2072
:)
-
Hajnalcat #1417 Edward Norton:
Mivel láttam, hogy Noéminek tetszik, ezért belinkeltem egy képet róla. Nekem nem jön be a pasi, bár az Amerikai História X -ben viszonylag jól néz ki..., de csak azért, mert ott egy picit hasonlít a barátomra. :D
-
#1416 Na ne már!!!! 2 éve nincs normális kapcsolatom, erre még osszam is meg? Hehehehehehehehehehe. És még eccer: he. -
#1415 ne verekedjetek, jöhettek ketten is :PPPP -
#1414 Nem szépfiút írtam, csak azt, hogy hozzám képest, te a szebb-fajtát preferálod. -
#1413 Teljesen egyetértek veled, nincs annál rosszabb amikor már a tekintetből is látszik hogy valaki milyen banga. Ez nagyjából azt jelenti amit te írtál, csak más szóhasználattal. :)Magasság... volt egyszer egy nálam alacsonyabb barátom, nem jött össze. Humor: de még milyen fontos - persze csak úgy működik, ha megérti a te vicceidet is és nem csak a sajátján nevet. Intelligencia: egyik legfontosabb. Találkoztam már olyannal akire ez abszolút nem volt jellemző. A legrosszabb ha ezt nem fogja fel. Ami nekem még külsőleg fontos, az a keze. Ne mondja azt egy fizikai munkás hogy bocs, ez van, ez a melóm, akkor is legyen ápolt. Szintén tapasztaltam, sajnos. Őszinteség: ritka, hajjaj..... bár akármit is tenne a barátom értékelném ha minden esetben elém állna és elmondaná. Na, akkor ha összegyúrjuk a kettőnk elvárásait, és megszületik a remekmű, mehetünk érte verekedni. :) -
#1412 nem csak a szépfiúkat szeretem..
bár lehet..Patrick Dempsey és Jopseh Fiennes..nah jó..egy kicsit..:-D
De az életben másabb kritériumoknak is meg kell felelnie..elsősorban a személysiég a dntő..nyílván fotnos a külső is..aki mást mond,sztem hazudik,vagy még nem jött rá.
Ha a külsőt tekintjük,nagyon fotnos számomr a tekintete,ahogy rám néz,amit képes sugallni.
Fontos a mosoly,és h magasabb legyen nálam..legalább kicsit.:-D
személysiéget tekintve:ŐSZINTESÉG,humor,előzékenység,udvariasság,intelligencia,sárm,stb.
a legfontosabb az első,a többi kb hasonlóan fontos!
egyébként nincs fura ízlésed..kinek mi.
ez még nem fura ízlés.
nah jó..Nicolas Cageben nekem a szakmai tehetsége szimpatikus.
Nem mondom h rossz pasi,de nem életem álma..:-) -
#1411 Á, dehogy, ízlések és pofonok. :) Nem neked van fura ízlésed hanem nekem, ezt tudom jól. Patrick Dempsey-ből ítélve te a "szebbfiúkat" kedveled. Én meg azokat a sejtelmes tekintetű "nem is tudom mi fog meg bennük" típust. Dehát őket is kell hogy kedvelje valaki. Sz4bolcs: nézd meg, lehet nem tetszik majd de alapfilm. -
#1410 egyébként remélem nem sértettelek meg hnoemi a véleményemmel..:-) -
#1409 Nem tudom ki hogy van vele,nekem pl ő is bejön..
Patrck Dempsey
-
#1408 hát nem tudom Bruce elmegy,nicolas Cage remek színész,de számomra semmi ellenállhatatlan nincs benne..
Edvard Nortonnak nekem meg különösen irritáló feje van.
