Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy picit jó pasi<#ravasz1>#ravasz1>

Ne etesd a trollt!
Ne etesd a trollt!
Alah Alik Ya Sidi!
Kingdom Hospital
Nekem a filmben lévõ gonosz is nagyon tetszik. (Mindigis vonzottak a gonosz bácsik valamilyen szinten.<#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1>)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Akkor mégegyszer:
Van ám róla cigi kilóg a szájából kép is<#vigyor>#vigyor>:
Ez meg egy régebbi kép:

Billie Joe
Van ám cigis kilóg a szájából is<#vigyor>#vigyor>:
Egy régi kép róla 😊

Õ sem volt rossz pasi,kár, hogy állítólag a férfiakat szereti..
[/cserf][/fülünyúl]
Carmen25
Õ is egy férfias jelenség
Carmen25
Carmen25
Carmen25
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Carmen25
Legyen egy magyar is!!!
Carmen25
A nevetõs fejet a bögyörõre raktam. Annyira vicces egy szó. Még Gabcsimanó írta egyszer, és annyira megtetszett, hogy mindig azt mondogatom, de ilyen gyorsan. 😄 Tudom, nem vagyok normális.<#vigyor>#vigyor>Aztán ezeknél a képeknél nem bírtam megállni, hogy be ne írjam ezt a szót.
Viszont továbbra is fenntartom, hogy nekem az ilyen agyonkent, alsógatyás olasz macsók nem jönnek be. Na, jó, az utolsó elõtti legnagyobb képen, aki jobb szélen áll, annak egész jó feje van. 😊 Meg hát van tetoválása, nem utolsó szempont egy pasinál. 😉
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
de én nem azt mondtam ,hogy leittad magad a sárga földig ,hanem csak azt ,hogy ittál...nem ugyanaz a kettõ
Pedig nem tiltotta meg senki.
az igaz ,hogy Amerikában most büntették meg ittas vezetésért ...de az nincs olyan hapsi ,aki ne inna ,hacsak nem alkesz volt elõtte vagy akkor csak ,ha vmilyen gyógyszert kell szednipl. és arra nem fogyaszthat alkoholt ,vagy ott van még a vallási jelleg ...
Egy szál bögyörõben<#vigyor>#vigyor>:
Azt tudtam, hogy alkesz. Mondjuk nem is csoda, hisz annyira égõ egy fickó, hogy az már viccszámba megy, gondolom ezért is kezdett el inni. Nem bírta elviselni, hogy gúnyt ûznek belõle.
Micsoda szexi felsõtest<#vigyor>#vigyor>: