Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Marilyn Manson smink nélkül:

Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Akkor belinkelek pár képet egy egész jó pasiról. Nemrég szerepelt a Pétervári banditákban. Alexandr Domogarov a neve és egy igazi férfi:
Egyébként hiába linkelnénk bármit is, a fiúk azonnal megjelennek és szétoffolják a topikot, meg leszólják az ízléseket. Hozzátenném, mi ugyanezt nem csináljuk a veszett jó csajos topikjukban, pedig ott aztán lehetne oltani a sok szilikonmacát.
[/cserf][/fülünyúl]
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Ramadamammy rapidrandi
Szal nem rasztásítok, pláne nem piercingelek, tetkózok senki kedvéért. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
"Nekem márpediglen szimpatikusak a raszta hajú és/vagy piercinges lányok. Kész. Pasz."
Magyarul a rockkercsajokra bukik. Ha bekeményítesz... 😉
Ramadamammy rapidrandi
[/cserf][/fülünyúl]
De még rástartolhatsz, biztos szívesen járna veled, mázlista. 😉 Bár az ilyen jó pasiknak általában szokott barátnõjük lenni...
[/cserf][/fülünyúl]
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Ne etesd a trollt!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
õ nagyon jó pasi..;-)
a drakula2000 nem tetszett,de amúgy szexi tényleg..:-)
Gerald Butler a színész neve és a Dracula 2000-en kívül még az Operaház fantomjában is szerepelt, ami úgy nagyobb film, meg a Lara Croft-ban.
Hogy lehet egy férfi ilyen szexi?
Megint az a cigi<#vigyor>#vigyor>:
Itt hasonlít a barátomra 😊:
Ez a kedvencem: