Veszett jóóóóó pasi!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

strelitzia

Deőőőő, dejőőőő!!

igen, védi az autó mûanyag és gumi alaktrészeit😊))

http://gaborszantai.co.uk/

<#vigyor>De vicces valaki...

PíszLávJuniti
5 Membrahot egy lepedõre ?:ooooooo

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

mingyár berakok egyet magamról és megugrik a MHz a monitorban...
5 lepedõ Membrahra,további téteket?

Ramadamammy rapidrandi

Látod, ezért kár ide járnod.

Nem követem a trendet, bocs, ha félreértettél én egy oldalról másoltam ki ezeket a jellemzõket tommy-nak mert azzal gyanúsított, hogy emósokra bukok. Vicces egy gyerek, de ezt a beszólását valahogy nem értékeltem igazán.
Ha felvilágosodni akarsz, akkor meg máshol keresgélj, mert ide csak olyan emberek írnak, akik nem érnek fel a Te magas inteligenciaszintedhez, drágám.

Membrah
😄😄😄😄
mindig szerettem az ironikus,cinikus humorod..fõleg h sokszor akiknek írod le sem esik...😛

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
akkor már inkább a barátodról linkelj..😉
kíváncsivá tettél..😊
nem rossz!😊

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
lol...lehet..próbáldd ki és meglássuk..max újrapakoljuk a rdsz-t..😊

Membrah
faja..most már ezt is udom...
jajj istenem,vtkeztem,tírpák vagyok és nem követem a trendekekt,nem vagyok tisztában az alapfogalmakkal,követelményekkel...hála neked Messiás,ki felvilágosítottál,és megvilágítotad egyéb könyvekkel sötített elmém...

RaZoK
hello lányok!...
nem is tudtam, hogy van ilyen topik is...
bettennék magamról egy képet, csak félek, hogy nem bírja a fórummotor a tökéletességem :Ð
(viccnek szántam)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Igen. Ez a leírás illik Russell Crowe-ra.

Russel Crowe az ausztrál iszákos,bunyós szabadságharcos?

Ramadamammy rapidrandi

Na, akkor legyen már on is, berakok egy-két képet Russel Crowe-ról. Úgymond, Õ az igazi esetem...a barátom miatt<#smile>, hasonlít rá, különösen ezeken a képeken:

Na jó, a barátomnak nincs tetoválása<#rolleyes>, de egy az egyben ilyen<#ravasz1>.

Te kezdtél itt nekem az öltözködésrõl írni:

"tényleg még mindig bejön a lányoknak ez a laza gatya..."

Abban hallgatsz Akelát, amiben akarsz. (Pont most voltam Akela koncerten itt Egerszegen. 😄 És dresszet vettem fel, meg egy barna laza gatyát, ha már az öltözködésnél tartunk. 😉)

t0mmy
úristen!

akkor I LOVE TECHNO-s polóban meg ne próbáljak akelát hallgatni??!???!!!!

Pedig ez a fõ jellemvonása egy emosnak, utána jön a többi, ha ez nincs, akkor nem is lehet emos-nak nevezni.

Külsõre egy emos alapfelszereltsége, kinézete:

- Kiegyenesített haj, ferdére nyírva h csak egyik szemükkel lássák a világot
- Karika piercing a szájban(esetleg sál)
- Répafarmer (Nem laza gatya, hanem szûkülõ, ha nem lennél tisztába a szó jelentésével.)
- ÖV (ez fontos hogy minél rikítóbb legyen), pl.: szegecses
- feszülõs felsõ, még ha 10-es karok vannak, akkor is
- JELVÉNYEK! Iszonyat mennyiségben.

t0mmy
bah én nem frizurára mondom hogy emo... jajjj

Legkevésbé õt mondanám emo-snak.
Ez egy emo-s.<#vomit><#vomit><#vomit>

Hasonlítsd már össze a kettõt légyszíves. A magyar anti-emo szövetséget meg ajánlanám a figyelmedbe, ott több képet is találsz, ha szeretnéd nézegetni õket.

t0mmy
miért lennék én eltájolva?? azért mert valamiben te mást látsz mint én??? ne viccelj már...

Utálom az emos pasikat, már ha azokat lehet pasiknak nevezni. Szóval valahol el vagy tájolva.

t0mmy
tényleg még mindig bejön a lányoknak ez a laza gatya feszitett izmok emo srác vagyok kamu?!

Mármint a felsõ képhez.

Pont megtaláltad a fejéhez illõ formát. 😄D

A felsõ kifejezetten irritál.<#levele><#wow3><#zavart2>

Az alsó jöhet. Aranyos feje van. 😊 Tetszik ez a laza gatya. Szóval, úgy, ahogy van, jó.<#eljen>

PíszLávJuniti
:-{}

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

piros mogyi
A felsõ a jobbik. Annak is a szája. <#finom><#finom>

Ne etesd a trollt!

én sokkal szebb vok
!!!

Sarapetike

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

sharamboy18
szerintem a szilikon jó dolog<#mf1>

I LOVE DEEP

PíszLávJuniti
a fentin kicsit karikás a szeme vagy milyen :o

Dynamic
Legtöbbször igen.De van amikor szilikont is használnak.
Arra inkább felvarratás kéne, nem?

Hason Lee-t...

Ramadamammy rapidrandi

Dynamic
Az a baj-bár nem igazán értek hozzá-, hogy pont akiknek legtöbbször szüksége lenne rá, azaz a kis mellûeknél jön elõ ez a "zsemleforma" sajátosság.Akinek viszonylag nagy a melle, annál ugyan már kevésbé látszik, de annak meg minek a plasztikázás(bár egyes esetekben szükség lehet rá, mint lentebb is írtam).
Dynamic
Erre azért ne vegyél mérget.Lehet, hogy 3 gyerek után már máshogy fogsz vélekedni.Persze ez nyílván genetikától függ.
Visitor
az tény és való |-)

THE HUNTER coming soon ^^

Az biztos, hogy semmi pénzért se rakatnék bele ilyeneket.

Attól még a lányoknak is tetszhetnek más lányok...<#rolleyes>

Kata
Õ dolguk. Persze nem mind lyukad ki, nem ez a jellemzõ, de szépen plasztikázott mell tény, hogy nagyon kevés van. A legtöbb olyan, mintha zsemlét ragasztottak volna oda, túlságosan elválik a testtõl, nem természetes hatású.

[/cserf][/fülünyúl]

t0mmy
oké

Kata
Sorry, de nem veled kommunikáltam. Még "melletted" sem.

[/cserf][/fülünyúl]

Szögletes kikristályozott zacsik?<#wilting> Jesszusom! És ilyeneket hogy mernek a testükbe belerakni? Nem félnek, hogy kipukkad?<#vigyor>

Visitor
de veszett jó csajban is szoktak fikázni no?
hajnalcat meg lány

THE HUNTER coming soon ^^

Túl sok fény vetõdik rá és azért látszik fehérebbnek a szempillája meg az arca.<#vigyor3>

t0mmy
mehetsz én nem csorgatom a gumira a nyálam 😛
(és kérlek ne beszélj el mellettem ha valamivel nem értessz egyet)

Kata
Mi is átmenjünk a veszett jó csaj topikba megállapítani, milyen szép szögletesre kristályosodott szilikonzacsik vannak? 😊

[/cserf][/fülünyúl]