2072
:)
-
-
-
#1575 szerintem a szilikon jó dolog -
#1574 a fentin kicsit karikás a szeme vagy milyen :o
[nem leszól] -
#1573 Legtöbbször igen.De van amikor szilikont is használnak. -
Hajnalcat #1572 Arra inkább felvarratás kéne, nem? -
ugot2know #1571 Hason Lee-t... -
#1570 Az a baj-bár nem igazán értek hozzá-, hogy pont akiknek legtöbbször szüksége lenne rá, azaz a kis mellűeknél jön elő ez a "zsemleforma" sajátosság.Akinek viszonylag nagy a melle, annál ugyan már kevésbé látszik, de annak meg minek a plasztikázás(bár egyes esetekben szükség lehet rá, mint lentebb is írtam). -
#1569 Erre azért ne vegyél mérget.Lehet, hogy 3 gyerek után már máshogy fogsz vélekedni.Persze ez nyílván genetikától függ. -
#1568 az tény és való |-)
-
Hajnalcat #1567 Az biztos, hogy semmi pénzért se rakatnék bele ilyeneket. -
Hajnalcat #1566 Attól még a lányoknak is tetszhetnek más lányok... -
#1565 Ő dolguk. Persze nem mind lyukad ki, nem ez a jellemző, de szépen plasztikázott mell tény, hogy nagyon kevés van. A legtöbb olyan, mintha zsemlét ragasztottak volna oda, túlságosan elválik a testtől, nem természetes hatású. -
#1564 oké -
#1563 Sorry, de nem veled kommunikáltam. Még "melletted" sem. -
Hajnalcat #1562 Szögletes kikristályozott zacsik? Jesszusom! És ilyeneket hogy mernek a testükbe belerakni? Nem félnek, hogy kipukkad? -
#1561 de veszett jó csajban is szoktak fikázni no?
hajnalcat meg lány [nem érti] -
Hajnalcat #1560 Túl sok fény vetődik rá és azért látszik fehérebbnek a szempillája meg az arca. -
#1559 mehetsz én nem csorgatom a gumira a nyálam :P
(és kérlek ne beszélj el mellettem ha valamivel nem értessz egyet) -
#1558 Mi is átmenjünk a veszett jó csaj topikba megállapítani, milyen szép szögletesre kristályosodott szilikonzacsik vannak? :) -
Hajnalcat #1557 Nem kell, legalább pörög a topik, nem baj, ha véleményezik az emberek. -
#1556 akkor a középső képen nem nagyok a szempillái... :P -
#1555 én nem azt mondtam hogy ronda félreértés neessék! azt mondtam hogy sminkeli magát... ez a két dolog nem ugyanazt jelenti az én szószedetemben! ha nálatok igen akkor ne haragudjatok. -
Hajnalcat #1554 Nagyok a szempillái. :) Ez nem festék. -
Hajnalcat #1553 Ennyire ronda lenne?Nem hinném.
Marilyn Manson smink nélkül:
-
#1552 Töröljem az offot és a fikát, lányok? -
#1551 Ööö, DE.
(miért van 3-ból két képen kihúzva a szeme ha nem festi magát?) -
Hajnalcat #1550 Ööö, ez a pasi NEM festi magát. -
Hajnalcat #1549 :D -
#1548 szerintem nem szép ha egy pasi festi magát... :S -
#1547 Finom. Kicsit egzotikus, de szeretem az egyedit. -
#1546 "Az a sok műliba, egyszerűen elfog a hányinger"
Hádde nem is neked kell hogy tetszen:) -
#1545 nem láttam hogy te raktad be a képeket de TUDTAM hogy Te voltál az... :P -
ugot2know #1544 vmi keversz,ez a hsz. nem takarja a véleményem -
#1543 Tipikus ruszki fej. -
#1542 mondtam... :) -
ugot2know #1541 az első képre azt hittem Marylin Manson smink nélkül -
Hajnalcat #1540 Nem baj, majd visszaszólunk nekik. Egyébként belenéztem a veszett jó csajos topikba, és hát borzadály a felhozatal. Az a sok műliba, egyszerűen elfog a hányinger.
Akkor belinkelek pár képet egy egész jó pasiról. Nemrég szerepelt a Pétervári banditákban. Alexandr Domogarov a neve és egy igazi férfi:
-
#1539 A link lemaradt. :)
Egyébként hiába linkelnénk bármit is, a fiúk azonnal megjelennek és szétoffolják a topikot, meg leszólják az ízléseket. Hozzátenném, mi ugyanezt nem csináljuk a veszett jó csajos topikjukban, pedig ott aztán lehetne oltani a sok szilikonmacát. -
#1538 Lányok. Ennyire nem látunk jó pasikat? Itt van egy. Remélem megjelenik.