2072
:)
-
#2072 -
#2071 pang a topik, ez szégyen
-
#2070 -
#2069 röhögni fogsz, de egyetem anno láttam, hogy a perzsa, arab , török stb arcok hogy bejöttek a csajoknak, pedig 1 se ismerte a Gillette Mach 3-at... -
#2068 Nem hazudtoltál meg semmit. Egy fotó alapján még annyit sem tudsz meg egy emberről, hogy néma-e vagy sem. Az egyéniségéről meg főleg semmit. -
#2067 Lehet fotózni, de az egyéniség le fog maradni róla.
Illetve ha te fotózod, akkor neked ott lesz, mert neked emléked van róla, amit a kép felidéz, és ez az emlék meg a látott kép eggyé olvad. És azt hiszed, hogy képen van.
Nekem vagy bárki másnak, aki élőben nem látta, nem ismeri a fotó alanyt az egész csak egy üres maszk és mindenféle lebegő képzelgésnek a találkozása, egybeolvadása. -
#2066 Ez így igaz, de azt ne mondja, hogy nem lehet fotózni. Számomra, ha egy kellemes kisugárzású úriember szerepel egy fotón, megfogó tekintettel, az mindent leír róla és a képről, és ebben az esetben rácáfol Anaid korábbi állítására.
Csak szimplán nem csípem az ilyen hozzászólásokat, de több komment után értem, miről beszél, mégis meghazudtolnám a fentebbi állításommal :) -
#2065 Nem is kell értened. Érdektelen dolog a számomra. Én sem kételkedem benne, hogy téged a tudományos érdeklődés indított arra, hogy jelentkezz be ide. Annyi tudománnyal foglalkozó topicban vannak értelmes hozzászólásaid, hogy biztos vagyok benne nem a "sok itt a pasi, hátha fogok egyet közülük, vagy legalább húlyítem őket" csajok közé tartozol.:-) -
#2064 pedig nem írt baromságot
az egyéniséget - szóval valakinek a belső dinamikus lényét - mégis hogy akarod fotózni? Meg azt a kisugárzást amit mellette érzel? -
#2063 Ahogy Te is az ostoba, bár szerinted fennkölt hozzászólásoddal. Sose értettem az ilyen embereket, meg egyáltalán hogy kerülnek egy ilyen fórumra. Nem bántásból írom, de tényleg ostobaságot írtál az előző kommentedben. -
#2062 Mindenki elsősorban magát minősíti a hsz-eivel. :-) -
#2061 Ez mekkora egy ótvar baromság.
Minden fotózható. -
#2060 Rengeteget gondolkodtam milyen fényképet linkelhetnék. Rájöttem, hogy csalódást kell okoznom nincs olyan fotó, amelyiket linkelnék.
Az összkép egyéniség+kinézet nem fotózható.
Bocsánat nőtársaimtól.
:-) -
-
-
Hajnalcat #2057 -
#2056 Az lehetetlen, hogy él ilyen pasi a földkerekségen!!
-
Hajnalcat #2052 Ja, Daniel Brinkmann (Augsburg játékosa) -
Hajnalcat #2051
-
#2050 ...akko', még egy kék szempár Neked!
-
#2049 Igen, valóban csak a szemük hasonlít, de még az sem teljesen.. :D -
#2048 Szóval, megnézed elölről... aztán hátulról?
Más egyéb, ami Nálad számít? -
Hajnalcat #2047 Én a szemét nézem meg előszőr egy férfinak(a lélek tükre), aztán a fenekét és aztán jöhet úgy az összképes nézés. :) Szerintem ezeknek a szép szeműeknek a lelke érdekes, felettébb és engem izgat. -
#2046 Mindegy, hogy néz ki, csak kék szeme legyen? -
Hajnalcat #2045 Ilyen szem nem is létezik, annyira szép...de!
Vagy hasonló igen....
őt csak linkben, mert helyi erő....
-
#2044 Hello lányok!
Van egy ehhez hasonló, áttetsző tekintetű kollégám... sötét mint az éjszaka. -
#2043 -
Boone (LOST) -
Veszett jóóóóó hapsi! -
#2040 közel se
-
Hajnalcat #2039 Aztán meg elkezdett ilyen fos öltönyöket hordani. Hát hogy néz ki már benne? Komolyan, ilyen szép szemeket kár elrontani ilyen mindjárt befosik benne ruhával.
-
Hajnalcat #2038 -
Hajnalcat #2037 Nekem inkább ő jön be...
Most láttam Attila, Isten ostora című filmet, abban játszotta Attila szerepét.
Gerald Butler
(alapjában nem kedvelem a hosszú hajúakat, de hát bizony ő erős kivétel...még a hosszú haj is jól áll neki, sőt jobban, mint a rövid.---ilyet ritkán mondok egy pasiról..az a tüzes nézés...csak megszelidült és elhízott csöppet)
-
#2036 -
#2035 hm -
#2034 off -
#2033 -
#2032 Ian Somerhalder :DD -
#2031 Jóféle. -