2072
:)
-
#1617 htx DDDDD -
#1616 sryk kata..off end...minny linkelek vkit én is...
-
#1615 amúgy meg...
"ide csak olyan emberek írnak, akik nem érnek fel a Te magas inteligenciaszintedhez, drágám."
Pl te, drágám?
azt látom.. -
#1614 miket nem kértek a télapótól..:P -
#1613 akkor csak óvatosan..:) -
#1612 hűűűha...kár idejárnom..no miért is?
ranyom pihenj már jó...neked meg kár pasikkal szóba állnod..hallgass rám,szokj le a hisztiről..
nekem is szétb...ta az elős komoly kapcsolatom..
mellesleg egyszerűen borzalom mennyire nem tudod értékelni az ironikus humort.
jah..és nem hiszem h kár lenne "ide járnom"
egy:mert csak néha nézek be,szal még idejárásnak se nevezhetném,mert a világon van elég érdekes téma enélkül is..hidd el,jól megvagyok.
2:nem látom h te lennél a házigazda,szal dobass ki katával,adass büntit és távozok,egyébként csitt,mert fáradt vagyok hozzád.
3:elég volt az offból,kár h félreértettél,és kár h hagyod magad provokálni...és főleg kár,h engem is provokálsz,mert kiabszott fáradt vok,és ha már ne adj Isten idetévedek,akkor mindenhez több kedvem van,csak nem egy vadidegennel,egy cybermacával való vitához...
szevasz.
csitt.
jó éjt -
#1611 fúúúúúú...bocccs...h már megint ekkora bunkó voltam..ejpasze..
kár h neked meg nem esett le a poén...-.-
Ad1:a Messiás szót alapvetően nem rád értettem,csak a vcc része volt.tény h féreérthető..ezért sry,de mivel nem te voltál a célpont,azért nem kell elnézést kérnem.
Ad2:Nem kell a hiszti,nem kell a vita..ez egy vicc volt,ráadásul magamon röhögtem..igaz,elég cinikus és gúnyos vagyok...tudom kell gyomor hozzá..:D
De csak nevetni tudok azon, h mennyi idióta új trend van..
Eszembe nem jutott téged sértegetni.
Ad3:neked nem megy a cinuzmus..hanyagold...ráadásul jobb szertem a békességet,sza ha úgy tűnik h neked szól kérdezz rá, oder hagyj,mert tompít a hiszti.
-
#1610 tevagyaz :c -
#1609 hú a feje mint egy fiatal tinédzseré, a teste mint egy 30 évesé :O -
#1608 Na ez most kellett. -
-
G_ArchAngel #1606 igen, védi az autó műanyag és gumi alaktrészeit:))) -
Hajnalcat #1605 De vicces valaki... -
#1604 5 Membrahot egy lepedőre ?:ooooooo -
Mirk #1603 mingyár berakok egyet magamról és megugrik a MHz a monitorban... -
ugot2know #1602 5 lepedő Membrahra,további téteket? -
Hajnalcat #1601 Látod, ezért kár ide járnod. -
Hajnalcat #1600 Nem követem a trendet, bocs, ha félreértettél én egy oldalról másoltam ki ezeket a jellemzőket tommy-nak mert azzal gyanúsított, hogy emósokra bukok. Vicces egy gyerek, de ezt a beszólását valahogy nem értékeltem igazán.
Ha felvilágosodni akarsz, akkor meg máshol keresgélj, mert ide csak olyan emberek írnak, akik nem érnek fel a Te magas inteligenciaszintedhez, drágám. -
#1599 :D:D:D:D
mindig szerettem az ironikus,cinikus humorod..főleg h sokszor akiknek írod le sem esik...:P -
#1598 akkor már inkább a barátodról linkelj..;)
kíváncsivá tettél..:)
nem rossz!:) -
#1597 lol...lehet..próbáldd ki és meglássuk..max újrapakoljuk a rdsz-t..:) -
#1596 faja..most már ezt is udom...
jajj istenem,vtkeztem,tírpák vagyok és nem követem a trendekekt,nem vagyok tisztában az alapfogalmakkal,követelményekkel...hála neked Messiás,ki felvilágosítottál,és megvilágítotad egyéb könyvekkel sötített elmém...
-
#1595 hello lányok!...
nem is tudtam, hogy van ilyen topik is...
bettennék magamról egy képet, csak félek, hogy nem bírja a fórummotor a tökéletességem :Ð
(viccnek szántam) -
Hajnalcat #1594 Igen. Ez a leírás illik Russell Crowe-ra. -
ugot2know #1593 Russel Crowe az ausztrál iszákos,bunyós szabadságharcos? -
Hajnalcat #1592 Na, akkor legyen már on is, berakok egy-két képet Russel Crowe-ról. Úgymond, Ő az igazi esetem...a barátom miatt, hasonlít rá, különösen ezeken a képeken:
Na jó, a barátomnak nincs tetoválása, de egy az egyben ilyen.
-
Hajnalcat #1591 Te kezdtél itt nekem az öltözködésről írni:
"tényleg még mindig bejön a lányoknak ez a laza gatya..."
[lefárad]
Abban hallgatsz Akelát, amiben akarsz. (Pont most voltam Akela koncerten itt Egerszegen. :D És dresszet vettem fel, meg egy barna laza gatyát, ha már az öltözködésnél tartunk. ;))
-
#1590 úristen!
akkor I LOVE TECHNO-s polóban meg ne próbáljak akelát hallgatni??!???!!!!
-
Hajnalcat #1589 Pedig ez a fő jellemvonása egy emosnak, utána jön a többi, ha ez nincs, akkor nem is lehet emos-nak nevezni.
Külsőre egy emos alapfelszereltsége, kinézete:
- Kiegyenesített haj, ferdére nyírva h csak egyik szemükkel lássák a világot
- Karika piercing a szájban(esetleg sál)
- Répafarmer (Nem laza gatya, hanem szűkülő, ha nem lennél tisztába a szó jelentésével.)
- ÖV (ez fontos hogy minél rikítóbb legyen), pl.: szegecses
- feszülős felső, még ha 10-es karok vannak, akkor is
- JELVÉNYEK! Iszonyat mennyiségben.
-
#1588 bah én nem frizurára mondom hogy emo... jajjj -
Hajnalcat #1587 Legkevésbé őt mondanám emo-snak.
Ez egy emo-s.
Hasonlítsd már össze a kettőt légyszíves. A magyar anti-emo szövetséget meg ajánlanám a figyelmedbe, ott több képet is találsz, ha szeretnéd nézegetni őket. -
#1586 miért lennék én eltájolva?? azért mert valamiben te mást látsz mint én??? ne viccelj már... -
Hajnalcat #1585 Utálom az emos pasikat, már ha azokat lehet pasiknak nevezni. Szóval valahol el vagy tájolva. -
#1584 tényleg még mindig bejön a lányoknak ez a laza gatya feszitett izmok emo srác vagyok kamu?! -
Hajnalcat #1583 Mármint a felső képhez. -
Hajnalcat #1582 Pont megtaláltad a fejéhez illő formát. :DD -
Hajnalcat #1581 A felső kifejezetten irritál.
Az alsó jöhet. Aranyos feje van. :) Tetszik ez a laza gatya. Szóval, úgy, ahogy van, jó. -
#1580 :-{} -
#1579 A felső a jobbik. Annak is a szája. -
Mike 007 #1578 én sokkal szebb vok
!!!