Beyond Divinity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt én sem értem.... Ahonnan leszedtem a BD-t, ott nem volt más.....

Most nem teljesen értelek.
Leszedted azt a rilízt amit mondtam?
Ha igen, akkor mennie kellene.
Írd már le, hogy mit csinálsz pontosan!

Ahonnan letöltötted a játékot. Hozzá tartozik.

Hali!
És ezt a "pár kb-os mdf/mds file-t" honnan lehet megszerezni?

Most olvastam utána, hogy soha az életben nem lesz hozzá crack, a starforce miatt. Hát, nagy kár. Nekem meg mi a francért nem indítja?!...
Mindegy, ha valaki talált más megoldást, azért szóljon.

Kiírtam õket a bioszból, kihúztam õket, és semmi. Asszem megvárom a cracket. ha lesz egyáltalán.

Kösz. megpróbálom

lwb
biosban tiltsd le (ha lehet) vagy húzd le. eszközkezelõ nem elég.

Kipróbáltam, és tökéletesen mûködik a dolog.
Sõt még a legújabb patch-et is ráraktam, és semmi gond vele.
A CD-rõl le kellett húznom a kábelt, valahogy a letiltás nem mûködött nálam.
Egyébként úgy müködik a dolog ahogy Rusy mondja.
Azt hogy honnan szedd, sajna nem tudom, én privi ftp-rõl húztam le....

Az infóba az van, hogy ki kell húzni a gépbõl a cdlejátszókat. az is elég szted ha eszközkezelõbe letiltom õket?

ennek a megoldásnak mennie kell, mert ez az "újjabb" másolásvédelem már 4 hónapos és krek valóban nincs, de ez a kis image megoldás mûxik, vagy a kiírós módszer nekem pl mûxik, de lehet hogy félreértettél, nem csak a cd-ket kell lehúzni, hanem ez a kis image file-t kell bemountolni, ami azokat a szektorokat tartalmazza amit a másolásvédelem ellenõriz, de eddig én se találtam hozzá de nekem a game sincs meg mert valszínû menne nekem kiírva is az eddigi 3 starforce 3-mas játék ment...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Nekem nem megy így sem. De úgylátszik, nem én vagyok az egyetlen. A világon mindenhol panaszkodnak, hogy még ez a fajta megoldás sem mûxik nagyon sok mindenkinek. Azt mondják, ez egy újabb fajta biztonsági rendszer, és még nem sikerült feltörni cracknek. De amit Sheol mondott, azt honnan szerezhetném meg, mert én csak egy kínai oldalon láttam, de nem vagyok nyelvész. Esetleg valakinek más ötlete? vagy aki megtalálta a cracket, szóljon!

na utánanéztem, ha valaki ismeri a soldiers heroes of world wart, úgy kell elindítani, van egy mini image, pár kilobájtos image file, elõszõr feltelepíted a gémet, lehúzod a cd/dvd meghajtókat, bemountolod ezt a pár kb-os mdf/mds file-t a daemon toolsba és már megy is asszem mindenkinek, de én nem próbáltam nekem megy kiírva...

múködik?
valószínû mûködni fog nekem, a soldiers heroes of world war 2 és a panzers is mûködik nekem, hátha ez is fog...

Lécci, valaki mondjon valamit, mert nem bírom ki!!!

És ezt honnan tom letölteni?

Van már megoldás: Beyond.Divinity.MI.CLONECD.CXZISO

Cracket akarok!!!!Játszani akarok már vele, valaki sürgõsen találjon valami megoldást!

😞(((

A demóval játszottam, egész jó. Egyszer, kétszer végiglehet játszani. De azért annyira nem jó, tizenxezer forintot kiadjak érte. Addig jáccom mással míg nemlesz hozzá crack 😊))

Scarto
Lehúztam a kábeleket, a helyzet változatlan 😞(((((

Nahh senkinek semmi? 😊

Nekem még mindig nem megy 😞(

Scarto
Ez nekemis megvan. Én letiltottam a 2db cd-meghajtót, mert azt írja h azis megoldás lehet, de nemigazán akart elindulni 😞(( Egy krekk kijöhetne már, annak jobban örülnék. Addigis painkillerezem 😊)) Deha kipróbáltad a lehúzom a cd-rõl a kábelt, mondd el az eredményt.
Thx

Scarto
Ezek szerint, ha lehúzod a CD-krõl a kábeleket, akkor be lehet csapni a StarForce védelmet. 1x majd kipróbálom, de most a melóm miatt nem tudom kipróbálni.

