2072
:)
  • Esrohnoil
    Azt nem tok, de leszállították vmi repülőről állítólag, mert hót részeg volt, és annyira nem tudott magáról h. brunyált egyet (persze csak úgy ösztönösen a gatyába ahogy a kisgyerekek szokták). :D
    Tv-ben mutatták.
    Nem tom mi van mostanában a "sztárokkal", de Gibson bácsi is mintha kicsit sokat inna mostanában.
    Jó dolgukban biztos nem tudják mire költsék azt a sok lét...
  • SRobert
    képt! :D
  • Esrohnoil
    Dévid Házelhóf bepisilt. :D
  • SRobert
    behhehe. ;)
  • Királylány
    én is tartanálak karban...
    ;)
  • krisztike
    igen fiatal korában nem volt rossz ...
  • krisztike
    kis huncut ...
  • krisztike
    így van
  • SRobert
    hehe... csak nem ártana öregen is...
    neki is látok karbantartani magam. :)))
  • Hajnalcat
    Az vagy. :)
  • t0mmy #1447
    a kondi oké, a ráncok nem kellenek!
  • SRobert
    Meg neki már más dolga sincs, ezt is tudom. :)
    Na mindegy, asszem nem ez a topik témája.
    Meg aztán úgyis elég szép vagyok. :D
  • SRobert
    igen, a ráncokra gondoltam. :)
  • Hajnalcat
    Lehetséges, de fiatal korában akkorsem volt ronda. Az a tipikus igazi férfi.
  • t0mmy #1443
    ez igy igaz! p

pénzből ma már csak egyéniséget nem tudsz önnálósítani magadnak!
  • t0mmy #1442
    a nagyapám 70 felett van és közel sem ennyire ráncos, én nem szeretnék ilyen lenni 60 évesen!
  • krisztike
    ha van pénzed minden megoldható a mai világban ...:)
  • krisztike
    vagy sokan csak a pénzére buktak és a hírnévre ...
    erre még nem gondoltál ?
  • SRobert
    hát nemtom... azé' én szeretnék majd 60 fölött így kinézni, meg ilyen kondiban lenni. :)
  • t0mmy #1438
    lehet, nekem akkor sem tetszik!
  • Hajnalcat
    Mit akarasz, fiatal korában buktak rá a nők. Igazi férfias kinézete volt. Manapság már sajnos kevés firfias színész van, mert mind olyan nyálasképű, nincs bennük meg az a markáns arcvonás, ami kéne.
  • Hajnalcat
    Rajzos suliba én is jelentkeztem, nem vettek fel, túl öreg vagyok hozzá, és azért. 23 éves korig lehet csak, de én megpróbáltam, de hát ez hatalmas igazságtalamság! Még kérvényt is nyújtottam be, elutasították. Szóval vagy bénán rajzolok, vagy nem értem. A rajzaim egy része a rajzos topikban van.
  • t0mmy #1435
    a pasi mint pasi... :)
    dehátizlésekéspofonok... :)
  • SRobert
    minemteccikmámmeg? :))
  • Hajnalcat
    Huh, az egyik nagy kedvencem! Hatalmas filmjei vannak.
  • t0mmy #1432
  • SRobert
    fiatalon:

idősen:

