Katalin bírónő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
😊))))))))))))
Oppika
Ez a Kankalin bírõnõ enyhén szólva egy rakás sz@r.

PResident Evil

zaki
a jerry springer topic-ot meg én nyitottam

Baz+ ekkora kamu egy mûsort.Gratulálok!ismét sikerüölt igengagyi müsortcsinálni.)Monika balázs bigbráner falóvillág mosmeg ez.Hát mi a fasz lesz a TV-vel emberek?

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

PResident Evil
akinek emiatt sok topicja lesz a gumiban 😊))

CSOCSO
én is akartam nyitni.. csak azért nem nyitottam mert a realityshow topikokat is én nyitottam.. de én nyitottam a filmes topikot.. szal ezt már nem volt kedvem.. de nemsokkal utánna már meg is csinálta a Gladiator boy
PResident Evil
baszki én már az elsõ adás után akartam nyitni ilyen topicot, de gondoltam minek.. csak nekem nem teccik!

erre ?

CSOCSO
már megint megy.. természetesen LOL az egész... játszákit a szappanoperát.. ez szerelmes abba.. az ebbe. ez tagdja hogy velvan.. DE van felvétel.. valami biztonsági kamera felvétel..persze a kamera full rájuk zoomolva stb.. vazze ennyira gagyi hogy lehet valami???
Bandew
Nincs mit szégyelned Gladiator. Ez az idétlen mûsort a külföldiektõl lestük el.

Amúgy nem dicsekedtél???
És az ultra-hiper-szuper bombázó lányainkkal mi van?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Lazarus
aha
Gladiator
na, de most akkor ez igaz történet, vagy mi a halál? újrajátszák a tárgyalást?

Gladiator
olyan

zaki
ez milyen mûsor? olyan, mint anno a Havas vezetett?

Lazarus
Annnnyira szar ez a katalin bírónõ 😄DD
CSOCSO
jajj tegnap akartam ezt a topikot megcsinálni😊)) nagyon gáz ez a mûûsor.. fõleg a tegnap dolog.. amikor a két hülyepicsa meg a fönök és a takarító olt.. hát én végigröhögtem.. a barátok közt elsõ adásában jobban alakítottak a béna szinészek mint ezek.. extragagyi volt
NA megerõszakolta a feka a csajt vagy nem?

vizes
Nem új a téma.
Régebben, a nyolcvanas években az MTV-n volt egy hasonló jellegû mûsor, a Jogi esetek.
Ott is elõadták az esetet, csak nem tárgyalás-szerûen értékelték, hanem a stúdióban volt három jogász aki foglalkozott a témával.
Volt egy közönség kedvence is aki mindig frappáns, színes magyarázatokat adott: Dr. Erõss Pál.
A Ludas Matyi viccesen Dr. Jogerõss Pálnak nevezte.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Gladiator
vazzeg, nem keddig, hanem eddig

Gladiator
bazz, nekem volt égõ ezt nézni. ilyenkor mindig belegondolok, hogy ha egy külföldi emebr ott ülne mellettem, nekem lenne égõ, hogy egy ilyen országban élek. mondju keddig sem dicsekedtem....

😊))))))

[Walaki]D`Lair
Hát én könnyesre röhögtem magamat rajta...😄DDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Bandew
Te jó ég! Azóta belegondoltam és rájöttem, hogy tévedtem.
A legszínvonalasabb sorozat a Szeress most. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
HÉ! Ne szidd a világ legszínvonalasabb sorozatát! 😄DD

tiszta barátok közt az egész

Taranov
Így hogy hirdették, hogy bírónõ meg minden azt hittem, hogy ez egy kicsit színvonalasabb, értelmesebb mûsor lesz, mint a Mónika, Balázs vagy a primitív valóságsók.
De az elmondásotok alapján nem.
Egyébként a Havas mûsora, illetve Juszt mûsora szerintem jó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FtranX
Ma láttam én is ezt a hülyeséget. Az egész egy megrendezett faszság. Ráadásul a színészek (vagy mittomén mik) rettentõen erõltetett, idétlen módon játszák a szerepüket. Az RTL-es Perpatvarról legalább egy ideig azt hittem, hogy valódi tárgyalás folyik.

hát basszameg, ez megy amerikában, ez megy németországban, "akkor már nekünk is kell"! kurva anyjukat, igaz nem nézek TV-t már régóta

CELL StormBird
Bazz ma láttam, hát az a hülye szõke picsa mit mûvelt 😄
Jézusss ezek színészek igaz?

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Pempő
Perpatvar, de legalább 2 magyar adón ment ilyen fosadék jelleg mûsor.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Alien
Perpatvar nem?

Bandew
Amugy ez a legszánalmasabb, legfantáziátlanabb, legröhejesebb mûsor, amit valaha is sikerült kreálniuk a köcsög TV-seknek, pedig nem ez az egy "jó" munkájuk van, de hát bebizonyosodott, hogy nem lehetetlen túlszárnyalni õket.

Bandew
Katikácska

Én már csak azt nem tudom meg érteni, hogy a magyar TV mér ilyen szánalmas... Nincs semmi új ötlet, nyugatról ömlik be a sok szar... ez is tök körtisz bíróság, már nincs semmi saját mûsorunk

multkor elkezdtem nézni, (elõször) nagyon megfogott... fõleg hogy olyan mint a barátok közt (amit még sose néztem)... nagyon gagyi ez a klára bironõ

Balo
ja nem, az egy mûsor a Spektrumon 😊

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Balo
Húúúúú, talán Perújrafelvétel

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Davidus
ja és természetesen

V9ykn8_TZL0

Balo
A Havas mûsora is ilyen volt ha jól emlékszem, de a címét megmondhatnátok, mert elfelejtettem!

Davidus
Na már vártam hogy mikor lesz ilyen topic😄

V9ykn8_TZL0

Eye-scream
Pfffff bazmeg nem igaz, hogy nem lehet kitalálni már végre vmi eredetit...
A német adókon kb. 3 éve megy egy rakat hasonló mûsor...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

mivel az RTL-en Sat1-es már régóta adnak ilyen kreténséget(mondjuk ott szinvonalasabb )ezért a TV2-nek is át kellett vennie....argh

statiszták vannak benne

khmm ez félrement

\"Life is around you and in you.\"

eööeeee

\"Life is around you and in you.\"

Gladiator
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!! Most ez igaz, vagy csak megjátszák? TV2-n szkott lenni 17:25-tõl. Szánalmasok akik ott vannak.