101
Jogi show
-
daniking91 #101 Sziasztok!
Régen néztem a Katalin bírónőt, s szembejött velem a főcíme ahogy neteztem.
Esetleg tudnátok segíteni, hogy honnét tudnék letölteni, vagy hol tudnék legalább néhány részt megnézni? Előre is köszönöm!
Daniking91 -
#100 #100 -
#99 vége :(
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#98 Tök szívás -
#97 lol :DDDD
te nem mentél véletlenül ? -
#96 uristen nekem ezt mindennap neznem kell mert tesom ide ment statisztalni es meg akarja nezni magat, es vagy 8 adasban benne van -
én egyszer a Jáksó féle társkeresőbe telefonáltam be.
valahogy így zajlott:
- Tessék Danubius rádió!
- Halló! Itt Pistabácsi beszél! [elváltoztatott hangon]
- Igen? hány éves?
- Háát 80 éves vagyok.
- És maga férfi? mert kicsit úgy tűnik, mintha egy lány szórakozna.
- Nem, transzvesztita vagyok!
- Igeen? és bugyit vett?
- Nem
-Akkor vegyen fel egyet, mert meg fog fázni!
és kirúgott...
még valahol meg is van felvételen. -
#94 Haverom egyszer poénból betelefonált. Szarrár röhögtük az egészet!
Ő meg röhögés nélkül mondta a baromságokat a csávónak a telefonba. Majd szétrobbant a hasam a röhögéstől! :D -
#93 pont az a baj, hogy szarul mondják el. régebben volt egy ilyen az ertéelen havas henrikkel. az még tűrhető volt. sokáig azt hittem, hogy valódi. -
#92 az a műsor nagy poén volt! :D főleg a betelefonálók :)) -
#91 Annak már vége! Pedig régen mindig leragadtam azelött a műsör elött. Egyzserűen betegre röhögöm magam egy ilyen műsor alatt! -
#90 jaja.. a Curtis nem gaz.. de ez annyira lol volt hogy mar fajt.. bamba hulye picsak szarul mondjak el amit kell .. es meg az arcjatekuk is nevetseges volt... -
#89 hát én megmondom őszintén én 1 műsort se néztem meg, elég olt csak megnézni 1-2 "előzetest", hihetetlen szar műsor lehetett... -
#88 a mónikán legaláb lehet néha röhögni. a katalin egy idióta színjáték. olyat kellett volna, mint a Reality TV-n, a Curtis Court. ott legalább élesben megy a dolog valódi esetekkel. -
selwik #87 "hiszen Mónikát 800 ezren választották, míg Katalinnak fél millióval kevesebb fiatal rajongója volt."
Egyre jobb az átlag iq-ja a kereskedelmi tv-t néző lakossának. Már egy bírósági showműsort se tudnak felfogni, inkább nézik a cigánybalhékat Mónikával :DD -
#86 hála istennek :) -
#85 végre vége lesz ennek a borzalomnak -
#84 ehh ez a műsor is megszűnt :D -
#83 ROFL:))))) -
#82 ez kész... -
#81 A tárgyalást ezennel berekesztem! :P -
#80 asszem ebbe szerepelt osztálytársam is, egy szőke figura volt valami drogos ügyben, nem tom me nem láttam. Aki nézi az biztos vágja miről beszélek. -
#79 MIIII?:D
Nálunk ilyen tv nincs, vagy még nem láttam... -
#78 aha.. értem kösz.. a statisztika a kedvenc tudományágam bármiről be lehet biztonyítani hogy igaz és természetesen még annak az ellenkezőjéről is! -
#77 Város a Korház szélén ? -
#76 nah azért itt elejtettem a távírányítót...(éppen kezembe volt) -
#75 Korház a város szélén ? -
#74 Hogy bírtok ilyet nézni? Ez a műsor még nekem is sok... Pff -
#73 Hőemelkedés Petivel RULEZ!!! :DDDD -
#72 Gyerekek!!! Kimaradt a TV-k istene!!!!!
B U D A P E S T T V
Én mindig, ha unatkozom átkapcsolok erre a csoda tvre, és általában betegre röhögöm magam. :) -
#70 ugyvan. wiasaton max a rém rendes család... no meg az amiben a holly walance énekescsaj van... -
#69 Nem tudom, engem a Csárli Angyalai és a Hazárd megye lordjai valahogy már nem tudnak lekötni, kicsit már lejárt filmek, főleg hogy már láttam a nagy részüket 1x. Akkor már Spektrum, NGC, és Discovery szentháromság ;) -
#67 ez micsoda? -
#66 Teljesen igazad van! -
#65 Bazz itt sírtok, hogy milyen szar a TV2 és a RTL Klub. Akkor mi a fsznak nézitek? Sajnos ebben is nagyon kezdünk hasonlítani az értelmileg teljesen lepusztult amerikaiakhoz, hogy TV bekapcs oszt hadd menjen akármilyen szar is.
Ha én bekapcsolom a TV-t akkor a Viasat3-at nézem néha (a délutáni sorozataik mérföldekkel jobbak mint a másik kettőé), meg a Spektrum-Discovery-NG triót. Ha filmet akarok nézni, netről bármit le lehet húzni, zenét hallgatni szintúgy.
Szóval nem értelek titeket... -
#64 500 családom = 5000 családon akart lenni. -
#63 Ez asszem úgy van,hogy kb olyan 5000 háztartásban van a Tv mellett egy ilyen szerkezet ami méri,mikor melyik adón ki mennyit,stb. (természetesen a család beleegyezésével telpítik,gondolom valami kedvezményt kapnak cseréba,vagy valami)
Na most ezeket megpróbálják úgy szét szórni,hogy a lakosság minden rétegét lefedje (értsd,szegény,gazdag,öreg,fiatal,stb..). És ebböl hozzák ki a teljes lakosságra vetített átlagot.
A gond sztem ezzel csak az,hogy olyan magas számok szerepelnek néha,hogy ihaj,mert ugyi akinél ez telepítve van az elvböl állandóan bekapcsolja a TV-jét,s néz valamit,de mi van ha az adott müsort ezen az 500 családon kívül senki sem nézi???? És mégis kihozzák,hogy 1,4 millióan néztek,stb. Szal egy ilyen marhaság az egész. -
#62 én azon csodálkozom hogy megmondják hányan nézték... de hogyan? :o) mert pl. én videóra vette a sziki szökevényt és néztem a IHM-et...
meg néha délután suliból hazajövök benyomom ezt a balázst meg ilyesmit azt ha van valami lol akkor kimegyek és röhögök .. nem nézem :P -
#61 én se... mindig a balázst+a a mónikát nézem akkor :P jókat szoktam röhögni az ilyen műsorokon, tiszta kamu az egész -
#60 ha annyira unatkozol mért nem nézel Cartoon Networkot? :))