2072
:)
-
#1702 Jó, de én nem úgy gondolom. -
#1701 Mindkettő egyaránt fontos. Szerintem. :) -
#1700 A minőség a fontos nem a mennyiség. Szerintem. -
#1699 A minden órában kefélés nem rossz dolog. :DDD -
#1698 amúgy szerintem ebben van valami, nem véletlenül zsíros, korpás töredrezett ..stb..amit a reklámokban szoktak mondani, hogy legyünk jó fogyasztók, és vegyük meg a legjobb termékeket. -
#1697 vagy kefélni.. -
#1696 Csak egy ártalmatlan kis kérdés:
Ha a hajad rendben akarod tudni, ahhoz minden órában meg kell mosnod? :) -
#1695 Csak mágikus hengerrel átszalad rajta. :) -
#1694 "Minden órában megmosod és megkeféled borostafésűvel?"
Hogy találtad ki? -
#1693 ez akkora poén, hogy akár a legszarbb vicc topikba is berakhattad volna -
Hajnalcat #1692 "Én tisztán tartom."
Minden órában megmosod és megkeféled borostafésűvel?
Bocs, de jó kedvem van, ezt a poént nem hagyhattam ki. -
Hajnalcat #1691 Rosszfiú alkat. Na igen...hmmm. -
zany #1690 Hát, egy kicsit mintha "nyálasak" lennének. Tudod, ki az igazán jó? Aki tipikus rosszfiú alkat, és aki az életben is egy kicsit rossz. Persze, az elfogadható szintig. Mondjuk pl. Johnny Depp. Ő filmen jó, de általában elgondolkodtató szerepei vannak. Imádom!!És magyarban Csányi Sándor édi. -
#1689 Addig örülj! :D -
#1688 Ja, ezt most annak apropóján írtam, hogy nekem is a klasszikus párnapos borostás fej jön(-ne) be, de nálam sajna egyelőre kivitelezhetetlen:) -
#1687 Na nekem meg nincs is mit borotválni:)Jó azért van, de 30 éves létemre még mindig olyan a bőröm, mint egy 14 évesnek és borotvához is 4-5 naponta nyúlok, amikor kezd szakmunkás tanuló fejem lenni:)(értsd: az orrom alatt és az államon jön ki némi szőrzet) -
#1686 Ők milyenek?
Michael Biehn:
David Wenham:
-
#1685 Barátnőm nem engedi meg h. leborotváljam. :)
Én tisztán tartom. -
#1684 Borosta egy bizonyos hossznál bökős csak. Amikor még nagyon rövid, illetve amikor már hosszú (rövidebb szakáll), akkor nem bök. Nekem semmi bajom a férfi arcszőrzettel, csak annyi az elvárásom, hogy naponta többször mosson arcot, ugyanis rátapad a szőrre mindenféle por/baci a nap folyamán, és ha így az arcomhoz ér, kipattoghat, begyulladhat a bőröm. [érzékeny bőrű] -
#1683 [akárcsak ő] :) -
Louis Cyphre #1682 Mindenképpen megnézésre ajánlott!
Tegnap találtam ezt az ajánlót a filmmel kapcsolatban.
http://www.heavymetal.hu/cikk.jsp?id=530 -
Hajnalcat #1681 Szakáll, tűl szőrős, utálom, borosta, szexi, és bökős, szeretem. -
#1680 Ehh, én pont ellenkezőjét hallottam-tapasztaltam. Borosta bök, szakáll nem.. -
Hajnalcat #1679 Hmm....érdekes. :)
Egyébként nem láttam azt a filmet, de most kedvet kaptam hozzá, hogy megnézzem, elolvastam a történetet és, huh, nagyon teccik.
[imádja a thrillereket] -
Louis Cyphre #1678 A felső képek az Angyalszív (Angel Heart) c. alapfilmből vannak.
Ez a nick nevem is onnan származik.
Micsoda összefonódások...:) -
Hajnalcat #1677 Nem. Már megszoktam, de ha mondjuk már szakállszerűség van az arcán kialakulóban, akkor már azért én is elküldöm borotválkozni. Azt már nem annyira jó megpuszilni, de a borostát még igen. -
Hajnalcat #1676 Azt hittem, rajzoltad... -
Hajnalcat #1675 :D
Oké, majd sort kerítek rá valamikor.
[csak viccel] -
Hajnalcat #1674 Netán Mickey Rourke? Ő is elég jó férfi volt fiatal korában...már kiskoromban is nagyon odavoltam érte...
-
#1673 Nem szokott idegesíteni, ha szúr az arca? Barátnőm folyton elküld borotválkozni. -
Louis Cyphre #1672 Bármilyen meglepő de az internetről van. És nem tudom kit ábrázol(valószinüleg nem konkrét személyt). -
#1671 Afrofonással, ha lehetne kérni. :D -
Hajnalcat #1670 Ja, bocs...
Egyébként nagyon teccik ez a kép a galériádban. Honnan van és ki található rajta?
-
Louis Cyphre #1669 Valóban nem 45 éves.
Most volt 46. -
Hajnalcat #1668 Hát...őőő, ja, nem rossz, bár a haja ezen a képen egy kicsit nagy felfele, de amúgy még sosem láttam.
Kerestem még pár képet róla, ez az egy volt tűrhető...amúgy ha nagyobb borostája lenne (gyengém), akkor még jobban bejönne.
-
Hajnalcat #1667 20 évvel? Mért? Ennyire idős? Én csak 25 vagyok, csak azt ne mond, hogy Ő meg 45 éves, mert akkor befonom a hajam. -
#1666 Van olyan, hogy idősebb nő fiatal férfiakat keres, illetve fiatal férfiaknál is előfordul, hogy az idősebb nőkre buknak. Láttam már ilyet, úgyhogy nem is olyan elképzelhetetlen. -
Louis Cyphre #1665 Számomra az a furcsa, hogy egy nőnek egy 20 évvel idősebb férfi tetszik(1661-es hozzászólás).Azt hiszem ez fordítva elképzelhetetlen. -
#1664 Hehe, mikor láttam Hajnalcat képeit a 61-esben, épp akartam mondani, hogy akkor neki Madsen is bejön, aztán lapozok felfele, és ki van itt... :) -
#1663 Ilyen hatékony moderálás kéne a tudományosba.