Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
hát nekem Jospeh fiennes..Nem tudom..
de a rossz képeit is el tudnám viselni..élõben..;-) :-P
én sem a színe miatt rühellem a fradit..csak utaltam rá..
a srác ismerõs volt,de a fradiban még nem láttam,ezért utaltam csak.
nekem olaszok,brazílok a kedvenceim.
lehet típikus,de nagypapámmal kezdtem nézni a vb-ket,és egész kis korom óta szeretem õket.
persze ha a "magyar vélogatott" egyszer bejutna,tudnám kinek KELL szurkolni..
de sajnos nem igazán hiszek bennük.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Az a zöld-fehér focista a Betisben focizik, spanyol csapat. 😊 Én sem birom a fradit, de nem a színe miatt. 😉Viszont 1996 óta a németeknek szurkolok.
Mostanában nézek vasárnap esténként egy francia filmet, abban de jó pasi van! Úgymond álmaim férfija és még a stílusa is bejön. Olyan tipikus bika. 😄 Vad, makacs. Csak kár, hogy a neten nincs róla jó kép, de a filmben érdemes megnézni.<#eljen>#eljen>
Rastignac, avagy a törtetõk, a dunán:
<#finom>#finom>
Persze ha Ballack elsétálna mellettem,örülnék a vizuális élménynek..:-D
Joseph Fiennes

Joaquin
Michael Ballack:

Ezen a képen még jól is néz ki, úgy összatásra rendben van 😉:

Az az igazság, hogy az ilyen latinos hosszabb hajú macsók nem annyira jönnek be, mint amilyen Antonio. De kinek, milyen az izlése...
Hát igen, a Paradise Lost énekese nagyon jó pasi. De nem csak férfiként, hanem énekesként is tisztelem. Végülis mindengy, milyen színû a szeme, csak ha belenézek, akkor ne ürességet lássak. Meg azért tetszik, ha van borostája is...
helyén van minden..:-)
Nekem a tekintet és a mosoly nagyon fontos.
Neki rettentõ szép mosolya van!
ugye jól emlékszem?tettél be vmikor képet róla?
barátod is hasonló?
Én már szúrtam be képet:
Joseph Fiennes,Antonio Banderas...Fõleg az elõbbi.<#finom>#finom>
visszatérve kicsit a focihoz..tudom,sokan rajonganak réte,de sztem nem véletlenül...Del Piero.!..:-P <#beka2>#beka2>
Hát...én szeretem nézni a vb-t,meg a honiaknak is szurkolok,de azért nõbõl vagyok..
[/cserf][/fülünyúl]
sztem nem béna..
Sztem borzasztó dögös..:-P
de kinek mi tetszik.
a Paradise Lost-os énekeshez hasonló pasikat szereted?kék szem,borosta?
miért lenne amúgy béna Antonio B.?
Amúgy meg a férfiakról "dumáltam" egész végig.
De legyen meg az örömöd, berakok egy neked való képet, ha már a mentalitást említetted:
Antonio Banderas (alig találtam türhetõ képet róla, mert béna egy ürge)
"jobb ha tudod"..:-D
drága..ne oltsuk egymást...a paiskról dumáljunk..ok?:-)
perzse..vannak jó palik a meccseken,de nálunk a vezérszurkoló is elég habtesû..:-DDDD
A nyápicságot meg tényleg nem a meccses pasikkal kapcosltam össze..
a mentalitásról bezséltem.
És láttam ott pár jó pasit, elég sokat is. De izlések és pofonok. Bár ki tudja, lehet, hogy itt Egerszegen vannak csak jó pasik. 😄
Egyiknek sem volt tokája és nem volt sörhasa.
Focimeccsre meg nem nyápicok járnak, azért azt jobb, ha tudod. 😉
"sör,focimeccs,és hogy hogy néz ki a szeme?"-.-
hát nem tudom..
nem baj ha szereti a focit,meg a sört..de nem ettõl lesz férfias...
voltál meccsen?
Láttam már pár szép formát Loki meccsen...borosta,sör,foci,blázolt is..a szeme sem votl csúnya...de akkora hasa volt,meg tokája,mintha a Mount Everest emberré vált volna...
Szerintem cseppet sem volt férfias..-.-
egyébként fõleg mentalitásban ütközik ki a férfiasság..egy rész az h néz ki..de ha hozzá kis nyápic...nah jó..nem is folytatom ezt mindenki tudja..v tudnia kéne..
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy eléggé tetszenek a férfias férfiak. Sör a kézben, focimeccs, cigi a szájban, borosta, stb...És persze szeretik a rockkot! 😊 A barátom is ilyen, hehehe!<#vigyor1>#vigyor1>
Audioslave énekese...hát jahm..😛...^^
Brad Pittért annyira nem rajongok,de ez jó kép...
jól kifogtad ezeket a "hû de macsó vagyok a számból lazán kilógó cigimmel és a szexin összehúzott szemmemel,meg a trikómmal,ugye?"-fejeket,beállításokat..<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#beka2>#beka2>
Ramadamammy rapidrandi
De én nem megyek!
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi