értettem mi a ráció. 😊
Én inkább azt kérdezném, h. nõs-e.

Királylány
ugye, õ a szomszédod?

Membrah
az "ebben egyetértek" ez nem a latinhoz való viszonyomról szól...-->gy.k.,nem Katának.

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
vááá..de hiányzik a latin..ebben egyetértek.
bár sztem te is tudod,h fosnak tõled a népek..de mondjuk kell ez is,talán akkor ez a topik tele lenne idióta képekkel..hacsak nem lenne már bezárva.

te is szereted Hugh Jackmant?

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Kata
<#eljen><#puszi>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Több ember van, aki poénosnak tartja magát, lazának, és megenged magának effélét. Beszólhat másnak, ironizálhat, belinkelhet randa képet. Az jópofa.

Ellenben ha te teszel ilyesmit, azonnal felháborodik. Felháborodik akkor is, ha visszaszólsz neki. Vagy rendre utasítod. Te vagy a hülye, hogy nem érted. Megmagyarázza. Megsértõdik. Fikáz.

Quod licet Iovi, non licet bovi...

[/cserf][/fülünyúl]

SRobert
hátha oldja a feszültséget...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert

SRobert

http://www.joelysueburkhart.com/hello/73/1539/640/hugh_jackman.jpg

Membrah
perzse emlékszem amikor valaki egy erekcióról szúrt be képet..Nah jó...az illetõ is elítélte,õ látta,"mi ebbena mûvészet"..
De akkor is,a nõk vajon miért nem rongálják a veszett jó csajt?
miért nem tesszük be Mortissa Adams-et,vagy Big Mommy-t,vagy Kertész Magdit,vagy Marie curie-t???Vagy valami mekinfelhízlalt ultraduci amcsi nõcit???
Itt meg rögtön az elején beszúrtak dagi képket,a Mikulást,Mr. Bean-t,Balázs Palit..stb.
lehet poén,de azt hiszem érzõdik a különbség..-.-

Membrah
nem láttam ezt a képet,de abban egyetértek Katával,h a Vezsett jó csajt sosem lehet szétbarmolni,itt meg a legeljén egybõl nekiindultak a hímek.
ennyit a ffi egóról..
ismétlem,nem láttam a képet,de nem hiszem h Kata törölte volna,ha csupána te ízlésvilágodról lett volna szó.
Mindazonáltal,linkelj be nyugodtan képet,gondolom ami a jó ízlés határain belül marad,senki nem fogja törölni.
Jah,én nem gondollak buzinak..:-D
Azt sem tom h ki vagy,mellesleg nekem oly mindegy..:-DDDD

pff
Szerintem gáz volt a kép teljesen, egy fiú berak egy melegnek tûnõ idétlen fickóról képet, aki farsangon érzi magát. A többi kép alapján szted idevaló?
Nem a nyalás kedvéért, de most elsõ alkalommal egyetértek Katival. :p

&#9675;&#9675; So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire &#9675;&#9675;

Visitor
priviben megmutatod mi volt a törölt kép? köszipuszi

THE HUNTER coming soon ^^

Kata
Az, hogy a topik jóízlését megtartsuk, nem tolerancia kérdése. Mint mondottam, mi sem barmoljuk szét a ti Veszett jó csajos topikotokat, ahol még büntetõponttal is jutalmazzák a hasonló képeket, sokkal szigorúbban moderálják. Próbáld ki.

Ezek után még neked állt följebb már a törlésre való rákérdezésnél is. A kioktató szövegedre sem vagyok vevõ, úgyhogy lényegileg mindegy is, milyennek tekintjük. Toleránsnak legkevésbé tekinthettük, ha már a toleranciával hozakodtál elõ. 😉 Az, hogy "megérdemelném" a lekezelõ szöveget, ez is sugárzik a toleranciától ugye. 😉

Szerintem sokkal egyszerûbb lenne, ha sértett önérzetedben nem felháborodásod és sértettséged ecsetelnéd, hanem belátnád, hogy nem ide való képet raktál be, és jogos volt a törlés. Nem kell mindenkire és mindenhol ráerõltetni a jópofaságot. Ez itt most nem jött be, ennyi.

