Veszett jóóóóó pasi!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Azt nem tok, de leszállították vmi repülõrõl állítólag, mert hót részeg volt, és annyira nem tudott magáról h. brunyált egyet (persze csak úgy ösztönösen a gatyába ahogy a kisgyerekek szokták). 😄
Tv-ben mutatták.
Nem tom mi van mostanában a "sztárokkal", de Gibson bácsi is mintha kicsit sokat inna mostanában.
Jó dolgukban biztos nem tudják mire költsék azt a sok lét...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

SRobert
képt! 😄

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Esrohnoil
Dévid Házelhóf bepisilt. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

SRobert
behhehe. 😉

Királylány
én is tartanálak karban...
😉

krisztike
igen fiatal korában nem volt rossz ...

krisztike
kis huncut ...

krisztike
így van <#eljen>

SRobert
hehe... csak nem ártana öregen is...
neki is látok karbantartani magam. 😊))

Az vagy. 😊

t0mmy
a kondi oké, a ráncok nem kellenek!

SRobert
Meg neki már más dolga sincs, ezt is tudom. 😊
Na mindegy, asszem nem ez a topik témája.
Meg aztán úgyis elég szép vagyok. 😄

SRobert
igen, a ráncokra gondoltam. 😊

Lehetséges, de fiatal korában akkorsem volt ronda. Az a tipikus igazi férfi.

t0mmy
ez igy igaz! p

pénzbõl ma már csak egyéniséget nem tudsz önnálósítani magadnak!

t0mmy
a nagyapám 70 felett van és közel sem ennyire ráncos, én nem szeretnék ilyen lenni 60 évesen!

krisztike
ha van pénzed minden megoldható a mai világban ...😊

krisztike
vagy sokan csak a pénzére buktak és a hírnévre ...
erre még nem gondoltál ?

SRobert
hát nemtom... azé' én szeretnék majd 60 fölött így kinézni, meg ilyen kondiban lenni. 😊

t0mmy
lehet, nekem akkor sem tetszik! <#szomoru1>

Mit akarasz, fiatal korában buktak rá a nõk. Igazi férfias kinézete volt. Manapság már sajnos kevés firfias színész van, mert mind olyan nyálasképû, nincs bennük meg az a markáns arcvonás, ami kéne.

Rajzos suliba én is jelentkeztem, nem vettek fel, túl öreg vagyok hozzá, és azért. 23 éves korig lehet csak, de én megpróbáltam, de hát ez hatalmas igazságtalamság! Még kérvényt is nyújtottam be, elutasították. Szóval vagy bénán rajzolok, vagy nem értem. A rajzaim egy része a rajzos topikban van.

t0mmy
a pasi mint pasi... 😊
dehátizlésekéspofonok... 😊

SRobert
minemteccikmámmeg? 😊)

Huh, az egyik nagy kedvencem!<#eljen> Hatalmas filmjei vannak.

t0mmy
<#merges2><#wilting>

SRobert
fiatalon:

idõsen:

remélem én is ilyen szépen öregszem meg...

krisztike
az Én véleményemet tudod ...én ruhákat tervezek és fantázia rajzokat készítettem ...szerintem nincs semmi rossz abban ,ha ebben találsz megnyugvást és ezt találod szorakoztatónak és így kapcsolódsz ki nem pedig drogozással ,bagóval és piával ...

SRobert
há' télleg neveccséges. 😞

Membrah
hûûû....nah ebben mennyire hasonlítunk!
nekem is nagyon fontos,h érdekelje a mûvészet..legalább minimálisan,és ha más nem tolerálja és értse meg h nekem mennyire fontos.
Én is szoktam rajzolni,jelentkeztem a képzõre is,verseket nem ill ritkán,de novellákat szoktam írni.
Egyszer volt egy "barátom",aki kinevetett azért mert nyáron kiülltem a aprka rajzolni egy bnõmet..
õszintén szólva tezsek rá,h ki mit hisz errõl.
szeretek rajzolni..bárhol bármikor.

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

hnoemi
Hosszú hajjal nekem is ijesztõ a te "retekköcsögöd". 😊)

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

krisztike
Nekem a Jon Bon Jovi is bejön - hamár az énekeseknél tartunk .

😄DDD Retekköcsög. Hát ezt a szót még nem hallottam.

Elkérhetném azt a kukát?

t0mmy
hát ez a gyerek szerintem se valami jópasi... :S

Kiii ez a retekköcsög??? Igen igen srác vagyok de nem az irígység beszél belõlem..... Na ja ízlések és pofonok de ilyen szakadtrépát bármelyik kukában találhacc..........
Találtam pár Chris Cornell-os képet (Audioslave énekese):

Itt veszett szexin néz:

Szép szeme van 😊 :

Vót ám hosszú haja is 😄:

Ez meg a pont jó hajú, amit még el bírnék viselni:

Huh, ezt az ördögi nézést 😊 :

Majd késõbb még az olasz fociválogatott félig meztelen képeit is felrakom, csemegének. 😉

Meg persze szeresse a rock zenét!<#eljen>
Ha már itt tartunk, berakok pár rockénekest (na meg egy gitárost), akik bejönnek. Kinek, mi a véleménye róluk?

