113
És mit nyomsz?
-
#65 jjaja érdekel engem is :) -
#64 mennyit kóstál egy jó vizipipa itthon?? -
#63 A vizipipát csak ajánlani tudom, márha a pipa nem házi készítésű, hanem rendes tisztességes (külföldről ujjított vagy magyarban sokpénzért vásárolt) és a dohány is hozzávaló. A szén az lehet hozzávaló koksz, vagy ha nagyon füstölni akarsz, akkor akár még faszén is.
Amúgy még sajna én sem tudom, hogy hol fogok szilfeszterezni, de még addig úgyis kiderül. -
#62 alap:) -
#61 ja, meg részegen Edda éneklés is :DDD -
#60 lol : )szpsz powa :D -
#59 miért? Én részegen még Porsche szerelem-re meg Neoton familiára is tudok táncolni. :) -
#58 amugy vmi zöldet szerzek szilveszterre azt elpöppintjük a haverokkal... MAX! + alkohol... -
#57 ez ugyanúgy igaz minden másra is (cigi, pia, petting stb)
aki épp lázad az minden szarral dicsekszik
a fűvel max annyi a helyzet, hogy mostanában többet esik szó róla, mert már nem félnek az emberek kimondani... de nem nő a füvesek száma, csak a titkolózóké csökken -
#56 muszáj volt csórikámat berakni ? :D -
#55 Csukd be a szemed..:) -
#54 ez is érdekes... részeg pörgést sem láttam még :) -
#53 Én Szilveszterkor jól be fogok rúgni egy házibulin a haverokkal.(ez már előre be van tervezve) Fű azért nem lesz, mert pörögni akarok, nem pedig bambázni. -
#52 Én a haverokkal a szokásos cigi+pia+fű szentháromság. A fű dologról meg annyit, hogy akkor már inkább a fű, mint a többi szar. Hülyeség az, hogy a fűtől függő leszel (valami fa**tól hallottam a múltkor). Az hogy elszívsz egyszer-egyszer egy spanglit, még nem a világ vége, ha meg toolszívod magad, alszol egyet és semmi bajod. Én eddig csak a fűig jutottam el, de nem is tervezem, hogy tovább megyek. (Bár már ezt is megbántam 1 párszor). Na mindegy. ;) -
#51 Na ez új :-D -
#50 Ez a leghumánusabb módja. Ez is egyfajta drog. ;) Legalább nem káros az egészségre. -
#49 Én vszínű, hogy átkefélem magam az újévbe :D -
#48 nekem mondod? :)
divat a fű? ja hát lehet hogy van oolyan réteg, de azokrol elősre meg is mondom, pláne ha még kérdezek is tőluk ezt azt :) ez van, majd elmulik :) -
#47 én ki akarom próbálni, csak nem sikerül
-
#46 Szilveszterkor nem jellemző az "iszogatás" :-D -
#44 erre azt szokták mondani hogy nem kell berugni, csak iszogatni :) -
#43 kár elkezdeni ezt az alkohol vs. fű témát, hidd el, nagyobb ciki részegen megjelenni valahol, mint beszívva (mindkettő hülye de az egyik büdös is, és 80% esély van rá, hogy hányni fog) -
#42 én igen
1-2 üveg Heinekent+ Heti Hetest a TV-ből, a kis családom körében..
csak sajnálom, aki kábszerezik, mert jobb dolga nincsen..
sivár kis világuk, tök szopás... -
#41 En siman porogni akarok!
Nem akarom atolelni az egesz vilagot, nem akarom szetbaszni a nyalkaharytam, csak porogni, tancolni!
Herbal powa:) -
#40 Elsőnek kezd el sírni. Aztán kezd elnevetni és végig jó kedved lesz!:) -
#39 szánalom: na ez a helyes szó erre -
#38 Ez annyira gáz! Annyi fasza kontakt lencse van! Pont ez?! -
#37 Hat nemtom...en csupan szanalmat erzek az ilyenek irant:) -
#36 Amúgy ha választanom kéne akkor már coláznék! FŰ kurvára nem izgat.(cigit nem szeretem). Bogyók se nagyon érdekelnek.(műanyag szarok) Speed( otthon a kissuffniba 200 ft-ből megvan. [és az is műanyag szar] Meg azt mondták, hogy akkora lesz a farkad, hogy fésűvel nem találod meg:)
Mhh cola( nő a sexuális vágy ami így is elég nagy:) és jól érzed magad)
Hernyó az meg meghagynám a hardcorosoknak!:)
Csak amikor ledzsalsz!:) Pfff... tudod ki kiváncsi erre! -
#35 úristen... most sírjak, vagy nevessek? -
#34 Erre a bácsira mindig emlekezzetek:
Legyen O az elrettento pelda:) -
#33 azt nem mondtam :PPP -
#32 Mhhh.... mit nyomok?:) szilveszterkor? Valószínű semmit! :) -
#31 Herbal?
En nyelem majd, mint a nokedit:D -
#30 Részegedj Okosan power
MaGuS: Rendezünk Részegedj Okosant, jöttök Tommal? Így meglesz a 6 person. Valamikor a téliszünetben, kégliben. -
#29 én de :) -
#28 az alkoholt sem mondanám éppen a nyertesek drogjának -
#27 "cigiről szombaton szoktam le"
ISmerős duma :DDDD -
#26 Érdekes hogy senki sem válaszol a hol kérdésre.
Speciel én baráti társaságban.Szigorúan pezsgő,ouzo,hubi vagy konyak.A füves-heroinos téma meg maradjon meg a lúzereknek. -
#25 cigiről szombaton szoktam le, piáról nyáron, a mőltkor meg nagyon túlszívtam magam, szal nemtom. lehet megpróbálok egy kis füvet.