-
carmen25 #1407 [IMG][/IMG] -
#1406 Én nem láttam. -
#1405 Férfiasabb? Kopaszon? Hát, Bruce még elment de én részemről nagyon nem csípem a kopaszokat. És hogy nem tudtad: node ejnye-bejnye, valaki itt nem látta az "Amerikai história X"-et? -
#1404 Nem tudtam, ki az az Edward Norton, azt rákerestem google-n. Aztán beugrott hogy a fight club főszereplője. Hihetetlen mennyivel férfiasabb lett, miután leborotválta a fejét. -
#1403 Bruce Willis nem rossz... igencsak jó.... sőt. No meg Edward Norton, és Nicolas Cage. Sokak szerint - főként pasik szerint - Nicolas Cage ronda, mert gülü szeme van stb, de nekem nagyon tetszik, ez az a "nem a legjobb pasi de valami van benne ami ellenállhatatlan" típus. Lányok? Ugye? Na..... ugye? -
#1402 Basszus tudom már, mire hasonlít Bruce ezen a második képen, ahol olyan tenyérbemászó a mosolya... Hát a kutyámra... :D:D:D De olyan ari -mármint a kutyám. :D -
#1401 hát nem tudom..oké..sármos,de nekem nincs apakomplexusom..azért az 50-es kategória még nem vonz.
30-asokat még megnézem...de mondjuk h a pasim max 5-6 évvel lehet idősebb az is tuti..:) -
#1400 hehe... Nekem nem azé'. :D
De ez a mosoly a fiatal fején tenyérbemászó volt.
Bár valószínűleg mára már több van a mosoly mögött is.
Na de abbahagyom, mert ez nem a veszett jó okoskodás topik. :DDD -
Hajnalcat #1399 Naná, apa szindróma, szerinted miért szimpatikus a fickó? :) -
Hajnalcat #1398 Lehet, ezen még nem gondolkodtam el. :DDD
Pedig nekem tetszik itt is a nézése, nagyon tetszik. :) Tulajdonképp nem találok olyan képet, ahol bénán nézne ki. Fotogén feje van. -
#1397 Ő az a típus, akinek jól áll, h kissé megöregedett... -
#1396 Az első képen olyan merev acélembernek néz ki, nem?
Mint ha lenyelte volna Rambot meg a Die hardban szereplő terroristákat, és egy lámparudat. És mindezt egy arcképről.. haha -
#1395 Nagyon szeretem, ha így néz egy néni. ::) -
Hajnalcat #1394 Akkor jó. :) -
Hajnalcat #1393 Akkor maradjuk a pasik témánál. Hogy álltok Bruce Willis-szel? Nekem gyerekkorom óta nagy kedvencem. Van is egy könyvem róla.
Elég sármos egy nézése van:
-
#1392 Az még nem zsidózás, ha leírod, hogy Mel Gibson nem kedveli a zsidókat. -
Hajnalcat #1391 Mert általában, ha valaki zsidózik azt kizárják a fórumokról. Láttam már ilyesmit sokszor. Ezért nem mertem kiírni. Tudod, ebben az országban már semmit sem lehet kimondani bűntetlenül. -
#1390 sárgavótt? -
#1389 aha ... de végül is még nem gondolkoztam azon ,hogy lekellenne dobni 2-3 atombombát Kínára ...:)
csak a volt főnökömnek fogtam meg a kezét és amikor már ránéztem tudta bekell fognia a pofáját ... (mégis engem tartott a legjobb emberének :) ) -
#1388 nem, te akkor rasszistának számítasz. :) -
#1387 nekem pedig rossz tapasztalatom van a kínaiakkal és ezért kapok tőlük hülyét ,sőt 1 ferdeszemű hapsi se kellenne ...
most én is antiszemitának vagy fasisztának számítok ? -
#1386 ezt én se értem ... -
#1385 Már miért zárnának ki, ha leírod a "zsidó" szót? -
#1384 A csaja annak a kopasz csákónak. :)
A nevét nem tudom, nem foglalkozom a celebek életével. :) -
#1383 kiaza nő ? tökszép az arca -
Hajnalcat #1382 Mert nem szereti a zs...kat. Bocs, de lehet, hogy kizárnának, amiért leírom teljesen. -
#1381 és miért ? -
Hajnalcat #1380 Az "is" nélkül. -
Hajnalcat #1379 Jaj, is olyan vagy.
Amúgy aranyos itt. :) -