Hol drogozol szilveszterkor? (kóla, kávé, cigi, alkohol)

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK

Riszpekk

Blasta
Neki egy helye van, a föld alatt v.melyik temetõben, de csak mert humánus vagyok...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Punker
az ilyeneket mint te szokták elitélni háborúsbûnökért stb....
szal ez csak viszonyítás kérdése...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gery1980
De õneki mindenhol ott a helye.Az igazság hõs bajnoka...

FREAK
már ki is vettem kedvencekbõl, nehogy véletlenül visszajöjjek 😊

Riszpekk

Blasta
Jah...kár

FREAK
kár, hogy idetalált Grespik is

téma over, megnyitom a sajátban ugyanezt

Riszpekk

Blasta
Te nem tettél helyre semmit buzi!
Mióta itt nyomod hiteltelen minden mondatod, mindenki szarik a véleményedre, ergo nem fogsz te itt helyrerakni SEMMIT

Gery1980
Ti tesztek minket bûnözõvé.

SoDI---
Most nem tiltakozok, csak helyére raktam a dolgokat, mert megtévesztõ már a topik címe is.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Blasta
bocs.
ÁLDOZAT

tomsolo
a sok kúrásba is bele lehet halni... szal ez igy elég tág fogalom...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SoDI---
bûnözõk kirekesztése szerintem jogos

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Gery1980
Imersz drogosokat?...Ez aranyos...Kiváncsi lennék, hogy ezen kívül milyen tapasztralataid vannak a témával kapcsolatban, hogy ilyen bölcsességeket harsogsz...Másrészt pedig drog és drog között oriási a különbség, de a magadfajta szûklátókörû átlagpolgár miatt még sokáig kell a pénisz rövidebbik oldalán állnunk.

Punker
a kávé a cigi stb ugyanúgy drog mert függõséget okoz......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
Ne aggódj, nem fogja. Amíg valaki jól szájba nem bassza...
...de lehet, hogy akkor sem, mert akkor õ lesz a nagy álldozat, aki majd most megmutatja.

Ááááhhh...

Blasta
Nem raktál tisztába ezzel semmit, te barom.

De nem kezdek bele okításba, nálad úgyis felesleges a szürke köd miatt....

ollie
dehogynem. arzén is fogyasztható egy igen rövid ideig. amúgy meg a drog nem hogy jó hatással lenne a lélekre, inkább megöli... ismerek drogosokat, tudom.

Gery1980
Itt nem önámításról van szó, hanem arról, hogy egy hibásan kialakult kép övezi a jelenséget amit a nagy tömegek beszopnak és ezáltal azt a réteget próbálják kirekeszteni aki tisztába van a hatásokkal és ennek tudatában mégis használja.

Pempő
A te hazugságoddal meg a jobbosok hergelik magukat.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Gery1980
Drog, mert annak titulálja a társadalom.....

SoDI---
Ezzel a hazugsággal a drogosok nyugtatják magukat.

Punker
mindegyik drog......

SoDI---
például a vodkás redbull az nem drog 😊

Gery1980
Zombi?
Szerintem te nem vagy tisztába a testre és lélekre gyakorolt hatásokkal..

SoDI---
Azért tegyük helyére a dolgokat.

DROG - heroin, THC, amfetamin
NEM DROG - koffein, aszpirin, nikotin, alkohol, taurin

ollie
ja, nyitott tudatu zombi

ollie
Az arzént is Isten teremtette, még sem eszel belõle... vagy igen?

FREAK
sok különbség van

tény, hogy mindkét állapot veszélyes lehet pl. a forgalomban, de amíg az alkohol az agresszivitás elsõ számú okozója, addig a fû a nyugalom szere

az alkohol blokkolja a gondolkodást, a fû serkenti, az alkohol szûkíti a tudatot, a fû megnyitja stb stb

de tényleg semmi olyan nincs a fûben, ami miatt indokolt lenne az illegalitás

Riszpekk

FtranX
ja, ez nagyon igaz. a fû simán lehetne legális cucc. hatás mértékét tekintve nem sok különbség van az alkohol és a fû között.

Lacc
Hmm ez a vízipipa dolog engem is érdkelne, kipróbálnám 😄 Hogy hol szilveszterzek azt még nem tudom, de a legvalószinûbb, hogy egy buliban fogok firegni 😊
házibuliban flash parádé, de addig is csak kettõt kell aludni.
Vicces ez a drog, nem drog téma.
szerintem már maga a drogos szó hülyeség, hiszen a fél világ drogozik (nyugtató, nikotin, kv. etc.)
szvsz vannak legális serkentõ/bódító szerek és nem legális serkentõ/bódító szerek,ennyi.

hát knok out szemü barátunk hyperes uniformisban már picit kóros. Ha a szintitõl már az arcod is beesik akkor ideje pihentetni a szervezetet egy picikét.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

gyraph
1ik haveromnál maradt, akivel azóta összevesztem...jól járt vele...

Ezt buktátok 😊 .

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

PResident Evil
emelem a tétet, legyen kettõ ! 😊))

FtranX
még egy ember, + 1 csaj aki az én pipámat szívja 😊)

PResident Evil
na már 2en vagyunk a 3 csõre, kell még egy ember 😊))

FtranX
nem akarod megkeresni, és kölcsönadni szilveszterre? 😊))

PResident Evil
bazz eza legnagyobb szemétség... 😊)))

CSOCSO
😊 degeccccccc
gyraph
Én 6.000-ért vettem 91'-ben ... 😊. De az nagyon profi volt. 3 csõ volt kifelé belõle...igy hát nem kellet adogatni. Csak a nagy felfordulásban felszívodott 😊.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

PResident Evil
jjaja érdekel engem is 😊

FtranX
mennyit kóstál egy jó vizipipa itthon??

Crazyn
A vizipipát csak ajánlani tudom, márha a pipa nem házi készítésû, hanem rendes tisztességes (külföldrõl ujjított vagy magyarban sokpénzért vásárolt) és a dohány is hozzávaló. A szén az lehet hozzávaló koksz, vagy ha nagyon füstölni akarsz, akkor akár még faszén is.

Amúgy még sajna én sem tudom, hogy hol fogok szilfeszterezni, de még addig úgyis kiderül.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

PResident Evil
alap😊

FtranX
ja, meg részegen Edda éneklés is 😄DD

PResident Evil
lol : )szpsz powa 😄

FtranX
miért? Én részegen még Porsche szerelem-re meg Neoton familiára is tudok táncolni. 😊

PResident Evil
amugy vmi zöldet szerzek szilveszterre azt elpöppintjük a haverokkal... MAX! + alkohol...

FREAK
ez ugyanúgy igaz minden másra is (cigi, pia, petting stb)

aki épp lázad az minden szarral dicsekszik

a fûvel max annyi a helyzet, hogy mostanában többet esik szó róla, mert már nem félnek az emberek kimondani... de nem nõ a füvesek száma, csak a titkolózóké csökken

Riszpekk

PResident Evil
muszáj volt csórikámat berakni ? 😄

Oldal 1 / 3Következő →