Mellékelek 1 állítólagos "megoldást":

Beyond Divinity uses StarForce copy protection which is unable to be cracked at this time. The only method which
allows you to play a StarForce protected game is to use a Virtual CD-Rom program like Daemon Tools
which is FREE and available at http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/index.php or Virtual Drive available at
http://www.farstone.com NOT FREE, but what I used.

Simply download the two authentic CD images, which in English are:
Beyond Divinity CD1 ENGLISH Ripped by -=poelabwa=- (Ripped from the orignal cd,so it's real)
Beyond Divinity CD2 ENLISH Ripped by -=poelabwa=- (Ripped from the orignal cd,so it's real)

Mount these images to your virtual drive and install them. After installing the game the only way to make the game
run is to disable your CD ROM drives under Device Manager or manually disconnect their power supply. It seems part
of the StarForce copy protection prevents you from accessing your virtual drives tp run the game, but you can bypass
this by disconnecting your CD-Rom Readers.

You will require a Serial Number, the following should work:
GCZ867-BEQ9AU-RNNEBV-S3ASPY
5XSHD5-L679LW-V3M8X9-6SEGV8
If this serial does not work we need MORE ENGLISH serial numbers. Poelabwa, please post
your original serial number for use with the above images.

Best of Luck!
-Sam

Nem 😞(((((((((

Friss 😊)

Még mindig nemsikerált senkinek elindítani a gamét?

Scarto
WOW 😊
biztos egoista, és akarja mégjobban erõsíteni az egóját
(pl. ha az ember gyakorolja az aláírását, az erõsíti énünket)
egy kis pszichológia

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Nekem még cd-keyt sem sikerült találnom 😞

Neked van az Joi?

Scarto
Megszokásból.

Írsz egy levelet aztis aláírod 😊

Scarto
És van hozzá crack is? Mert a cd key nem elég 😞((((

Sadun Tryst
miert irod minden komment utan a neved? mindeki tudja, h ki irta... 😛

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Friss 😊))

Scarto
Bocs elírtam a neved Shaba23 😊

Scarto
Hi.

Shabe23 régen láttalak már 😊

Most szedtem le a gamét dc-rõl. Mire felébredtem reggel már lejött 😊 De kér cd-key-t és még nemtudtam kipróbálni. A gyerek akitõl meg leszedtem, vmiért letörölte a cracket. Lol 😞 Most keresgélek neten cd-key után, de még nemigazán van.

Scarto
Nincs crack 😞(((((((((((((

Megjelent már?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

shaba23
senki?
shaba23
Na mi van? Mindenki megrekedt ott, hogy letölti, aztán nem játszik senki??
Másról nem tudok 😞( Pedig 1 crack jól jönne.

Laza
Overneten en is megtalaltam, de olyan lassan jott, hogy inkabb lelottem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Overnettel letöltöttem, de nem tudom elindítani. Starforce 3 védelem van rajta...

Laza
Hello arcok...

tudja vki honnan lehetne letolteni a csodat?! (SMSWEB, vagy akarmi)
seholsem talalom...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

megjelent már? sehol nem találom(isonews, nforce, ftp😊

Faterx
Ne fáradjatok megoldottam drv frissítéssel
mikor jelenik meg? a screenshotok alapján ez a divine folytatása.remélem ez már mentes lesz bugoktól, és már a játékmenetre is több idõ jutott fejleszteni, az engine és a felépítés úgyis ua.nem mintha rossz lenne.szerintem még ma is megállja a helyét

Faterx
Jó reggelt!
Ébresztõ!
Faterx
??
Faterx
Nem indul a demó, configurációs fájlt hiányol. Volt valakinek ilyen gondja?
ollie
höhö, láttam már 600 megás peccset is...