Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ramadamammy rapidrandi
Ha felvilágosodni akarsz, akkor meg máshol keresgélj, mert ide csak olyan emberek írnak, akik nem érnek fel a Te magas inteligenciaszintedhez, drágám.
mindig szerettem az ironikus,cinikus humorod..fõleg h sokszor akiknek írod le sem esik...😛
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
kíváncsivá tettél..😊
nem rossz!😊
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
jajj istenem,vtkeztem,tírpák vagyok és nem követem a trendekekt,nem vagyok tisztában az alapfogalmakkal,követelményekkel...hála neked Messiás,ki felvilágosítottál,és megvilágítotad egyéb könyvekkel sötített elmém...
nem is tudtam, hogy van ilyen topik is...
bettennék magamról egy képet, csak félek, hogy nem bírja a fórummotor a tökéletességem :Ð
(viccnek szántam)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Ramadamammy rapidrandi
Na jó, a barátomnak nincs tetoválása<#rolleyes>#rolleyes>, de egy az egyben ilyen<#ravasz1>#ravasz1>.
"tényleg még mindig bejön a lányoknak ez a laza gatya..."
Abban hallgatsz Akelát, amiben akarsz. (Pont most voltam Akela koncerten itt Egerszegen. 😄 És dresszet vettem fel, meg egy barna laza gatyát, ha már az öltözködésnél tartunk. 😉)
Külsõre egy emos alapfelszereltsége, kinézete:
- Kiegyenesített haj, ferdére nyírva h csak egyik szemükkel lássák a világot
- Karika piercing a szájban(esetleg sál)
- Répafarmer (Nem laza gatya, hanem szûkülõ, ha nem lennél tisztába a szó jelentésével.)
- ÖV (ez fontos hogy minél rikítóbb legyen), pl.: szegecses
- feszülõs felsõ, még ha 10-es karok vannak, akkor is
- JELVÉNYEK! Iszonyat mennyiségben.
Ez egy emo-s.<#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit>
Hasonlítsd már össze a kettõt légyszíves. A magyar anti-emo szövetséget meg ajánlanám a figyelmedbe, ott több képet is találsz, ha szeretnéd nézegetni õket.
Az alsó jöhet. Aranyos feje van. 😊 Tetszik ez a laza gatya. Szóval, úgy, ahogy van, jó.<#eljen>#eljen>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
!!!

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Ramadamammy rapidrandi
[/cserf][/fülünyúl]
(és kérlek ne beszélj el mellettem ha valamivel nem értessz egyet)