Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tv-ben mutatták.
Nem tom mi van mostanában a "sztárokkal", de Gibson bácsi is mintha kicsit sokat inna mostanában.
Jó dolgukban biztos nem tudják mire költsék azt a sok lét...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
neki is látok karbantartani magam. 😊))
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Na mindegy, asszem nem ez a topik témája.
Meg aztán úgyis elég szép vagyok. 😄
idõsen:
remélem én is ilyen szépen öregszem meg...
nekem is nagyon fontos,h érdekelje a mûvészet..legalább minimálisan,és ha más nem tolerálja és értse meg h nekem mennyire fontos.
Én is szoktam rajzolni,jelentkeztem a képzõre is,verseket nem ill ritkán,de novellákat szoktam írni.
Egyszer volt egy "barátom",aki kinevetett azért mert nyáron kiülltem a aprka rajzolni egy bnõmet..
õszintén szólva tezsek rá,h ki mit hisz errõl.
szeretek rajzolni..bárhol bármikor.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Elkérhetném azt a kukát?
Itt veszett szexin néz:
Szép szeme van 😊 :
Vót ám hosszú haja is 😄:
Ez meg a pont jó hajú, amit még el bírnék viselni:
Huh, ezt az ördögi nézést 😊 :
Majd késõbb még az olasz fociválogatott félig meztelen képeit is felrakom, csemegének. 😉
Ha már itt tartunk, berakok pár rockénekest (na meg egy gitárost), akik bejönnek. Kinek, mi a véleménye róluk?
Sid Vicious (Sex Pistols gitárosa volt, de meghalt sajnos):
Kurt Cobain (Nirvana énekese volt, de sajnos meghalt):
Chester Bennington (Linkin Park énekese, kár, hogy ennyire lesüllyedt a zenekar mostanában.):
Jacoby Shaddix (Papa Roach énekese, kár, hogy lesüllyedt a zenekar mostanában):
Meg persze a Paradise Lost énekese, Nick Holmes:
"személysiéget tekintve:ÕSZINTESÉG,humor,elõzékenység,udvariasság,intelligencia,sárm"<----Õszinteség, óriásnagy betûkkel, egyetértek, mivel én is õszinte vagyok, ezért elvárom tõle, hogy õ is az legyen velem. Humor, na igen, még egy fontos jellemzõ, de ne vigye azért túlzásba. Intelligencia, még egy nagyon fontos szempont, ha már én egy picit butább is vagyok, legalább Õ legyen okos mellettem. 😄 És még egy fontos dolog, amit a barátomban sajnos hiányolok, de sosem lesz meg benne, tudom. A mûvészet iránti érdeklõdés. Ezt úgy értem, hogy pl. ha írok egy verset, akkor ne nevessen rajta, mert az komoly dolog, és nem poénból írom. Vagy ha rajzolok valamit, akkor ne mondja rá, hogy béna, bár a rajzaim általában tetszenek neki. 😊 Örülnék, ha Õ is tudna rajzolni, vagy verset írni, de hát ez nem az Õ mûfaja sajnos. 😞 Meg sajnos nem romantikus típus, pedig számomra az is nagyon fontos.
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Mivel láttam, hogy Noéminek tetszik, ezért belinkeltem egy képet róla. Nekem nem jön be a pasi, bár az Amerikai História X -ben viszonylag jól néz ki..., de csak azért, mert ott egy picit hasonlít a barátomra. 😄

○○ So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire ○○
bár lehet..Patrick Dempsey és Jopseh Fiennes..nah jó..egy kicsit..:-D
De az életben másabb kritériumoknak is meg kell felelnie..elsõsorban a személysiég a dntõ..nyílván fotnos a külsõ is..aki mást mond,sztem hazudik,vagy még nem jött rá.
Ha a külsõt tekintjük,nagyon fotnos számomr a tekintete,ahogy rám néz,amit képes sugallni.
Fontos a mosoly,és h magasabb legyen nálam..legalább kicsit.:-D
személysiéget tekintve:ÕSZINTESÉG,humor,elõzékenység,udvariasság,intelligencia,sárm,stb.
a legfontosabb az elsõ,a többi kb hasonlóan fontos!
egyébként nincs fura ízlésed..kinek mi.
ez még nem fura ízlés.
nah jó..Nicolas Cageben nekem a szakmai tehetsége szimpatikus.
Nem mondom h rossz pasi,de nem életem álma..:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Patrck Dempsey