[/cserf][/fülünyúl]

Ne csináld! Ki akarod magad dobatni? 😞(

Kmarha
No szép. Most kezdtem el irni neked privátot a jövõbeni konfliktusok elkerülése érdekében arról, hogy mennyit is számít a fórumokon a tolerancia, a másik véleményének legalább egy kis részbeni tiszteletben tartása. És legfõkébben a lehülyézés és lebarmolás mellözése, indok nélkül.

A reakciókat nem én szabom meg, szóval ha Hajnalcat poénnak vette, szive joga. Én nem. Ahogy az eddigi hozzászólásomat sem mellédumálásnak. A lekezelõ szöveget meg ezek után pláne megérdemelnéd, de ahogy lejebb, most sem teszem. Ez inkább kioktató szöveg, egyébként meg az írás stílusom ilyen.

De gondolom ugysem érdekel, mert köcsög bedumálos buzi vagyok szerinted. Egészségedre. Megyek és fel is dugom magamnak a véleményem.

Pff, perc múlva gondolom ugyis törölve lesz a reag, kár volt itt ujjat koptatnom.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Khmmm...akkor maradjunk a jó pasiknál.

Már ezer éve tetszik ez a fickó, eszméletlen sármos. 😊
A ... reklámban láttam meg a Tv-ben, de szerencsére megtaláltam azt a reklámot és most ide be is linkelem, de csak a pasi miatt, hogy mindenki lássa. Nem tudja valaki megmondani a nevét? Mert így név nélkül nehezzen tudok róla képeket találni.<#nemtudom>

Jó pasi

Kata
Nem kell a melléduma, eléggé poén kép volt, lásd #1266 reakció is. Úgyhogy a lekezelõ szöveged felhelyezheted valamely testnyílásodba. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Kmarha
Azt hittem a "jó pasi" cím, az egyéni, saját izlést feltételez és kér, nem univerzálisat. Nem poénból raktam be a képet. De rendben, akkor maradjon csak a topicnyitó izlésének megfelelõ pasiképeknek fentarva. Harag nincs. 😊 Szevasz!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kata
Én töröltem. Törlésemhez indoklást nem fûzök, a linkelt kép önmagáért beszélt. Mi sem b...uk szét a Veszett jóóó csajos topikotokat undorító képekkel. Szevasz.

[/cserf][/fülünyúl]

Kmarha
Öööö.. szerintem eddig senki nem hitte, de mostmár elgondolkodnak a dolgon 😄 Egyébbként nem zavar. 😄 Nekem az a kép tényleg bejön 😛

De az benne a poén, hogy nem is vagy b*zi, és mindenki azt hiszi, hogy az vagy, kivéve engem, mert én ismerlek.
Megnéztem a képet, amit küldtél. Loáááál!!! 😄DDD

Kmarha
Hmm... szeretnék kapni egy privit attól akinek a törlést köszönhetem. Nem mintha nagyon érdekelne, de kiváncsi lennék én miért nem rakhatok ki képet (olyant, ami a topic címéhez kapcsolódik)? Vagy a jó pasi topicba csak lány linkelhet?

Membrah
:-D

igen..sztem is!:-)ez a lényeg..:-)

krisztike
ez mit jelent nálad ? <#nemtudom>

krisztike
én se tudom ,hogy mi volt az ...

Az biztos, hogy valahol legbelül egy õrült zseni, de tetszik. 😊 A filmben rádiósmûsorvezetõt játszik, és mindenkirõl megmondja a véleményét. XDD

A szeme nagyon szép ennek a pasinak, az tény 😉, de az a felsõ beállás, még mindig nem vagyok kibékülve vele. 😄

Hé, mit írt Kmarha, kitörölték. Jaaaaaaaaaaaaaaa, emiatt kaptad a büntetõpontot? Ááá, én meg lemaradtam valamirõl! Na, mit is írt pontosan?

Membrah
am. lehet h túl jó pasi fejet vág..
de nekem...:-D
a tekintete...whuá..:-)
és egy kis huncut félmosoly..
nos igen..nagyon eltalálta a fotós ezt a képet.
az alsó kép pedig...fú..nem ragoozm túl...nekem õ nagyon jó pasinak számít.
:-DDDDDD