Sid Vicious (Sex Pistols gitárosa volt, de meghalt sajnos):

Kurt Cobain (Nirvana énekese volt, de sajnos meghalt):

Chester Bennington (Linkin Park énekese, kár, hogy ennyire lesüllyedt a zenekar mostanában.):

Jacoby Shaddix (Papa Roach énekese, kár, hogy lesüllyedt a zenekar mostanában):

Meg persze a Paradise Lost énekese, Nick Holmes:

"Ha a külsõt tekintjük,nagyon fotnos számomra a tekintete,ahogy rám néz,amit képes sugallni." <----Ebben teljes mértékig egyezik a véleményünk. 😊

"személysiéget tekintve:ÕSZINTESÉG,humor,elõzékenység,udvariasság,intelligencia,sárm"<----Õszinteség, óriásnagy betûkkel, egyetértek, mivel én is õszinte vagyok, ezért elvárom tõle, hogy õ is az legyen velem. Humor, na igen, még egy fontos jellemzõ, de ne vigye azért túlzásba. Intelligencia, még egy nagyon fontos szempont, ha már én egy picit butább is vagyok, legalább Õ legyen okos mellettem. 😄 És még egy fontos dolog, amit a barátomban sajnos hiányolok, de sosem lesz meg benne, tudom. A mûvészet iránti érdeklõdés. Ezt úgy értem, hogy pl. ha írok egy verset, akkor ne nevessen rajta, mert az komoly dolog, és nem poénból írom. Vagy ha rajzolok valamit, akkor ne mondja rá, hogy béna, bár a rajzaim általában tetszenek neki. 😊 Örülnék, ha Õ is tudna rajzolni, vagy verset írni, de hát ez nem az Õ mûfaja sajnos. 😞 Meg sajnos nem romantikus típus, pedig számomra az is nagyon fontos.

hnoemi
Oh, igazán köszönöm! 😊 Most legalább nem palacsintákkal álmodom mint éjjel. 😊) Na jó, vicc volt, nem vagyok ilyen fokú rajongó. Bár volt film, amiben nem tetszett, dehát színész, változik.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Juj, hát õt nem igazán kedvelem.<#vigyor5>Túl nyálas feje van, semmi férfias nincs benne.

Edward Norton:
Mivel láttam, hogy Noéminek tetszik, ezért belinkeltem egy képet róla. Nekem nem jön be a pasi, bár az Amerikai História X -ben viszonylag jól néz ki..., de csak azért, mert ott egy picit hasonlít a barátomra. 😄

hnoemi
Na ne már!!!! 2 éve nincs normális kapcsolatom, erre még osszam is meg? Hehehehehehehehehehe. És még eccer: he.

pff
ne verekedjetek, jöhettek ketten is 😛PPP

&#9675;&#9675; So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire &#9675;&#9675;

hnoemi
Nem szépfiút írtam, csak azt, hogy hozzám képest, te a szebb-fajtát preferálod.

hnoemi
Teljesen egyetértek veled, nincs annál rosszabb amikor már a tekintetbõl is látszik hogy valaki milyen banga. Ez nagyjából azt jelenti amit te írtál, csak más szóhasználattal. 😊Magasság... volt egyszer egy nálam alacsonyabb barátom, nem jött össze. Humor: de még milyen fontos - persze csak úgy mûködik, ha megérti a te vicceidet is és nem csak a sajátján nevet. Intelligencia: egyik legfontosabb. Találkoztam már olyannal akire ez abszolút nem volt jellemzõ. A legrosszabb ha ezt nem fogja fel. Ami nekem még külsõleg fontos, az a keze. Ne mondja azt egy fizikai munkás hogy bocs, ez van, ez a melóm, akkor is legyen ápolt. Szintén tapasztaltam, sajnos. Õszinteség: ritka, hajjaj..... bár akármit is tenne a barátom értékelném ha minden esetben elém állna és elmondaná. Na, akkor ha összegyúrjuk a kettõnk elvárásait, és megszületik a remekmû, mehetünk érte verekedni. 😊

Membrah
nem csak a szépfiúkat szeretem..
bár lehet..Patrick Dempsey és Jopseh Fiennes..nah jó..egy kicsit..:-D
De az életben másabb kritériumoknak is meg kell felelnie..elsõsorban a személysiég a dntõ..nyílván fotnos a külsõ is..aki mást mond,sztem hazudik,vagy még nem jött rá.
Ha a külsõt tekintjük,nagyon fotnos számomr a tekintete,ahogy rám néz,amit képes sugallni.
Fontos a mosoly,és h magasabb legyen nálam..legalább kicsit.:-D
személysiéget tekintve:ÕSZINTESÉG,humor,elõzékenység,udvariasság,intelligencia,sárm,stb.
a legfontosabb az elsõ,a többi kb hasonlóan fontos!

egyébként nincs fura ízlésed..kinek mi.
ez még nem fura ízlés.
nah jó..Nicolas Cageben nekem a szakmai tehetsége szimpatikus.
Nem mondom h rossz pasi,de nem életem álma..:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

hnoemi
Á, dehogy, ízlések és pofonok. 😊 Nem neked van fura ízlésed hanem nekem, ezt tudom jól. Patrick Dempsey-bõl ítélve te a "szebbfiúkat" kedveled. Én meg azokat a sejtelmes tekintetû "nem is tudom mi fog meg bennük" típust. Dehát õket is kell hogy kedvelje valaki. Sz4bolcs: nézd meg, lehet nem tetszik majd de alapfilm.

Membrah
egyébként remélem nem sértettelek meg hnoemi a véleményemmel..:-)

Membrah
Nem tudom ki hogy van vele,nekem pl õ is bejön..

Patrck Dempsey

Membrah
hát nem tudom Bruce elmegy,nicolas Cage remek színész,de számomra semmi ellenállhatatlan nincs benne..
Edvard Nortonnak nekem meg különösen irritáló feje van.