remélem én is ilyen szépen öregszem meg...
  • krisztike
    az Én véleményemet tudod ...én ruhákat tervezek és fantázia rajzokat készítettem ...szerintem nincs semmi rossz abban ,ha ebben találsz megnyugvást és ezt találod szorakoztatónak és így kapcsolódsz ki nem pedig drogozással ,bagóval és piával ...
  • SRobert
    há' télleg neveccséges. :(
  • Membrah
    hűűű....nah ebben mennyire hasonlítunk!
    nekem is nagyon fontos,h érdekelje a művészet..legalább minimálisan,és ha más nem tolerálja és értse meg h nekem mennyire fontos.
    Én is szoktam rajzolni,jelentkeztem a képzőre is,verseket nem ill ritkán,de novellákat szoktam írni.
    Egyszer volt egy "barátom",aki kinevetett azért mert nyáron kiülltem a aprka rajzolni egy bnőmet..
    őszintén szólva tezsek rá,h ki mit hisz erről.
    szeretek rajzolni..bárhol bármikor.
  • hnoemi
    Hosszú hajjal nekem is ijesztő a te "retekköcsögöd". :))
  • krisztike
    Nekem a Jon Bon Jovi is bejön - hamár az énekeseknél tartunk .
  • Hajnalcat
    :DDDD Retekköcsög. Hát ezt a szót még nem hallottam.

Elkérhetném azt a kukát?

• t0mmy #1424
    hát ez a gyerek szerintem se valami jópasi... :S
  • baddeni
    Kiii ez a retekköcsög??? Igen igen srác vagyok de nem az irígység beszél belőlem..... Na ja ízlések és pofonok de ilyen szakadtrépát bármelyik kukában találhacc..........
  • Hajnalcat
    Találtam pár Chris Cornell-os képet (Audioslave énekese):

Itt veszett szexin néz:

Szép szeme van :) :

Vót ám hosszú haja is :D:

Ez meg a pont jó hajú, amit még el bírnék viselni:

Huh, ezt az ördögi nézést :) :

Majd később még az olasz fociválogatott félig meztelen képeit is felrakom, csemegének. ;)
  • Hajnalcat
    Meg persze szeresse a rock zenét!
    Ha már itt tartunk, berakok pár rockénekest (na meg egy gitárost), akik bejönnek. Kinek, mi a véleménye róluk?

Sid Vicious (Sex Pistols gitárosa volt, de meghalt sajnos):

Kurt Cobain (Nirvana énekese volt, de sajnos meghalt):

Chester Bennington (Linkin Park énekese, kár, hogy ennyire lesüllyedt a zenekar mostanában.):

Jacoby Shaddix (Papa Roach énekese, kár, hogy lesüllyedt a zenekar mostanában):

Meg persze a Paradise Lost énekese, Nick Holmes:

• Hajnalcat
    "Ha a külsőt tekintjük,nagyon fotnos számomra a tekintete,ahogy rám néz,amit képes sugallni." <----Ebben teljes mértékig egyezik a véleményünk. :)

"személysiéget tekintve:ŐSZINTESÉG,humor,előzékenység,udvariasság,intelligencia,sárm"<----Őszinteség, óriásnagy betűkkel, egyetértek, mivel én is őszinte vagyok, ezért elvárom tőle, hogy ő is az legyen velem. Humor, na igen, még egy fontos jellemző, de ne vigye azért túlzásba. Intelligencia, még egy nagyon fontos szempont, ha már én egy picit butább is vagyok, legalább Ő legyen okos mellettem. :D És még egy fontos dolog, amit a barátomban sajnos hiányolok, de sosem lesz meg benne, tudom. A művészet iránti érdeklődés. Ezt úgy értem, hogy pl. ha írok egy verset, akkor ne nevessen rajta, mert az komoly dolog, és nem poénból írom. Vagy ha rajzolok valamit, akkor ne mondja rá, hogy béna, bár a rajzaim általában tetszenek neki. :) Örülnék, ha Ő is tudna rajzolni, vagy verset írni, de hát ez nem az Ő műfaja sajnos. :( Meg sajnos nem romantikus típus, pedig számomra az is nagyon fontos.
  • hnoemi
    Oh, igazán köszönöm! :) Most legalább nem palacsintákkal álmodom mint éjjel. :)) Na jó, vicc volt, nem vagyok ilyen fokú rajongó. Bár volt film, amiben nem tetszett, dehát színész, változik.
  • Hajnalcat
    Juj, hát őt nem igazán kedvelem.Túl nyálas feje van, semmi férfias nincs benne.