2072
:)
  • Esrohnoil

Gondolom már elég régi ez a kép róla, de szerintem most sem néz ki rosszul. :D
  • Hajnalcat
    törölt hozzászólás
  • Zillo
    fu hát jaj uhh anyám.:C
  • Kata
    "A képeket amiket betettél az alapján neked biztos az ilyen alvilági figurák jönnek be,pedig bennük aztán semmi férfiasság."

Javaslom te olvasd át a saját hozzászólásaidat, hogy kinek mit hogyan írsz.
  • elizzz5
    Szerintem jobban tennéd ha elolvasnád mégegyszer a hozzászólásomat én nem mondtam hogy szar alak meg nem szóltam le senkit csak véleményt mondtam de látom már az is baj.Ha utálja hát utálja nem érdekel.Én nem kezeltem ellenségesen sajnálom ha annak vettétek!!Nah mind1 írtam h nem veszekedni akarok ugyh téma lezárva.
  • Kata
    Neked ez jön be, neki az jön be, nekem meg amaz. Mások vagyunk más ízlésekkel, így kerek a világ. Azért mert valakinek nem tetszik az, ami neked szinte fétised, ideálod, még nem kell a másikat agitálni és győzködni, ellenségesen kezelni, vagy leszólni az ő ízlését. Elvégre ő sem ezt tette, csak kifejtette véleményét, miszerint nem szereti a vízilabdásokat. Nem azt mondta, hogy xar alak vagy, mert a víziladbázókat kedveled. Azért erre figyeljünk oda.
  • Kata
    Én is úgy tapasztaltam, hogy 50 centivel a járda felett járnak.
  • Hajnalcat
    "emelett nincsenek nagyra magukkal,nem nagyképüek!!!"

Dehogynem!
  • Hajnalcat
    "én nagy vizilabda fan vok :P!!"

Legyél. Én meg nem.
  • elizzz5
    Jah és nem értem miért utálod őket szerintem sok örömet hoztak a magyaroknak.Gondolj csak bele mennyi versenyt nyertek!!Nah de ez nem egy vizilabdás fórum ugyh nem ragozom tovább!!És tiszteletben tartom a véleményed ha utálod hát utálod!!Nem veszekedni akarok csak megvédeni őket !!Ugyh remélem nem haragszol a kitörésem miatt de én nagy vizilabda fan vok :P!!
  • elizzz5
    Háát azért egy Kásás Tamást vagy Szécsi Zolit csak nem dobnál ki az ágyadbóól??Vagy igen??Én biztos nem!!Deháát mindenkinek más az ízlése.A képeket amiket betettél az alapján neked biztos az ilyen alvilági figurák jönnek be,pedig bennük aztán semmi férfiasság.A vizilabdázók legalább értelmes,helyes,kedves fiúk és még a felsötestük is jó és emelett nincsenek nagyra magukkal,nem nagyképüek!!!
  • Hajnalcat
    Hát ja, elmegy, de csak a teste, a feje béna.
  • piros mogyi
    De jó felsőteste van.
  • Hajnalcat
    Fúj, utálom a vizilabdát meg a vizilabdázókat!
  • piros mogyi
    Igazad van.

• elizzz5
    Kásás Tamás nevét mégcsak meg sem említettétek nah nembaj most akkor én megteszem :P !!Ő is egy veszett jó pasi!!
  • piros mogyi
  • Membrah
    nézdd én sem vok vénség,de attól még tom..:)
    mg mivel érdekel és ezt a fajta zenei stílust szeretem,tudok pár dologról.
    érdemes utánanézni.ennyi.:)
  • sz4bolcs
    Szerintem én akkor még nem éltem amikor ez folyt. :D Vagy legalábbis még nem ismertem.. minden jóról lemaradok. :D
  • Membrah
    jó is,bár az i do is jó sztem..
    csak azzal is az a gáz h a csapból is az folyt egy időben.
  • sz4bolcs
    Én csak ezt a számot ismerem tőle, meg a I would do anything for love-ot, de ez utóbbi nem tetszik. :) De ez nagyon.
  • Membrah
    jaja..ismerem..most azon gondolkodok,hol a régi meat loaf kazim..:)
    van egy ismerősöm,aki rettentően szereti őt is,tőle szerzem be a jobbnál jobb számokat..:)
    persze nála nem lehet kihagyni Alice Coopert,GnR-t etc...:)
  • sz4bolcs
    Főleg EZ a száma. Nagyon nagyon üt mindkét énekes.
  • Membrah
    :D
    a hangja legalább tényleg jó..:)
    legalábbis sztem.
  • sz4bolcs

Bocsi ezt nem tudtam kihagyni. :D
  • piros mogyi
  • piros mogyi
  • piros mogyi
  • piros mogyi
  • Membrah
    :D
  • ugot2know
    visszakövetelem a pénzem :(
  • Membrah
    lol...
    így is több szó esett róla,mint kéne...

• PíszLávJuniti
    iszapbirkózást @ :o
  • Membrah
    erre amúgy no comment..
    amúgy tudom hihetetlen de tisztában vagyok vele h nem csak te oder nem csak én offoltam..
    azóta sem jött fel?

deérdekes...
    gondolom melózik.
  • Membrah
    nem csodálom..anno nekem is ez a benyomásom volt
  • Membrah
    nem csodálom..anno nekem is ez a benyomásom volt
  • Hajnalcat
    Nem ismerem.
  • Hajnalcat
    Jól teszed, ha nem offolod szét a topikot. Így is elég fársztó olvasni a sok barom beszólásait (nem rád értettem). Katának meg már írtam tegnap egy privátot délelőtt, hogy törölje ki az összes hozzászólást, mert szétoffoltuk, igen, közösen tettük, te és én, de azóta se jött fel a fórumra...
  • G_ArchAngel #1619
    arról nem is beszélve, hogy hihetetlenül jófej és intelligens a srác - örülök neki, hogy a barátaim közt tudhatom...
  • Membrah
    no ő egy fórumozótársunk,itt sg-n, szerintem sármos, szép szeme van.
    anno amikor regisztráltam,dumáltunk párszor..
    akkor szimatikusnak tűnt,de régen nem bezsélgettünk.
    és amondó vagyok,h inkább legyen "csúnyább",vagy átlagos,aranyos a pasi,csak intelligens,udvarias,figyelmes férfi legyen,mint valami tejbetök nyálgép,vagy valami önygilkosjelölt álalternatív rockmajom,akik között max ha 10%-uk olyan,mint amilyennek mutatja magát.
    link