2072
:)
-
#2029 -
#2028 Nembejövősek nekem sem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Húzott szemű rizs zabáló
Bocsánat, ha sértettem valakit. -
Hajnalcat #2027 [nám szereti a keletieket] -
Hajnalcat #2026 fazonra nyírt:( az olyan merev személyiségre utal... -
Hajnalcat #2025 Igen, borosta jó. -
Hajnalcat #2024 nám -
#2023 cuki -
#2022 Hoztam egy kis egzotikumot lányok:
Shinji Takeda
-
#2021 Ha nem veszed szerénytelenségnek, akkor rakok majd be képet a galériámba. Kíváncsi lennék, hogy nekem jól áll e? :) -
#2020 már akinek jól áll... Szájlernek segszi, bár ő alapból is az. -
#2019 Én úgy vettem észre hogy a borosta jó dolog de csak akkor ha már alapból bejön a hölgynek az arc, a borosta csak hab lehet a tortán... -
#2018 Ezek szerint akkor van akinek a borosta bejön? Ezek után még inkább hanyagolom a borotválkozást. :) -
#2017 Képet nem találtam róla jót, de ezen a videón átjön. :/ -
#2016 Az arab száj és szem valóban nagyon seksi. Nekem John Petrucci rövid hajjal..:
-
És ő?
#2010. Igen, meg asszem valami filmszerepe miatt nemnagyonszimpi, bár ez baromság, tudom.
-
#2014 -
#2013 na hát ő speciel atomrasnya szerintem..
akkor már Mohinder : D
-
Hajnalcat #2012 Nem tudom miért, de az arab ürgék valahogy annyira vonzák a lelkem egyik részét. Furi....de Ő pl. nagyon megdobbantotta azt a részemet:
Sami Allagui:
-
Hajnalcat #2011 Kiskoromban odavoltam érte, meg vissza. :) -
Hajnalcat #2010 Túl szépfiús feje van? :) -
#2009 -
Brandon Lee -
#2007 Határeset :-) -
Hajnalcat #2006 X-aktákban láttam egy nagyon jó pasit. Miracle Man című részben ő volt a csodatevő.
Scott Bairstow
-
kl24h #2005 A pasas valakit figyel, de az újságot egyáltalán nem... Jó a kép! -
-
-
#2002 -
#2001 Sziasztok! Hoztam valakit:
Robert Downey jr.
Mit szóltok? -
Hajnalcat #2000 TÉK -
Hajnalcat #1999 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De, mert ezen a bolygón emberi ruhában vannak, hogy el tudjanak vegyülni és más miatt is.... Tudod, ha bemész egy ruha boltba, akkor ott csak ruhákat lehet kapni, mást nem tudsz venni ott. Ezzel a bolygóval is ez a helyzet. Mivel idejönnek, itt csak emberi ruhát lehet kapni, ezért azt veszik fel. Akikről képeket mutogatnak, a kis szürkék: <---ők robotok. Pedig jó lenne, ha végre haza juthatnék....a lelkem nem földi.
-
kl24h #1998 Persze, benézek.
Ezek űrfiúk?....háttér nem minden, ezek egyáltalán nem úgy néznek ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vigyázz az űrfiúkra, mert lehet ellopnak és az nem biztos, hogy szuper lenne. -
Hajnalcat #1997 Nám. Hát Te ide is benézel? :P
Tudhatnád már, hogy nekem csak a űrfiúk jönnek be.
-
kl24h #1996 Tetszik a pasas? -
Hajnalcat #1995 jajó... Nem ismertem fel ezen a képen. Olyan furcsa. Van egy-két jó száma. -
#1994 Billy Idol
-
#1993 -
kl24h #1992 -
Hajnalcat #1991 Ezkiez? -
#1986 Hello lányok!
Mi a véleményetek róla?
Igaz, nem mai gyerek az illető és a kép sem mostanában készült, de érdekelne a véleményetek.
Bemutatnom gondolom nem kell.