Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wink>#wink>
Carmen25
Tudom, az egyik épp a barátom. 😉
Ajaj!<#vigyor5>#vigyor5> De remélem, hogy ezért nem vagy rám mérges...csak leírtam, hogy jó pasi.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Carmen25
Én közel sem tartom magam jó padsinak. 😄
Mindjárt kapsz egy privit, ha megvárod...
(Kaptam egy eredményt és azzal kapcsolatban.)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Carmen25
Hasonlít rá:
Al Pacino
Õ még nagy kedvencem, bár öreg, de még mindig sármos.
A baj csak az h. barátnõm szerint azon a képen jobban nézek ki, mint valójában. 😊
Nem is akarom, hogy "fossanak" tõlem. Jobb lenne, ha inkább mindenkivel jóban lehetnék. De ez ugye nem csak rajtam múlik. 😊
Jackman bácsi is bejövõs, igen. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Õ jó hapsi szerintetek?
Bár igaz, h. nem mai darab...

Én inkább azt kérdezném, h. nõs-e.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
bár sztem te is tudod,h fosnak tõled a népek..de mondjuk kell ez is,talán akkor ez a topik tele lenne idióta képekkel..hacsak nem lenne már bezárva.
te is szereted Hugh Jackmant?
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Ellenben ha te teszel ilyesmit, azonnal felháborodik. Felháborodik akkor is, ha visszaszólsz neki. Vagy rendre utasítod. Te vagy a hülye, hogy nem érted. Megmagyarázza. Megsértõdik. Fikáz.
Quod licet Iovi, non licet bovi...
[/cserf][/fülünyúl]
http://www.joelysueburkhart.com/hello/73/1539/640/hugh_jackman.jpg
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
De akkor is,a nõk vajon miért nem rongálják a veszett jó csajt?
miért nem tesszük be Mortissa Adams-et,vagy Big Mommy-t,vagy Kertész Magdit,vagy Marie curie-t???Vagy valami mekinfelhízlalt ultraduci amcsi nõcit???
Itt meg rögtön az elején beszúrtak dagi képket,a Mikulást,Mr. Bean-t,Balázs Palit..stb.
lehet poén,de azt hiszem érzõdik a különbség..-.-
ennyit a ffi egóról..
ismétlem,nem láttam a képet,de nem hiszem h Kata törölte volna,ha csupána te ízlésvilágodról lett volna szó.
Mindazonáltal,linkelj be nyugodtan képet,gondolom ami a jó ízlés határain belül marad,senki nem fogja törölni.
Jah,én nem gondollak buzinak..:-D
Azt sem tom h ki vagy,mellesleg nekem oly mindegy..:-DDDD
Nem a nyalás kedvéért, de most elsõ alkalommal egyetértek Katival. :p
○○ So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire ○○
Ezek után még neked állt följebb már a törlésre való rákérdezésnél is. A kioktató szövegedre sem vagyok vevõ, úgyhogy lényegileg mindegy is, milyennek tekintjük. Toleránsnak legkevésbé tekinthettük, ha már a toleranciával hozakodtál elõ. 😉 Az, hogy "megérdemelném" a lekezelõ szöveget, ez is sugárzik a toleranciától ugye. 😉
Szerintem sokkal egyszerûbb lenne, ha sértett önérzetedben nem felháborodásod és sértettséged ecsetelnéd, hanem belátnád, hogy nem ide való képet raktál be, és jogos volt a törlés. Nem kell mindenkire és mindenhol ráerõltetni a jópofaságot. Ez itt most nem jött be, ennyi.
[/cserf][/fülünyúl]
A reakciókat nem én szabom meg, szóval ha Hajnalcat poénnak vette, szive joga. Én nem. Ahogy az eddigi hozzászólásomat sem mellédumálásnak. A lekezelõ szöveget meg ezek után pláne megérdemelnéd, de ahogy lejebb, most sem teszem. Ez inkább kioktató szöveg, egyébként meg az írás stílusom ilyen.
De gondolom ugysem érdekel, mert köcsög bedumálos buzi vagyok szerinted. Egészségedre. Megyek és fel is dugom magamnak a véleményem.
Pff, perc múlva gondolom ugyis törölve lesz a reag, kár volt itt ujjat koptatnom.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Már ezer éve tetszik ez a fickó, eszméletlen sármos. 😊
A ... reklámban láttam meg a Tv-ben, de szerencsére megtaláltam azt a reklámot és most ide be is linkelem, de csak a pasi miatt, hogy mindenki lássa. Nem tudja valaki megmondani a nevét? Mert így név nélkül nehezzen tudok róla képeket találni.<#nemtudom>#nemtudom>
Jó pasi
[/cserf][/fülünyúl]
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
[/cserf][/fülünyúl]
Megnéztem a képet, amit küldtél. Loáááál!!! 😄DDD
igen..sztem is!:-)ez a lényeg..:-)
de nekem...:-D
a tekintete...whuá..:-)
és egy kis huncut félmosoly..
nos igen..nagyon eltalálta a fotós ezt a képet.
az alsó kép pedig...fú..nem ragoozm túl...nekem õ nagyon jó pasinak számít.
:-DDDDDD