Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Carmen25
Amúgy lehet, hogy azért vagy ismerõs, mert régebben láttalak valami rockkoncerten, hosszú hajjal.
Érettségi környékén.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Azon kevesek egyike, akire jó volna hasonlítani. 😊))
Az öreg Gregory...
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

annyira ismerõs az arca valahonnan..<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
helyes...
amúgy meg sztem a nõnek is jól esik ha tudja h a barátját mások is jó pasinak tarják..nem?:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Felhívod a figyelmet, magyarul telefonon felhívod a figyelmet, mert meg van a száma. Érted?<#vigyor>#vigyor>
Carmen25
Carmen25
Carmen25
<----Hatalmasak ezek a smileyk! 😄
Carmen25